Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα για σπασμενους μοχλους κλπ τουλαχιστον εγω οχι δε θα φτασω σε τετοια σημεια,2 μηνες το εχω το pro. :P

Θα παλευτει μεχρι ενος σημειου το παιχνιδι και οσο παει,ισως δε τερματιστει και ποτε και μεινει απλα στο ραφι για συλλογη.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα το dlc του bloodborne και συγκεκριμενα σε αυτη την περιοχη με τους καρχαριες(που αν δεν εισαι προετοιμασμενος)πηγε σε broken κατασταση. Γενικα εχει αναφερθει οτι οταν φτανεις σε σημειο κανονικα mobs(δεν ειναι καν mini boss)να ειναι το ιδιο δυσκολα(ή δυσκολοτερα αναλογα το παικτη/set up)απο τα ιδια τα boss(του κανονικου bloodborne),τοτε κατι δεν παει καλα και δεν υπαρχει και λογος αλλωστε. Το αλλο κουλο ειναι και οι ''ψυχες'' που δινουν που γενικα στο dlc για την δυσκολια του ειναι πολυ χαμηλα,με αποτελεσμα να φτανεις δυστηχως σε σημειο να κανεις ισως το πιο σπαστικο πραγμα( για μενα )στο bloodborne,να φαρμαρεις vials.

αφου ειναι για 50-60 level και μπαινεις με +6 weapon και ηδη στην πρωτη περιοχη πας με την μια στα +9, γιατι ειναι "αδικο" οπως το περιγραφεις? μια χαρα μου φενεται, εδω πας και πιο νωρις κ'ολας να τσιμπησεις τα gems και κανα weapon απο dlc για το build που κανεις,,, απλα πρεπει να κανεις σωστα parry και πεφτουν για πλακα.

Αργοτερα στα 50-60 πας κανονικα και προχωρας,,, σε καμια περιπτωση δεν ειναι broken, ουτε καν οι καρχαριες που περιγραφεις,,,σε εκεινο το σημειο εισαι με ηδη +10 ή +9 και 23% 20% gems απο mergo's loft ,,, λιγο να νιωθεις, ειναι γελια :) 

Για vials ειναι καλυτερα αντι να παιρνεις level να τα χαλας σε vials στην αρχη, ουτως η αλλως το boost στο dps ειναι τα gems.

Επεξ/σία από zeke
Δημοσ.

λιγο να νιωθεις, ειναι γελια :) 

Αυτο το ''λιγο να νιωθεις'' εχει μια μικρη διαφορα απο την θεωρια(να το γραφουμε δηλαδη)απο την πραξη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

όχι zeke, εγώ μια χαρά το πήγα το παιχνίδι οταν έκανε κλικ απο ενα σημείο και μετά (έφτασα Loft και το άφησα εκεί για να μπω DLC στο 63), άμπαλος 100% δεν είμαι, το fishing hamlet είναι μερα με την νύχτα με το υπόλοιπο content. Για τον μέσο παίχτη, 50-60 δεν είναι, τουλάχιστον σύμφωνα με την δική μου εμπειρία (ε ναι, και το internet :P ) για 70+ γίνεται λόγως χωρίς να είσαι NG+ , με το +10 στανδαρ. Οτι κάποιος μπαίνει και πάει roll-ατος μετα την Vicar για να πάρει το καινούριο gear επειδη ξέρει που είναι -boomhammer- έ δεν παει να πει οτι είναι και μια χαρά το content.

Τουλάχιστον οι καρχαρίες είναι τούμπανα. Οι αγκυράτοι που τρως 2 shot με 50 vit, απο κανονικό mob.

ps: με με τρελένεις αγορινα και σου παραθέσω κανα screenshot με το σουπερ innovative armory feature που μπήκε στο D3 και σε ζεστάνω :P

Δημοσ.

Vrwmiari να δω ποτε θα αξιωθουμε να βγαλουμε τον Ludwig.. Εχω την μουρμουρα απο το αισθημα για το Survivor και δεν μπορουμε να παιξουμε σαν τους ανθρωπους..

Τωρα αυτες τις μερες πρεπει να το βγαλουμε πριν μου ληξει το ps+

Δημοσ.

Vrwmiari να δω ποτε θα αξιωθουμε να βγαλουμε τον Ludwig.. Εχω την μουρμουρα απο το αισθημα για το Survivor και δεν μπορουμε να παιξουμε σαν τους ανθρωπους..

Τωρα αυτες τις μερες πρεπει να το βγαλουμε πριν μου ληξει το ps+

Σε περιμένω εσένα να με πεις πότε

Χτες το πλατινιασα, μπας και με στείλουν το θέμα αλλά κλείδωσα το μέιλ μου

Δημοσ.

Για εμενα παιξτο μονος σου. :P Μπορει να δυσκολεύεσαι αλλα η ικανοποίηση οταν το βγαλεις ενα απο τα χαρακτηριστικα που κανουν αυτα τα παιχνιδια τοσο καλα. Στο watchdog σε defiled dungeon πχ θυμαμαι το ειχα παιξει καμια 30αρια φορες με εκανε one shot συνεχεια, νιωθεις ωραια ομως μολις μαθεις το pattern και κερδισεις στο τελος.

Δημοσ.

Για τον μέσο παίχτη, 50-60 δεν είναι, τουλάχιστον σύμφωνα με την δική μου εμπειρία (ε ναι, και το internet :P ) για 70+ γίνεται λόγως χωρίς να είσαι NG+ , με το +10 στανδαρ. Οτι κάποιος μπαίνει και πάει roll-ατος μετα την Vicar για να πάρει το καινούριο gear επειδη ξέρει που είναι -boomhammer- έ δεν παει να πει οτι είναι και μια χαρά το content.

Τουλάχιστον οι καρχαρίες είναι τούμπανα. Οι αγκυράτοι που τρως 2 shot με 50 vit, απο κανονικό mob.

ps: με με τρελένεις αγορινα και σου παραθέσω κανα screenshot με το σουπερ innovative armory feature που μπήκε στο D3 και σε ζεστάνω :P

Καλα ο μεσος παικτης αν παει 50level στο dlc τους βλεπω να ψαχνουν απεξω για summon με το καλημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ο μεσος παικτης αν παει 50level στο dlc τους βλεπω να ψαχνουν απεξω για summon με το καλημερα.

Πήγα με 40 κάτι λεβελ, είδα και έπαθα να φάω τους κυνηγούς στην πλατεία.με είχαν με δύο χτυπήματα.έφτασα 61 και με έχουν για πλάκα οι ψείρες κάτω από την γέφυρα, εκεί όπου μιλάς με τον κυνηγό με τα σκισμένα ρούχα.δεν κάνω σπιντραν, τους τρώω όλους κανονικά

Δημοσ.

Οταν πας στα 60 level στο mergo's loft και droppareis τα 20%phys cursed gems, τα φορεσεις στο +6-9 weapon σου, πετσοκοβεις το DLC content μετα,,,με οτι να'ναι weap και stats 30-20-30-20 πλην blood-arc, χοντρικα 1300hp και 130stm.

Κανει ικανοποιητικοτατο dmg στο dlc (ναι ειναι πιο δυσκολο που ειναι και λογικο) αλλα δεν ειναι τοσο φοβερα τα πραγματα. Για τον τελειως αρχαριο ειναι,,, αλλα εσεις που ξερετε 10 πραγματα παραπανω, δεν ξερετε τα 20% cursed gems στο mergo's loft? με τα 8% στο dlc πηγαινετε? επισης καλυτερα dps πρωτα, παρα hp στα stats λογω χαμηλων gain points + οτι υπαρχουν και τα % hp-stm runes.

Δημοσ.

Εγω το μεγαλυτερο cursed που εχω μαζεψει ειναι ενα 19αρι (με debuffs) και κανα δυο 18αρια phys. dmg (οχι cursed)..  20φευγα που λες δεν εχω βρει πουθενα..

Δημοσ.

Οταν πας στα 60 level στο mergo's loft και droppareis τα 20%phys cursed gems, τα φορεσεις στο +6-9 weapon σου, πετσοκοβεις το DLC content μετα,,,με οτι να'ναι weap και stats 30-20-30-20 πλην blood-arc, χοντρικα 1300hp και 130stm.

Κανει ικανοποιητικοτατο dmg στο dlc (ναι ειναι πιο δυσκολο που ειναι και λογικο) αλλα δεν ειναι τοσο φοβερα τα πραγματα. Για τον τελειως αρχαριο ειναι,,, αλλα εσεις που ξερετε 10 πραγματα παραπανω, δεν ξερετε τα 20% cursed gems στο mergo's loft? με τα 8% στο dlc πηγαινετε? επισης καλυτερα dps πρωτα, παρα hp στα stats λογω χαμηλων gain points + οτι υπαρχουν και τα % hp-stm runes.

Θέλω να πάρω όσο πιο γρήγορα το bloodletter

Εγω το μεγαλυτερο cursed που εχω μαζεψει ειναι ενα 19αρι (με debuffs) και κανα δυο 18αρια phys. dmg (οχι cursed).. 20φευγα που λες δεν εχω βρει πουθενα..

Τον έχει βαρεθεί το παιχνίδι από το πολύ το φαρμινγκ και του τα έχει δώσει με την μία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...