Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο ~64 ώρες έπεσε η αυλαία για το πρωτο Run του επικου game Bloodborne (επιτελους τερματησα ενα game στο ps4) ψάχνοντας σχεδόν τα παντα. Δεν ασχοληθηκα καθολου ομως με Chalice Dungeons.

Πήγα για λιγο στο dlc και μαζεψα μερικα weapons αλλα μετα γύρισα πισω και πηγα στον Gehrman για να παρω το burial blade.. Εβγαλα και το secret boss και πηγαμε NG+ εχοντας 83lvl στην πλατη..

Στο NG+ μπορω να πω οτι ζοριστηκα πολυ ασχημα στον Father σε σχεση με το πρωτο Run.. Ποσο μαλλον και τωρα που ηξερα ακριβως το pattern του, παλι με ζορισε πολυ ασχημα (σιγουρα πανω απο 10 deaths).. Σημερα θα το τρεξω μεχρι Death Ward να ανοιξω παλι το DLC να παω απο κει.. Και επισης να αρχισω τα Chalice που δεν τα αγκιξα καθολου στο πρωτο run.

Epic epic epic.. Ισως ανεβασω οταν βρω χρονο φωτογραφια με το build μου..

Για τον φιλο που ρωτησε για το Cleaver εχω να πω οτι ολο το Game το εβγαλα με αυτο.. ακομα και τωρα που θελω να τρεξω με αλλο weapon δυσκολευω να συνηθισω κατι αλλο..

Ασε που ειμαι και σε διλημμα πιο να παω πρωτο +10.. To Cleaver ή το Burial..

Βεβαια εχει και πολυ πιο δυνατα weapons απλα το Cleaver εχει το ιδανικο balance σε atk.speed και dmg.. για εμενα που ειμαι αρκετα του atk.speed.

Τα dlc bosses τα εκανες?Αν οχι ετοιμασου για μεγαλο παρτυ στο new game plus

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλήθεια τα DLC σε αυτά τα παιχνίδια πως ακριβώς λειτουργούν γιατί δεν το έχω καταλάβει.

Απλά ανοίγουν νέες τοποθεσίες ή επιλέγεις να παίξεις το DLC από το Menu;

Δημοσ.

Αλήθεια τα DLC σε αυτά τα παιχνίδια πως ακριβώς λειτουργούν γιατί δεν το έχω καταλάβει.

Απλά ανοίγουν νέες τοποθεσίες ή επιλέγεις να παίξεις το DLC από το Menu;

http://kotaku.com/how-to-access-bloodbornes-the-old-hunters-dlc-1744416890

Δημοσ.

ποτε δεν ειναι αργα, κανε καινουργιο χαρακτηρα, η κλαιν πας οπως εισαι δεν ειναι και τοσο τραγικο, απλα φορτωσε καλα runes, blood gems για weaps

Δημοσ.

Καινουργιο χαρακτηρα? Ουτε καν.. Να χασω οσα εχω ηδη μαζεψει?
Με τον ιδιο θα το παλεψω.. το πολυ πολυ να κανω farm για lvls.. Να παω και chalices για ακομα καλυτερα runes.

Δημοσ.

Καινουργιο χαρακτηρα? Ουτε καν.. Να χασω οσα εχω ηδη μαζεψει?

δεν νομιζω οτι τα χανεις , απλα κανεις και 2ο account οταν πηγαινεις στο load θα σου βγαζει να διαλεξεις χαραχτηρα

( διορθωστε αν κανω λαθος )

Δημοσ.

Ναι δεν τα χανεις με αυτη την εννοια, απλα κανεις καινουργιο χαρακτηρα, στο loading screen μπορεις παντα να διαλεξεις αυτον που επαιζες στην αρχη η τον καινουργιο κτλ

Δημοσ.

Οχι δεν με καταλαβατε.. να χασω τα items που μαζεψα στον πρωτο char εννοω..

Βασικα για ποιο λογο να κανω νεο char.. αυτο το game με τραβηξε λογω της δυσκολιας του.. Οποτε αστο να με ταλαιπωρησει κι αλλο να το απολαυσω..

Αυτο ναι, φαρμαρε τα runes + blood gems

Γτ οχι καινουργιο? ασε ψηθηκα για καινουργιο εγω :P

Καινουργιο γιατι να κανεις.. για να φορτωσεις αλλιως τα stats? Πχ να παιζεις μονο με arcane build και να usαρεις skills?

Δημοσ.

BB BL80 DLC NG+ (orphan,ludwig+lawrence) είναι ότι πιο δύσκολο έχω παίξει στη ζωή μου από εποχή flamelurker σε DeS (εξαιρώ "τεχνητές" δυσκολίες όπως τα frigid outskirts στο DS2 ή η περιοχή πριν τον smelter v2). Καλό κουράγιο xD.

• Like 1
Δημοσ.

Καινουργιο γιατι να κανεις.. για να φορτωσεις αλλιως τα stats? Πχ να παιζεις μονο με arcane build και να usαρεις skills?

ενας χαρακτηρας μονο δεν φτανει για να απολαυσεις το παιχνιδι, διαφορετικα builds, speedruns κτλ 

Δημοσ.

Οταν λες speedruns? Να το προχωρησεις ολο το game χωρις να ριχνεις mobs παρα μονο οπου ειναι ακρως απαραιτητο για να πας παρακατω?

BB BL80 DLC NG+ (orphan,ludwig+lawrence) είναι ότι πιο δύσκολο έχω παίξει στη ζωή μου από εποχή flamelurker σε DeS (εξαιρώ "τεχνητές" δυσκολίες όπως τα frigid outskirts στο DS2 ή η περιοχή πριν τον smelter v2). Καλό κουράγιο xD.

BB =? BL80=?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...