zeke Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αποκαλύφθηκε ότι θα δούμε Bloodborne 2 στην φετινή Ε3 Μετράει κανένας άλλος τις μέρες; δεν παιζει τετοιο σεναριο,,, και καλυτερα μην σου πω γιατι θα μπασταρδεψει πολυ το πραγμα. Καλυτερα εντελως new ip να δουμε κατι καινουριο επιτελους 1
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 δεν παιζει τετοιο σεναριο,,, και καλυτερα μην σου πω γιατι θα μπασταρδεψει πολυ το πραγμα. Καλυτερα εντελως new ip να δουμε κατι καινουριο επιτελους Μια χαρά παίζει τέτοιο σενάριο, το καλύτερο παιχνίδι του Ps4 χαλαρά και έγινε χρυσή η From από αυτό. Το Bloodborne 2 θα ήταν ιδανικό http://newgame.gr/2017/03/30/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-2017/
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αποκαλύφθηκε ότι θα δούμε Bloodborne 2 στην φετινή Ε3 Μετράει κανένας άλλος τις μέρες; Wait.. what?!?
zeke Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μια χαρά παίζει τέτοιο σενάριο, το καλύτερο παιχνίδι του Ps4 χαλαρά και έγινε χρυσή η From από αυτό. Το Bloodborne 2 θα ήταν ιδανικό http://newgame.gr/2017/03/30/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-2017/ Λες να μην θελω να βγει το 2? εχω πανω κατω 2000 ωρες στο BB, 30 διαφορετικα builds και 3 φακελους με charslots,,,, αλλα δεν νομιζω οτι εχουν αυτο στα σχεδια τους, και επισης οπως ειπα ειναι καλυτερο για κατι καινουριο απο την From. Επισης σου φτιαχνω και εγω τετοιο φυλλαδιο που να λεει ποτε βγαινει το Ps5 με το Bloodborne 3 ανετα. θα το πιστεψεις? 1
zeke Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Γιατι αν εχει απλα αλλες περιοχες, καινουρια οπλα και items και διαφορετικη ιστορια,,,θα ειναι σαν να εβγαλαν ενα ακομα dlc. Πρεπει να εχει εντελως καινουρια στοιχεια μεσα (original ideas), που και παλι μπορει να μην εχει τοσο μεγαλη επιτυχια οπως το πρωτο. ok θα ειναι, απλα δεν πεις WOW! WTF?!,,,θα πεις ok γαμω ειναι.Γι'αυτο ειναι καλυτερα καινουρια ip παρα BB2,,,αποψη μου. απο wiki:In an interview promoting Dark Souls III, Miyazaki was asked how he felt about the current amount of Souls games. He responded by saying, "I don't think it'd be the right choice to continue indefinitely creating Souls and Bloodborne games. I'm considering Dark Souls 3 to be the big closure on the series. That's not just limited to me, but From Software and myself together want to aggressively make new things in the future... I believe that From Software has to create new things. There will be new types of games coming from us, and Dark Souls 3 is an important marker in the evolution of From Software."[31] In April 2016, it was reported that Miyazaki and FromSoftware had begun working on a new intellectual property (IP), and had no current plans to continue the Souls series with sequels or spin-offs.[32] Miyazaki also acknowledged the demand for a Demon's Souls remaster, but stated that the project would most likely be handled through a different studio.[33]
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα θελουμε εικαστικο τυπου Bloodborne.. Ας παραμεινουν σε αυτην την Βικτωριανη σκοτεινη σαπιλα και ας το ονομασουν οπως σκατα θελουν..
tristeza Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά η Future Press επανεκδίδει σε έναν μήνα το Strategy Guide της. Πολύ καλό νέο, καθώς εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ήταν εξαντλημένο και γενικά στα διάφορα σάιτ τύπου ebay έπαιζε σε ακραίες τιμές. Το preorder από bd αυτή τη στιγμή είναι στα 29 ευρώ, αλλά εχθες ήταν 24. Άρα όποιος ενδιαφέρεται ίσως να αξίζει να περιμένει γιατί το bd συνηθίζει να αυξομειώνει τις τιμές χωρίς φαινομενικό λόγο. Μερικές φωτογραφίες του οδηγού από τον Spartan από παλαιότερο ποστ. Γενικά τα guides της Future Press είναι πολύ προσεγμένα και αξίζουν την αρκετά τσιμπημένη τιμή τους. Σε μια βδομάδα κυκλοφορεί και το strategy guide για το Horizon Zero Dawn. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ορισμενες εταιρειες βαζουν τετοια strategy guide ειτε στις συλλεκτικες τους εκδοσεις ή πιο παλια τα δινανε σε pre orders ή και σε σκετες εκδοσεις. Πλεον εχουμε φτασει σε σημειο να τα αγοραζουμε αφου εχουμε παιξει το παιχνιδι(χανεται ο μεγαλυτερος πραγματικος σκοπος του)σαν συλλεκτικα και να πληρωνουμε και μια περιουσια για αυτα.... Δειχνει πανεμορφο αλλα επρεπε να ηταν σε limited edition εκδοση του bloodborne εξ αρχης κατι αντιστοιχο(και γενικα αλλων παιχνιδιων φυσικα).
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά η Future Press επανεκδίδει σε έναν μήνα το Strategy Guide της. Πολύ καλό νέο, καθώς εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ήταν εξαντλημένο και γενικά στα διάφορα σάιτ τύπου ebay έπαιζε σε ακραίες τιμές. Το preorder από bd αυτή τη στιγμή είναι στα 29 ευρώ, αλλά εχθες ήταν 24. Άρα όποιος ενδιαφέρεται ίσως να αξίζει να περιμένει γιατί το bd συνηθίζει να αυξομειώνει τις τιμές χωρίς φαινομενικό λόγο. Μερικές φωτογραφίες του οδηγού από τον Spartan από παλαιότερο ποστ. Γενικά τα guides της Future Press είναι πολύ προσεγμένα και αξίζουν την αρκετά τσιμπημένη τιμή τους. Σε μια βδομάδα κυκλοφορεί και το strategy guide για το Horizon Zero Dawn. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα ρίξω μια παραγγελία Edit.χύμα βάζω την ρεβο ή να βάλω πειπαλ; από αμαζον μήπως βγαίνει πιο φτηνά; θέλω και το old hunters Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από vrwmiaris
tristeza Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εγώ ψωνίζω πάντα με paypal, αλλά το σάιτ είναι αξιόπιστο, δε θα είχα πρόβλημα να δώσω πιστωτική. Πόσο βγαίνει από άμαζον δεν το γνωρίζω. Το καλό με το bd είναι ότι δεν έχει μεταφορικά, άρα η τιμή που βλέπεις είναι και η τελική. Νομίζω ότι από τότε που εξαγοράστηκε από το άμαζον οι τιμές βγαίνουν περίπου οι ίδιες.
jimskeet2002 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 ηρθε τελικα και σε μενα το θεμα. 2 μερες αφοτου το εκανα platinum ηρθε το mail
greenmachine Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παίζει ακομα καποιος online και θέλει να με βοηθήσει να περάσω έναν undead giant σε chalice dungeon? Edit: Ok, τον πέρασα..Μετα απο καμια 30ρια προσπάθειες.. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2017 από greenmachine
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εσύ καλά είσαι.. Εγώ έχω κολλήσει στον Laurence στο DLC σε NG+ και μου χει μεινει μονο το Orphan of Kos για να τελειωσω.. Λίγο ακόμα να πιασω το pattern του Laurence και πιστευω κατι θα γινει..
greenmachine Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εσύ καλά είσαι.. Εγώ έχω κολλήσει στον Laurence στο DLC σε NG+ και μου χει μεινει μονο το Orphan of Kos για να τελειωσω.. Λίγο ακόμα να πιασω το pattern του Laurence και πιστευω κατι θα γινει.. Ειμαι ακομα NG, οπότε δε νομιζω οτι θα μπορουσα να βοηθησω. Σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα