dimyok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Με το R1 tap για να σου επιστρεφει stamina τι παιζει ?
ilos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι απαραίτητο να μάθεις πως δουλεύει το ki (stamina). Στο τέλος κάθε attack/combo με το r1 επιστρέφει μέρος του ki που ξόδεψες. Επίσης αν πατήσεις τη κατάλληλη στιγμή κάνει περισσότερο pulse και κάνει και purify τα yokai realm (τα μαύρα πεδία που σου κάνουν drain το ki και τα αφήνουν οι demons). Αργότερα μπορείς να μάθεις ένα πολύ χρήσιμο skill που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ki pulse κατά τη διάρκεια του dodge πχ poke - dodge και ki pulse. Πολύ χρήσιμο στα bosses και σε όλα τα mobs που έχουν poise (και είναι πάρα πολλά). Καλά κλαίω από τώρα όσοι την πατήσουν και πάνε ~10 level όπως προτείνει Munechige .Με τα χίλια ζόρια βγαίνει στο 15-20 και αυτό επειδή τον είχα λιώσει beta και ξέρω counterplay. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2017 από ilos 1
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Πρωτη προσπάθεια να ρίξω τον Father Gascoigne μετα απο 2-3 μερες αποχης στέφθηκε κατα παραδοξο τροπο με επιτυχια.. Δεν χρησιμοποιησα στα αρχικα σταδια το music box καθολου και ημου full visceral attacks.. Κατεβηκε στο 1/3 το life του και εγινε beast.. Εκει 2-3 φορες αποτυχημενα πηγα να κανω visceral και παραλιγο να με τσακισει, και πανω στον πανικο επειδη δεν με αφηνε να πιω vials πηγα πανω στο μπαλκονι.. του εσκασα λιγα hits εφαγα και μερικες σφαλιαρες.. ξανακατεβηκα απο τις σκαλες και κατα τυχη πατησα το τετραγωνο και χρησιμοποιησε το box.. εφαγε ενα mini stun και τον εριξα με απλα hits.. Και ημουν 100% σιγουρος οταν ειδα οτι δεν ειχα καλο timing στα visceral στο Beast form, οτι θα ψοφουσα, απλα ετρεχα και εκανα random hits σαν απεγνωσμενη προσπαθεια λιγο πριν πεθανω.. αλλα επεσε ο κερατας.. Πιο πολυ ξαφνιαστηκα που τον εριξα παρα ενθουσιαστηκα, γιατι ειχα ενα τοσο καλο plan για να τον ριξω που οταν ειδα οτι απετυχε το ειχα σιγουρο οτι θα με ριξει για πλακα..Πηγα πισω στο κοριτσακι, δεν της εδωσα το gem το κρατησα, και την εστειλα στην κλινικη απ οπου και πηρα αλλα 2 insights.. και κατι δυνατα pots..Ερώτηση, μιας και βλεπω οτι μαζευω καμποσα και εχω και καμποσα madmans knowledge.. Τι σκατα να τα κανω τοσα insight απ'τη στιγμη που παιζω off-line? Και διαβασα οτι οσο περισσοτερα μαζευεις αρχιζει και δυσκολευει το game..
jimskeet2002 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Με τα insight μπορεις επισης να αγοραζεις πραγματα απο ενα shop που υπαρχει πανω απο το shop απο το οποιο αγοραζεις με echoes στο hunters dream. Επισης μετα τα 40 insight σ εμφανιζει στο game καποια πραγματα τα οποια κατω απο 40 insight δεν τα βλεπεις. Εγω εχω αλλη ερωτηση παιδες. Δεν ειχα ασχοληθει καθολου μεχρι τωρα με τα Chalice dungeons. Ξεκινησα το pthumeru και απο οτι ειδα δεν κανει scale το difficulty και τα εδινα ολα ενα hit. Μετα μ εδωσε και το Root pthumeru το οποιο κ εκανα επισης ευκολα. Οταν κανω ενα dungeon και το τελειωσω μετα το σβηνω απο τα tombstones στο hunter dream? Μπορω να το ξαναφαρμαρω και να παρω παλι οτι αντικειμενα πηρα την πρωτη φορα? Τι παιζει? 1
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οταν λες να δω νεα πραγματα? Drops? Νεα mobs? Δηλαδη τι προτεινεις να τα κραταω ή να τα ξοδεψω οταν μου ανοιξει αυτο το shop (κλειστο ειναι ακομα) ?
jimskeet2002 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αυτο π ξερω σιγουρα ειναι για καποια mobs. Τωρα δεν ξερω αν εχει κ αλλα πραγματα.
zeke Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλά με bow έχω ακούσει ο laurence είναι το ευκολότερο boss ever xD. Αλλά πάμε σε cheese builds. Αυτό που θα γουστάρω να δω σε streams όταν βγει με το καλό θα είναι low level nioh runs. Το game είναι απίστευτο. Παίζω τώρα sl15 Munechige (οι αλήτες χαμήλωσαν το προτεινόμενο level στο 13 (από το 25 στο beta demo) και τραβάω τα βυζιά μου λέμε. Αρχίζω να βάζω το parry απο απελπισία χαμηλού dps στο meta τώρα . Στα must ειναι,,,αυτο που με ανησυχει λιγο ειναι αν θα εχουν νοημα τα build,,, will see Με τα insight μπορεις επισης να αγοραζεις πραγματα απο ενα shop που υπαρχει πανω απο το shop απο το οποιο αγοραζεις με echoes στο hunters dream. Επισης μετα τα 40 insight σ εμφανιζει στο game καποια πραγματα τα οποια κατω απο 40 insight δεν τα βλεπεις. Εγω εχω αλλη ερωτηση παιδες. Δεν ειχα ασχοληθει καθολου μεχρι τωρα με τα Chalice dungeons. Ξεκινησα το pthumeru και απο οτι ειδα δεν κανει scale το difficulty και τα εδινα ολα ενα hit. Μετα μ εδωσε και το Root pthumeru το οποιο κ εκανα επισης ευκολα. Οταν κανω ενα dungeon και το τελειωσω μετα το σβηνω απο τα tombstones στο hunter dream? Μπορω να το ξαναφαρμαρω και να παρω παλι οτι αντικειμενα πηρα την πρωτη φορα? Τι παιζει? εχει και απο 1-15-30-40-50 κ 60 αλλα τα περισσοτερα ειναι για τα mobs κλπ για chalice dungeons ειχα γραψει ενα mini-guide εδω: http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/?p=54374564
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν έπιασα χτες για πρώτη φορά εμού του ιδίου το παιχνίδι σε σπίτι φίλου καθώς ο ίδιος απέχει από το gaming καιρό και τα έχει βρει μπαστούνια και πήγα να τον "δασκαλέψω". Το παλικάρι κυριολεκτικά δεν έκανε σχεδόν τίποτα, τον είδα να παίζει και έπαιζε όπως βλέπετε στο youtube ορισμένους άσχετους που δεν έχουν ιδέα το τι και πως. Επιασα εγώ το χειριστήριο και από τις 9 το βράδυ ως τις 3 τα χαράματα είχαμε ταυτόχρονο gameplay + μαθήματα. Η άποψη μου για το παιχνίδι μέχρι εκεί που έφτασα (στο σημείο που δεν είναι οι hunters ευπρόσδεκτοι και ένας τύπος βαράει με μυδράλιο από μια οροφή) είναι ότι ως εκεί είναι ευκολότερο του Dark Souls 3. Δεν ξέρω τι γίνεται μετά, δεν ξέρω τι παίζει στο DLC αλλά η μέχρι τώρα πορεία μου στο Bloodborne ήταν σαφέστατα πιο άνετη. Ο πάτερ Gas με έφαγε 6 φορές πριν τον μάθω καλά τις κινήσεις και μετά ήταν μια καλή focused μάχη και τον έφαγα. Κατά τα άλλα καταπληκτική ατμόσφαιρα και λεπτομέρεια, το παιχνίδι θα κέρδιζε τα άπειρα αν έτρεχε στα 60 fps όπως το DS3 (στο PC φυσικά) και επίσης έχω την ιδέα ότι τα bosses του DS3 θα ταίριαζαν καλύτερα στο Bloodborne καθώς τα τελευταία είναι πολύ πιο σβέλτα και επιθετικά. Οσο αγαπάω τη σειρά DS όμως το BB με κέρδισε σίγουρα, είναι το σύγχρονο Castlevania που πάντα περίμενα ακόμα και με διαφορετικό gameplay. Τώρα, περισσότερο από ποτέ θέλω να βάλω κάτω ότι μπορώ για να δω πως θα αποκτήσω PS4 μαζί με αυτό σε εύλογο χρονικό διάστημα. 1
zeke Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 @ikaruga τα bosses και γενικοτερα η δυσκολια του ds3 ειναι οτι πιο ευκολο εχει βγει ποτε σαν content. Επισης κανενα απο αυτα δεν ειναι αξιοσημειωτα ουτε και δυσκολα γιατι ορισμενα απο αυτα ακολουθουν ενα gating πισω απο το πως μπορεις να τα νικησεις,,,πχ Greatwood, Wolnir, Yhorm, αλλα bosses που ειναι ενα copy-paste στις κινησεις τους και εχεις ενα bad design boss τον Nameless King... δεν συγκρινονται τα boss του BB, το design και την δυσκολια που εχουν σε σχεση με Ds3anyway ναι εννοειτε τσιμπας ps4 με BB goty,,,υπεραξιζει! και για Nioh
keropi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 παίζει πουθενά καμιά ultimate λίστα με glyphs για blood gems farming;
zeke Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 παίζει πουθενά καμιά ultimate λίστα με glyphs για blood gems farming; Εδω τα 3 που παιζουν με τα 2 πρωτα να ειναι τα πιο στανταρ και το τελευταιο να εχει χυμα μαζι με Runes/weapons κλπ: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1syKnSKflHbFiGY4pXkfIeXoMa2Lp9X1aXyme2qaTen4/htmlview# https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q9enxffA3dyKGu6IVg-P4IVgmKSUYSP9UOOiThHmPIU/edit?pli=1#gid=0 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1k4GzUMm4-PdLK_mzkMpEdb7cOf5_mdV15tR9G0w2mbA/edit?pli=1#gid=1465800775 Επισης παιζει κ αυτο αλλα δεν ειναι τοσο γνωστο: http://chalicedungeonglyphs.com/#/ 1
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ψθες βρηκα τα 2 πρωτα μου rune.. Το ενα για +1 vial και το αλλο για παραπανω blood echoes.. Aυτα τα usαρω? Εχουν durability ή τα φορας μεχρι τελους? Μλκες εχω φαει κολλημα.. αφησα εντελως στην ακρη Witcher και TLOU για το BB, με κερδισε στο full η brutal/dark ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και το χεσιμο που προσφερει γιατι μετρας το καθε βημα μιας και δεν ξερεις αν θα πετυχεις κανα μανιακο hunter npc ή κανα boss..
jimskeet2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ψθες βρηκα τα 2 πρωτα μου rune.. Το ενα για +1 vial και το αλλο για παραπανω blood echoes.. Aυτα τα usαρω? Εχουν durability ή τα φορας μεχρι τελους? Μλκες εχω φαει κολλημα.. αφησα εντελως στην ακρη Witcher και TLOU για το BB, με κερδισε στο full η brutal/dark ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και το χεσιμο που προσφερει γιατι μετρας το καθε βημα μιας και δεν ξερεις αν θα πετυχεις κανα μανιακο hunter npc ή κανα boss.. Αυτα τα φορας αφου εχεις παρει πρωτα ενα tool το οποιο σ ανοιγει το workshop για τα runes στο Hunters Dream. Ειναι αριστερα απο το workshop που κανεις fortify κλπ τα weapons. Δεν θυμαμαι απο που κ ποτε παιρνεις το tool για το workshop. Εγω το εχω τελειωσει ηδη μια φορα, ξεκινησα την ιδια στιγμη NG+ εφτασα μεχρι το σημειο που ανοιγει το DLC, τελειωσα ολο το dlc και τωρα συνεχιζω το υπολοιπο game ακαθεκτος, κ προσπαθω παραλληλα να τελειωσω κ το Last of Us παιζοντας το κανα μισαωρο τη μερα ή μερα παρα μερα, αναλογα πως θα κατσουν κ οι δουλειες. Τρελο σκαλωμα το game.
D.Luffy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Η άποψη μου για το παιχνίδι μέχρι εκεί που έφτασα (στο σημείο που δεν είναι οι hunters ευπρόσδεκτοι και ένας τύπος βαράει με μυδράλιο από μια οροφή) είναι ότι ως εκεί είναι ευκολότερο του Dark Souls 3. Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ είχα ακριβώς την αντίθετη εμπειρία. Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο φιλικό στο σύνολο του από το BB. Ίσως το στυλ σου να είναι πιο επιθετικό και να μπήκες στο κλίμα του BB γρήγορα. Εγώ από την άλλη είμαι περισσότερο της ασπίδας και του slow approach... Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο βατό. Ψθες βρηκα τα 2 πρωτα μου rune.. Το ενα για +1 vial και το αλλο για παραπανω blood echoes.. Aυτα τα usαρω? Εχουν durability ή τα φορας μεχρι τελους? Μλκες εχω φαει κολλημα.. αφησα εντελως στην ακρη Witcher και TLOU για το BB, με κερδισε στο full η brutal/dark ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και το χεσιμο που προσφερει γιατι μετρας το καθε βημα μιας και δεν ξερεις αν θα πετυχεις κανα μανιακο hunter npc ή κανα boss.. Πέρα από τα specs του χαρακτήρα, μιας και κάνεις πρόοδο, προτείνω να διαβάσεις στο wiki λίγο για τις μυστικές περιοχές του κόσμου αποφεύγοντας όσο μπορείς τα major spoilers. Υπάρχουν πράγματα (και bosses) που μπορεί να τα χάσεις πολύ εύκολα και δεν θα είναι και προσβάσιμα εάν προχωρήσεις από ένα σημείο και μετά ;-) Προσοχή στα "moon phases" λοιπόν: http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Moon+Phases Μόλις προχωρήσεις λίγο ακόμα και γίνεις πιο δυνατός, θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις πέρα από το βασικό μονοπάτι. Μάζευε insight και μόλις πέσει η "νύχτα" στο παιχνίδι, άρχισε να εξερευνείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα