Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τα summon για distraction τα θελω παντα.. αλλα ΟΠΑ.. αυτο με την ζωη οτι ανεβαινει οταν κανεις summon δεν το ηξερα.. οχι οτι αλλαζει κατι για το θεμα με τον ludwig γιατι μονο ετσι παιζει να τον ριξω..

Ισχύει, νομίζω μπορεί να ανέβει η ζωή του έως και 30% (με επιφύλαξη το νούμερο).

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ω ρε μλκ... την ωρα και την στιγμη που δεν συνεχισα το dlc πριν τον κερατα τον Gehrman.

Ηθελα να το παιξω μαγκας ε? Ρουφ δε τρομπον τωρα μλκ..

Κι εγω ετσι την πατησα με το dlc, μονο που δεν το ηξερα οτι επρεπε να παω σε ng+ μετα για να το παιξω. Ο Ludwig με ειχε απογοητευσει κι εμενα, το θεωρουσα αγγουρι και ειναι.Ειχα γραψει και εδψ και με παροτρυναν τα παιδια να το παλεψω, Τελικα με summon npc, βγηκε με 3-4 προσπαθειες .

Γενικα ειναι απο τα πιο δυσκολα boss του dlc. Τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι καν στο ng+, βγηκαν ευκολα. Εκτος φυσικα απο το orphan of Kos που δεν εχω πολυασχοληθει και τον Lawrence που τον βλεπω στον υπνο μου και θα με στοιχειωνει μια ζωη. Ειτε με sumon,ειτε solo, με εχει ξεφτυλισει πανω απο 50 φορες. Ευτυχως ειναι optional αυτος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εσυ παραπονιεσαι που πετυχες τα dlc new game plus(+1 δηλαδη)για πρωτη φορα,τι να πω εγω που λογω platinum πηγα στο dlc πρωτη φορα new game plus +3 :P

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω ετσι την πατησα με το dlc, μονο που δεν το ηξερα οτι επρεπε να παω σε ng+ μετα για να το παιξω. Ο Ludwig με ειχε απογοητευσει κι εμενα, το θεωρουσα αγγουρι και ειναι.Ειχα γραψει και εδψ και με παροτρυναν τα παιδια να το παλεψω, Τελικα με summon npc, βγηκε με 3-4 προσπαθειες .

Γενικα ειναι απο τα πιο δυσκολα boss του dlc. Τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι καν στο ng+, βγηκαν ευκολα. Εκτος φυσικα απο το orphan of Kos που δεν εχω πολυασχοληθει και τον Lawrence που τον βλεπω στον υπνο μου και θα με στοιχειωνει μια ζωη. Ειτε με sumon,ειτε solo, με εχει ξεφτυλισει πανω απο 50 φορες. Ευτυχως ειναι optional αυτος.

Μα θα το παλεψω δεν το αφηνω ετσι.. πρεπει να τελειωσει και το DLC

Αν εσυ παραπονιεσαι που πετυχες τα dlc new game plus(+1 δηλαδη)για πρωτη φορα,τι να πω εγω που λογω platinum πηγα στο dlc πρωτη φορα new game plus +3 :P

Α καλα εσυ εισαι τερμα μαζοχας..

Δημοσ.

Α καλα εσυ εισαι τερμα μαζοχας..

Οχι αλλα για το Platinum θελει να εχεις κανει τα 3 διαφορετικα τελη του παιχνιδιου και περαν του κολπου με τα saved,ο μονος τροπος αλλιως ειναι τα new game plus. :P

Δημοσ.

Οχι αλλα για το Platinum θελει να εχεις κανει τα 3 διαφορετικα τελη του παιχνιδιου και περαν του κολπου με τα saved,ο μονος τροπος αλλιως ειναι τα new game plus. :P

Ναι ρε το ξερω, βεβαια το κολπο με τα save δεν το εχω δει ακομα αλλα φανταζομαι πως γινεται, και αυτο θα κανω αφου τελειωσω (πρωτα ο Θεος) το DLC. Αλλα σιγα μην καθομουν να πεθανω το κορμι μου σε NG, NG+1, NG+2, NG+3 για το Platinum και μετααα να πιασω να ασχοληθω με το DLC... εκτος και τα κανες αυτα πριν βγει το Old Hunters, ή αν εισαι τερμα hardcorας, μονο ετσι δικαιολογησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε το ξερω, βεβαια το κολπο με τα save δεν το εχω δει ακομα αλλα φανταζομαι πως γινεται, και αυτο θα κανω αφου τελειωσω (πρωτα ο Θεος) το DLC. Αλλα σιγα μην καθομουν να πεθανω το κορμι μου σε NG, NG+1, NG+2, NG+3 για το Platinum και μετααα να πιασω να ασχοληθω με το DLC... εκτος και τα κανες αυτα πριν βγει το Old Hunters, ή αν εισαι τερμα hardcorας, μονο ετσι δικαιολογησε.

Βασικα οχι ειναι απλα τα πραγματα.Τρως ολα τα boss+dlc+chalice dungeons στο αρχικο new game οταν πρωτο αγοραζεις το παιχνιδι.Αργοτερα σε new game plus απλα τρεχεις κατευθειαν στα κεντρικα boss,δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα clear αφου δεν χρειαζονται για καποιο achievement. Αν το δεις ειναι σαν speedrun ενα πραγμα και πανω απο κανενα 3ωρο με 5ωρο δεν σου παιρνει(αφου ξερεις που πρεπει να πας,boss fights κλπ).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι καν στο ng+, βγηκαν ευκολα. Εκτος φυσικα απο το orphan of Kos που δεν εχω πολυασχοληθει και τον Lawrence που τον βλεπω στον υπνο μου και θα με στοιχειωνει μια ζωη. Ειτε με sumon,ειτε solo, με εχει ξεφτυλισει πανω απο 50 φορες. Ευτυχως ειναι optional αυτος.

Ε για ποια υπόλοιπα μιλάμε την maria που έχει 0 poise και είναι parry practice ή τα living failures που είναι όνομα και πράγμα xD. Ο Lawrence και ο Ludwig μαθαίνονται λίγο πολύ. Ο Lawrence έχει αστεία phase 2 και ο Ludwig στην phase 1 το μόνο επικίνδυνο είναι το charge (dodge πάντα αριστερά). Το orphan εκτός ότι θέλει και εξοικείωση στην Phase 1 αρκετά, η phase 2 είναι unreal ελάχιστοι την έχουν κάνει master.

Δημοσ.

Παιδια δε βρισκω πουθενα το game GOTY αν παρω το πρωτο το κανονικο θα υπαρξει καποιο δωρεαν update για το dlc η

πρεπει να αγορασω το GOTY αναγκαστηκα?

Επισης το απλο με το game of the year εχουν μεγαλη διαφορα στην εμπειρια γενικα?

Δημοσ.

το GOTY εχει απλα το DLC πακετο στον δισκο.Αν αγορασεις το DLC απτο store,θα ειναι πρακτικα η ιδια εκδοση.Δωρεαν update εννοοντας να σου δωσουν το DLC τζαμπα δεν υπαρχει περιπτωση,

Επισης μεσα σε 5 δευτερολεπτα σου βρηκα το GOTY που δεν εβρισκες πουθενα

http://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δε βρισκω πουθενα το game GOTY 

https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html

https://www.bestprice.gr/item/2154685339/bloodborne-game-of-the-year-edition-ps4.html?qid=3ac7QkgS_wG_46af5&seq=1

http://www.public.gr/product/bloodborne-game-of-the-year-edition-ps4-game/prod7851580pp/

http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Sony-Bloodborne-GOTY-PS4-PS719843641.htm

https://www.amazon.co.uk/d/PC-Video-Games/Sony-0711719844440-Bloodborne-Year-PS4/B0188QFSHC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488975981&sr=8-1&keywords=bloodborne

αν παρω το πρωτο το κανονικο θα υπαρξει καποιο δωρεαν update για το dlc η

πρεπει να αγορασω το GOTY αναγκαστηκα?

Η goty edition περιλαμβανει το κανονικο παιχνιδι+το dlc the old hunters το οποιο μπορεις να αγορασεις ψηφιακα αν θελεις. 

Επισης το απλο με το game of the year εχουν μεγαλη διαφορα στην εμπειρια γενικα?

Η goty edition προσθετει μια επιπλεον περιοχη με 5 καινουργια bosses.Προφανως και σαν συγκριση δεν αξιζει να δωσεις διπλασια χρηματα σε σχεση με την απλη εκδοση του παιχνιδιου,αλλα ειναι πολυ καλο dlc.

Δημοσ.

η πολυ απλα ξεκινας επιτελους να κανεις σωστο build της προκοπης απο την αρχη, και κανεις και τα achievements που σε ενδιαφερουν :)

Δημοσ.

Το orphan εκτός ότι θέλει και εξοικείωση στην Phase 1 αρκετά, η phase 2 είναι unreal ελάχιστοι την έχουν κάνει master.

Εμένα το Orphan με ταλαιπώρησε πιο πολύ από όλα τα bosses με διαφορά. (Εκτός από τα chalices βέβαια).

Skr1ll3x περιμένουμε σχόλιο μόλις τον συναντήσεις  :P. Ετοιμάσου για βίαια πράγματα. Επίσης, έχε δυνατά την ένταση της TV όταν παλεύεις μαζί του. Έχει σημασία  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

η πολυ απλα ξεκινας επιτελους να κανεις σωστο build της προκοπης απο την αρχη, και κανεις και τα achievements που σε ενδιαφερουν :)

Πιο χρονοβορο αυτο που περιγραφεις βεβαια αλλα και αυτο γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...