Skr1ll3x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 fresh start απο την αρχη, σαν να βγαινει ξανα το game εκεινη την ημερομηνια. coop, pvp και γενικα θα υπαρχει δραστηριοτητα στο online κομματι του. οχι δεν αξιζει αυτο που πας να κανεις. %cursed phys gems και βλεπεις μετα για %cursed nourish Απο την αρχη ειναι βρε, με φρεσκο παιχτη ξεκιναει το event! καλα μπορεις να μπεις και οτι lvl θες αλλα το θεμα εδω ειναι create a new character and play -------------------------- BoM-Rakuyo στα BL80: https://mugenmonkey.com/bloodborne/22599 παιρνω BoM στα 5λεπτα απο Eileen και ready μεχρι να παρω Rakuyo απο DLC, με non-stop invading! Αντε να δουμε ποσο κοσμο θα εχει Τι εννοεις, να μην βαλω SKL scale gem? Ναι αυτο ρωτησα.. να κοιταζω δηλαδη μονο για +% phys. attack gems σωστα?
zeke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι εννοεις, να μην βαλω SKL scale gem? Ναι αυτο ρωτησα.. να κοιταζω δηλαδη μονο για +% phys. attack gems σωστα? ναι δεν χρειαζεται στην περιπτωση σου, κοιτας μονο +%phys....δοκιμασε αργοτερα αν βρεις +str scale gem (heavy blood λεγονται) check αυτο το προσφατο build που εκανα και δες τα gems...τα εριξα απο dlc, 22.3% αλλα και απο main game πεφτουν 20αρια. Βεβαια δεν συγκρινονται με των dungeons http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/?p=55499739 1
kolossos_22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιδιά λίγη βοήθεια Καταρχήν πείτε μου το blood rock πέφτει και απο κάπου η ειναι αγορά μονο με insight ? Και μετα οταν ανοίξει η πόρτα τέλος το παιχνιδι μετα πάμε dlc? Και τι απαντάμε στον παππούλη και αυτο τι συνέπειες θα εχει ; Ευχαριστώ παίδες!!!
ilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Blood rocks υπάρχουν 2 στο main game (το 1 από αυτά στο Nightmare of Mensis το άλλο στο fishing hamlet του DLC). Μπορείς να αγοράσεις με 60 insight από τους insight messengers μόλις σκοτώσεις την wet nurse. 3 υπάρχουν επίσης σε Depth 5 root chalices (Pthumeru, Loran, Isz) και υπάρχει και η random πιθανότητα να πέσει από depth 5 boss σε αυτά. Στο DLC μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή αφού φας την Vicar Amelia. To πως 8α πας το βάζω σε spoiler. http://bloodborne.wiki.fextralife.com/The+Old+Hunters Έτσι και πας στη gate στο hunters dream στον Gherman (ή ότι ακολουθεί μετά) θα κάνεις trigger το ng+ και θα χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς το DLC μέχρι να ξαναφάς πάλι την Amelia στο ng+.
kolossos_22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ωραία Όποτε στον παππούλη δεν μιλάμε!!!μέχρι να τελειώσουμε το dlc γιατι το είχα ανοίξει πιο πριν Τα bosses αυτά τα σκότωσα ολα Απλα πείτε μου γιατι δεν ξέρω τι γινεται με τα bosses εχει αλλα γενικά; ποσά ειναι στο σύνολο προ dlc?
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Πάντως μάγκες το DLC πολύ δυνατό. Ειδικά ο First Vicar με έχει ρημάξει Πάλι βέβαια πιστεύω δεν είναι τόσο τρομερό όπως το DS και DS3 αλλά είναι αρκετό για να προκαλέσει Rage. Για πείτε καμια γνώμη για κάποιο όπλο που να κόβει κώλους. Γιατί έχω το Ludwigs Holy Blade +10 με κάποια gems και σκάω λιγότερο από 500 damage με ένα hit και δεν παλεύεται σε NG+ μιας και τα Boss έχουν αρκετά μεγαλύτερο Health.... Και πραγματικά βοηθήστε με τα Dungeons γιατί απλά δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω ιδέα τι γίνεται... Πως ακριβώς δουλεύουν; Ας πούμε πήγα στο τελευταίο περιμένοντας να βρω τα πιο δύσκολα Boss κτλ. και είναι η ίδια δυσκολία με το πρώτο Dungeon που άνοιξα... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω Χριστό...
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλημερα. Τα Dungeons δεν εχει σημασια αν θα πας στο πρωτο ή το τελευταιο, αλλα το τι επιπεδο Dungeon θα κανεις ritual για να γινει summon.. Οσο μεγαλυτερο το "Depth" τοσο δυσκολοτερο και το Dungeon.. Εγω σε Loran depth 4 νομιζω που εκανα χθες, με 110lvl char και +10burial με μετρια προς καλα gems τεντωσα στο τελευταιο boss, σε σημειο που χτυπησα bell για να ρθει npc για βοηθεια.. Επισης εκτος απο depths υπαρχουν και κατηγοριες dungeons.. Pthumeru, Hintertomb, Loran, Isz.. τωρα τι διαφορες εχουν αυτα μεταξυ τους δεν ξερω, καθως μονο σε Pthumeru και Loran εχω μπει μονο.. αν θυμαμαι καλα τα mobs αλλαζουν..Τεσπα πανω κατω αυτα γιατι και εγω ακομα το ψαχνω με τα dungeons.. μεχρι τωρα εχω φαει ενα 10ωρακι για τα dungeons.. εχουν ενδιαφερον ομως δεν τα βαριεσαι..
keropi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αλλάζει η δυσκολία, περιβάλλον/mobs και το στήσιμο ... τα Isz είναι πολύ ατμοσφαιρικά θα δεις ελπίζω στο επόμενο game να υπάρχουν αναβαθμισμένα chalice dungeons v2
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αλλάζει η δυσκολία, περιβάλλον/mobs και το στήσιμο ... τα Isz είναι πολύ ατμοσφαιρικά θα δεις ελπίζω στο επόμενο game να υπάρχουν αναβαθμισμένα chalice dungeons v2 Αν βγει BB 2 το χω παρει day 1 και παιζει limited ή collectors.. ανετα!
vrwmiaris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ωραία Όποτε στον παππούλη δεν μιλάμε!!!μέχρι να τελειώσουμε το dlc γιατι το είχα ανοίξει πιο πριν Τα bosses αυτά τα σκότωσα ολα Απλα πείτε μου γιατι δεν ξέρω τι γινεται με τα bosses εχει αλλα γενικά; ποσά ειναι στο σύνολο προ dlc? Ή κάνεις τι κόλπο με τα save και παίρνεις πλατινα σε μια γύρα
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Παιδια για καποιον που δεν εχει παιξει souls και γενικα ειμαι του πιο "αναλαφρου" οπως uncharted κ tomb raider θα το προτεινατε; Παντως παρα πολυ υπομονη στο να μου γραφει συνεχεια died δεν μπορω να πω οτι εχω αλλα ουτε φυσικα θα τα παρατησω και πανω στις 5 προσπαθειες αν δε βγει το boss η καποιο δυσκολο σημειο; Επισης το game of the year το βρισκω μονο σε 2 καταστηματα και σχετικα ακριβο,αξιζει να περιμενω η να παω στο απλο;
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προσωπικα δεν ειχα επαφη με souls games.. Στην αρχη του Bloodborne και μεχρι να μπω στο κλιμα με τα dodge/parry/health replenish/τρεχα μαζευε ξανα τα souls κτλ, παιζει να ειδα στην τηλεοραση πανω απο 50 φορες το "You died". Εχω γαιδουρινη υπομονη με τα games.. και ομως αυτο το game με εφερε σε Rage απειρες φορες.. και δεν φτανω ευκολα σε αυτο το σημειο.. αλλα αυτο με πριζωνε να ασχοληθω ακομα παραπανω.. Ειναι ευκολο game? Οχι σε καμμια περιπτωση. Ειναι εθιστικο? Ναι στο full.. Ειδικα αυτο το βικτωριανο μοτιβο που εχει μαζι με την σκοταδιλα σε κανουν να μην ασχολησε με αλλο game οσο ασχολησε με αυτο.. εγω ετσι την επαθα τουλαχιστον. Σκεψου οτι το Dark Souls λογω του οτι ειναι medieval εποχη δεν με ενθουσιαζει τοσο οσο το BB που ειναι βικτωριανο.. Αλλη αισθηση ρε παιδι μου.. ειναι βεβαια υποκειμενικο αυτο γιατι αλλοι την βρισκουν περισσοτερο με τα medieval. Ειναι απο τα games που ειχα αποκλεισει οτι θα παρω συντομα οταν αγορασα το ps4 τον Νοεμβρη που μας περασε.. για καποιο λογο το πηρα αρκετα συντομα και με κανε να αφησω στην ακρη Witcher 3 και The Last Of Us.. Κοιτα, αντικειμενικα.. το uncharted και το tomb raider και ολα τα παρομοια action-adventure μοιαζουν πολυ παιδικα μπροστα στο Bloodborne και τα υπολοιπα Souls, για παρα πολλους λογους.. Οποτε αν θες κατι αναλαφρο τετοιου ειδους δεν σου προτεινω τα Souls γιατι ειναι overall πολυ πιο brutal gaming κατηγορια.. Αν απο την αλλη εστω και λιγο σου κλεινει το ματι να δωσεις λιγο παραπανω challenge στο gaming σου, αξιζει μια δοκιμη σιγουρα. Ειναι για γερα νευρα αλλα θα σε αποζημιωσει στο 100%.. Μεχρι πριν κανα 10ημερο και για αρκετο καιρο το ειχαν 13 μαγαζια.. εξαφανιστηκε παλι.. Κατω απο 33 δεν εχει πεσει.. Μονο σε μια φαση το εβαλε σε προσφορα ο Κοτσοβολος κατι τελευταια κομματια στα 24 αλλα κρατησε 1 μερα γιατι ηταν ελαχιστα τα κομματια, αλλα δεν το ξαναβαλαν απο τοτε.. Γενικα 33-35 ειναι καλη τιμη.. Περιμενε καμμια βδομαδα να δεις αν θα ξαναstockαρουν τα μαγαζια. 1
zeke Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Πάντως μάγκες το DLC πολύ δυνατό. Ειδικά ο First Vicar με έχει ρημάξει Πάλι βέβαια πιστεύω δεν είναι τόσο τρομερό όπως το DS και DS3 αλλά είναι αρκετό για να προκαλέσει Rage. Για πείτε καμια γνώμη για κάποιο όπλο που να κόβει κώλους. Γιατί έχω το Ludwigs Holy Blade +10 με κάποια gems και σκάω λιγότερο από 500 damage με ένα hit και δεν παλεύεται σε NG+ μιας και τα Boss έχουν αρκετά μεγαλύτερο Health.... Και πραγματικά βοηθήστε με τα Dungeons γιατί απλά δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω ιδέα τι γίνεται... Πως ακριβώς δουλεύουν; Ας πούμε πήγα στο τελευταίο περιμένοντας να βρω τα πιο δύσκολα Boss κτλ. και είναι η ίδια δυσκολία με το πρώτο Dungeon που άνοιξα... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω Χριστό... καλα το ds3 ειναι ανυπαρκτο απο 1002 αποψεις,,,ds2 με τα dlc να παιξεις και θα αλλαξεις γνωμη για τα υπολοιπα souls μετα. εφοσον δεν κανεις κατι συγκεκριμενο σε build , λογικο να ειναι οτι να'ναι απο stats κλπ συν οτι εισαι και πρωτο playthrough...δεν ειναι μονο το hp των bosses και mobs,,, βαρανε και πιο δυνατα επισης. check εδω για τα dungeons: http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/?p=54374564
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προσωπικα δεν ειχα επαφη με souls games.. Στην αρχη του Bloodborne και μεχρι να μπω στο κλιμα με τα dodge/parry/health replenish/τρεχα μαζευε ξανα τα souls κτλ, παιζει να ειδα στην τηλεοραση πανω απο 50 φορες το "You died". Εχω γαιδουρινη υπομονη με τα games.. και ομως αυτο το game με εφερε σε Rage απειρες φορες.. και δεν φτανω ευκολα σε αυτο το σημειο.. αλλα αυτο με πριζωνε να ασχοληθω ακομα παραπανω.. Ειναι ευκολο game? Οχι σε καμμια περιπτωση. Ειναι εθιστικο? Ναι στο full.. Ειδικα αυτο το βικτωριανο μοτιβο που εχει μαζι με την σκοταδιλα σε κανουν να μην ασχολησε με αλλο game οσο ασχολησε με αυτο.. εγω ετσι την επαθα τουλαχιστον. Σκεψου οτι το Dark Souls λογω του οτι ειναι medieval εποχη δεν με ενθουσιαζει τοσο οσο το BB που ειναι βικτωριανο.. Αλλη αισθηση ρε παιδι μου.. ειναι βεβαια υποκειμενικο αυτο γιατι αλλοι την βρισκουν περισσοτερο με τα medieval. Ειναι απο τα games που ειχα αποκλεισει οτι θα παρω συντομα οταν αγορασα το ps4 τον Νοεμβρη που μας περασε.. για καποιο λογο το πηρα αρκετα συντομα και με κανε να αφησω στην ακρη Witcher 3 και The Last Of Us.. Κοιτα, αντικειμενικα.. το uncharted και το tomb raider και ολα τα παρομοια action-adventure μοιαζουν πολυ παιδικα μπροστα στο Bloodborne και τα υπολοιπα Souls, για παρα πολλους λογους.. Οποτε αν θες κατι αναλαφρο τετοιου ειδους δεν σου προτεινω τα Souls γιατι ειναι overall πολυ πιο brutal gaming κατηγορια.. Αν απο την αλλη εστω και λιγο σου κλεινει το ματι να δωσεις λιγο παραπανω challenge στο gaming σου, αξιζει μια δοκιμη σιγουρα. Ειναι για γερα νευρα αλλα θα σε αποζημιωσει στο 100%.. Λοιπον θα το παρω.Αμα τωρα κλαιω τα λεφτα μου οκ..το πολυ πολυ του βαζω και μια αγγελια εδω και το δινω. Εχω φτασει σε σημειο να εχω τερματισει αρκετα παιχνιδια απο τα καλα του ps4 και ψαχνω κατι να με κρατησει κανα μηνα,δε παιζω παρα πολλες ωρες τη μερα.Γενικα αν δε διαβασω review και δεν κοιταξω βαθμολογιες σε site δεν αγοραζω ευκολα games. Αυτο το βλεπω απο τη μερα που βγηκε και παιζει στα 9-10 σε ολα τα site και οχι μονο απο reviewers αλλα και απο users. Ακομα και το dark souls 3 που ειναι πολυ ωραιο απ οσο ακουγεται και παρομοιο,το εχω πετυχει σε αρκετα review να παιρνει και 6-7,αλλα το bloodborne οπου και να κοιταξα δε πεφτει κατω απο 9-10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα