Giovanni S. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μια ερώτηση παιδιά.Τελείωσα το game και ύστερα απο μια επιλογή που έκανα(δεν αναφέρω γτ δεν ξέρω πως μπαίνει σε spoiler) με ξεκινάει κανονικά με τα level που είχα απ την αρχή.Χωρίς να χω διαθέσιμες τις υπόλοιπες περιοχές του παιχνιδιού.Το dlc για να το παίξω τι πρέπει να κάνω;Κάπου είχα πετύχει ότι ξεκινάει απ το cathedral ward.
najinblue3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 new game plus δε σου προτεινω να πας dlc αν το τελειωσες μια φορα μονο, εχει μεγαλο difficulty spike, καλυτερα new game, μετα την vicar amelia οι messengers σε δινουν ενα item, μετα πας cathredal ward στην μικρh αμυγδαλα και μετα θα δεις
Giovanni S. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Άρα είτε το συνεχίσω απο τα level που είμαι (75) είτε απ την αρχή τελείως παίζω πάλι μέχρι εκείνο το σημείο αναγκαστικά;
Giovanni S. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Κ ενα τελευταίο,αυτό γίνεται ανεξαρτήτως φινάλε ή στα υπόλοιπα endings κρατάει κανονικά τις περιοχές;
najinblue3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 oxi πρεπει να τις ξεκλειδωσεις απ την αρχη
Giovanni S. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ωραία με ανακουφισες τώρα γτ νόμιζα ότι ήταν λόγω της επιλογής μου.Να σαι καλά αδερφέ, ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εγω εχω προχωρισει σχετικα αρκετα σε σχεση με τα τελευταια που εγραψα.. Εχει αρπαξει φωτια το Hunters Dream.. Μου ανοιξε την πορτα στον πισω κηπο που ειναι ο Gerhman..Επισης βρηκα ενα κλειδι και ανοιξα την πορτα για το Upper Cathedral αλλα στα πρωτα mobs ζοριστηκα και ειμαι και 78lvl..Οποτε λεω να παω στο Cainhurst Castle πρωτα που ειναι το μονο που εχω αφησει και μετα στο Upper Cathedral..Στον Gerhman ποτε να παω? Κατι μου λεει οτι ειναι end game εκει και δεν θελω να παω τωρα.. + οτι δεν ξερω ποια απο τις 2 απαντησεις να δωσω..Το DLC ποτε ανοιγει ακριβως? Επισης δεν εχω ασχοληθει ακομα με Chalice.. Πραγματα που σιγουρα εχασα... Το Henryk armor το εχασα γιατι δεν πηγα στο νεκροταφειο που ηταν ο Crow Hunter οταν επρεπε..Επισης Amelia και Arianna καποια βλακεια εκανα και τις εστειλα στο Clinic και δεν πηρα ποτε τα blood sticks που εδιναν.. τεσπα..Σε επομενο run αυτα..
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 gerhman οταν τελειωσεις τα παντα, dlc μετα τη vicar 1
jimskeet2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το DLC εχει ανοιξει ηδη απο οταν σκοτωσες την amelia. Για να πας στο DLC πας cathedral ward βγαινεις αριστερα κ πας πισω απο κατι ταφους δεξια που εχει κ αφηνεις το χερι να σε πιασει κ σε μεταφερει στο DLC. Ο Gherman ειναι endgame εκτος κ αν εχεις παρει 3 umbilical cords και τα εχεις χρησιμοποιησει που σε αυτη τη περιπτωση αν αρνηθεις τη προσφορα του gherman και τον σκοτωσεις μετα εχει ενα ακομα boss Απλα προσεξε μην τελειωσεις το game πριν παιξεις το DLC γιατι σε παει NG+ μετα και πρεπει να ξαναφτασεις στην Amelia για να ανοιξεις το DLC. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μετα την Vicar? Παει καιρος που εριξα την Vicar.. Εχω μπει στο DLC και δεν το χω παρει χαμπαρι? Προ λιγων ημερων τελειωσα τα Nightmares (frontier/mensis).. Λιγο κουφο μου φαινεται αυτο γιατι την Vicar την εριξα καιρο πριν και μου φαινεται πολυ μικρο το game μεχρι την Vicar.. Το DLC εχει ανοιξει ηδη απο οταν σκοτωσες την amelia. Για να πας στο DLC πας cathedral ward βγαινεις αριστερα κ πας πισω απο κατι ταφους δεξια που εχει κ αφηνεις το χερι να σε πιασει κ σε μεταφερει στο DLC. Ο Gherman ειναι endgame εκτος κ αν εχεις παρει 3 umbilical cords και τα εχεις χρησιμοποιησει που σε αυτη τη περιπτωση αν αρνηθεις τη προσφορα του gherman και τον σκοτωσεις μετα εχει ενα ακομα boss Απλα προσεξε μην τελειωσεις το game πριν παιξεις το DLC γιατι σε παει NG+ μετα και πρεπει να ξαναφτασεις στην Amelia για να ανοιξεις το DLC. Ααααα οπα τωρα καταλαβα.. και χθες περασα απο κει και αναρωτηθηκα γιατι ετρωγα frenzy εκει παλιοτερα.. Δεν πλησιασα γιατι νομιζα οτι θα με τσακισει η mini-amygdala που εχει εμφανιστει.. Cords εχω 2 ακομα.. πρεπει να εχω 3 για να παω στον Gerhman? Επισης αν αρνηθω στον Gerhman χανω το NG+ ή οχι? (υποθετω οτι αν πω ναι με βγαζει κατευθειαν NG+) Πρωτα να παω DLC και μετα Gerhman? Δεν χαλαω την φυσικη ροη ομως ετσι? Μιας και ουσιαστικα μετα το main game θα μπεις στο DLC ? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2017 από Skr1ll3x
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 εχει 3 διαφορετικα endings οποτε μη διαβασεις σποιλερς 1
jimskeet2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αν αρνηθεις τοτε θα πρεπει να τον σκοτωσεις. Μολις τον σκοτωσεις σε παει σε NG+ Καλο ειναι να το κανεις τωρα το DLC γιατι σε NG+ ειναι πιο δυσκολο. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 http://www.playstationtrophies.org/forum/bloodborne/262927-bloodborne-trophy-guide-road-map.html Τα τελευταια 2 trophy αφορουν το τελευταιο boss οι επιλογες ειναι 3 1)Να πεις Ναι 2)Να πεις Οχι(τον πολεμας) 3)Να χρησιμοποιησεις 3 cord πριν πεις οχι. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 http://www.playstationtrophies.org/forum/bloodborne/262927-bloodborne-trophy-guide-road-map.html Τα τελευταια 2 trophy αφορουν το τελευταιο boss οι επιλογες ειναι 3 1)Να πεις Ναι 2)Να πεις Οχι(τον πολεμας) 3)Να χρησιμοποιησεις 3 cord πριν πεις οχι. Ωραια.. καταλαβα και τι πρεπει να κανω για να παρω το burial blade που το ψαχνω σαν τρελος.. Επισης τωρα διαβασα οτι υπαρχει μονο ενα Blood rock σε ολο το game? Βρηκα προχθες ενα κατα τυχη.. δεν περιμενα οτι θα ειναι και το μοναδικο σε ολο το game.. Μονο 1 +10 weapon μπορεις να κανεις δηλαδη στο πρωτο run? lol!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα