keropi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ^ κάνε "LOAD" και όχι "CONTINUE" στο κεντρικό μενού και θα σου βγάλει τα saves με την ώρα που έχει το καθένα
jokul7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εμενα προσωπικα πιο πολυ με αγχωνει το οτι ακομα δεν εχω τερματισει ενα game στο PS4.. Εχω ενεργα 3 παιχνιδια, και stand by για πολυ αργοτερα το uncharted 4.. (προς το παρον κοντευει να το τερματισει η κοπελια μου).. Και στα 3 παιχνιδια παιζει να ειμαι στο 20%.. και αμφιβαλλω αν μεχρι τελος του χρονου εχω τελειωσει και τα 3.. Στο BB υπαρχει καπου να μπορω να δω ποσες ωρες εχω gameplay? Αν δεν έχεις χρόνο να παίζεις 12 ώρες περίπου κάθε μέρα και θέλεις να δεις όλα όσα έχει κάθε παιχνίδι δεν θα τερματίζεις τίποτα. Εγώ που έχω καμιά 10αριά ώρες την εβδομάδα για gaming αποφάσισα να παίζω ένα παιχνίδι μέχρι τον τερματισμό και μετά να πηγαίνω στο επόμενο χωρίς να ψάχνω τα πάντα ούτε να αγχώνομαι αν δεν βρήκα κάποιο optional boss στο ΒΒ. To BB το τερμάτισα στις 50 ώρες περίπου (1,5 μήνας δηλαδή...). Τώρα τελειώνω το FFXV χωρίς να κάνω όλα τα χιλιάδες optional quests και θα ξεκινήσω το Dishonored 2. Ταυτόχρονα να έχεις κανένα ραλάκι ή ποδοσφαιράκι για χαλάρωση. Όχι story game γιατί βγαίνεις από το mood και συνήθως το ξεχνάς και δεν το ξαναπαίζεις. Αν δεν έχεις πολύ χρόνο θα χάνεις πολύ ωραία παιχνίδια. Π.χ. το Uncharted 4 είναι must παιχνίδι και εύκολο. Σε 2 εβδομάδες το έχεις τελειώσει. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έρχονται και άλλες παιχνιδάρες! (hint: Mass Effect Andromeda, Horizon Zero Dawn, Nioh, NieR Automata κλπ)... Επειδή από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι είσαι τελειομανής, δες το και σαν αποτοξίνωση! Τελείωσε ένα παιχνίδι στο 60% ολοκλήρωση (!) και πήγαινε στο επόμενο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ! 2
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 ^ κάνε "LOAD" και όχι "CONTINUE" στο κεντρικό μενού και θα σου βγάλει τα saves με την ώρα που έχει το καθένα Εννοουσα ποσες ωρες εχω παιξει στο συνολο το Bloodborne, αν υπαρχει τροπος να το δω πουθενα.. Αν δεν έχεις χρόνο να παίζεις 12 ώρες περίπου κάθε μέρα και θέλεις να δεις όλα όσα έχει κάθε παιχνίδι δεν θα τερματίζεις τίποτα. Εγώ που έχω καμιά 10αριά ώρες την εβδομάδα για gaming αποφάσισα να παίζω ένα παιχνίδι μέχρι τον τερματισμό και μετά να πηγαίνω στο επόμενο χωρίς να ψάχνω τα πάντα ούτε να αγχώνομαι αν δεν βρήκα κάποιο optional boss στο ΒΒ. To BB το τερμάτισα στις 50 ώρες περίπου (1,5 μήνας δηλαδή...). Τώρα τελειώνω το FFXV χωρίς να κάνω όλα τα χιλιάδες optional quests και θα ξεκινήσω το Dishonored 2. Ταυτόχρονα να έχεις κανένα ραλάκι ή ποδοσφαιράκι για χαλάρωση. Όχι story game γιατί βγαίνεις από το mood και συνήθως το ξεχνάς και δεν το ξαναπαίζεις. Αν δεν έχεις πολύ χρόνο θα χάνεις πολύ ωραία παιχνίδια. Π.χ. το Uncharted 4 είναι must παιχνίδι και εύκολο. Σε 2 εβδομάδες το έχεις τελειώσει. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έρχονται και άλλες παιχνιδάρες! (hint: Mass Effect Andromeda, Horizon Zero Dawn, Nioh, NieR Automata κλπ)... Επειδή από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι είσαι τελειομανής, δες το και σαν αποτοξίνωση! Τελείωσε ένα παιχνίδι στο 60% ολοκλήρωση (!) και πήγαινε στο επόμενο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ! Ισχυει ειμαι υπερβολικα τελειομανης.. παιζει να κατσω σε ενα σημειο και για 1-2 βδομαδες μεχρι να το ξεψαχνισω.. 12 ωρες την ημερα για gaming παιζει να ειχα μονο οταν πηγαινα γυμνασιο-λυκειο.. Δουλεια στο μαγαζι, δουλειες στο σπιτι, γυμναστηρια διατροφες.. και που παιζω 2-3 ωρες την ημερα τις χανω ουσιαστικα απο τον υπνο για να χαλαρωνω.. γιατι χωρις gaming δεν παιζει να κατσω ουτε μερα.. Απλα πλεον εχω καταλαβει οτι οι 24 ωρες που εχει μια μερα ειναι πολυ λιγες για να προλαβεις ολα οσα θες να κανεις.. Τεσπα δεν αγχωνομαι.. τουλαχιστον θα χω κατι να ασχολουμαι για αρκετο καιρο.. Απο τα games που ερχονται το μονο που με ενδιαφερει ειναι το Horizon.. και το Nioh εν μερη, αλλα το αφηνω στην ακρη γιατι εχω ηδη 2 action-rpg ενεργα ακομα..
keropi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εννοουσα ποσες ωρες εχω παιξει στο συνολο το Bloodborne, αν υπαρχει τροπος να το δω πουθενα.. [...] η ώρα που γράφει κάτω από το save είναι η ώρα που ξόδεψες στον χαρακτήρα... αν έχεις παραπάνω τότε άρθροισε
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Α καταλαβα τι εννοεις.. Δεν ηξερα βασικα καν οτι υπαρχει load στο παιχνιδι.. παιζει να μην το προσεξα καν..Θα το δω οταν παω σπιτι, ευχαριστω!
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παει και το Darkbeast Paarl που μπορω να πω οτι με ζορισε πολυ περισσοτερο απο τον Father Gas.. Πανω απο 10 προσπαθειες σιγουρα και με summon τον npc που εχει πριν μπεις μεσα στην περιοχη του boss..Το κολπο ηταν να τον στριμωξω σε μια γωνια και να του σκαω απανοτα hits στα ποδια.. Το καλο ειναι οτι σε κεινη την γωνια δεν το αφησα σε ησυχια και δεν προλαβαινε να φυγει..Τωρα ψιλο-αδιεξοδο γιατι δεν ξερω που σκατα πρεπει να παω.. εψαξα απο δω εψαξα απο κει τιποτα.. 27 ωρες gameplay μεχρι τωρα.. 47lvl
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Φοράς την armor του Χένρικ, και με fire paper στα πόδια δεν το αφήνεις να πάρει ανάσα
K_Papagia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ψάχνω bloodborne game of the year edition. inbox οποιος θελει να το πουλησει ή να αλλαξουμε
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ψάχνω bloodborne game of the year edition. inbox οποιος θελει να το πουλησει ή να αλλαξουμε Υπαρχουν οι αγγελιες
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Φοράς την armor του Χένρικ, και με fire paper στα πόδια δεν το αφήνεις να πάρει ανάσα Δεν εχω τετοιο armor ακομα.. χρησιμοποιησα 2 fire papers παντως και οντως ειδα οτι ειχε weakness στη φωτια..
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μετα απο ενα καλο ξεψαχνισμα σε ολο το Cathedral, τελικα πηγα στα Forbidden Woods.. Μετα απο καμποση ωρα εκει περα και αφου ανοιξα και κανα 2 shortcuts πηγα σε μια υπογεια σπηλια που ειχα αφησει στην αρχη των Forbidden Woods οπου με εβγαλε στην κλινικη της Iosefka ... What the fuck!?! λεω.. πως εγινε αυτο.. Εντυπωσιαστηκα απο το ποσο ωραια συνδεουν τις περιοχες και ανοιγεις shortcuts που σε πανε ουσιαστικα και εμμεσα στην αρχη του παιχνιδιου.. Κουφαθηκα..Εκει στην κλινικη βεβαια αφου σκοτωσα αυτα τα γλοιώδη μπλε mobs και πηρα κατι παπουτσακια και μλκειες της Arianna (ποια σκατα ειναι αυτη), πηγα στο δωματιο της Iosefka και αφου εφαγα κανα 2-3 φορες το ξυλο της αρκουδας, την εκανα με ελαφρα πριν ψοφησω..Τωρα εξερευνω ξανα την περιοχη στο πρωτο πρωτο shortcut διπλα στο lantern της Forbidden Woods.. Πολλα φιδια εκει.. παρα πολλα ομως!
dimyok Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τόλμη και γοητεία σαπουνόπερα το χεις κάνει . Διάβασε λίγο lore για να μην πηγαίνεις στα τυφλά . 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινησα και εγω νεο run περιμενοντας το nioh, εχει πολυ κοσμο απ οσο ειδα και με κανουν συχνα πυκνα summon
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τόλμη και γοητεία σαπουνόπερα το χεις κάνει . Διάβασε λίγο lore για να μην πηγαίνεις στα τυφλά . Γενικα το χω με ολα τα games αυτο.. Που να δεις στο νημα με το Witcher 3 (στο pc section) τις περιπετειες μου.. σαπουνοπερα και λιγα λες! Τι lore... ολοκληρα gamethrough θα πρεπε να δω.. 1
najinblue3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Mico + δε βρηκα καθολου κοσμο για summon δυστηχως, ακομα ενα run τελος μετα απο 4 5 ωρες, lvl 50 με saw cleaver +10, με βλεπω για ενα ακομα με cane και να ξανασχοληθω με τα dungeons, μου ελειψε αρκετα ειναι η αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα