Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Α οκ.. misunderstood τοτε.. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι το discovery αυτου του παιχνιδιου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το Witcher... Πιθανολογω οτι φταιει και το πολυ σκοτεινο περιβαλλον με τις τοσες λεπτομεριες.. δεν ξερεις τι ειναι πραγματικα γκρεμισμενο και τι ειναι απλα εικαστικα γκρεμισμενο..
zeke Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ποιος ο λογος να κανεις ενα game ΤΟΣΟ ζορικο στο θεμα ψαξιματος. πολυ απλα γιατι εκτος απο Lore,,,υπαρχουν και τα items-runes που παιρνεις για το εκαστοτε build που θες να κανεις. Γιατι ουσιαστικα σε συνδιασμο με τα runes φτιαχνεις τα builds. Δεν μπορεις σε 1 run να παρεις οοολα τα αντικειμενα που εχει,,,τα runes στην προκειμενη. Καποια πρεπει να θυσιασεις για κατι αλλο,,,στο NG+1 μετα περνεις τα υπολοιπα κλπ Τωρα εφοσον παιζεις πρωτη φορα και δεν κανεις κατι συγκεκριμενο,,μην σε ανησυχει κατι. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Α οκ.. misunderstood τοτε.. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι το discovery αυτου του παιχνιδιου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το Witcher.. Λογικο οταν εχεις προσπερασει τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας να σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση.Οπως αλλωστε ειπα το πρωτο Dark Souls(το Demons ηταν ps exclusive αρα πολλοι το εχασαν)βγηκε το 2011,βεβαια αρκετοι το προσπερασαν οπως και το επομενο DS2 γιατι δεν ηταν mainstream παιχνιδια και απευθυνονταν(οπως και το bloodborne καλη ωρα)σε λιγους. Το τελευταιο κομματι τα λεει ολα νομιζω http://www.ign.com/articles/2011/09/30/dark-souls-review?page=2 1
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 πολυ απλα γιατι εκτος απο Lore,,,υπαρχουν και τα items-runes που παιρνεις για το εκαστοτε build που θες να κανεις. Γιατι ουσιαστικα σε συνδιασμο με τα runes φτιαχνεις τα builds. Δεν μπορεις σε 1 run να παρεις οοολα τα αντικειμενα που εχει,,,τα runes στην προκειμενη. Καποια πρεπει να θυσιασεις για κατι αλλο,,,στο NG+1 μετα περνεις τα υπολοιπα κλπ Τωρα εφοσον παιζεις πρωτη φορα και δεν κανεις κατι συγκεκριμενο,,μην σε ανησυχει κατι. Κατσε.. στο NG+ δεν χρειαζεται να μαζεψεις ξανα απ'την αρχη οτι εχεις βρει την πρωτη φορα? Ή καταλαβα λαθος? Λογικο οταν εχεις προσπερασει τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας να σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση.Οπως αλλωστε ειπα το πρωτο Dark Souls(το Demons ηταν ps exclusive αρα πολλοι το εχασαν)βγηκε το 2011,βεβαια αρκετοι το προσπερασαν οπως και το επομενο DS2 γιατι δεν ηταν mainstream παιχνιδια και απευθυνονταν(οπως και το bloodborne καλη ωρα)σε λιγους. Το τελευταιο κομματι τα λεει ολα νομιζω http://www.ign.com/articles/2011/09/30/dark-souls-review?page=2 Ωραιο το τελευταιο part και αντικειμενικοτατος επιλογος για review μπορω να πω..
jimskeet2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στο NG+ οτι item εχεις τα κρατας εκτος απο key items κλπ που χρησιμοποιουνται για την ιστορια. Δλδ καποιο κλειδι για μια πορτα που ανοιγεις πρεπει να το ξανα μαζεψεις. Workshop tools ομως, runes κλπ τα κρατας ολα. Και φυσικα σου κλεινουν κ ολα τα lanterns 1
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ωραια, το ξεκαθαρισαμε και αυτο! Μια χαρα.. Τωρα για το story βρισκομαι στο Cathedral και συγκεκριμενα λιγο πριν την Amelia το boss.. Εφαγα τους ζορικους hunters που ηταν στο μονοπατι απο τα δεξια του Καθεδρικου, δεν συνεχισα ομως παρακατω να δω τι παιζει.. γυρισα πισω και πηγα απο την αριστερη μερια του ναου και βρεθηκα σε ενα χωριουδακι οπου ξεκλειδωσα και ενα lantern.. Μετα απο ωρα εκει ψοφησα κανα 2 φορες στο ιδιο σημειο και το αφησα στη μεση.. Εχει πολυ ψαξιμο αυτη η περιοχη.. Το boss πιστευω το εχω αν φορτωσω vials..Επισης ψοφησα απο ενα ζορικο mob σε καποια φαση και με βγαλε μεσα στις υπογειες φυλακες.. ανοιξα τρεχοντας και το lantern εκει πανω αλλα δεν εψαξα τους οροφους ακομα μιας και με ζορισαν τα ψηλα mobs που κανουν κατι σαν frenzy/bolt attack..Εχουμε πολυ ψαξιμο και εδω.. Αγορασα και το Ludwig blade, και συνηδειτοποιησα οτι δεν ειμαι για 2-handed εγω.. δεν το χω με το timing γμτ..Saw και παλι Saw προς το παρων..
ilos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει; Α δ υ ν α τ ο ν.. Εγώ στο πρώτο μου blind walk είχα το "true" ending, άλλα έχασα 2-3 ολόκληρα NPC questlines (πχ δε βρήκα την Eileen ποτέ) και μια optional area (castle cainhurst). Οπότε δεν είναι σίγουρο τι θα σου συμβεί tbh. Για αυτό γουστάρω μετά να παίξω ng+ για να έχω κάτι να ανακαλύψω την 2ή φορά και να μην είναι "μία από τα ίδια". Το μόνο game που ανακάτευε τη τράπουλα κάπως στο ng+ ήταν το ds2 προς τιμήν του. Αυτό που ήταν ακόμα πιο παρανοϊκό σε αυτό το θέμα ήταν το demons souls οπού ουσιαστικά έπαιζες όλο το game offline και σε soul form για να αποκτήσεις pure white/black world tendencies και τα κρυμμένα items από τα blocked paths ή τα black phantoms αντίστοιχα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από ilos 1
Greenday13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ωραια, το ξεκαθαρισαμε και αυτο! Μια χαρα.. Τωρα για το story βρισκομαι στο Cathedral και συγκεκριμενα λιγο πριν την Amelia το boss.. Εφαγα τους ζορικους hunters που ηταν στο μονοπατι απο τα δεξια του Καθεδρικου, δεν συνεχισα ομως παρακατω να δω τι παιζει.. γυρισα πισω και πηγα απο την αριστερη μερια του ναου και βρεθηκα σε ενα χωριουδακι οπου ξεκλειδωσα και ενα lantern.. Μετα απο ωρα εκει ψοφησα κανα 2 φορες στο ιδιο σημειο και το αφησα στη μεση.. Εχει πολυ ψαξιμο αυτη η περιοχη.. Το boss πιστευω το εχω αν φορτωσω vials.. Επισης ψοφησα απο ενα ζορικο mob σε καποια φαση και με βγαλε μεσα στις υπογειες φυλακες.. ανοιξα τρεχοντας και το lantern εκει πανω αλλα δεν εψαξα τους οροφους ακομα μιας και με ζορισαν τα ψηλα mobs που κανουν κατι σαν frenzy/bolt attack.. Εχουμε πολυ ψαξιμο και εδω.. Αγορασα και το Ludwig blade, και συνηδειτοποιησα οτι δεν ειμαι για 2-handed εγω.. δεν το χω με το timing γμτ.. Saw και παλι Saw προς το παρων.. Το Ludwigs Blade ειναι two handed οταν πατησεις L1, transformed δηλαδη. Κανονικα το εχεις με το ενα χερι! Εγω με αυτο και το saw τερματισα το πρωτο walkthrough και ναι...κι εγω σαν εσενα κολλησα με το παιχνιδι, ακομα το παιζω, πηρα και dark souls και τα εχω λιωσει. Εδω τα παιδια με βοηθησαν με λιγες συμβουλες και εβγαλα το ΒΒ σχετικα ανετα (εχω κολλησει σε 2 bosses στο DLC)! Μιλαμε για κολλημα ! 1
redfox1944 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, ποιο να προτιμήσω το BB η το dark soul 3? Από πλευράς δυσκολίας μου έχουν πει ότι το BB είναι ποιο δύσκολο ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
sndev Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 εγώ θα σου έλεγα ΒΒ Αρκετοί υποστηρίζουν οτι οσοι λενε ΒΒ το προτείνουν επειδη δεν χουν παιξει τη σειρά souls εχωντας παιξει demon soul dark soul 1 k 2 αλλα οχι το 3 εγω θα επειμεινω οτι το ΒΒ με κράτησε περισσότερο.. τωρα πιο ειναι πιο δυσκολο.. δεν υπάρχει η ερώτηση, και τα δυο είναι Π****α και θα σου σπασουν τα νευρα άπειρες φορες γιαυτο θα σου πρότεινα πρωτα να νοικιάσεις να δεις αν σου ταίριαζει και μετα να σκάσεις τα λευτα σου και για το μεν κ για το δε
vrwmiaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αχ.... Αγγιξες ανοιχτες πληγες φιλε. 1.Το !@$!$1 το πηγαδι με τους δυο καρχαριες,δεν εχω καταφερει να το βγαλω. Εχω ανεβει γυρω στα 150 level. 2.Το Orphan of Kos (εχω ασχοληθει ελαχιστα μαζι του να πω την αληθεια). 3.Ton Ludwig τον εβγαλα πολυ δυσκολα, αλλα εκει που εχω σπασει χειριστηριο ειναι με τον optional Laurence. Δεν μπορω με τιποτα να τον νικησω. Εύκολα βγαίνουν, δεν είναι δύσκολοι.χτυπάς και φεύγεις
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ερωτηση μιας και τα βρηκα σκουρα.. νομιζα οτι θα τα βρω σκουρα στην Amelia αλλα τα βρηκα και νωριτερα.. στα Δεξια του Cathedral (εννοω τον ναο που ειναι η Amelia το boss), ακολουθεις εναν δρομο που σε βγαζει σε 2 hunters που πρεπει να ριξεις.. ριχνοντας τους hunters συνεχιζεις παρακατω και πετυχεις 2 μαντραχαλαδες με 2 τσεκουρια τους οποιους προσωπικα απλα προσπερναω για να μην σπαταλησω 10 τονους vials.. Μπαινω σε εναν αλλο ναο που εχει μια μπλε φωτεινη μλκεια στην μεση στο πατωμα.. πηγα προς την τεραστια κλειστη πορτα που εχει στο βαθος και με αρπαξε μια αορατη μορφη με το ενα χερι και με σηκωσε στον αερα και μου εκανε frenzy και επεσα με 1 hit.. Με πηραν τα γελια σε κεινο το σημειο γιατι ενω περιμενα οτι θα μου εμφανιστει καποια βλακεια, δεν περιμενα οτι θα φυγω ακλαφτος.. Τι διαολο ηταν αυτο το πραγμα.. Γαμω αποφευγω να δω καποιο walkthrough και εχω περιπατησει αυτην την περιοχη 150 φορες..
jimskeet2002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Η Amelia ειναι το επομενο σου βημα και οχι απο κει που πας. Εκεινο το χερι αφου παρεις ενα αντικειμενο πιο μετα σε μεταφερει σ ενα αλλο optional μερος. Εκει δηλαδη που ειναι κλειστη η πορτα και σε πιανει το χερι αυτη τη στιγμη ειναι dead end. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αυτη τη στιγμη. Το ειχα δει που το ειχες γραψει κ πριν λιγες μερες οτι πας απο κεινη τη διαδρομη αλλα ειπα να μη σ πω τπτ μη σ spoilαρω. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, ποιο να προτιμήσω το BB η το dark soul 3? Από πλευράς δυσκολίας μου έχουν πει ότι το BB είναι ποιο δύσκολο ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Dark Souls 3 ξεκινα με knight starting class.
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Η Amelia ειναι το επομενο σου βημα και οχι απο κει που πας. Εκεινο το χερι αφου παρεις ενα αντικειμενο πιο μετα σε μεταφερει σ ενα αλλο optional μερος. Εκει δηλαδη που ειναι κλειστη η πορτα και σε πιανει το χερι αυτη τη στιγμη ειναι dead end. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αυτη τη στιγμη. Το ειχα δει που το ειχες γραψει κ πριν λιγες μερες οτι πας απο κεινη τη διαδρομη αλλα ειπα να μη σ πω τπτ μη σ spoilαρω. Αρα να αφησω για τελευταιο βημα το μερος με το Χερι ετσι? Να φορτωσω να παω πρωτα στην Amelia.. μετα στην περιοχη στα αριστερα του Ναου που βγαζει σε ενα χωριο, και το μερος που ειναι η υπογεια φυλακη, και μετα να παω εκει με το αορατο χερι εφοσον ειναι dead end.. Οχι τιποτα αλλο, μην γινει και τιποτα και δεν μπορω να τα ψαξω αυτα τα μερη μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα