Skr1ll3x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ είχα ακριβώς την αντίθετη εμπειρία. Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο φιλικό στο σύνολο του από το BB. Ίσως το στυλ σου να είναι πιο επιθετικό και να μπήκες στο κλίμα του BB γρήγορα. Εγώ από την άλλη είμαι περισσότερο της ασπίδας και του slow approach... Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο βατό. Πέρα από τα specs του χαρακτήρα, μιας και κάνεις πρόοδο, προτείνω να διαβάσεις στο wiki λίγο για τις μυστικές περιοχές του κόσμου αποφεύγοντας όσο μπορείς τα major spoilers. Υπάρχουν πράγματα (και bosses) που μπορεί να τα χάσεις πολύ εύκολα και δεν θα είναι και προσβάσιμα εάν προχωρήσεις από ένα σημείο και μετά ;-) Προσοχή στα "moon phases" λοιπόν: http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Moon+Phases Μόλις προχωρήσεις λίγο ακόμα και γίνεις πιο δυνατός, θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις πέρα από το βασικό μονοπάτι. Μάζευε insight και μόλις πέσει η "νύχτα" στο παιχνίδι, άρχισε να εξερευνείς. Αυτα με το φεγγαρι δεν τα ηξερα καν.. Να υποθεσω οτι ακομα δεν εχει αρχισει να αλλαζει σε εμενα.. Τωρα αυτο για τις μυστικες περιοχες θελω να αποφυγω να τις βρω απο το internet λογο spoilers.. Θα προσπαθησω οσο μπορω μπας και τις βρισκω μοναχος μου.. Tα runes τελικα να τα χρησιμοποιησω?
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αυτα με το φεγγαρι δεν τα ηξερα καν.. Να υποθεσω οτι ακομα δεν εχει αρχισει να αλλαζει σε εμενα.. Τωρα αυτο για τις μυστικες περιοχες θελω να αποφυγω να τις βρω απο το internet λογο spoilers.. Θα προσπαθησω οσο μπορω μπας και τις βρισκω μοναχος μου.. Tα runes τελικα να τα χρησιμοποιησω? Ναι μπορεις να τα αλλαζεις οποια στιγμη θες τα runes. Οσο για τις μυστικες περιοχες και αυτο που γραφεις,εν μερη το ιδιο πραγμα δεν ισχυει και στο θεμα αυτο εδω που ρωτας αλλους και τρως spoilers οπως το παραπανω με το φεγγαρι? 1
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ναι μπορεις να τα αλλαζεις οποια στιγμη θες τα runes. Οσο για τις μυστικες περιοχες και αυτο που γραφεις,εν μερη το ιδιο πραγμα δεν ισχυει και στο θεμα αυτο εδω που ρωτας αλλους και τρως spoilers οπως το παραπανω με το φεγγαρι? Δε ρωτησα βρε, απλα ειπα οτι δεν το ειχα ξανακουσει.. για τα runes ρωτησα μονο.. Ο φιλος μου ανεφερε απο μονος του αυτο για τα φεγγαρακια και καλα εκανε δηλαδη γιατι δεν ειχα ιδεα οτι παιζει κατι τετοιο..
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δε ρωτησα βρε, απλα ειπα οτι δεν το ειχα ξανακουσει.. για τα runes ρωτησα μονο.. Ο φιλος μου ανεφερε απο μονος του αυτο για τα φεγγαρακια και καλα εκανε δηλαδη γιατι δεν ειχα ιδεα οτι παιζει κατι τετοιο.. Απλά για να έχεις στα υπόψην ότι μπορεί να χάσεις περιοχές που δεν θα μπορέσεις να πας καθόλου αν προχωρήσεις το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού μετά από κάποιο σημείο. Και πίστεψε με. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τις βρεις μόνος σου χωρίς βοήθεια. Ειδικά για κάποιες θα έλεγα ότι είναι πρακτικά αδύνατον. Δεν αρκεί απλά να προχωράς προσεχτικά κοιτώντας δεξιά-αριστερά για κάποιο κρυφό μονοπάτι... Και λέω κάτι τελευταίο. Αν θες να αντιμετωπίσεις το πραγματικό final boss, θα πρέπει να κάνεις μια σειρά κινήσεων και να μαζέψεις κάποια αντικείμενα. Οπότε καλό είναι να το κοιτάξεις λίγο όσο είναι νωρίς. Το παιχνίδι δεν έχει καμιά φοβερή πλοκή επιπέδου Breaking Bad με χαρακτήρες και ίντριγκες για να φοβάσαι μήπως μάθεις κάτι που θα σε χαλάσει. Η εμπειρία που αποκομίζεις είναι από τις περιοχές που θα επισκεφτείς και τη συνολική ατμόσφαιρα. Δεν θα σε κουράσω άλλο, αποφάσισε εσύ αν θες να ασχοληθείς παραπάνω, αλλά ήθελα να σε προειδοποιήσω (μιας και σου άρεσε ο κόσμος του) ότι μόνος σου αποκλείεται να τον δεις ολόκληρο. 2
jokul7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αφήστε τον να κάνει το πρώτο playthrough μόνος του και μετά αν δει ότι έχει όρεξη και χρόνο ας ασχοληθεί στο NG+. Δεν χρειάζεται να τα δει όλα στο πρώτο playthrough. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Απλά για να έχεις στα υπόψην ότι μπορεί να χάσεις περιοχές που δεν θα μπορέσεις να πας καθόλου αν προχωρήσεις το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού μετά από κάποιο σημείο. Και πίστεψε με. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τις βρεις μόνος σου χωρίς βοήθεια. Ειδικά για κάποιες θα έλεγα ότι είναι πρακτικά αδύνατον. Δεν αρκεί απλά να προχωράς προσεχτικά κοιτώντας δεξιά-αριστερά για κάποιο κρυφό μονοπάτι... Και λέω κάτι τελευταίο. Αν θες να αντιμετωπίσεις το πραγματικό final boss, θα πρέπει να κάνεις μια σειρά κινήσεων και να μαζέψεις κάποια αντικείμενα. Οπότε καλό είναι να το κοιτάξεις λίγο όσο είναι νωρίς. Το παιχνίδι δεν έχει καμιά φοβερή πλοκή επιπέδου Breaking Bad με χαρακτήρες και ίντριγκες για να φοβάσαι μήπως μάθεις κάτι που θα σε χαλάσει. Η εμπειρία που αποκομίζεις είναι από τις περιοχές που θα επισκεφτείς και τη συνολική ατμόσφαιρα. Δεν θα σε κουράσω άλλο, αποφάσισε εσύ αν θες να ασχοληθείς παραπάνω, αλλά ήθελα να σε προειδοποιήσω (μιας και σου άρεσε ο κόσμος του) ότι μόνος σου αποκλείεται να τον δεις ολόκληρο. Επειδη με εβαλες σε σκεψεις πολλες.. ακου να δεις πως θα το κανω και μου λες την γνωμη σου.. Θα περναω μια γυρα μια ολοκληρη περιοχη.. ας πουμε την Old Yarnam.. θα ριχνω οτι υπαρχει και μετα θα ψαχνω τα παντα.. μεχρι να φτασω στο σημειο να πω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να ψαξω στο youtube για hidden paths για να βρω κατι που μπορει να μην εχω ψαξει.. Καπως ετσι θα το κανω ωστε να μην χασω κατι.. Αφήστε τον να κάνει το πρώτο playthrough μόνος του και μετά αν δει ότι έχει όρεξη και χρόνο ας ασχοληθεί στο NG+. Δεν χρειάζεται να τα δει όλα στο πρώτο playthrough. Και αυτο γινεται φυσικα.. αν και εχω αφησει witcher 3 στην ακρη και παιζει να αργησει λιγο το NG+
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Επειδη με εβαλες σε σκεψεις πολλες.. ακου να δεις πως θα το κανω και μου λες την γνωμη σου.. Θα περναω μια γυρα μια ολοκληρη περιοχη.. ας πουμε την Old Yarnam.. θα ριχνω οτι υπαρχει και μετα θα ψαχνω τα παντα.. μεχρι να φτασω στο σημειο να πω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να ψαξω στο youtube για hidden paths για να βρω κατι που μπορει να μην εχω ψαξει.. Καπως ετσι θα το κανω ωστε να μην χασω κατι.. Σου έχω στείλει pm.
Alex21121988 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, και στα DS όπως και στο Bloodborne, αν δεν συμβουλευτείς guides, υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα βρεις ποτέ όσο και να ψάξεις. Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει; Α δ υ ν α τ ο ν.. Υπάρχουν φυσικά και οι συγκυρίες αλλά είναι πραγματικά λίγες. Όπως ο τρόπος για παράδειγμα να βρεις μια κρυμμένη περιοχή, που πρέπει να κάτσεις να σε πιάσει κάτι κάπου. Δεν λέω παραπάνω, νομίζω καταλαβαίνετε που αναφέρομαι. Εγώ εκεί πάντως έτυχε και πήγα xD, απλά με ρήμαξε γιατί πήγα σαν ταγάρι, και μετά βγήκα στην hidden area.
zeke Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει; Α δ υ ν α τ ο ν.. μπααα εγω κομπλε τα εκανα στο πρωτο blind playthrough,,,χωρις να ξερω γιατι το εκανα use,,,στο τελος βεβαια ποιο να διαλεξω εγινε κωλοφαρδα χωρις παλι βεβαια να ξερω τα endings. γινεται μια χαρα αυτο που λες, απλα το πιο tricky part ειναι τι να διαλεξεις στο τελος.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, και στα DS όπως και στο Bloodborne, αν δεν συμβουλευτείς guides, υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα βρεις ποτέ όσο και να ψάξεις. Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει; Α δ υ ν α τ ο ν.. Υπάρχουν φυσικά και οι συγκυρίες αλλά είναι πραγματικά λίγες. Όπως ο τρόπος για παράδειγμα να βρεις μια κρυμμένη περιοχή, που πρέπει να κάτσεις να σε πιάσει κάτι κάπου. Δεν λέω παραπάνω, νομίζω καταλαβαίνετε που αναφέρομαι. Εγώ εκεί πάντως έτυχε και πήγα xD, απλά με ρήμαξε γιατί πήγα σαν ταγάρι, και μετά βγήκα στην hidden area. Χωρις οδηγο στα SOuls παιχνιδια(και αρα και στο Bloodborne)δεν μπορεις ουτε την νεα περιοχη dlc να βρεις 1
skubeez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Χωρις οδηγο στα SOuls παιχνιδια(και αρα και στο Bloodborne)δεν μπορεις ουτε την νεα περιοχη dlc να βρεις Οντως αλλα υπαρχει περιπτωση αφου σκοτωσεις το boss V.A. και μετα πας εκει που συναντας το κορακι 2η φορα, να σε πιασει ενας και να σου πει "στασου μυγδαλα". Λιγο τραβηγμενο δε λεω αλλα μπορει να γινει και τυχαια
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγω τωρα μιας και τα βλεπω λιγο σφαιρικα και καλημερα σας κιολας.. ποιος ο λογος να κανεις ενα game ΤΟΣΟ ζορικο στο θεμα ψαξιματος.. Δηλαδη ok το καταλαβαινω και το χαιρομαι μαλιστα ενα game να εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας, αλλα το να μπαινεις στο τρυπακι, και μαλιστα οι περισσοτεροι να λενε οτι πρεπει οπωσδηποτε να δεις guides/walkthroughs κτλ για να βρεις στοιχεια, items και paths για να βγει το game δεν ειναι ηλιθιοτητα? Και φυσικα ολα αυτα με το ρισκο να μην πεσεις πανω σε spoils και στην τελικη να χασεις και την χαρα της εξερευνησης.. για πιο λογο πρεπει να εισαι φουλ προιδεασμενος για το τι θα συναντησεις? Και μην μου πειτε οτι το καναν αυτο για να σε βαλουν στην σκεψη να παιξεις NG+ για να το απολαυσεις στο φουλ, γιατι πολυ απλα και 2ο walkthrough να κανεις, στανταρ θα υπαρχουν μερη τα οποια δεν βρηκες την πρωτη φορα τα οποια ουτε την δευτερη φορα προκειται να βρεις.. Τις αποψεις σας κυριοι, σαν πιο souls veterans απο εμενα.. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγω τωρα μιας και τα βλεπω λιγο σφαιρικα και καλημερα σας κιολας.. ποιος ο λογος να κανεις ενα game ΤΟΣΟ ζορικο στο θεμα ψαξιματος.. Δηλαδη ok το καταλαβαινω και το χαιρομαι μαλιστα ενα game να εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας, αλλα το να μπαινεις στο τρυπακι, και μαλιστα οι περισσοτεροι να λενε οτι πρεπει οπωσδηποτε να δεις guides/walkthroughs κτλ για να βρεις στοιχεια, items και paths για να βγει το game δεν ειναι ηλιθιοτητα? Και φυσικα ολα αυτα με το ρισκο να μην πεσεις πανω σε spoils και στην τελικη να χασεις και την χαρα της εξερευνησης.. για πιο λογο πρεπει να εισαι φουλ προιδεασμενος για το τι θα συναντησεις? Και μην μου πειτε οτι το καναν αυτο για να σε βαλουν στην σκεψη να παιξεις NG+ για να το απολαυσεις στο φουλ, γιατι πολυ απλα και 2ο walkthrough να κανεις, στανταρ θα υπαρχουν μερη τα οποια δεν βρηκες την πρωτη φορα τα οποια ουτε την δευτερη φορα προκειται να βρεις.. Τις αποψεις σας κυριοι, σαν πιο souls veterans απο εμενα.. Το πρωτο Demons Souls παιχνιδι της σειρας βγηκε το 2009 και το γνωστο Dark Souls το 2011(αρα οσο ασχολιομαστε με την σειρα εδω και καιρο τα γνωριζουμε αυτα ). ΕΠισης να σου θυμισω οτι αρκετα παιχνιδια κυριως Rpg(final fantasy κανεις)και παλια ετσι ηταν,μεχρι και το zelda καλη ωρα.Γιατι πως αλλιως θα σε αναγκαζαν να αγοραζες τους οδηγους που εβγαζαν ? Τωρα βεβαια με το internet τους το χαλασαν αυτο . Στο Witcher για να δεις ολα τα πιθανα αποτελεσματα και τα παντα,υπολογισε ποσες φορες πρεπει να παιξεις το παιχνιδι(για να δεις τις διαφορετικες απαντησεις+τα διαφορετικα τελη).Μιλαμε για απειρες ωρες και αν καταφερεις παλι να δεις κυριολεκτικα τα παντα.
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το πρωτο Demons Souls παιχνιδι της σειρας βγηκε το 2009 και το γνωστο Dark Souls το 2011(αρα οσο ασχολιομαστε με την σειρα εδω και καιρο τα γνωριζουμε αυτα ). ΕΠισης να σου θυμισω οτι αρκετα παιχνιδια κυριως Rpg(final fantasy κανεις)και παλια ετσι ηταν,μεχρι και το zelda καλη ωρα.Γιατι πως αλλιως θα σε αναγκαζαν να αγοραζες τους οδηγους που εβγαζαν ? Τωρα βεβαια με το internet τους το χαλασαν αυτο . Στο Witcher για να δεις ολα τα πιθανα αποτελεσματα και τα παντα,υπολογισε ποσες φορες πρεπει να παιξεις το παιχνιδι(για να δεις τις διαφορετικες απαντησεις+τα διαφορετικα τελη).Μιλαμε για απειρες ωρες και αν καταφερεις παλι να δεις κυριολεκτικα τα παντα. Ααααρα.. εφοσον πλεον δεν υπαρχει το κερδος των οδηγων που ευλογα ανεφερες, ποιος ο λογος να το κανουν αυτο.. Και καλα στο Witcher σου δινει πληθωρα τερματισμων για να ικανοποιησει τις επιλογες ολων.. Δεν σε αναγκαζει να δεις και τα αλλα endings.. ετσι συμπεριφερθηκες στο game αυτο το ending θα εχεις.. δεκτον. Στο ΒΒ διαβαζω εδω οτι υπαρχουν πχ καποια items που αν δεν τα βρεις δεν βγαζεις καν το final boss.. Ending γιοκ? Δεν ειναι λιγο κουλο? Και στο Witcher ειναι πολυ πιο ευκολο το θαρρω το discovery απ'οτι στο BB που πρεπει να βρει για σπασμενες χαραμαδες ή σπασμενα καγκελα και να κοιταξεις κατω μηηηπως υπαρχει κανενα ξεχασμενο μπαλκονι να πηδηξεις..
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ααααρα.. εφοσον πλεον δεν υπαρχει το κερδος των οδηγων που ευλογα ανεφερες, ποιος ο λογος να το κανουν αυτο.. Και καλα στο Witcher σου δινει πληθωρα τερματισμων για να ικανοποιησει τις επιλογες ολων.. Δεν σε αναγκαζει να δεις και τα αλλα endings.. ετσι συμπεριφερθηκες στο game αυτο το ending θα εχεις.. δεκτον. Στο ΒΒ διαβαζω εδω οτι υπαρχουν πχ καποια items που αν δεν τα βρεις δεν βγαζεις καν το final boss.. Ending γιοκ? Δεν ειναι λιγο κουλο? Και στο Witcher ειναι πολυ πιο ευκολο το θαρρω το discovery απ'οτι στο BB που πρεπει να βρει για σπασμενες χαραμαδες ή σπασμενα καγκελα και να κοιταξεις κατω μηηηπως υπαρχει κανενα ξεχασμενο μπαλκονι να πηδηξεις.. Οχι.Το final boss το βγαζεις κανονικα ακομα και αν δεν τα βρεις. Αν τα βρεις σου εχει αλλο ενα εναλλακτικο boss+διαφορετικο τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα