vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μιας και εβαλα ps+ με την προσφορα πριν καμμια βδομαδα, ειπα χθες να δοκιμασω να μπω στο online μπας και βρω κανεναν να με βοηθησει με τον Ludwig που ζοριζομαι ασχημα.. Χτυπησα καμπανακι 5-6 φορες δεν εμφανιστηκε κανενας.. σκατουλες. Να δω πως θα τα καταφερω με το npc που summonαρω.. Πολυ ζορι στο ng+ και ειναι και το πρωτο boss του dlc. Το βράδυ πάμε μαζί
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ωραιος ευχαριστω! lNem3s1ls ειναι το psn μου.. Πριν το Ν και μετα το 1 εχει το αγγλικο λ. Αν δυσκολευεσαι πες μου το δικο σου να σε κανω add..Μετα τις 12 θα μπω λογικα γιατι θα ειμαι ολη μερα στο μαγαζι..
zeke Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μιας και εβαλα ps+ με την προσφορα πριν καμμια βδομαδα, ειπα χθες να δοκιμασω να μπω στο online μπας και βρω κανεναν να με βοηθησει με τον Ludwig που ζοριζομαι ασχημα.. Χτυπησα καμπανακι 5-6 φορες δεν εμφανιστηκε κανενας.. σκατουλες. Να δω πως θα τα καταφερω με το npc που summonαρω.. Πολυ ζορι στο ng+ και ειναι και το πρωτο boss του dlc. κοιταξε τις ρυθμισεις σου στο router,,, πρεπει να εχεις ανοιχτο το dmz στο ip του ps4, οπως και ΝΑΤ2 τουλαχιστον,,,αλλιως δυσκολα θα βρεθεις με καποιον λογω του "firewall" του router. Γενικα εχει ακομα κοσμο, γι'αυτο μου φενεται περιεργο αυτο που λες,, οποτε δοκιμασε το και βλεπεις Αν μπορεσω για σημερα το βραδυ, θα σκασω με τον 80αρη που εκανα προσφατα στο event 1
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 κοιταξε τις ρυθμισεις σου στο router,,, πρεπει να εχεις ανοιχτο το dmz στο ip του ps4, οπως και ΝΑΤ2 τουλαχιστον,,,αλλιως δυσκολα θα βρεθεις με καποιον λογω του "firewall" του router. Γενικα εχει ακομα κοσμο, γι'αυτο μου φενεται περιεργο αυτο που λες,, οποτε δοκιμασε το και βλεπεις Αν μπορεσω για σημερα το βραδυ, θα σκασω με τον 80αρη που εκανα προσφατα στο event Τωρα μου βαλες δυσκολα.. θα το κοιταξω το βραδι.. απο τις ρυθμισεις του rooter τα ανοιγω αυτα?
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Σε έστειλα, κοιταξε τις ρυθμισεις σου στο router,,, πρεπει να εχεις ανοιχτο το dmz στο ip του ps4, οπως και ΝΑΤ2 τουλαχιστον,,,αλλιως δυσκολα θα βρεθεις με καποιον λογω του "firewall" του router. Γενικα εχει ακομα κοσμο, γι'αυτο μου φενεται περιεργο αυτο που λες,, οποτε δοκιμασε το και βλεπεις Αν μπορεσω για σημερα το βραδυ, θα σκασω με τον 80αρη που εκανα προσφατα στο event Όντως, έχει δικό ο ζικος.μας έβγαλε την ψυχή χτες αυτό το πράγμα για να με τραβήξει Τωρα μου βαλες δυσκολα.. θα το κοιταξω το βραδι.. απο τις ρυθμισεις του rooter τα ανοιγω αυτα? Πάρε και ακουστικά να είσαι έτοιμος
panossar95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Χτυπα τις καμπάνες σκριλεξ χωρις σταματημο, ολο και καποιος θα ερθει χαχαχαχαχα, μην απογοητευεσαι 1
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Απογνωση.. μου τελειωνουν τα insight γι'αυτο δεν χτυπαω αβερτα κουβερτα.. 4-5 φορες χτυπησα το καμπαναριο και τιποτα..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ξερω οτι θα εχουν 1000ειπωθει καποια πραγματα αλλα πρωτη φορα παιζω soul και bloodborne και γυρναω σα την αδικη καταρα απο χθες μονο στην central yarnam και οταν φτανω στο διαδρομο που οδηγει στον πρωτο boss (beast) στριβω με το βρακι χεσμενο.Μια φορα πηγα τρεχοντας και καταλαθος χωρις να ξερω οτι εκει εχει boss και εχασα,προλαβα να κανω 1-2 dodge και τπτ αλλο. Ειμαι 10 λεβελ,μπορω να το βγαλω η να περιμενω? Το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι να παρω μια καινουρια armor απο τους υπονομους.
najinblue3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ολα μπορεις να τα βγαλεις , μεινε κοντα στα ποδια του και χωσε
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ολα μπορεις να τα βγαλεις , μεινε κοντα στα ποδια του και χωσε Σοβαρα?Γιατι εγω πιστευω οτι με το τσεκουρι που πηρα δε προκεται να το βγαλω ποτε?
najinblue3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ολα τα αρχικα οπλα ειναι μια χαρα για να βγαλεις ολοκληρο το παιχνιδι, ειδικα το axe ειναι και το πιο beginner friendly, αν δεν εχεις ξαναπαιξει οπως ειπες θα σε φαινεται περιεργο, μαθε το moveset κ δεν θα εχεις θεμα
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ξερω οτι θα εχουν 1000ειπωθει καποια πραγματα αλλα πρωτη φορα παιζω soul και bloodborne και γυρναω σα την αδικη καταρα απο χθες μονο στην central yarnam και οταν φτανω στο διαδρομο που οδηγει στον πρωτο boss (beast) στριβω με το βρακι χεσμενο.Μια φορα πηγα τρεχοντας και καταλαθος χωρις να ξερω οτι εκει εχει boss και εχασα,προλαβα να κανω 1-2 dodge και τπτ αλλο. Ειμαι 10 λεβελ,μπορω να το βγαλω η να περιμενω? Το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι να παρω μια καινουρια armor απο τους υπονομους. Προσωπικα θα σου προτεινα να ασχοληθεις λιγο παραπανω με το εν λογω παιχνιδι και αν δεν δεις φως στο τουνελ να κοιταξεις καλυτερα για το Dark Souls 3 που λογω της ασπιδας που εχει ειναι πιο ευκολο απο το bloodborne για αρχαριους. Καλα ειδικα στα dlc προβλεπω controller εξω απο μπαλκονια 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Προσωπικα θα σου προτεινα να ασχοληθεις λιγο παραπανω με το εν λογω παιχνιδι και αν δεν δεις φως στο τουνελ να κοιταξεις καλυτερα για το Dark Souls 3 που λογω της ασπιδας που εχει ειναι πιο ευκολο απο το bloodborne για αρχαριους. Καλα ειδικα στα dlc προβλεπω controller εξω απο μπαλκονια Ξαναπηγα μετα τη παροτρυνση του najinblue3 και του εφαγα τη μιση ζωη αλλα εχασα παλι.Βεβαια ο μλκας πηγα χωρις μολοτοφ και ισως το εβγαζα. Επισης εβγαλα και εναν αλλον περιεργο που φορουσε μια μασκα σαν πουλι και ειχε 2 σπαθια και μου εδωσε ενα οπλο,το οποιο θα παρω σε λιγο μολις μπω να δω τι κανει. Πρεπει να ομολογησω ομως οτι ο συγκεκριμενος με γλεντουσε ασχημα ηταν πολυ γρηγορος μεχρι που κολλησε πισω απ κατι ξυλα και δε μπορουσε να με χτυπησει και τον εβγαλα ετσι. Ναι τον εβγαλα με πουστια το ομολογω. Το Darksouls 3 ηταν στο προγραμμα αλλα το εφαγε λαχανο το nioh το οποιο ακομα δεν εχω παιξει σχεδον καθολου.Θα δειξει. Eπισης,οταν κανω dodge και μεχρι να παω καταπανω τους παλι ξεκινανε αλλη επιθεση,υπαρχει καποιος συνδιασμος μετα το dodge ωστε να πηγαινω πιο γρηγορα για επιθεση?
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ξαναπηγα μετα τη παροτρυνση του najinblue3 και του εφαγα τη μιση ζωη αλλα εχασα παλι.Βεβαια ο μλκας πηγα χωρις μολοτοφ και ισως το εβγαζα. Επισης εβγαλα και εναν αλλον περιεργο που φορουσε μια μασκα σαν πουλι και ειχε 2 σπαθια και μου εδωσε ενα οπλο το οποιο θα παρω σε λιγο μολις μπω να δω τι κανει. Πρεπει να ομολογησω ομως οτι ο συγκεκριμενος με γλεντουσε ασχημα ηταν πολυ γρηγορος μεχρι που κολλησε πισω απ κατι ξυλα και δε μπορουσε να με χτυπησει και τον εβγαλα ετσι. Ναι τον εβγαλα με πουστια το ομολογω. Το Darksouls 3 ηταν στο προγραμμα αλλα το εφαγε λαχανο το nioh το οποιο ακομα δεν εχω παιξει σχεδον καθολου.Θα δειξει. Γενικα εχω την εντυπωση οτι διαλεξες πολυ βαρβατα παιχνιδια. Αν τα βρεις σκουρα με το bloodborne θα σου προτεινα να το πουλαγες το παιχνιδι και δεν το λεω ειρωνικα. Κακα τα ψεμματα και αυτο και το nioh και εν μερη τα dark souls δεν ειναι παιχνιδια για ολους. Αλλοι εχουν σπασει controller απο τα νευρα τους.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Γενικα εχω την εντυπωση οτι διαλεξες πολυ βαρβατα παιχνιδια. Αν τα βρεις σκουρα με το bloodborne θα σου προτεινα να το πουλαγες το παιχνιδι και δεν το λεω ειρωνικα. Κακα τα ψεμματα και αυτο και το nioh και εν μερη τα dark souls δεν ειναι παιχνιδια για ολους. Αλλοι εχουν σπασει controller απο τα νευρα τους. Και το nioh τοσο δυσκολο ειναι σοβαρα μιλας?Δεν εχω ασχοληθει καθολου σχεδον. Θα τα τερματισω το 2020 Kαλα δε περιμενα και πολλα,οταν ερχομαι απο tomb raider και uncharted μαλλον συνηθισα τα ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα