Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το λοιπον χθες ξεκοκκαλισα ολο το Central Yarnam, βρηκα και ενα Saw Spear το οποιο αφησα στην ακρη μιας και δεν μ αρεσει εμφανησιακα τουλαχιστον.. Πηγα στο Cleric Beast και μετα απο 5-6 αποτυχημενες ριψεις molotov το αρχησα στα melee.. Ημουν και 18-19 lvl και επεσε σχετικα normal. Απο κει πηγα στο hunters dream και πηρα το kirkhammer που κοβει τα κερατα του απο dmg αλλα πολυ αργο.. θελει καλο timing για να μην φας φαπες..

Επισης εμαθα σχετικα καλα το visceral attack, και βγαινουν οι χοντροι με τα σφυρια με ενα hit πλεον..

Παμε τωρα στον καρκινο.. πηγα στο 2o boss στο νεκροταφειο τον Father Gascoigne.. Τον βλεπω στην αρχη του κοβα μεγαλα hit και λεω καλα ειμαστε ευκολος.. μεχρι που αλλαξε μορφη.. ε γμσε με εκει τα ειδα ολα.. Με πετσοκοβει για πλακα.. τρεχω τρεχω του σκαω κανα 2 και ουτε vials δε προλαβαινω να πιω.. Να πω οτι μου ειχε δωσει ενα npc σε ενα σπιτι ενα μουσικο κουτι που πανω στο rage το εβαλα να το χρησιμοποιησω και ειδα οτι σαν να τρομαζε για λιγη ωρα οταν το εκανα και μπορουσα να τον βαρεσω.. αυτο στην πρωτη του μορφη.. στην δευτερη δεν επιανε συνεχεια αλλα 1 στις τοσες..

Νταξει μλκες ο τυπος ειναι ninja.. δηλαδη δεν σου αφηνει ουτε περιθωριο να κλάσεις..

Το καλο ειναι οτι στο πηγαινε ελα για τον Father εχω φαρμαρει τα κερατα μου απο vials στους 2 χοντρους κατω απο το ασανσερ..

Το κακο ειναι οτι δεν τον εριξα ακομα και ειμαι και 22lvl..

Στην προηγουμενη σελιδα αυτο που ειπα για τραμπα τα εξωφυλλα του παιχνιδιου αν καποιος ενδιαφερεται να με βοηθησει ισχυει ακομα!

Δημοσ.

ROFL καλό farming στα glyphs. Τα nourishing είναι όντως ταμάμ για το moonlight αλλά με τόσο λίγο arcane τα κουτσο-εκμεταλεύεσαι.

Nioh Last Chance Trial available για το weekend !!!

χαχαχα!! ελπιζω πως θα ειναι ανοιχτα ακομη τα glyphs με τα gg gems,,,αλλιως μετα πρεπει να φαρμαρω,,,θα δουμε :) 

το moonlight πιο πολυ για την πρωτη του μορφη, σαν δευτερευον θα το εχω και σπανια θα το usarw

ωχ βγαινει και Nioh soon! αυτα ειναι :D

Το κακο ειναι οτι δεν τον εριξα ακομα και ειμαι και 22lvl..

στα ελεγα πριν η οχι? :P

Μην ανεβεις level, ειναι αχρηστο,,,μηδαμινα gains. Δουλεψε καλα το dodge και parry σου και θα τον βγαλεις :)

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που το Nioh με αφήνει αδιάφορο;  :lol:

Έπαιξα τα 2 alpha αλλά δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε... θα δοκιμάσω και το καινούριο αλλά χλωμό το κόβω  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Οπα καταλαβα τι κανω λαθος.. χρησιμοποιω πολλες φορες το κουτακι και γινεται beast πολυ νωρις γι'αυτο τα βρισκω τοσο σκουρα.. 3 φορες max πρεπει να το πατησεις, και 1 οταν ειναι beast.. Θα το παω χωρις το κουτακι με full parry.. Αν ειναι τοσο τσ1μπουκ απο τωρα στα επομενα boss πως θα ειναι δηλαδη.. omg!

Είμαι ο μόνος που το Nioh με αφήνει αδιάφορο;  :lol:

Έπαιξα τα 2 alpha αλλά δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε... θα δοκιμάσω και το καινούριο αλλά χλωμό το κόβω  :rolleyes:

Και εγω απο το τελευταιο trailer που ειδα, μου φανηκαν πολυ ρομποτικες οι κινησεις του.. δηλαδη το parry/dodge του ειναι ακριβως το ιδιο move με τα ακριβως τα ιδια αποτομα κοψιματα συνεχεια.. δεν ξερω.. δεν με ενθουσιασε το gameplay trailer..

Δημοσ.

Ναι γ*μω το φελέκι του.. και νομιζα στην αρχη οτι βρηκα το cheat του αιωνα.. αι στον κορακα..

Παντως εγω το ειχα χρησιμοποιησει μια φορα μονο αφου του ειχα ριξει αρκετες.

Και που σαι; Παρακατω θα σιχαθεις τους Bell Ringers. Trust me :)

Δημοσ.

Καλα κάτσε μεχρι τοτε γιατι μπορει να εχω σιχαθει και ολοκληρο το ps4 με τοσο rage που μου προκαλει το game..

Δημοσ.

Παμε τωρα στον καρκινο.. πηγα στο 2o boss στο νεκροταφειο τον Father Gascoigne.. 

Νταξει μλκες ο τυπος ειναι ninja.. δηλαδη δεν σου αφηνει ουτε περιθωριο να κλάσεις..

Ειναι bossara ο κερατούκλης ο father ρε φιλε και γω ειχα χεστει πανω μου πρωτη φορα που τον ανακαλυψα.

1-2 tips που θα σε βοηθησουν ελπιζω, δεν εννοω του τυπου ''πουστιας'', normal πραγματα..

Αν έχεις βρει κανένα oil urn μεχρι τώρα ειναι full χρήσιμα. Ριχνοντας του ένα απ'αυτα μετα η επόμενη σου molotov κανει πιο πολυ damage. Xρησιμοποιησε τα σοφά ;)

(ειναι μεν πολυ δυσκολο ΑΛΛΑ σε περιπτωση που μια molotov σου τον πετυχει ακριβως στο σημειο που μεταμορφωνεται με την κιτρινη αυρα τοτε η molotov κανει πιο πολυ damage)

A και να ξέρεις μπορείς εναλλακτικά να παλέψεις μαζι του στο μπαλκονάκι ακριβώς απο πάνω, μπορεις να τρέξεις στα σκαλιά στα δεξιά σου και να ξεκινήσεις εκεί τη μάχη. Δεν έχει τάφους και μαλακιες για να κολλας αλλα χανεις και ψιλο-προστασία απ'τους ταφους. Εμένα με βοήθησε το συγκεκριμενο, απλα σου δινω μια εναλλακτικη.

Για το music box που ειπες, εγω προσωπικα το χρησιμοποιω μια φορα κυρίως προς το τέλος για ένα μικρο παραθυρακι ωστε να κανω ευκολοτερα το oil urn-molotov combo που ειπα πιο πανω.

Goodluck! (δειξε του τι παει να πει kirkhammer) B)

Δημοσ.

Ειναι bossara ο κερατούκλης ο father ρε φιλε και γω ειχα χεστει πανω μου πρωτη φορα που τον ανακαλυψα.

1-2 tips που θα σε βοηθησουν ελπιζω, δεν εννοω του τυπου ''πουστιας'', normal πραγματα..

Αν έχεις βρει κανένα oil urn μεχρι τώρα ειναι full χρήσιμα. Ριχνοντας του ένα απ'αυτα μετα η επόμενη σου molotov κανει πιο πολυ damage. Xρησιμοποιησε τα σοφά ;)

(ειναι μεν πολυ δυσκολο ΑΛΛΑ σε περιπτωση που μια molotov σου τον πετυχει ακριβως στο σημειο που μεταμορφωνεται με την κιτρινη αυρα τοτε η molotov κανει πιο πολυ damage)

A και να ξέρεις μπορείς εναλλακτικά να παλέψεις μαζι του στο μπαλκονάκι ακριβώς απο πάνω, μπορεις να τρέξεις στα σκαλιά στα δεξιά σου και να ξεκινήσεις εκεί τη μάχη. Δεν έχει τάφους και μαλακιες για να κολλας αλλα χανεις και ψιλο-προστασία απ'τους ταφους. Εμένα με βοήθησε το συγκεκριμενο, απλα σου δινω μια εναλλακτικη.

Για το music box που ειπες, εγω προσωπικα το χρησιμοποιω μια φορα κυρίως προς το τέλος για ένα μικρο παραθυρακι ωστε να κανω ευκολοτερα το oil urn-molotov combo που ειπα πιο πανω.

Goodluck! (δειξε του τι παει να πει kirkhammer) B)

Απο Oil urn ξεμεινα αποτυχημενα στο Cleric, (δεν πετυχα τις molotov μετα.. 0 σημαδι). Οποτε θα το παω full melee..

Αυτο το kirkhammer ρε φιλε πολυ μπουρι αλλα μεχρι να προσγειωθει με εχει παρει μαζι του ο Χαρος.. Πρεπει να το μαθω το ατιμο.. Στο μπαλκονι πηγα αλλα ξανακατεβηκα γιατι ενιωθα πολυ ευαλωτος εκει.. δεν εχω μαθει ακομα τις κινησεις του Father..

Καλα αυτο με το χεσιμο το εφαγα οταν εγινε Beast... δεν περιμενα οτι θα παρει αλλη μορφη, και οταν ειδα και ποσο για πλακα με εξαφανησε εκει να δεις..

Ερωτηση.. να κανω +++ κανενα weapon ή να περιμενω να δω και τα επομενα weapons μεχρι να καταληξω ποιο θα παντρευτω?

Δημοσ.

Ερωτηση.. να κανω +++ κανενα weapon ή να περιμενω να δω και τα επομενα weapons μεχρι να καταληξω ποιο θα παντρευτω?

Eχε υποψιν οτι άλλα stones χρειάζεσαι για +1 μεχρι +3, άλλα μεχρι +6, άλλα μεχρι +9 και ενα τελευταιο μεχρι +10..

Αυτα του πρωτου τυπου μεχρι +3 ειναι και τα πιο ''κοινα'' αρα δεν θα εχεις προβλημα να το πας τουλαχιστον +3 χωρις να το μετανιωσεις αργοτερα.

Ωστοσο θα σου προτεινα να μην ''ξεφυγεις'' ουτε σε level ουτε σε ++ πολυ παραπάνω απ'οσο χρειαζεσαι για το στάδιο που βρισκεσαι. Εγώ προσωπικα σε μερικες φασεις εκανα τη ζωη μου λιγο ευκολοτερη απ'οτι επρεπε σε θεμα lvls και καταντησα λιγο OP.

(φυσικα και ανεβασε+ το οπλο σου, απλα ξανασκεψου το σε περιπτωση που εισαι ηδη ''δυνατουλης''. γιατι ειδικα στο επιπεδο που εισαι πρεπει να ανεβασεις πιο πολυ level τον εαυτο σου παρά τον χαρακτήρα)

Δημοσ.

Ωραιαααααα ????

Έφαγα 2 bosses (τον ρινόκερο και τον αλλο κάτω εκει στην αρχή )

Το μονο που βλέπω πως δεν πήγα ειναι αυτός ο father

Σαν lvl 17 δεν παίζει να τον βγάλω

Μπορώ να πάω άλλου να παίξω η απλα κόβω συνέχεια βόλτες στα ίδια σημεία σκοτώνω να παίρνω blood echoes και κανω lvl up μέχρι να μπορώ να τον βγάλω;

Δλδ..... αν δεν τον φάω δεν προχωράει αλλο το παιχνιδι;

Μπορώ να γυρεψω βοήθεια απο άλλους hunter οπως σε coop για να τον νικήσουμε παρέα;

Δημοσ.

Ο ρινοκερος δεν ηταν boss.. Αγριογουρουνο ηταν βασικα..
Το Cleric Βeast ειναι το πρωτο optional boss και μετα ο Father στον οποιο θα τα βρεις πολυ σκουρα, οπως εγω τωρα..

Και ναι πρεπει να τον ριξεις για να προχωρησεις..

Για να πας εκει ενα 20αρι lvl το θες πιστευω..

Eχε υποψιν οτι άλλα stones χρειάζεσαι για +1 μεχρι +3, άλλα μεχρι +6, άλλα μεχρι +9 και ενα τελευταιο μεχρι +10..
Αυτα του πρωτου τυπου μεχρι +3 ειναι και τα πιο ''κοινα'' αρα δεν θα εχεις προβλημα να το πας τουλαχιστον +3 χωρις να το μετανιωσεις αργοτερα.

Ωστοσο θα σου προτεινα να μην ''ξεφυγεις'' ουτε σε level ουτε σε ++ πολυ παραπάνω απ'οσο χρειαζεσαι για το στάδιο που βρισκεσαι. Εγώ προσωπικα σε μερικες φασεις εκανα τη ζωη μου λιγο ευκολοτερη απ'οτι επρεπε σε θεμα lvls και καταντησα λιγο OP.

(φυσικα και ανεβασε+ το οπλο σου, απλα ξανασκεψου το σε περιπτωση που εισαι ηδη ''δυνατουλης''. γιατι ειδικα στο επιπεδο που εισαι πρεπει να ανεβασεις πιο πολυ level τον εαυτο σου παρά τον χαρακτήρα)

χααχχααχ ποσο σωστος στο bold! ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου!

Δημοσ.

Εγω οταν το χα πιασει τον περασα με τη μια - καλα με την δευτερη με το extended axe  . Επειδη σε βλεπω να σαλτερνεις υπαρχει το item dupe στο original δισκακι χωρις το τελευταιο patch - στην game of the year ειναι patchαρισμενο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...