Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το DLC γιατι περιμενεις το NG+ για να το παιξεις? Εχει τα 3 δυσκολοτερα boss στο παιχνιδι hands down.

Δεν περίμενα το NG+ ξεχάστηκα βασικά.

Επίσης μετά τον τερματισμό με πήγε σε νεο game μόνο του άρα τι να κάνω...

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δώστε πόνο, περίπατος λέει ο John και γω μετράω ορόφους με τον Djura (ή όπως) και μετά καπάκια τάφους με το BSB. να, κάτσε να ρίξω και σαντ φεις. :(

Δημοσ.

Επίσης μετά τον τερματισμό με πήγε σε νεο game μόνο του άρα τι να κάνω...

Οτι ισχυει και στα Souls παιχνιδια(εκτως του 3)που μολις ετρωγες το τελευταιο boss σε εβαζε new game :)

Δημοσ.

Δε ξερω τι λετε εσεις, αφησα στην ακρη λιγο την πορεια προς την Amelia (για το dlc), και αρχισα τα Chalice Dungeons.. κολλησα με την μλκεια.. Εχουν αρχισει και δυσκολευουν το boss σιγα σιγα οσο παω σε μεγαλυτερα επιπεδα.. Ακομα βεβαια δεν εχω καταλαβει τις διαφορες με τα rituals, αυτα που γραφουν 1ο 2ο 3ο κτλ τι να κανεις summon.. Ουσιαστικα μαζευεις materials και κανεις summon πιο δυσκολα Dungeons?

98lvl τωρα και ειμαι στα 30vit 35endur 32str 28skill 8blood 15arc

Δημοσ.

Καλά πας συνεχα κερδάμε  :P κάπου εκεί ήμουν με μια easy Ludwig's Holy Blade.build: 

Vitality 40
Endurance 30
Strength 30
Skill 25
Bloodtinge 10
Arcane 35

H googlare καμιά Hunters axe build

Δημοσ.

Το σκεφτομαι να φορτωσω arcane, ισως του δωσω κανα 2 ακομα για κανα skill,
και κανα 2 στο blootinge μπας και φορεσω κανα μεγαλυτερο firearm..
Endurance σκεφτομαι να το 40αρισω, και μετα str και skill αναλογα ποσα μου δινει το καθενα..
Με Burial Blade +9 ειμαι τωρα και 3x  +16-18%αρια phys.attack

Αν και με Saw Cleaver+9 ενιωθα πολυ πιο ανετος σε ολα το αφησα μετα το τελος του πρωτου run, για να χρησιμοποιησω και κανα αλλο weapon.

Δημοσ.

Ουσιαστικα μαζευεις materials και κανεις summon πιο δυσκολα Dungeons?

Ναι γιατι εκει ειναι το end game και οτι ριχνει τα πιο δυνατα blood gems για τα weapons.

Το σκεφτομαι να φορτωσω arcane, ισως του δωσω κανα 2 ακομα για κανα skill,

και κανα 2 στο blootinge μπας και φορεσω κανα μεγαλυτερο firearm..

Endurance σκεφτομαι να το 40αρισω, και μετα str και skill αναλογα ποσα μου δινει το καθενα..

Με Burial Blade +9 ειμαι τωρα και 3x  +16-18%αρια phys.attack

Αν και με Saw Cleaver+9 ενιωθα πολυ πιο ανετος σε ολα το αφησα μετα το τελος του πρωτου run, για να χρησιμοποιησω και κανα αλλο weapon.

Αφου ειναι το πρωτο play σου αυτο μην σε νοιαζει τοσο το τι θα ανεβασεις. Εκτος αν δεν κανεις φρεσκο παιχτη απο την αρχη,,,τοτε προχωρα οσο ανεβεις.... οχι 40 end ηδη 35 που εισαι ειναι υπεραρκετο. 

Επισης ακομα δεν εκανες +10 το weapon ?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιατι εκει ειναι το end game και οτι ριχνει τα πιο δυνατα blood gems για τα weapons.

Αφου ειναι το πρωτο play σου αυτο μην σε νοιαζει τοσο το τι θα ανεβασεις. Εκτος αν δεν κανεις φρεσκο παιχτη απο την αρχη,,,τοτε προχωρα οσο ανεβεις.... οχι 40 end ηδη 35 που εισαι ειναι υπεραρκετο. 

Επισης ακομα δεν εκανες +10 το weapon ?

Φρεσκο παιχτη δεν θελω να κανω ακομα, θελω να το τραβηξω με αυτον οσο παει.. Ναι το σκεφτομαι ακομα πιο απο τα 2 να πατησω για +10.. μαλλον το Burial που παιζω τωρα..

Επισης μολις διαβασα στο bloodborne wiki μια μλκεια που δεν εκανα στο πρωτο run.. Οταν εριξα τον Mensis Brain στο nightmare δεν εψαξα ο μλκας να δω που επεσε ο εγκεφαλος και μαλλον εχασα ενα material που χρειαζεται για τα chalice.. Ω ρε φουστη, κοιτα να δεις που θα πρεπει να ξαναπαω εκει..

Δημοσ.

Εγω μολις τελειωσα το NG+ μαζι με το DLC πρωτη φορα  σε NG+ και ξεκινησα NG++

Μου εχουν μεινει 2-3 πραγματα ακομα για 100% trophy. 

Εχω μια ερωτηση. εχω φτασει STR END VIT SKL γυρω στα 40-50 κ αρχισα να φορτωνω τωρα arcane και Blood. 

Στην ουσια αν φτασουν κ αυτα εκει γυρω στο 40-50 σημαινει οτι θα μπορω να χρησιμοποιω οτι weapon θελω αφου τα stats μου θα τα υποστηριζουν ολα?

Δημοσ.

Φρεσκο παιχτη δεν θελω να κανω ακομα, θελω να το τραβηξω με αυτον οσο παει.. Ναι το σκεφτομαι ακομα πιο απο τα 2 να πατησω για +10.. μαλλον το Burial που παιζω τωρα..

Επισης μολις διαβασα στο bloodborne wiki μια μλκεια που δεν εκανα στο πρωτο run.. Οταν εριξα τον Mensis Brain στο nightmare δεν εψαξα ο μλκας να δω που επεσε ο εγκεφαλος και μαλλον εχασα ενα material που χρειαζεται για τα chalice.. Ω ρε φουστη, κοιτα να δεις που θα πρεπει να ξαναπαω εκει..

για το burial, εισαι 28sk + 15arc και φτανει στα 322base

στα 50sk + 25arc φτανει στα 345base..... αν ειναι να πας ετσι καντο +10 (αν και θα βρεις κ'αλλα blood rocks στην πορεια)

αν εκανες παραλληλα και τα dungeons νομιζω πως θα το εψαχνες μετα απο καποια στιγμη, γιατι στο ζηταει για να ανοιξεις ενα συγκεκριμενο,,,τεσπα ναι στο NG+ τωρα

Εχω μια ερωτηση. εχω φτασει STR END VIT SKL γυρω στα 40-50 κ αρχισα να φορτωνω τωρα arcane και Blood. 

Στην ουσια αν φτασουν κ αυτα εκει γυρω στο 40-50 σημαινει οτι θα μπορω να χρησιμοποιω οτι weapon θελω αφου τα stats μου θα τα υποστηριζουν ολα?

ολα τα οπλα εχουν πολυ χαμηλα requirments 8-20 (γι'αυτο και τα builds διαμορφωνονται σε μικρα level 80-120) 

αν τα πας ολα γυρω στα 50, τοτε εχεις max potential scaling για ολα τα οπλα (πλην του end που παει μεχρι 40 και arc μεχρι 70).

Φτανουν μεχρι και 99, αλλα δεν αξιζει πανω απο 50 κανενα εκτος του arcane. Βεβαια απ'την αλλη αυτο το πραγμα δεν θεωρειται build :P

• Like 1
Δημοσ.

δώστε πόνο, περίπατος λέει ο John και γω μετράω ορόφους με τον Djura (ή όπως) και μετά καπάκια τάφους με το BSB. να, κάτσε να ρίξω και σαντ φεις. :(

Djura;

Easy, με το που ανέβεις την σκάλα, ρίξτου 2-3 φορές με το πιστόλι και έπεσε κάτω :) Ούτε που θα χρειαστεί να παλέψεις.

Όσο για το BSB μείνε πίσω από τις κολόνες και άστον να κάνει τις επιθέσεις του και μετά μαμησε τον. Απλά φρόντισε να έχεις Antidotes.

Η πλάκα είναι ότι τα NPC με δυσκόλεψαν περισσότερο από τα Boss :P

Ειδικά η τύπισσα στο Byrgentwerth μου έβγαλε την πίστη κυρίως επειδή για κάποιο χαζό λόγο δεν της έκανα αρκετό Damage έως που τελικά έφερα NPC και την έφαγα.

Πολύ πλάκα είχε και το σημείο στο Unseen Village που είναι 3 τύποι και σε σκίζουν και οι 3 και τελικά κατέληξα να τους κλειδώσω στο κελί που σε βάζει όταν σε σκοτώνει ο Snatcher xD 

Δημοσ.

ουτε στο 2 σε εβαζε σε new game

Αν δεν ισχυει τοτε λαθος μου,για καποιο λογο θυμομουν οτι μετα την nashandra και aldia σε εβαζε κατευθειαν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Djura;

Easy, με το που ανέβεις την σκάλα, ρίξτου 2-3 φορές με το πιστόλι και έπεσε κάτω :) Ούτε που θα χρειαστεί να παλέψεις.

Όσο για το BSB μείνε πίσω από τις κολόνες και άστον να κάνει τις επιθέσεις του και μετά μαμησε τον. Απλά φρόντισε να έχεις Antidotes.

Η πλάκα είναι ότι τα NPC με δυσκόλεψαν περισσότερο από τα Boss :P

Ειδικά η τύπισσα στο Byrgentwerth μου έβγαλε την πίστη κυρίως επειδή για κάποιο χαζό λόγο δεν της έκανα αρκετό Damage έως που τελικά έφερα NPC και την έφαγα.

Πολύ πλάκα είχε και το σημείο στο Unseen Village που είναι 3 τύποι και σε σκίζουν και οι 3 και τελικά κατέληξα να τους κλειδώσω στο κελί που σε βάζει όταν σε σκοτώνει ο Snatcher xD 

Πάει το BSB, αλλα δεν την αισθάνομαι 100% την νίκη, έφερα τον μπουκλα μαζί και παίζαμε tennis το aggro. Τελοσπαντων, πάει αυτό. Djura όντως έφαγε ταρατσα, ο άλλος απο κάτω που πρεπει να εχει πιει ολους τους καφέδες έτσι όπως roamαρει, επεσε κανονικά. 

Τώρα φράκαραν οι σχέσεις μου με την Vicar (αλλά "ακουσα" πως είναι κάπως νωρίς για αυτή ακομα, οπότε πάω αριστερά για Witches νομίζω; ) και τέρμα διασκέδαση.

Μια ακόμα παρατήρηση, φοράω ακόμα το hunters set απο sewers, η μόνη φορά που άλλαξα ήταν για το BSB (Poison res) και τώρα είδα οτι μου "ξεκλείδωσε" κατι tomb set. Να παίξω barbie ή δεν παίζει και τόσο ρόλο ακόμα (εκτός αν ειναι fire/arcan res situational η φάση όπως στο BSB).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...