najinblue3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι στα 17 complete edition στο Us PS store. Για EU μην ακολουθησουν, θα τους πεσει ο κωλος. us flash sales ειναι απλα τρομερα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 33ευρω εχει κουτατο,αρα στις αγγελιες αν εισαι τυχερος μπορεις να το βρεις με 20-23ευρω που ειναι εννοειται καλυτερα απο το αν ειχε 17-20ευρω ψηφιακο. έ έβαλα μια, αν το πετύχω. Για να κάνω Us account και να ψάχνω Us playstore κάρτες κτλ κτλ, πολύ κόπο τώρα κ βαριέμαι λίγο. Δεν το βιάζομαι κιόλας, κάτι θα βρεθεί.
najinblue3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Γατε περιμενε το Πασχα για εκπτωσεις, αν το θελεις digital
kolossos_22 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά Καλησπερα Εχω κολλήσει δεν ξέρω που να πάω κανω βόλτες γύρω γύρω όλοι και μονο τοίχους Κανω επισύναψη 3 φωτο για τις λάμπες που άναψα μήπως κάποιος καταλάβει τι έκανα γιατι με κάποιον τρόπο πρέπει να παρέκαμψα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού Ευχαριστώ
Greygore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος (έχει αρκετό καιρό που έπαιξα το BB), απο το Witch's Abode lamp πας λίγο backtrack προς Hemwick Charnel Lane και έχει cutscene που σε παίρνει στο Cainhurst Castle (χρειάζεσαι και αντικείμενο απο Iosefka's Clinic όμως).
zeke Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά Καλησπερα Εχω κολλήσει δεν ξέρω που να πάω κανω βόλτες γύρω γύρω όλοι και μονο τοίχους Κανω επισύναψη 3 φωτο για τις λάμπες που άναψα μήπως κάποιος καταλάβει τι έκανα γιατι με κάποιον τρόπο πρέπει να παρέκαμψα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού Ευχαριστώ ψαξε λιγο καλυτερα στο cathedral ward,,,σε ενα σημειο σαν πλατεια που ειναι με 2 γιγαντες και θα το βρεις
kolossos_22 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Και εκει που βγαίνω απο της iosefka εχει μια πύλη κλειδωμένη ακομη ...... αλλα και αλλα , εδω χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 4 ώρες έβγαλα με την παιχνιδάρα. Μέχρι τώρα μου αρέσει πολυ περισσότερο από τα Dark Souls μακάρι να συνεχίσει έτσι. Πάντως συγκριτικά με τα Dark Souls οι πρώτες ώρες του ήταν Walk in the park, όχι πως έφτυνες αίμα τις πρώτες ώρες στα DS αλλά τα Mobs τα θεωρώ λίγο πιο σκληρά σε σχέση με του BloodBorne που είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτα. Μόνο ο Father gascoigne με ζόρισε ελάχιστα αλλά ήταν μέχρι να μάθω τις κινήσεις του και μετά ήταν αρκετά εύκολος. 2 ερωτήσεις παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε. 1) Έχω πάρει αρχικό όπλο το Saw Cleaver μπορώ να βγάλω όλο το game με αυτό το όπλο; Έχω διαβάσει γενικά ότι τα όπλα στο BloodBorne είναι λίγο πολύ όλα ισορροπημένα μεταξύ τους χωρίς μεγάλες διαφορές. Ισχύει; 2)Η διάρκεια του είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη του Dark Souls 3;
ilos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 1) Το saw cleaver είναι το weapon of choice των απανταχού speedrunners enough said. 2xr1 + transform attack με beast pellets και κάποιο elemental buff και gg όλα τα bosses. 2) To DS3 έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια νομίζω ειδικά όταν θα βγει και το 2ο dlc (αλλά καμία σχέση πχ με το Ds2 που με τα dlc του είναι τεράστιο). Νομίζω η σειρά σε διάρκεια είναι κάπως έτσι: Des<DS1<BB<DS3<DS2
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 1) Έχω πάρει αρχικό όπλο το Saw Cleaver μπορώ να βγάλω όλο το game με αυτό το όπλο; Έχω διαβάσει γενικά ότι τα όπλα στο BloodBorne είναι λίγο πολύ όλα ισορροπημένα μεταξύ τους χωρίς μεγάλες διαφορές. Ισχύει; 2)Η διάρκεια του είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη του Dark Souls 3; 1)Αν θελεις ναι 2)Η διαρκεια του Bloodborne μαζι με το dlc(αν εχεις αγορασει την goty edition)ειναι λιγο μεγαλυτερη απο αυτη του σκετου DS3. Γενικα σε ωρες ειναι πανω κατω τα ιδια.
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μετά απο ~64 ώρες έπεσε η αυλαία για το πρωτο Run του επικου game Bloodborne (επιτελους τερματησα ενα game στο ps4) ψάχνοντας σχεδόν τα παντα. Δεν ασχοληθηκα καθολου ομως με Chalice Dungeons.Πήγα για λιγο στο dlc και μαζεψα μερικα weapons αλλα μετα γύρισα πισω και πηγα στον Gehrman για να παρω το burial blade.. Εβγαλα και το secret boss και πηγαμε NG+ εχοντας 83lvl στην πλατη..Στο NG+ μπορω να πω οτι ζοριστηκα πολυ ασχημα στον Father σε σχεση με το πρωτο Run.. Ποσο μαλλον και τωρα που ηξερα ακριβως το pattern του, παλι με ζορισε πολυ ασχημα (σιγουρα πανω απο 10 deaths).. Σημερα θα το τρεξω μεχρι Death Ward να ανοιξω παλι το DLC να παω απο κει.. Και επισης να αρχισω τα Chalice που δεν τα αγκιξα καθολου στο πρωτο run.Epic epic epic.. Ισως ανεβασω οταν βρω χρονο φωτογραφια με το build μου..Για τον φιλο που ρωτησε για το Cleaver εχω να πω οτι ολο το Game το εβγαλα με αυτο.. ακομα και τωρα που θελω να τρεξω με αλλο weapon δυσκολευω να συνηθισω κατι αλλο..Ασε που ειμαι και σε διλημμα πιο να παω πρωτο +10.. To Cleaver ή το Burial..Βεβαια εχει και πολυ πιο δυνατα weapons απλα το Cleaver εχει το ιδανικο balance σε atk.speed και dmg.. για εμενα που ειμαι αρκετα του atk.speed. 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 chikage δοκιμασε αηδιαστικa op, burial blade επισηs αν και προτιμω το 1ο
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πρεπει να ανεβασω stats για το chikage.. Πρεπει να το δω και αυτο..
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Επανέρχομαι με νέα ερώτηση. Τα Blood Stone Shard που αλλού μπορούν να μου χρησιμεύσουν εκτός από την αναβάθμιση όπλων; Γιατί έχω αναβαθμίσει ήδη το όπλο μου σε σημείο που δεν χρειάζεται πια απλά Blood shards αλλά Twin Shards. Και βρίσκω συνεχώς απλά Blood Shards, ήδη έχω φτάσει καμιά 20αρια. Μπορώ να τα μετατρέψω ίσως;
keropi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 τι chikage και αρλούμπες... σαν τα *souls που βλέπεις ιππότες με κατάνες.... μπλιαξ claws + beast embrace rune FTW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα