ilos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Και εγω απο το τελευταιο trailer που ειδα, μου φανηκαν πολυ ρομποτικες οι κινησεις του.. δηλαδη το parry/dodge του ειναι ακριβως το ιδιο move με τα ακριβως τα ιδια αποτομα κοψιματα συνεχεια.. δεν ξερω.. δεν με ενθουσιασε το gameplay trailer.. Τι ακριβώς δηλαδή δε σου άρεσε στο parry? Btw στο nioh προσθέσαν άλλο ένα mode που δεν είχε η beta 1080p αλλά variable framerate (μάλλον λόγω ps4pro). 1
zeke Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ξαναλεω,,,για τριτη φορα για τους νεους? Δεν χρειαζεται level up για να περασεις τον father. ειναι ανουσιο και τσαμπα μαζευετε echoes για αυτο το πραγμα. Ειναι μηδαμινα τα gains. Το game ουσιαστικα τελειωνει στα 60-70 level μαζι με dlc Τι ακριβώς δηλαδή δε σου άρεσε στο parry? Καλα το ειχα στο νου μου κ μ'αρεσε η beta,,,αλλα οσο πιο πολυ το βλεπω τοσο πιο πολυ με ψηνει
dimyok Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ok αλλα οχι και lv 60 στο dlc , μου φαινεται οτι γουσταρεις να βασανιζεις τους νεοπες Btw με τον lvl 500+ αν θυμαμαι καλα ο father βγαινει σε 3 combo
zeke Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Βασικα ναι ειναι οτι αμα δεν ξερουν τα diminish σε καθε στατ και τι συμφερει η οχι, οπως και οτι +7 η +8 στο weapon ειναι αρκετα δυνατο απο το να ανεβασουν στατ (farm για echoes), τοτε μαλλον θα βγει παραπανω level. οποτε πες 80 για ολο το content Γιατι νομιζεις πως βγαινει και το BL4 run χωρις level up? λογω οτι ειναι πολυ δυνατα τα +gems.Kανονικα αυτος που ξερει,,βγαινει απο 60 μεχρι 70 κομπλε.σε τι NG? οι 100αριδες μου με 27αρια gems σε NG πανω απο 10,,,δεν το χουν με 3,,,μαλλον 13 combo για να βγει καθως ειναι σχεδον 2shot τα hits τους. Περιπου σαν frc d5 dungeons
kolossos_22 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πάντως ολα ωραία ολα καλα , αλλα το να χάνεις τα echoes σε κάθε τάφο....... ξεπερνάει τα όρια του ήρεμου χαρακτήρα κου στο gaming......
vrwmiaris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 61 lvl στο dlc σε ξεφτιλίζουν οι Hunter , δεν φτάνουν και τα vials
skubeez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 61 lvl στο dlc σε ξεφτιλίζουν οι Hunter , δεν φτάνουν και τα vials Aυτό..... Ισως με hunter pistol για parry απο μακρια μετα dash και visceral εαν το build εχει μπόλικο skill τοτε κάτι γινεται για αυτους τους hunters που κρατανε beast cutter με το τρελο range. Οι αλλοι ομως με το beasthunter saif δεν παλευονται ρε φιλε, μονο φάπες και stagger.
vrwmiaris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Aυτό..... Ισως με hunter pistol για parry απο μακρια μετα dash και visceral εαν το build εχει μπόλικο skill τοτε κάτι γινεται για αυτους τους hunters που κρατανε beast cutter με το τρελο range. Οι αλλοι ομως με το beasthunter saif δεν παλευονται ρε φιλε, μονο φάπες και stagger. Είδα και έπαθα για να ανοίξω τι πρώτο shortcut , εκεί με τον τύπο με τα άσπρα κουρέλια , την οποία φορώ για main armor.πως θα φτάσω εκεί στα ψάρια για να πάρω το κλειδί για το bloodletter σκέφτομαι
ilos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω και εγώ που έπαιξα old hunters ng+ bl 80 πρώτη φορά @ launch day? To difficulty spike στα bosses ήταν unreal (σε σχέση με το main game). Κάτι Εμπριέτες κλπ ήταν γατάκια μπροστά σε αυτά που υπάρχουν στο DLC. Ακόμα θυμάμαι την 2η phase του ludwig και του orphan Ή τον τρόμο όταν έπεσα για πρώτη φορά στο πηγάδι στο fishing hamlet. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ηδονή σε souls ποτέ (ίσως μόνο όταν έφαγα πρώτη φορά flame lurker στο DeS). Μάλλον είμαι μαζόχας. Κάτι Lobos το έχουν βγάλει fists only ng+6 dough.
skubeez Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 . Κάτι Lobos το έχουν βγάλει fists only ng+6 dough. Nομιζω με kos parasite το κανουν καπως χωρις μεταμορφωση ομως.. Να τσεκαρεις video με full beasthood. Εκει να δεις
Greenday13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω και εγώ που έπαιξα old hunters ng+ bl 80 πρώτη φορά @ launch day? To difficulty spike στα bosses ήταν unreal (σε σχέση με το main game). Κάτι Εμπριέτες κλπ ήταν γατάκια μπροστά σε αυτά που υπάρχουν στο DLC. Ακόμα θυμάμαι την 2η phase του ludwig και του orphan Ή τον τρόμο όταν έπεσα για πρώτη φορά στο πηγάδι στο fishing hamlet. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ηδονή σε souls ποτέ (ίσως μόνο όταν έφαγα πρώτη φορά flame lurker στο DeS). Μάλλον είμαι μαζόχας. Κάτι Lobos το έχουν βγάλει fists only ng+6 dough. Αχ.... Αγγιξες ανοιχτες πληγες φιλε. 1.Το !@$!$1 το πηγαδι με τους δυο καρχαριες,δεν εχω καταφερει να το βγαλω. Εχω ανεβει γυρω στα 150 level. 2.Το Orphan of Kos (εχω ασχοληθει ελαχιστα μαζι του να πω την αληθεια). 3.Ton Ludwig τον εβγαλα πολυ δυσκολα, αλλα εκει που εχω σπασει χειριστηριο ειναι με τον optional Laurence. Δεν μπορω με τιποτα να τον νικησω.
ilos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλά ο laurence από ng+ και πάνω είναι το πιο εκνευριστικό boss στο game (η πρώτη phase του γιατί η 2η phase είναι πολύ πιο εύκολη). Αν δε δεις videos στο yt δύσκολα θα καταλάβεις που πρέπει να κάθεσαι όταν κάνει τις 360 autotracking φάπες του. Άσε που στάνταρ σε κάνει 2-shot με αυτό το combo. Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι beast pallets και serrated weapon. Από τις μάχες που βλασφήμησα στο game. Μου θύμισε την λογική πίσω από τον smelter v2 στο DS2./ Reskin + buff hp και drag attacks.
zeke Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι beast pallets και serrated weapon και αν κανεις bow build only η 2h bloodletter only η ryo hazuki 2h chikage only η tonitrus only σε NG+10 φευγα με BL100 τι κανεις? χαχαχαχα πανω κατω ειναι περιπου σαν FRC dungeons τα fights αλλα με την διαφορα οτι εκει ειναι πολυ random αναλογα σε τι area θα βγει το boss κλπ,,,οποτε top end game content ειναι τα FRC παρα NG+7
jimskeet2002 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω και εγώ που έπαιξα old hunters ng+ bl 80 πρώτη φορά @ launch day? To difficulty spike στα bosses ήταν unreal (σε σχέση με το main game). Κάτι Εμπριέτες κλπ ήταν γατάκια μπροστά σε αυτά που υπάρχουν στο DLC. Ακόμα θυμάμαι την 2η phase του ludwig και του orphan Ή τον τρόμο όταν έπεσα για πρώτη φορά στο πηγάδι στο fishing hamlet. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ηδονή σε souls ποτέ (ίσως μόνο όταν έφαγα πρώτη φορά flame lurker στο DeS). Μάλλον είμαι μαζόχας. Κάτι Lobos το έχουν βγάλει fists only ng+6 dough. Λιγο μετα που διαβασα το ποστ αυτο εφτασα στο σημειο με το πηγαδι. Βλεπω το πηγαδι, λεω μαλλον θα ειναι αυτο που διαβασα στο forum. Ειμαι σε NG+, το DLC το εβαλα μετα το πρωτο playthrough. Τι πραγμα ηταν αυτο???????? Μπορει να εφαγα 2 ωρες για να καταφερω να τα σκοτωσω..... Πιστευω δεν εχω ζησει κατι δυσκολοτερο μεχρι στιγμης στο bloodborne.... Μεχρι και η lady maria και το KOS Orphan που πριν απο λιγο σκοτωσα μου φανηκαν ευκολοτερα....
ilos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 και αν κανεις bow build only η 2h bloodletter only η ryo hazuki 2h chikage only η tonitrus only σε NG+10 φευγα με BL100 τι κανεις? χαχαχαχα πανω κατω ειναι περιπου σαν FRC dungeons τα fights αλλα με την διαφορα οτι εκει ειναι πολυ random αναλογα σε τι area θα βγει το boss κλπ,,,οποτε top end game content ειναι τα FRC παρα NG+7 Καλά με bow έχω ακούσει ο laurence είναι το ευκολότερο boss ever xD. Αλλά πάμε σε cheese builds. Αυτό που θα γουστάρω να δω σε streams όταν βγει με το καλό θα είναι low level nioh runs. Το game είναι απίστευτο. Παίζω τώρα sl15 Munechige (οι αλήτες χαμήλωσαν το προτεινόμενο level στο 13 (από το 25 στο beta demo) και τραβάω τα βυζιά μου λέμε. Αρχίζω να βάζω το parry απο απελπισία χαμηλού dps στο meta τώρα . Πάρτε και μια γεύση από το boss (θα πρέπει να είναι αυτή 2η ή 3η Mission γιατί έχεις ήδη γνωρίσει τον hanzo). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα