Greenday13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παιδια καλημερα. Επειδη εχει μια προσφορα για ps+ με 1 ευρω και λεω να το βαλω, υπαρχει περιπτωση καποιος να με βοηθησει με τον Lawrence the first vicar και orphan of kos στο ng+ που εχω κολλησει, να τελειωνω και με αυτο; εχω απελπιστει τοσο που λεω να ξαναπαιξω ολο το game απο την αρχη, μιλαμε οτι η δυσκολια τους δεν παιζεται. Ομοιο προβλημα εχω αυτη τη στιγμη και στο ds3 με τον Lorian and Lothric. Ειμαι 108 lvl και δεν παιρνω ανασα. Στο θεμα μας : στο ΒΒ νομιζω οτι πρεπει να εχεις παρομοια lvl για να κανεις summon καποιον; αν προσφερεται καποιος να βοηθησει, ας μου πει lvl και να κοιταξω και το δικο μου στο σπιτι.
dimyok Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Να παίξω barbie ή δεν παίζει και τόσο ρόλο ακόμα (εκτός αν ειναι fire/arcan res situational η φάση όπως στο BSB). Δεν έχω πιει καφέ ακόμα και δεν καταλαβαίνω τα ακρωνύμια αλλά Να μην παίξεις barbie αν λες το doll costume Με 300+ - 500ρηδες lvl που έχω δεν αφήνει summon άλλα σίγουρα θα βρεις πολλά summon signs ειδικά στο Lawrence barbeque party γινεται
dimyok Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 http://www.gameshopper.gr/item/12955-syndromi-30-imeron-playstation-plus-ps4-ps3-ps-vita μόνο για όσους δεν έχουν συνδρομή PS+ στο PSN 1
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 για το burial, εισαι 28sk + 15arc και φτανει στα 322base στα 50sk + 25arc φτανει στα 345base..... αν ειναι να πας ετσι καντο +10 (αν και θα βρεις κ'αλλα blood rocks στην πορεια) αν εκανες παραλληλα και τα dungeons νομιζω πως θα το εψαχνες μετα απο καποια στιγμη, γιατι στο ζηταει για να ανοιξεις ενα συγκεκριμενο,,,τεσπα ναι στο NG+ τωρα Καλα πως τα υπολογιζεις? Τρομερος. Βεβαια εχω αποριες.. για το Burial να ανεβασω Skl? Οχι str? Πως βλεπω ποσο οφελος εχει καθε weapon με βαση το καθε stat που ανεβαζεις.. πχ αυτο που ανεφερα, πως βλεπω οτι το Burial παιρνει πιο πολυ bonus με SKL παρα με str ?
zeke Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παιδια καλημερα. Επειδη εχει μια προσφορα για ps+ με 1 ευρω και λεω να το βαλω, υπαρχει περιπτωση καποιος να με βοηθησει με τον Lawrence the first vicar και orphan of kos στο ng+ που εχω κολλησει, να τελειωνω και με αυτο; εχω απελπιστει τοσο που λεω να ξαναπαιξω ολο το game απο την αρχη, μιλαμε οτι η δυσκολια τους δεν παιζεται. Ομοιο προβλημα εχω αυτη τη στιγμη και στο ds3 με τον Lorian and Lothric. Ειμαι 108 lvl και δεν παιρνω ανασα. Στο θεμα μας : στο ΒΒ νομιζω οτι πρεπει να εχεις παρομοια lvl για να κανεις summon καποιον; αν προσφερεται καποιος να βοηθησει, ας μου πει lvl και να κοιταξω και το δικο μου στο σπιτι. Μπορω να σε helparw εγω, εχω καμποσους 100αρηδες οποτε μια χαρα θα το 'χουμε! Αν δεν κανω λαθος στα summon του ΒΒ με password μπορεις να κανεις με μεγαλη διαφορα στο lvl απλα ισορροπουνται λιγο τα στατς,,, πχ αν ο ενας ειναι 200 lvl παραπανω απο σενα, γινεται, απλως μειωνονται λιγο τα defences του. εδω βλεπεις τα ορια των summon: https://mpql.net/tools/bloodborne/ Καλα πως τα υπολογιζεις? Τρομερος. Βεβαια εχω αποριες.. για το Burial να ανεβασω Skl? Οχι str? Πως βλεπω ποσο οφελος εχει καθε weapon με βαση το καθε stat που ανεβαζεις.. πχ αυτο που ανεφερα, πως βλεπω οτι το Burial παιρνει πιο πολυ bonus με SKL παρα με str ? με το calc: https://mugenmonkey.com/bloodborne Ναι....max +10 burial blade εχει D-B-B, απο τα 25 αρχιζει και εχει diminish returns στα str+skill οποτε θα γινει το base 160+107(απο το 50 skill) και 60+20 (απο το 25 arcane) γινεται να το κανεις και str απλα θες τα gems που κανουν scaling με str (και να γινει C ή Β στην καλυτερη),,,αλλα αυτα αξιζουν οταν εχεις πολυ μεγαλο lvl,,,κατ'εμε δεν συμφερει τοσο. σε συμφερει να πας skill-arc με cursed phys gems η και all attack up nourish cursed gems. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 D-B-B εννοεις str skl arc σωστα? Άρα παιρνεις +++ και απο το arc ? Ναι σωστα ξεχασα οτι το Burial εχει και στο arc +Επισης diminish returns = ? ελαχιστα bonus? Αρα εφοσον ειναι D base str δεν αξιζει να το φορτωσω πολυ σε str..Sorry για τις πολλες ερωτησεις απλα προσπαθω να καταλαβω το engineering πισω απο τα builds γυρω απο καθε weapon.
zeke Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 D-B-B εννοεις str skl arc σωστα? Άρα παιρνεις +++ και απο το arc ? Ναι σωστα ξεχασα οτι το Burial εχει και στο arc + Επισης diminish returns = ? ελαχιστα bonus? Αρα εφοσον ειναι D base str δεν αξιζει να το φορτωσω πολυ σε str.. Sorry για τις πολλες ερωτησεις απλα προσπαθω να καταλαβω το engineering πισω απο τα builds γυρω απο καθε weapon. yeah ακριβως! απλα επειδη ειδα οτι εβαλες 32str, οκ δεν ειναι κακο να το κανεις +10 αφου πρωτο σου playthrough ειναι,,,παντα ο πρωτος μας ειναι χαλια απο θεμα distributing stats. Το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος νεος που ξεκιναει τον πρωτο του χαρακτηρα (οποιο starting class και αν θελει, βγαινει το ιδιο) να πιασει τα first cap καπως ετσι (ιδια φιλοσοφια ειναι σε ολα τα souls): vit: 40 end: 20 str: 25 skl: 25 bt: 25 arc: 15 με 2 anticlockwise rune (10+15% stm) και 1 clockwise rune (+10%hp) και εισαι gg. Με αυτα εισαι στα 100lvl και απο 'κει και περα πας αναλογα με τα οπλα που θες να usareis στο πρωτο σου playthrough, να εχεις μια γενικη αποψη.....ωστε μετα αν θες κανεις και new παιχτη για πιο "σωστο" build 1
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πάει το BSB, αλλα δεν την αισθάνομαι 100% την νίκη, έφερα τον μπουκλα μαζί και παίζαμε tennis το aggro. Τελοσπαντων, πάει αυτό. Djura όντως έφαγε ταρατσα, ο άλλος απο κάτω που πρεπει να εχει πιει ολους τους καφέδες έτσι όπως roamαρει, επεσε κανονικά. Τώρα φράκαραν οι σχέσεις μου με την Vicar (αλλά "ακουσα" πως είναι κάπως νωρίς για αυτή ακομα, οπότε πάω αριστερά για Witches νομίζω; ) και τέρμα διασκέδαση. Μια ακόμα παρατήρηση, φοράω ακόμα το hunters set απο sewers, η μόνη φορά που άλλαξα ήταν για το BSB (Poison res) και τώρα είδα οτι μου "ξεκλείδωσε" κατι tomb set. Να παίξω barbie ή δεν παίζει και τόσο ρόλο ακόμα (εκτός αν ειναι fire/arcan res situational η φάση όπως στο BSB). Από όσο έχω καταλάβει το armor στο Bloodborne είναι διακοσμητικό εντελώς. Άρα φόρα απλά ότι σε κάνει να νιώθεις πιο ωραίος H Vicar λένε ότι είναι δύσκολο Boss (δεν το καταλαβαίνω μιας και την έβγαλα 4ο try και αμέσως μετά τον father). Το σημαντικό είναι να της ρίχνεις πολύ καλό Damage για να περνάει απαρατήρητο. Επίσης Dodge! Το Dodge είναι τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. Ίσως για αυτό δυσκολεύεστε μερικοί, έχετε συνηθίσει ασπίδα και γενικά το πιο αργό gameplay των Souls και προσπαθείτε να συνηθίσετε το νέο αρκετά πιο γρήγορο Gameplay. Εγώ ακόμα και στα souls 99% έπαιζα χωρίς ασπίδα και κυρίως με dodge άρα ίσως για αυτό έχω μια σχετική ευκολία με το παιχνίδι. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 yeah ακριβως! απλα επειδη ειδα οτι εβαλες 32str, οκ δεν ειναι κακο να το κανεις +10 αφου πρωτο σου playthrough ειναι,,,παντα ο πρωτος μας ειναι χαλια απο θεμα distributing stats. Το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος νεος που ξεκιναει τον πρωτο του χαρακτηρα (οποιο starting class και αν θελει, βγαινει το ιδιο) να πιασει τα first cap καπως ετσι (ιδια φιλοσοφια ειναι σε ολα τα souls): vit: 40 end: 20 str: 25 skl: 25 bt: 25 arc: 15 με 2 anticlockwise rune (10+15% stm) και 1 clockwise rune (+10%hp) και εισαι gg. Με αυτα εισαι στα 100lvl και απο 'κει και περα πας αναλογα με τα οπλα που θες να usareis στο πρωτο σου playthrough, να εχεις μια γενικη αποψη.....ωστε μετα αν θες κανεις και new παιχτη για πιο "σωστο" build Αψογος! Πηρα μια πολυ καλη ιδεα για τα mechanιcs. Ευχαριστώ!!! 1
zeke Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Από όσο έχω καταλάβει το armor στο Bloodborne είναι διακοσμητικό εντελώς. Και στο Ds3 το ιδιο ισχυει. Ναι ετσι ειναι εκτος απο κατι frenzy bloodletter και beasthood builds γενικα.
zeke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 wow επιτελους! return to yharnam 10-24 του μηνα πανικος http://i.imgur.com/J62eFwX.jpgnew build μαλλον rakuyo που δεν εχω παιξει καθολου... θα ποσταρω soon! οσοι εχετε ps+ μην το χασετε 1
Skr1ll3x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι ακριβως ειναι αυτο? pvp event?Δν εχω ps+ δυστυχως.. Ερωτηση.. Στο burial εχω +% phys.attack gems.. Εχω και ενα gem Skl Scale +12, και παει το Skl στο Α.. Στα stats δν βλεπω τπτ μπλε στα dmg, οποτε να υποθεσω οτι δεν παιρνει καποιο bonus αμα του ανεβασω κατηγορια στο Skill ετσι? Να παραμεινω στα +% phys. attack gems?
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 wow επιτελους! return to yharnam 10-24 του μηνα πανικος http://i.imgur.com/J62eFwX.jpg new build μαλλον rakuyo που δεν εχω παιξει καθολου... θα ποσταρω soon! οσοι εχετε ps+ μην το χασετε Στα υπόψιν, θα μπω με το whirling saw
zeke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι ακριβως ειναι αυτο? pvp event? Δν εχω ps+ δυστυχως.. Ερωτηση.. Στο burial εχω +% phys.attack gems.. Εχω και ενα gem Skl Scale +12, και παει το Skl στο Α.. Στα stats δν βλεπω τπτ μπλε στα dmg, οποτε να υποθεσω οτι δεν παιρνει καποιο bonus αμα του ανεβασω κατηγορια στο Skill ετσι? Να παραμεινω στα +% phys. attack gems? fresh start απο την αρχη, σαν να βγαινει ξανα το game εκεινη την ημερομηνια. coop, pvp και γενικα θα υπαρχει δραστηριοτητα στο online κομματι του. οχι δεν αξιζει αυτο που πας να κανεις. %cursed phys gems και βλεπεις μετα για %cursed nourish Στα υπόψιν, θα μπω με το whirling saw Απο την αρχη ειναι βρε, με φρεσκο παιχτη ξεκιναει το event! καλα μπορεις να μπεις και οτι lvl θες αλλα το θεμα εδω ειναι create a new character and play -------------------------- BoM-Rakuyo στα BL80: https://mugenmonkey.com/bloodborne/22599 παιρνω BoM στα 5λεπτα απο Eileen και ready μεχρι να παρω Rakuyo απο DLC, με non-stop invading! Αντε να δουμε ποσο κοσμο θα εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα