Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Soft cap εννοεις οτι αρχιζει να μειωνεται η διαφορα στα stats απ οτι πριν τα 25? Και hard cap ειναι το ταβανι δλδ απο κει και πανω δεν ανεβαινει αλλο?

Το skill επιρρεαζει καθολου atk speed ή ειναι fixed αναλογα με το καθε weapon?

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Soft cap εννοεις οτι αρχιζει να μειωνεται η διαφορα στα stats απ οτι πριν τα 25? Και hard cap ειναι το ταβανι δλδ απο κει και πανω δεν ανεβαινει αλλο?

Το skill επιρρεαζει καθολου atk speed ή ειναι fixed αναλογα με το καθε weapon?

Βγαλε τελειως απο το μυαλο σου το attack speed και το dodge/evasion.Δεν υπαρχουν στο παιχνιδι ή μαλλον δεν λειτουργουν οπως σε αρκετα αλλα rpg. Πιο πολυ σκεψου το οπως το Witcher 3 χωρις μαγειες ενα πραγμα ξερω γω.

Οσο για το soft cap ναι ειναι το σημειο εκει που δεν κερδιζεις τοσο με καθε προσθηκη ενος ποντου οσο προηγουμενως(συνηθως ανεβαινουν τα στατιστικα αυτα μετα την μεση του παιχνιδιου οσο πλησιαζεις προς το τελος και κυριως για new game+)και το hard cap ναι ειναι εν μερη το ταβανι και που δεν χρειαζεται να ξοδεψεις αλλους ποντους εκτως αν θες να παιξεις για να φτασεις μεγιστο επιπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Το Str και skill επηρεαζουν το dmg που κανει καθε οπλο αναλογα με το scaling που εχει στο καθε stat. Αν δεις στα stats του οπλου λεει απο κατω πχ στο str-D, skill-C, arcane-E κλπ. Οσο πιο κοντα στο Α το γραμμα τοσο περισσοτερο scaling παιρνει το οπλο απ το συγκεκριμενο stat. Πχ αν ενα οπλο εχει Str A και Skill D τοτε προφανως του δινει περισσοτερο dmg το Strength παρα το Skill. Ομως απο ενα σημειο και μετα αρχιζουν τα diminishing returns οποτε δεν ειναι αναγκη να πας το str πχ 100. Απ αυτα που εχω διαβασει κ βλεπω κ εγω στο game στην αρχη κανε focus στο να πας Vit και endurance κοντα στο 30. Μετα ασχολησου με STR και skill να τα πας 25/25 και μετα συνεχισε παλι με Vit, endurance να τα πας 50 και τα 2 και μετα ανεβαζεις παλι Str,Skill μαζι.

Εκτος κ αν θες κατι πιο συγκεκριμενο απο build με συγκεκριμενα οπλα οπου παιζεις και με arcane και bloodtinge αλλα γι αρχη πιστευω πρεπει να ξεκινησεις με str/skill build.

Τα str skill κλπ δεν επηρεαζουν attack speed, evasion κλπ οπως ισως να φανταζεσαι. Μονο το dmg αναλογα με το πως κανει scale το καθε οπλο. Το bloodtinge πχ επηρεαζει το dmg τον πιστολιων.

• Like 1
Δημοσ.

Αψογα.. και οι 2 μου δωσατε να καταλαβω ακριβως το mechanic με τα skills/stats/elements.. Ευχαριστω!

Μην μας ευχαριστεις ακομα. Εγω περιμενω να δω πως θα εισαι ψυχολογικα στο επομενο boss αν τα βρισκεις μπαστουνια στο Cleric beast. Θα με θυμηθεις με το καλο οταν πας,δεν λεω κατι παραπανω λογω spoiler :P

Παντως το Cleric Beast ειναι σκυλακι μπροστα του :D

Δημοσ.

Μην μας ευχαριστεις ακομα. Εγω περιμενω να δω πως θα εισαι ψυχολογικα στο επομενο boss αν τα βρισκεις μπαστουνια στο Cleric beast. Θα με θυμηθεις με το καλο οταν πας,δεν λεω κατι παραπανω λογω spoiler :P

Παντως το Cleric Beast ειναι σκυλακι μπροστα του :D

Σκυλακι μπροστα του? Και σε δυναμη και σε μεγεθος? Γιατι το Cleric μετα βιας το χωρουσε η τηλεοραση.. Εδω εκανα dodge στα ποδια του και δεν εβλεπα ουτε τι σκατα βαραω..

Αν εννοεις δυναμη τοτε χεσε μεσα.. δεν ψηνομαι να παω στο επομενο..

Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν με δυσκόλεψε πολύ

o Gascoigne γιατί κρυβόμουν πίσω από τους τάφους και τον έφτανα με το extended Axe. Εκεί που έφαγα ήττα και δεν τους έβγαλα μέχρι να βρω που ήταν η βοήθεια, ήταν οι Shadow of Yharnam

Δημοσ.

Σκυλακι μπροστα του? Και σε δυναμη και σε μεγεθος? Γιατι το Cleric μετα βιας το χωρουσε η τηλεοραση.. Εδω εκανα dodge στα ποδια του και δεν εβλεπα ουτε τι σκατα βαραω..

Σε μεγεθος οχι,σε δυναμη ναι.

Δημοσ.

Ούτε εγώ θέλω να σε τρομάξω αλλά όντως το "κανονικό" boss της περιοχής θα σε αφήσει λίγο... μ....κα!  :P

Εμένα ακόμα με πιάνουν ταχυπαλμίες όταν τον θυμάμαι. Βέβαια και πάλι δεν συγκρίνεται με αυτά που θα δεις στη συνέχεια... αλλά τέλοσπαντων.

Δημοσ.

Άσχετο από το bloodborne αλλά επειδή το αντίστοιχο console thread του DS3 έχει νεκρώσει τόσο καιρό (και δικαίως), θέλω να ενημερώσω για το εξής :

Make DS3 pvp great again (και τον zeke να το ξανακάνει install :-D )

Αν θες να σου εξηγήσω κάτι για το item swap glitch zeke στείλε μου pm

• Like 1
Δημοσ.

από τις μεγαλύτερες παπαριές ΙΜΗΟ που οι Makers μπορούν και μπαίνουν στο boss fight, το πρωτοείδα στα boss fights του DLC όταν βοηθούσα κόσμο... ειδικά στο fight με τον λύκο μπήκανε μέσα 2 makers... εντελώς whatever πρέπει να patcharιστεί άμεσα

Δημοσ.

από τις μεγαλύτερες παπαριές ΙΜΗΟ που οι Makers μπορούν και μπαίνουν στο boss fight, το πρωτοείδα στα boss fights του DLC όταν βοηθούσα κόσμο... ειδικά στο fight με τον λύκο μπήκανε μέσα 2 makers... εντελώς whatever πρέπει να patcharιστεί άμεσα

Όσο ΔΕ το patchάρουν τόσο το game θα μείνει στο σκληρό μας dough :-D .

Αλλά ναι γενικά είναι game breaking και ίσως αποθαρρύνει νέους παίκτες (αν υπάρχουν ακόμα).

• Like 1
Δημοσ.

Όσο ΔΕ το patchάρουν τόσο το game θα μείνει στο σκληρό μας dough :-D .

Αλλά ναι γενικά είναι game breaking και ίσως αποθαρρύνει νέους παίκτες (αν υπάρχουν ακόμα).

Αν και δεν ειναι το θεμα του DS3 αυτο,υπαρχουν και θα υπαρχουν νεοι παικτες εν οψη του δευτερου dlc και της complete edition αργοτερα στο μελλον.

Δημοσ.

θελω να καταλαβω αν το skill = dex / dexterity που συνανταμε σε αλλα rpg, που επιρρεαζει το atk.speed και το evasion/dodge..

Οχι ακριβως.. δεν ειναι οτι ανεβαζεις skill και παιρνεις attack speed ουτε οτι ανεβαζεις strength και παιρνεις damage. Απλα εαν επενδυσεις π.χ. σε skill και επιλεξεις ενα απο τα οπλα που κανει το καλυτερο scaling με skill τοτε θα παρατηρησεις πως το moveset του οπλου ειναι και γρηγοροτερο και οτι τρωει λιγοτερο stamina απο ενα strength οπλο, το οποιο αντιστοιχα τρωει περισσοτερο stamina και εχει πιο αργο moveset, αλλα κανει πιο πολυ damage με καθε χτυπημα.

Με λιγα λογια π.χ. μια επενδυση σε skill δεν ειναι οτι αμεσα σου δινει attack speed. Αλλα σε κανει δυνατοτερο οταν χρησιμοποιεις οπλα με γρηγοροτερο moveset.

Οσο για τα R1 attack που ρωτησες επηρεαζεται απο τα scaling του οπλου σου και τα stats σου.

Ωστοσο στις υπολοιπες επιθεσεις σου παιζει ρολο το εαν εχεις ανεβασει skill η strength και πιο συγκεκριμενα οι charged επιθεσεις με R2 κανουν μεγαλυτερο damage αναλογα με το strength και οσο για το skill σου δινει μεγαλυτερο damage στα visceral attacks.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...