jimskeet2002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ναι. Amelia και μετα αριστερα απ το ναο συνεχιζεις την ιστορια. Στη δεξια πλευρα απ οτι θυμαμαι επιστρεφεις αργοτερα απ την αλλη μερια της πορτας (εκει που ειναι το χερι) και την ανοιγεις. 1
kolossos_22 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Skl1ll3x τι θα έλεγες να παίζαμε και λιγο co-op μαζί είμαστε στην ιστορία , εγω ειναι στους hunters τωρα ( ερμμμ βασικά γινεται ; νομίζω ναι ) για να μας διαφωτίσουν και οι εμπειρότεροι !!! Αν ναι και θες πες να σου στείλω όνομα για add
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχω βαλει PS+ συνδρομη αγορινα δυστυχως.. Ο πρωτος hunter επεσε σχετικα ευκολα.. ο δευτερος ειναι ζορικος με ψοφησε καμμια 10αρια φορες σιγουρα.. θελει πολυ parry και κοντινα melee attacks με full dodge.. Hit και dodge, hit και dodge τριγυρω του..
K_Papagia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 λέω να αγοράσω το bloodborne σαν πρωτο game για ps4. dark souls 3 h bloodborne? εμενα τ bloodborne μ φαινεται πιιο ωραιο . γνωμη;
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, ποιο να προτιμήσω το BB η το dark soul 3? Από πλευράς δυσκολίας μου έχουν πει ότι το BB είναι ποιο δύσκολο ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Dark Souls 3 ξεκινα με knight starting class. Μια σελιδα πιο πισω
keropi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Βασικά πρέπει να τα πάρει και τα 2 κάποιος αφού τον ενδιαφέρουν τέτοια παιχνίδια Εγώ ΒΒ θα έπαιρνα και ο μόνος λόγος που δεν το προτείνω είναι γιατί το multiplayer κομμάτι του είναι "περίεργο" ενώ στο DkS3 είναι το κλασσικό με τα σημάδια και βρίσκεις πολύ κόσμο - παραπάνω από το ΒΒ. Αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για αυτό τότε το ΒΒ είναι ένα σκαλί παραπάνω ποιοτικά. Επίσης είναι και άλλο, τι σου αρέσει κάστρα/ιππότες ή η παράνοια-Cthulhu του ΒΒ; Όποιο και να πάρει κάποιος μια χαρά θα το ευχαριστηθεί. Απλά συμβουλή για το ΒΒ να πάρετε την GOTY edition που έχει και το DLC και σου βάζει και μερικά NPC summons στο main για βοήθεια αν χρειαστεί.
Skr1ll3x Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πηξαμε στα καστρα και στις επικουρες.. Η παρανοια του BB ειναι πολυ εθιστικη!
ilos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ΒΒ θα έπαιρνα και ο μόνος λόγος που δεν το προτείνω είναι γιατί το multiplayer κομμάτι του είναι "περίεργο" ενώ στο DkS3 είναι το κλασσικό με τα σημάδια και βρίσκεις πολύ κόσμο - παραπάνω από το ΒΒ. Αν με το "περίεργο" εννοείς ότι τις μισές φορές είναι μη λειτουργικό σε σημείο να μη μπορείς να παίξεις με κάποιον ακόμα και με pass συμφωνώ απόλυτα. Όχι ότι το DS3 είναι αστέρι, αλλά τουλάχιστον δουλεύει για το ότι είναι τέλος πάντων. Βάλε και την playerbase του BB που λογικά έχει πάρει την κατρακύλα εδώ και πολύ καιρό και δένει το γλυκό (εδώ έχει ψιλο-πεθάνει και το DS3 κοροϊδευόμαστε).
dimyok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 λέω να αγοράσω το bloodborne σαν πρωτο game για ps4. dark souls 3 h bloodborne? εμενα τ bloodborne μ φαινεται πιιο ωραιο . γνωμη; Οτι βρεις σε καλυτερη τιμη . Δεν χρειαζεται να παρεις την GOTY edition το bloodborne το χω πετυχει 14,99 second hand και σε sales αγοραζεις και το dlc απο psn με 5$ οταν θα το χεις προχωρησει .
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Παει και η Amelia.. παει και ο Witch of Hemwick.. εμεινε τωρα να παω στις φυλακες κατω να ριξω το Darkbeast Paarl που με ζορισε αρκετες φορες χθες.. Παρατηρησα επισης οτι ριχνοντας την Amelia αλλαξε και το φεγγαρι.. βασικα νυχτωσε..Επισης πανω απο 25 insights ειδα οτι αρχησαν να κανουν τα mobs skills που δεν τα εκαναν νωριτερα.. Επισης ειμαι 40 lvl..
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 παει και ο Witch of Hemwick.. O μαγισσα? 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 You got me! Βασικα πιο πολυ εχω περιεργεια ποσες ωρες θα σου παρει το παιχνιδι να το βγαλεις στο τελος μιας και εχεις δρομο ακομα. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Βασικα πιο πολυ εχω περιεργεια ποσες ωρες θα σου παρει το παιχνιδι να το βγαλεις στο τελος μιας και εχεις δρομο ακομα. Εμενα προσωπικα πιο πολυ με αγχωνει το οτι ακομα δεν εχω τερματισει ενα game στο PS4.. Εχω ενεργα 3 παιχνιδια, και stand by για πολυ αργοτερα το uncharted 4.. (προς το παρον κοντευει να το τερματισει η κοπελια μου).. Και στα 3 παιχνιδια παιζει να ειμαι στο 20%.. και αμφιβαλλω αν μεχρι τελος του χρονου εχω τελειωσει και τα 3.. Στο BB υπαρχει καπου να μπορω να δω ποσες ωρες εχω gameplay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα