Skr1ll3x Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δεν εχω και PS+ πλεον οποτε ουτως ή αλλως το λουκι θα το φαω solo.. Μολις τελειωσω το Horizon θα το ξαναπιασω να το τελειωσω το Bloodborne γιατι μου χει προκαλεσει αρκετα rage..
AnimaTronic Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εχω λιωσει DeS, DS1, DS2 Scholar και DS3.... αλλα την π00τsα που εφαγα σε Lady Maria, Orphan of Kos και Laurence δεν την εχω φαει και στα 4 souls μαζι... Μολις τα τελειωσα, πανηγυριζα λες και κερδισα το Tzoker.... Ζορικα bosses... Το game απιστευτο!
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Lady Maria μου φανηκε και μενα παιχνιδακι στο NG+.. ψοφησα μονο μια φορα.. Orphan of Kos εχει ευκολο σχετικα pattern αν ψαξεις στο youtube θα το δεις.. Laurence και αυτος εχεις σχετικα ευκολο pattern αλλα και οι 2 θελουν καλο timing.. Για την ωρα εμενα μου τον σφυριζει ο Laurence.. ακομα, και αμεσως μετα με περιμενει ο Orphan... Ο Θεος βοηθος..
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Orphan of Kos εχει ευκολο σχετικα pattern αν ψαξεις στο youtube θα το δεις.. Ο Orphan είναι αρκετά απρόβλεπτος. Θα δεις όταν τον αντιμετωπίσεις στην πραγματικότητα. Ειδικά η πρώτη του μορφή με κάτι ξαφνικά βίαια ξεσπάσματα που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Για μένα ήταν με διαφορά το δυσκολότερο boss στο παιχνίδι αλλά αυτό είναι και λίγο σχετικό για τον καθένα. Τον Laurence για παράδειγμα τον είχα βγάλει με την πρώτη. Ο Ludwig με είχε δυσκόλεψει πολύ περισσότερο.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγω με διαφορα τα βρηκα πιο σκουρα σε Ludwig και Lawrence καθαρα για 2 λογους 1)Τραγικη καμερα σε μεγαλα σε μεγεθος boss 2)Κυριως στον lawrence ακυρες επιθεσεις με μεγαλο range και παρα πολυ dmg χωρις λογο. Ο Orphan με δυσκολεψε καθαρα λογω του οτι δεν μπορεις να προβλεψεις τις επιθεσεις του κλασσικα(και λιγο η καμερα δυστηχως οταν ανεβαινε στον αερα). Γενικα παντως αν και εμεινα ικανοποιημενος απο το dlc του bloodborne και το θεωρω και εγω ισως το καλυτερο της σειρας(εν μερη αδικο βεβαια μιας και μιλαμε στην ουσια για 2 σε ενα dlc),σε γενικες γραμμες αρκετες φορες ηταν που ενιωθα οτι ηταν λιγο τραγικο απο πλευρας δυσκολιας και ζημιας που σου εκαναν τα boss χωρις λογο. Εν ολιγης ειναι η πρωτη φορα που ενιωσα οτι κατι δεν ειναι ''balanced''στην σειρα.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγώ το παράτησα στον Laurence (κυρίως επειδή βρήκα άλλο Game να ασχοληθώ και δεν προσπάθησα πολύ). Η δεύτερη μορφή του δεν σου δίνει πολλά περιθώρια να χτυπήσεις χωρίς να σε ψήσει η λαβα που πετάει.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εχει ανοιγματα αρκετα ο lawrence. Μεγαλυτερο προβλημα ειναι η καμερα του και ορισμενες επιθεσεις που εχει οι οποιες εχουν τεραστιο range αλλα και dmg.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Στην πρώτη του μορφή είναι αρκετά εύκολος. Στην δεύτερη μορφή δεν βρίσκω τρόπο να τον χτυπήσω χωρίς να με κάψει η λάβα του η οποία κάνει και τρελό dmg
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 εγώ πάλι βρήκα μεγάλο difficulty spike στην τελευταία περιοχή γενικά. μερα με την νύχτα. Δεν έφτασα καν KοS. Θα το ξαναπιάσω κάποια στιγμή, δεν το εχω τελειώσει, βούτηξα dlc χωρίς να έχω τελειώσει το main για να μην πάει NG+ και τα έβρισκα μπαστούνια.
greenmachine Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Απλά έπος αυτό το παιχνιδι. Μολις το τερματισα (NG) σε level 106. Orphan of Kos (coop), Gehrman και Moon Presence oλοι με την πρωτη. Περίμενα λίγο πιο challenging finale
Alastor192 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 το final boss υποτιθεται οτι ολοκληρωνει το main game.Οταν εχεις παιξει το DLC που ειναι πανδυσκολο και εχει τα πιο δυσκολα bosses του παιχνιδιου μετα σου φαινεται ευκολακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα