Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το final boss υποτιθεται οτι ολοκληρωνει το main game.Οταν εχεις παιξει το DLC που ειναι πανδυσκολο και εχει τα πιο δυσκολα bosses του παιχνιδιου μετα σου φαινεται ευκολακι.

Ισχυει, ιδιως αν εχεις βαλει στο mix και μερικα chalice dungeons :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ενταξυ βλακειες. Στην ουσια ειναι λες και κανεις προσωπικη παραγγελια σε καποιον να σου φτιαξει μια τετοια φιγουρα με τετοια τιμη.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά οποίος μπορεί να βοηθήσει!!τσιμπησα το bloodborne πριν κάνα μήνα κ το έπαιξα λίγο στην αρχη.Μετα το update που εκανε(1.09) τώρα το ανοίγω κ διασύρεται το frame rate και γενικά το game άλλαξε τελείως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά οποίος μπορεί να βοηθήσει!!τσιμπησα το bloodborne πριν κάνα μήνα κ το έπαιξα λίγο στην αρχη.Μετα το  που εκανε(1.09) τώρα το ανοίγω κ διασύρεται το frame rate και γενικά το game άλλαξε τελείως.

Ε ωραια. Σβησε τα παντα και κανε εγκατασταση παλι και παιξε χωρις update

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα

παιζω ηδη το παιχνιδι με τον χαρακτηρα που εχω δημιουργησει.

Θελω να δημιουργησω και αλλον εναν,πρεπει να πατησω new game και να το προχωρησω κανονικα.

ή θα κανω καμοια βλακεια και θα χασω οτι εχω κανει μεχρι στιγμης;

Δημοσ.

Είμαι NG+ μέσα στο DLC και στο πρώτο boss το οποίο με καταβίασε. Μετράω 25 ήττες ως τώρα. Βάση Ranking από όλα τα souls παιχνίδια που έχω παίξει αυτός είναι τρίτος στην κατάταξη στο πόσες φορές με έχει σκίσει (οι άλλοι είναι ο Ποντίφικας και η χορεύτρια στο Dark Souls 3) αλλά η διαφορά είναι ότι τουλάχιστον αυτός με έχει σκίσει στο NG+ και όχι στο original παιχνίδι. Από εκεί και πέρα μάλλον έχω λίγο attack power γι αυτόν (έχω 441 με 55 DEX και για όπλο threaded cane +10) και μάλλον πρέπει να αρχίσω να κάνω chalice dungeons για φαρμάρισμα σπέσιαλ gems για αύξηση επιθετικής ισχύς γιατί τώρα τον πολεμάω αρκετή ώρα και δεν πέφτει το health εύκολα με αποτέλεσμα να κουράζομαι, να μου ξεφεύγει κάτι ή να γίνομαι λαίμαργος και να φεύγω μονόχιτος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...