keropi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για να το κάνουμε πιο λιανά, ανεβάζεις ανάλογα με το τί κάνει scale το όπλο σου: αν έχει ας πούμε Α στο dex και D στο strength τότε +1 στο dex έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το +1 στο strength. ΓΙ'αυτό στο παιχνίδι υπάρχουν ειδικά builds για όπλα και builds για arcane ή strength ή dex ή bloodtinge όπλα γενικότερα... αυτά + τα παραπάνω του skubeez και πιστεύω θα το κατάλαβες πώς πάει το πράμα - δεν είναι τα souls σαν τα κλασσικά RPG , είναι δικό τους είδος
zeke Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 και μετα συνεχισε παλι με Vit, endurance να τα πας 50 και τα 2. Vit effective 30-40 ειναι αρκετα καλα και hard 50 σπανιως αν κανεις build. Το end ειδικα στα 20-30 εισαι κομπλε,,,40 ειναι το hard cap που συνηθως ειναι ανουσιο. Με λιγα λογια 1300-1600hp και 130-150stm ειναι gg στα περισσοτερα builds. Εμένα πάντως δεν με δυσκόλεψε πολύ o Gascoigne γιατί κρυβόμουν πίσω από τους τάφους και τον έφτανα με το extended Axe. try not to cheese him και θα δεις πως ειναι απο τα ωραιοτερα και δυσκολοτερα fight ειδικα σε μεγαλυτερα NG Οχι ακριβως.. δεν ειναι οτι ανεβαζεις skill και παιρνεις attack speed ουτε οτι ανεβαζεις strength και παιρνεις damage. Απλα εαν επενδυσεις π.χ. σε skill και επιλεξεις ενα απο τα οπλα που κανει το καλυτερο scaling με skill τοτε θα παρατηρησεις πως το moveset του οπλου ειναι και γρηγοροτερο και οτι τρωει λιγοτερο stamina απο ενα strength οπλο, το οποιο αντιστοιχα τρωει περισσοτερο stamina και εχει πιο αργο moveset, αλλα κανει πιο πολυ damage με καθε χτυπημα. Με λιγα λογια π.χ. μια επενδυση σε skill δεν ειναι οτι αμεσα σου δινει attack speed. Αλλα σε κανει δυνατοτερο οταν χρησιμοποιεις οπλα με γρηγοροτερο moveset. Οσο για τα R1 attack που ρωτησες επηρεαζεται απο τα scaling του οπλου σου και τα stats σου. Ωστοσο στις υπολοιπες επιθεσεις σου παιζει ρολο το εαν εχεις ανεβασει skill η strength και πιο συγκεκριμενα οι charged επιθεσεις με R2 κανουν μεγαλυτερο damage αναλογα με το strength και οσο για το skill σου δινει μεγαλυτερο damage στα visceral attacks. what? αλλαξαν το game η δεν τα διαβαζω σωστα?
Skr1ll3x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 [offtopic] Επειδη με τρωνε τα χερια μου οταν το βλεπω, και επειδη εχω αυτη την παρανοια του να τα χω ολα τακτοποιημενα και στην εντελεια..Εχω ολα τα ps4 games σε μικρη βιτρινουλα που εχω κοντα στο συνθετο της τηλεορασης.. και τα exclusive τα εχω σε μια ξεχωριστη μερια για να μου φτιαχνει η διαθεση οταν μπαινω στο σπιτι..Το δικο μου Bloodborne αντι να γραφει σχετο πανω πανω "only on playstation" το γραφει σε αγγλικα γαλλικα πορτογαλλικα και αραβικα.. Το χω ανεβασει σε φωτογραφια προ λιγων ημερων που το παρελαβα απο καταστημα..http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/?p=55403289 Εδω ερχομαι στην ηλιθια θεση να ζητησω απο καποιον συμφορουμιτη την εξης χαρη.. αν καποιος εχει το Bloodborne, που δεν ειναι τοσο μανιακος σαν εμενα, και το εχει χωμενο μεσα σε κανα ντουλαπακι.. που να εχει πανω του εξωφυλλο αψεγαδιαστο ευρωπαικης κόπιας Μπορει να μου το στειλει μεσω ταχυδρομειου σε διευθυνση που θα του δωσω σε pm? Φυσικα και απευθυνομαι σε καποιον που δεν τον ενδιαφερει καν και δεν εχει σημαδια OCD* οπως εγω.. Και φυσικα αν υπαρχει θεμα μπορω να του στειλω επισης μεσω ταχυδρομειου το εξωφυλλο του δικο μου BB. Αν καποιος ενδιαφερθει τον χιλιο-ευχαριστω εκ των προτερων φυσικα! *OCD = ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη... μακρυά απο σας ευχομαι [/offtopic]
kolossos_22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά Καλησπερα Και εγω τα εχω λιγο μπαστούνια.... πολλά πράγματα μαζεμένα Πείτε μου λιγο Αυτο που μπορώ να κανω lvl up που μπορώ να το βρω; Βρίσκομαι στη φάση όπου εχω μονο ενα resurrection spot ανακαλύψει και πέρασα και άνοιξα και την πόρτα που εχει εκει απο την αλλη μεριά ( ελπίζω να καταλάβατε ) Μήπως το πέρασα ; ειναι πιο κάτω; Στο fight γενικά κατι γινεται αλλα Κκ μέτρια πράγματα Άσε που χάνω τα echoes μου συνέχεια όποτε μαζεύω αρκετά και ψοφάω....Χεχε Βρήκα ενα madmans knowledge το οποίο με το use to gain insight, τι κανει αυτο βασικά; Και κουραστικά λοιπόν συνεχίζω !!!! Με το hunter mark μπορώ να ζωντάνεψω εκει που έφαγα τάφο; Παιδιά σορρυ αν ας ορίζω και εγω αλλα προσπάθησα να τα καταλάβω λιγο μόνος αλλα ...... μπααααααα Εύχαριστω εκ των προτέρων
keropi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ^ Χρησιμοποίησε το Madman's Knowledge για να έχεις 1 Insight - επέστρεψε στο Hunter's Dream και η κούκλα θα είναι ζωντανή , μίλα της και θα κάνεις level up To Hunter's Mark απλά σε επιστρέφει πίσω στο Hunter's Dream χωρίς να χάσεις echoes
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά Καλησπερα Και εγω τα εχω λιγο μπαστούνια.... πολλά πράγματα μαζεμένα Πείτε μου λιγο Αυτο που μπορώ να κανω lvl up που μπορώ να το βρω; Βρίσκομαι στη φάση όπου εχω μονο ενα resurrection spot ανακαλύψει και πέρασα και άνοιξα και την πόρτα που εχει εκει απο την αλλη μεριά ( ελπίζω να καταλάβατε ) Μήπως το πέρασα ; ειναι πιο κάτω; Στο fight γενικά κατι γινεται αλλα Κκ μέτρια πράγματα Άσε που χάνω τα echoes μου συνέχεια όποτε μαζεύω αρκετά και ψοφάω....Χεχε Βρήκα ενα madmans knowledge το οποίο με το use to gain insight, τι κανει αυτο βασικά; Και κουραστικά λοιπόν συνεχίζω !!!! Με το hunter mark μπορώ να ζωντάνεψω εκει που έφαγα τάφο; Παιδιά σορρυ αν ας ορίζω και εγω αλλα προσπάθησα να τα καταλάβω λιγο μόνος αλλα ...... μπααααααα Εύχαριστω εκ των προτέρων levei up κανεις στο hunters dream μιλώντας στην κουκλα.
kolossos_22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ωραία κατι γινεται όποτε εχουμε και λεμε Αυτο το insight το θελουμε κάθε φορά που πάμε για lvl up και να φανταστώ οτι μετα χάνεται Τωρα παίζω με cleaver Που να δωσω βάση στα stats ; strength? Η κατι αλλο; Ευχαριστώ!!!!
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ωραία κατι γινεται όποτε εχουμε και λεμε Αυτο το insight το θελουμε κάθε φορά που πάμε για lvl up και να φανταστώ οτι μετα χάνεται Τωρα παίζω με cleaver Που να δωσω βάση στα stats ; strength? Η κατι αλλο; Ευχαριστώ!!!! https://www.gamefaqs.com/boards/805577-bloodborne/71473326 Καλο διαβασμα
Skr1ll3x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις 1-2 σελιδες πισω θα δεις ακριβως τις απαντησεις στις ερωτησεις που εκανες 1
kolossos_22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις 1-2 σελιδες πισω θα δεις ακριβως τις απαντησεις στις ερωτησεις που εκανεςΤο έκανα και αυτο όχι 2-3..... μέχρι 10 πίσω αλλα αυτά τα κατεβατά εμένα πάντα με κουράζουν Οι μικρές απλές και λιτές απαντήσεις που έχουν το ψωμί με συναρπάζουν Δεν θελω να προσβάλω κανένα έτσι παιδιά καλα κανετε και τα γράφετε απλα εμένα με μπέρδεψαν περισσότερο παρά με ξεθώριασαν απο την θολούρα Ευχαριστώ και πάλι
Skr1ll3x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το έκανα και αυτο όχι 2-3..... μέχρι 10 πίσω αλλα αυτά τα κατεβατά εμένα πάντα με κουράζουν Οι μικρές απλές και λιτές απαντήσεις που έχουν το ψωμί με συναρπάζουν Δεν θελω να προσβάλω κανένα έτσι παιδιά καλα κανετε και τα γράφετε απλα εμένα με μπέρδεψαν περισσότερο παρά με ξεθώριασαν απο την θολούρα Ευχαριστώ και πάλι Για σενα το ειπα, επειδη προ-λιγων ημερων ειχα ακριβως τις ιδιες και παραπανω αποριες, και τα παιδια μου δωσαν απαντησεις αρκετες..
keropi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 τα insights μειώνονται μόνο όταν καλείς κάποιον για βοήθεια... όσο έχεις έστω και 1 τότε η κούκλα είναι ζωντανή - δε φεύγει το insight όταν ανεβάζεις level 1
zeke Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ok ψηθηκα να κανω new build! BeastCutter main με off το Moonlight sword.2 blunt cursed gems με ενα cursed str scaling ή nourish(atk up%) για boost με τα papers,,,και στο moonlight cursed nourish και στα 3 slots.min-maxed ready @BL100: https://mugenmonkey.com/bloodborne/21618 1
keropi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 έχω κάτσει στο LOTR boss battle αλλά δεν έχει και πολύ κίνηση... κρίμα edit: ωπ άρχισε ο κόσμος να μαζεύεται
ilos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ok ψηθηκα να κανω new build! BeastCutter main με off το Moonlight sword. 2 blunt cursed gems με ενα cursed str scaling ή nourish(atk up%) για boost με τα papers,,,και στο moonlight cursed nourish και στα 3 slots. min-maxed ready @BL100: https://mugenmonkey.com/bloodborne/21618 ROFL καλό farming στα glyphs. Τα nourishing είναι όντως ταμάμ για το moonlight αλλά με τόσο λίγο arcane τα κουτσο-εκμεταλεύεσαι. Nioh Last Chance Trial available για το weekend !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα