Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θα το παρω.Αμα τωρα κλαιω τα λεφτα μου οκ..το πολυ πολυ του βαζω και μια αγγελια εδω και το δινω.

Εχω φτασει σε σημειο να εχω τερματισει αρκετα παιχνιδια απο τα καλα του ps4 και ψαχνω κατι να με κρατησει κανα μηνα,δε παιζω παρα πολλες ωρες τη μερα.Γενικα αν δε διαβασω review και δεν κοιταξω βαθμολογιες σε site δεν αγοραζω ευκολα games.

Αυτο το βλεπω απο τη μερα που βγηκε και παιζει στα 9-10 σε ολα τα site και οχι μονο απο reviewers αλλα και απο users.

Ακομα και το dark souls 3 που ειναι πολυ ωραιο απ οσο ακουγεται και παρομοιο,το εχω πετυχει σε αρκετα review να παιρνει και 6-7,αλλα το bloodborne οπου και να κοιταξα δε πεφτει κατω απο 9-10.

Αν δεν έχεις επαφή με souls games και παίρνεις games ανάλογα με τις "βαθμολογίες" και το hype train από τα fan bois οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι ειδικά για τα soulsborne ότι είναι ιδιαίτερα games και θα πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στις ανάγκες τους και όχι αυτά στις δικές σου. Αν έχεις υπομονή και μαθαίνεις από τα λάθη σου έχει καλώς, αλλιώς προβλέπω σπασμένα dualshock και ps4s :-D .

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν έχεις επαφή με souls games και παίρνεις games ανάλογα με τις "βαθμολογίες" και το hype train από τα fan bois οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι ειδικά για τα soulsborne ότι είναι ιδιαίτερα games και θα πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στις ανάγκες τους και όχι αυτά στις δικές σου. Αν έχεις υπομονή και μαθαίνεις από τα λάθη σου έχει καλώς, αλλιώς προβλέπω σπασμένα dualshock και ps4s :-D .

Και η βαθμολογιες εχουν μια βαση πιστευω.Οταν ενα παιχνιδι ειναι στα top 5 παντου,απο τους δικους μας unboxholics μεχρι και τα ξενα σαιτ ε δε μπορω να πω οτι περναει απαρατηρητο.

Τωρα οσον αφορα για τις αναγκες θεωρω τον εαυτο μου απο μετριο εως καλο gamer οποτε θα του δωσω μια ευκαιρια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι το δικό σου top 5 και όχι των unboxholics :mad: . Πχ εγώ ακούω wow και lol και βγάζω σπυριά δεν μου λέει κάτι αν είναι στο "top 5" του μισού πλανήτη.

Δημοσ.

Επισης το game of the year το βρισκω μονο σε 2 καταστηματα και σχετικα ακριβο,αξιζει να περιμενω η να παω στο απλο;

Δυστηχως επαισες σε περιοδο που δεν υπαρχει αποθεμα και οι τιμες ειναι οντως τσιμπημενες. Κοιταξε και σε αγγελιες μπας και εισαι τυχερος και το βρεις στα 25ευρω.

Και η βαθμολογιες εχουν μια βαση πιστευω.Οταν ενα παιχνιδι ειναι στα top 5 παντου,απο τους δικους μας unboxholics 

Μιλας για το site που επειδη ο συγκεκριμενος γνωστος reviewer εχει παθος με τα παιχνιδια,εχει βαλει σε ολα(DS2,DS3,bloodborne)10ρι με το καλημερα(χωρις καν να υπολογιζουμε τα dlc τους).Δεν το λες και πολυ αντικειμενικο review αυτο....

• Like 1
Δημοσ.

20 προσπαθειες χθες στον Ludwig, 3 φορες solo, 17 φορες με βοηθεια απο summoned npc.. 6-7 φορες πηγα στο 2ο σταδιο.. ολες FAIL.
Μιλαω για NG+ στο dlc... Rage 14 φορες απο τις 20 τουλαχιστον.. Νταξει ρε.. πρωτο boss του DLC και δεν μπορω να το περασω..

Ελπιζω σημερα να σταθω πιο τυχερος.. Με Burial Blade +10 ζοριστηκα.. Με Saw Cleaver +9 και bolt/fire papers πηγε λιγο καλυτερα.. Με Whirligig Saw +9 fire paper ακομα καλυτερα.. 121lvl... Σημερα θα κανω λιγο overlvl να δωσω λιγα ακομα στο str να ξαναπαω και ο Θεος βοηθος.. Αυτο που λεει στο intro show us mercy πραγματικα αρχισα να το φωναζω και εγω.. Δεν παλευεται! Η φράση "με ξεκωλ*ασε" ειναι πολυ light πραγματικα.

• Like 1
Δημοσ.

20 προσπαθειες χθες στον Ludwig, 3 φορες solo, 17 φορες με βοηθεια απο summoned npc.. 6-7 φορες πηγα στο 2ο σταδιο.. ολες FAIL.

Μιλαω για NG+ στο dlc... Rage 14 φορες απο τις 20 τουλαχιστον.. Νταξει ρε.. πρωτο boss του DLC και δεν μπορω να το περασω..

Ελπιζω σημερα να σταθω πιο τυχερος.. Με Burial Blade +10 ζοριστηκα.. Με Saw Cleaver +9 και bolt/fire papers πηγε λιγο καλυτερα.. Με Whirligig Saw +9 fire paper ακομα καλυτερα.. 121lvl... Σημερα θα κανω λιγο overlvl να δωσω λιγα ακομα στο str να ξαναπαω και ο Θεος βοηθος.. Αυτο που λεει στο intro show us mercy πραγματικα αρχισα να το φωναζω και εγω.. Δεν παλευεται! Η φράση "με ξεκωλ*ασε" ειναι πολυ light πραγματικα.

Και που να δεις τη συνέχεια...

Δημοσ.

Ω ρε μλκ... την ωρα και την στιγμη που δεν συνεχισα το dlc πριν τον κερατα τον Gehrman.

Ηθελα να το παιξω μαγκας ε? Ρουφ δε τρομπον τωρα μλκ..

Δημοσ.

Ω ρε μλκ... την ωρα και την στιγμη που δεν συνεχισα το dlc πριν τον κερατα τον Gehrman.

Ηθελα να το παιξω μαγκας ε? Ρουφ δε τρομπον τωρα μλκ..

Μια από τα ίδια :P

Ήθελα να τελειώσω το NG και μου έμεινε το DLC για NG+

Εγώ το έχω παρατήσει στο First Vicar και δεν με βλέπω να ασχολούμαι άλλο...

Ο Ludwig με Summon είναι αρκετά εύκολος First try τον έβγαλα, απλά τρέχα και άσε το Boss να κάνει Focus το NPC και εσύ σακάτεψε τον παράλληλα 

Δημοσ.

Μια από τα ίδια :P

Ήθελα να τελειώσω το NG και μου έμεινε το DLC για NG+

Εγώ το έχω παρατήσει στο First Vicar και δεν με βλέπω να ασχολούμαι άλλο...

Ο Ludwig με Summon είναι αρκετά εύκολος First try τον έβγαλα, απλά τρέχα και άσε το Boss να κάνει Focus το NPC και εσύ σακάτεψε τον παράλληλα 

Ναι αυτο κανω, ψιλοβρηκα το pattern για το πρωτο stage.. στο δευτερο σακατευει τον npc βιάζει και εμενα που εχω κρυφτει σε μια γωνιτσα και κλαιω και ειμαστε ολοι χαρουμενοι..

• Like 2
Δημοσ.

Με Burial Blade +10 ζοριστηκα.. Με Saw Cleaver +9 και bolt/fire papers πηγε λιγο καλυτερα.. Με Whirligig Saw +9 fire paper ακομα καλυτερα.. 121lvl... Σημερα θα κανω λιγο overlvl να δωσω λιγα ακομα στο str να ξαναπαω και ο Θεος βοηθος..

Με το να ανεβεις κ'αλλο level δεν προκειται να κερδισεις τιποτα,,,τα max gains ειναι απο 100 μεχρι 120lvl το πολυ. Δηλαδη πας στο μεγιστο NG και κανεις οτιδηποτε FRC dungeon με τετοια level.

Μετα απλα παιρνεις level υποτιθεται επειδη θες να εχεις ολα τα weapons στο max potential τους κλπ,,,,τεσπα, μπορω να σε help εγω αν στην τελικη δεν το καταφερεις :)

Δημοσ.

Και πάλι καλά όταν τουλάχιστον μπορείς να κάνεις summon. Παρακάτω με Maria και Orphan που πρέπει να τους βγάλεις solo η κατάσταση δεν παλεύεται  :P

Δημοσ.

Ε αυτο σκεφτηκα κανω.. Εφοσον με Whirligig και fire paper πηγαινε καλα να φορτωνα λιγο str (το χω 34 τωρα) για το παραπανω dmg.. οχι ε?

Και πάλι καλά όταν τουλάχιστον μπορείς να κάνεις summon. Παρακάτω με Maria και Orphan που πρέπει να τους βγάλεις solo η κατάσταση δεν παλεύεται  :P

Τετοια λεγε μου να τα παρατησω απο τωρα..

Δημοσ.

Γενικά το Summon δεν είναι και τόσο βοήθεια γιατί μπορεί να είστε 2 άλλα κατά 99% το NPC είναι ΓΤΠ απλά για να τραβάει την προσοχή του Boss και το σημαντικότερο αν κάνει Summon ανεβαίνει πολύ η ζωή σε κάθε Boss.

Δημοσ.

Γενικά το Summon δεν είναι και τόσο βοήθεια γιατί μπορεί να είστε 2 άλλα κατά 99% το NPC είναι ΓΤΠ απλά για να τραβάει την προσοχή του Boss και το σημαντικότερο αν κάνει Summon ανεβαίνει πολύ η ζωή σε κάθε Boss.

Ναι τα summon για distraction τα θελω παντα.. αλλα ΟΠΑ.. αυτο με την ζωη οτι ανεβαινει οταν κανεις summon δεν το ηξερα.. οχι οτι αλλαζει κατι για το θεμα με τον ludwig γιατι μονο ετσι παιζει να τον ριξω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...