Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ουτως ή αλλως για τα περι coop εχει ηδη απαντησει ο συμφορουμιτης οτι ακομα και να ηθελε δεν μπορει να παιξει αρα βγαινει εκτως. Αγορινα δεν εχω PS plus.. δεν μπορω να παιξω online δυστυχως.. Ψάχνεται ο σκρίλεξ να βρει πώς να παίξει ο άνθρωπος το παιχνίδι μιας και δε το κατέχει ακόμα και φτάσαμε να μιλάμε για όπλα που τα βρίσκεις στη μέση του παιχνιδιού και να λέμε όλοι το κοντό μας και το μακρύ μας Μα δεν εχει και πολλα αλλα οπλα μεχρι αυτο το σημειο εκτως απο το τα 3 αρχικα και το Kirkhammer ουτως ή αλλως.Καλα για πιστολια ουτε λογος . Έχοντας παίξει και το DkS3 η διαφορά στην ποιότητα και πόσο έχει προσεχτεί το ΒΒ είναι εμφανής... αν είχαν το κλασσικό σύστημα summon στάνταρ το παιχνίδι θα είχε τον διπλάσιο κόσμο. Επλίζω σε ΒΒ2 και να μη γίνει σαν το Demon's που δεν είδαμε 2ο μιας και αμφότερα είναι μοναδικά πα Απολυτως λογικο το παραπανω.Μιλαμε για sequel(DS3)vs Bloodborne(new ip).Και μαλιστα το δευτερο ειχε και παραπανω χρονο στην αναπτυξη απο το DS3.
keropi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 τα όπλα αν δεν κάνεις κάποιο ειδικό bloodtinge build (για αλλαγή αν έχεις βαρεθεί τα κλασσικά) είναι μόνο για parry και bait, έτσι το βλέπω εγώ
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εσεις εχετε πιασει τις αναλυσεις σε builds.. και βαζετε και βιντεακια με bosses να τρομοκρατηθω.. Λοιπον ας κανω μια συντομη περιγραφη της χθεσινης μου πορειας.. Ξεκινησα χθες ακολουθοντας της συμβουλες σας.. Κατα πρωτον εκανα New game και πηρα το Cleaver που μπορω να πω με βολεψε πολυ καλυτερα.. το transform του ειναι αρκετα αργο το animation στο attack και τις τρωω.. οταν ειναι μαζεμενο το weapon παντως βολευει μια χαρα.. Πηγα λοιπον και ανοιξα 1-2 shortcuts που χρησιμευσαν στο full.. το ενα ειναι που βγαζει πισω απο τους λυκους πριν το Cleric beast και το αλλο με βγαζει στην πλατεια στον χοντρο που βαραει την πορτα.. Μια χαρα.. Στην αρχη το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να εξερευνησω τους χωρους.. Κατα πρωτον πηγα στο cleric beast ωστε να παρω το insight και να ψοφησω.. λεω ομως δεν του παιζω και κανα 2 να δουμε πως παει.. με τα πολλα το εφτασα το life του στο 1/4 και επειδη ημουν με λιγα vials ψοφησα.. Εκανα full dodge στα ποδια του beast και τον βαρουσα στα τυφλα.. κουτσα κουτσα καλα το πηγαινα και ας ψοφησα.. Πηρα λοιπον το insight και ξαναρχισα για να μαζεψω echoes.. Μετα την πλατεια βρισκω μια ροζ μλκεια κατω εκει που ειναι ο χοντρος που βαραει την πορτα.. και απο βιασυνη πατησα το Χ για να το διαβασω και αυτο το X ηταν για να κανει summon καποιον.. μου εβγαλε τον Father (δεν θυμαμαι ονομα), που με ακολουθουσε.. ενθουσιαστηκα εγω και λεω παμε στο Cleric με αυτον.. αλλα ελα μου που δεν ειχα ουτε ενα vial και ψοφησα λιγο πριν ριξουμε τους λυκους.. Τεσπα.. Παει το insight καταλαθος και τσαμπα.. Με τα πολλα ψοφησα και αλλες φορες πανω στην απληστεια μου να μαζεψω οσο περισσοτερα echoes μπορουσα.. Εν το μεταξυ πηγα στην αλλη μερια της γεφυρας και κατεβηκα στους υπονομους να παρω το Hunter set που ειχε σαν drop καπου εκει κατω.. εκει για καποιο λογο μετα απο καποιες προσπαθειες φορτωσα τοσα πολλα νευρα που ημουν ενα κλικ πριν πεταξω το Dualshock στην 55αρα.. και εκλεισα το game για να αποφυγω τις τραγωδιες.. μολις ειχε σχολασει απ τη δουλεια και η κοπελια μου και με εβλεπε σε κατασταση αμοκ και ηταν ετοιμη να μου τα ψαλει.. Οποτε εκανα ενα διαλλειμα να χαλαρωσω απο τα νευρα γιατι ειχα θολωσει στο full απο το rage (μλκες εχω να νιωσω τοσο θυμο για game παρα πολλα χρονια).. Κατα τις 12μιση που επεσε για υπνο η μικρη και αφου ειχα χαλαρωσει και εγω το κεφαλι μου, ανοιξα το ps4 παλι.. Οντας ηρεμος και με πολυ λιγοτερους ψοφους καταφερα και μαζεψα 7χιλιαδες echoes.. Σε αυτο το σημειο να πω οτι σε καποια φαση ετρωγα παρα πολλους ψοφους και ειχα δει γενικοτερα να κοβω πολυ λιγοτερο damage στα beast, και λεω τι διαολο ρε γμτ τι παιζει.. Σε καποια φαση μου πεταει μηνυμα στην οθονη.. weapon is broken.. παω λοιπον στο hunters dream κανω repair το οπλο, παταω και ενα fortify (μετα καταλαβα οτι το κανει +1 αυτο).. και πηγα και στην Doll να παρω lvl.. φορτωσα 19 str και 1-2 σε skill endurance και vitality.. πηγα 17 lvl.. Μετα αρχισα ξανα εξερευνοντας.. ψοφησα σε μια αλλη γεφυρα που ειχε 5 μουσκαρους οπου τους εκανα lure προς τα πισω μεχρι που ειδα μια τεραστια φλεγομενη μπαλα να ερχεται κατα πανω μου.. δεν προλαβα να βγω απο την γεφυρα.. επισης στον υπονομο κατω και λιγο πριν το αγριογουρουνο ανεβηκα μια σκαλα και βρηκα ενα madmans knowledge που λεγατε και μια αλλη μλκεια mark που αν ψοφησω λεει δεν χανω echoes για 1 φορα.. Αυτη ηταν η πορεια χθες.. σημερα πρεπει να φαρμαρω echoes να αγορασω vials και molotovs για να παω στο Cleric beast.. μετα δεν ξερω που να πρωτοπαω και τι ειναι για τα μετρα μου.. το αγριογουρουνο για παραδειγμα το εχω ή οχι? Να συνεχισω να φαρμαρω echoes για levels? Αλλα bonfires δεν βρηκα και απογοητευτηκα.. επισης την μλκεια το visceral attack ρε π*υστη μου απο τις 10 που θα το κανω μονο τις 2-3 το πετυχαινω.. ετσι εφαγα τους περισσοτερους ψοφους χθες, προσπαθοντας..
jokul7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πήγαινε τα πράγματα σιγά σιγά με βάση το ένστικτο και με το τι δουλεύει για σένα. Μην διαβάζεις άλλα guides. Το βασικό που ήταν να πάρεις το insight για να μπορείς να κάνεις level up το έκανες. Τώρα είναι σχετικά εύκολα τα πράγματα. Προχωράς, αν δεις ότι δεν μπορείς να πας παρακάτω φάρμαρε και κάνε level up. Στο πρώτο Playthrough δεν χρειάζεται να σκοτώνεις Bosses με γυμνά χέρια φορώντας μόνο το βρακί σου. Θα βρεις Bonfire μόλις σκοτώσεις το Cleric Beast. Προτείνω να το σκοτώσεις γιατί είναι σχετικά εύκολο και για να νιώσεις μια μικρή δόση ικανοποίησης . Συνέχισε την εξερεύνηση και θα προχωρήσεις. 1
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ενας νεος στην σειρα δεν σημαινει κατι,,,καποιος μπορει να ξεκιναει τωρα αλλα να εχει πειρα απο rpgs γενικοτερα και να νιωθει. Τωρα αν πω για αυτο τον Father κατι παραπανω θα θεωρηθει spoiler αρα δεν λεω κατα τα αλλα ο συμφορουμιτης στα λογια μου ερχεται γιατι τα ελεγα εγω πιο πισω αλλα δεν.Και μαλιστα επαιζε τωρα προσφατα και αλλο γνωστο (Action) rpg το Witcher 3. 1
zeke Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Να συνεχισω να φαρμαρω echoes για levels? Αλλα bonfires δεν βρηκα και απογοητευτηκα.. επισης την μλκεια το visceral attack ρε π*υστη μου απο τις 10 που θα το κανω μονο τις 2-3 το πετυχαινω.. ετσι εφαγα τους περισσοτερους ψοφους χθες, προσπαθοντας.. Oχι δεν χρειαζεται οπως ειπα προηγουμενως levels για να περασεις το πρωτο boss+optional,,,αντε μεχρι 15,παραπανω δεν εχει νοημα πραγματικα γιατι δεν εχεις καποιο σοβαρο advantage και τα gains που παιρνεις απο level ειναι μηδαμινα ωστε να κανουν την διαφορα. Μονο vials καμια molotov και bullets για viscerals,,,το τελευταιο αν βρεις το timming θα εισαι κομπλε στα περισσοτερα. Γιατί όλοι έχετε φάει τόσο κόλλημα με το Ludwig από launch δε το κατάλαβα ποτέ. Εμένα πχ transformed ποτέ δε με βόλεψε tbh. Οκ πολύ καλά stats και break poise attacks. Τουλάχιστον το MGS είναι το πιο εφετζίδικο από όλα (μαζί με τον broccoli man και τον wolverine) και φτιάχνεις και hybrid arcade build μαζί του. Και 1-handed το r2-r2 ΕΣΠΕΡΝΕ πριν το νερφάρουν και γίνει τώρα απλά meh. Το μόνο αρνητικό του MGS είναι που δε buffάρεται σε σχέση με το ludwigs αλλά σε ~200 BL hybrid arcade-quality build φτάνει κοντά 900-1000 AR με τα κατάλληλα gems (μόνο buff δε χρειάζεται δηλαδή). Το axe επίσης ότι είναι και αυτό meh πάλι ποτέ δε το κατάλαβα. Είναι χαλαρά από τα safest όπλα σε transformed, έχει την καλύτερη running r1 στο game, τρομερή mob control δυνατότητα (ειδικά με τα l2 όπως αναφέρθηκε). Εμένα το πρώτο μου walk ήταν πάντως με το axe και δεν μπορώ να πω πως κάπου ήταν απογοήτευση. Πάρτε και ένα defiled dog με axe (αν και δε φτάνω το επίπεδο του master zeke) . Ναι και εγω αυτο αναρωτιομουν τοτε στις αρχες και απλα εκανε το dmg των περισσοτερων 2handed builds που ειχα φτιαξει,,,τιποτα το τρομερο. Το μονο build που μου αρεσε με ludwig ηταν ο pyromancer που ειχα κανει,,,ξεκινουσε αδυναμο αλλα οσο προχωρουσε το Arc εσπερνε τα παντα με fire papers και oil urns! @100: https://mugenmonkey.com/bloodborne/4923 yeah το axe ειναι φοβερο! Αρκετα δυνατο wep και το transformed/combo του τα σπαει... nice fight! Κοιτα να δεις που θα κανω new build τωρα,,,ζηλεψα 1
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 σημερα πρεπει να φαρμαρω echoes να αγορασω vials και molotovs για να παω στο Cleric beast Οπως πολυ σωστα ανεφερες,μαζεψε molotov γιατι κανουν αρκετα καλο dmg στην συγκεκριμενη φαση του παιχνιδιου σε αυτο το boss αφου τα βρισκεις σκουρα.Οσον αφορα το τι θα κανεις μετα 1 1 τα πραγματα μην βιαζεσαι γιατι το επομενο boss ισως σε φερει στα ορια σου, κυριολεκτικα ομως. Για το Axe ολως τυχαιως αλλο ενα ατομο που συμφωνει οτι ειναι το πιο op αρχικο οπλο απο τα 3 για ενα αρχαριο,παρολο που και τα αλλα 2 υπερτερουν σε ταχυτητα. Κριμα που δεν ειχαμε φτιαξει ενα poll στην αρχη του θεματος πανω πανω με το ποιο ειναι το αγαπημενο οπλο του καθενος 1
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ποια η διαφορα του Str απο το skill? Ποιο απο τα 2 επιρρεαζει πιο πολυ το R1 attack? Βλεπω αρκετοι ανεβαζουν πιο πολυ το skill απο το str.. Και γω το str το πηγα ηδη 18-19..
zeke Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 κατα τα αλλα ο συμφορουμιτης στα λογια μου ερχεται γιατι τα ελεγα εγω πιο πισω αλλα δεν.Και μαλιστα επαιζε τωρα προσφατα και αλλο γνωστο (Action) rpg το Witcher 3. ρε συ εννοω γενικα,,,πως εγινε πχ στο Nioh στην beta. Παταει στο souls αλλα εχει τον δικο του χαρακτηρα,,,ε οταν το πιασεις δεν θα εισαι ασχετος εντελως. Εμενα θυμαμαι με demon's ,,, παλιοτερα ειχα παιξει ποσα rpg και ενα κολληματακι με tenchu στο ps,,,ε οταν επιασα το demon's δεν πηγαινα στα τυφλα. Αυτο σου λεω οτι αν ξερεις 5 πραγματακια θα την παλεψεις στην αρχη, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. Για το Axe ολως τυχαιως αλλο ενα ατομο που συμφωνει οτι ειναι το πιο op αρχικο οπλο απο τα 3 για ενα αρχαριο,παρολο που και τα αλλα 2 υπερτερουν σε ταχυτητα. Κριμα που δεν ειχαμε φτιαξει ενα poll στην αρχη του θεματος πανω πανω με το ποιο ειναι το αγαπημενο οπλο του καθενος Γενικα εκανε μπαμ τοτε οτι οποιο και να διαλεγες στην αρχη το ιδιο καλα θα προχωρουσες στο game, απλα ειναι ποιο θα σε βολεψει,,,slow με δυνατα hits, average η fast weak hits. yeah επρεπε! Ποια η διαφορα του Str απο το skill? Ποιο απο τα 2 επιρρεαζει πιο πολυ το R1 attack? Βλεπω αρκετοι ανεβαζουν πιο πολυ το skill απο το str.. Και γω το str το πηγα ηδη 18-19.. ολα ειναι effective αναλογα του τι wep εχεις σε αναλογια με τα gems του. Προς το παρων προχωρα οπως σου ειπα,,μην ασχολεισαι με level Μαθε dodge/parry transformed hits κτλ κτλ ωστε να περασεις boss,,,
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ρε συ εννοω γενικα,,,πως εγινε πχ στο Nioh στην beta. Παταει στο souls αλλα εχει τον δικο του χαρακτηρα,,,ε οταν το πιασεις δεν θα εισαι ασχετος εντελως. Εμενα θυμαμαι με demon's ,,, παλιοτερα ειχα παιξει ποσα rpg και ενα κολληματακι με tenchu στο ps,,,ε οταν επιασα το demon's δεν πηγαινα στα τυφλα. Αυτο σου λεω οτι αν ξερεις 5 πραγματακια θα την παλεψεις στην αρχη, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. και εγω σου απανταω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα,τουλαχιστον στην περιπτωση του bloodborne επειδη δεν υπαρχει η ασπιδα σε σχεση με τα Souls παιχνιδια. Αν ειχε παιξει πρωτα ο καθε νεος το Dark Souls 3 με knight θα δεις για ποτε θα εβγαινε το bloodborne για πλακα(σε σχεση με το να το παιζει για πρωτη φορα εννοω). Ναι προφανως αν ειχε παιξει ακριβως παρομοια παιχνιδια με το Bloodborne/Souls θα τα πηγαινε καλυτερα,αλλα δεν ειναι πολλα αυτα τα παιχνιδια πλεον στην αγορα αυτο ακριβως εννοουσα.
zeke Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 και εγω σου απανταω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα,τουλαχιστον στην περιπτωση του bloodborne επειδη δεν υπαρχει η ασπιδα σε σχεση με τα Souls παιχνιδια. Αν ειχε παιξει πρωτα ο καθε νεος το Dark Souls 3 με knight θα δεις για ποτε θα εβγαινε το bloodborne για πλακα(σε σχεση με το να το παιζει για πρωτη φορα εννοω). Ναι προφανως αν ειχε παιξει ακριβως παρομοια παιχνιδια με το Bloodborne/Souls θα τα πηγαινε καλυτερα,αλλα δεν ειναι πολλα αυτα τα παιχνιδια πλεον στην αγορα αυτο ακριβως εννοουσα. ναι οκ συμφωνω,,,οι περισσοτεροι ειχανε προβλημα συμφωνα με αυτο που λες, αλλα πραγματικα δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να usarei ασπιδα στα Souls. 2handed ή dual σχεδον παντα,,,απλα μετα επρεπε να μαθω με shields για parry και μου φενοταν περιεργο σαν gameplay,,, εεε μετα συνεχισα με 2h ez game
Raikkonen86 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια ελεος με αυτο το πρωτο dungeon. Δεν παιζει το dmg που κανουν οι τυποι... Καμια συμβουλη για το πως να κινηθω εκει μεσα? Οπλακι χρισημοποιω το hunters axe +3 .
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ρε συ εννοω γενικα,,,πως εγινε πχ στο Nioh στην beta. Παταει στο souls αλλα εχει τον δικο του χαρακτηρα,,,ε οταν το πιασεις δεν θα εισαι ασχετος εντελως. Εμενα θυμαμαι με demon's ,,, παλιοτερα ειχα παιξει ποσα rpg και ενα κολληματακι με tenchu στο ps,,,ε οταν επιασα το demon's δεν πηγαινα στα τυφλα. Αυτο σου λεω οτι αν ξερεις 5 πραγματακια θα την παλεψεις στην αρχη, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. Γενικα εκανε μπαμ τοτε οτι οποιο και να διαλεγες στην αρχη το ιδιο καλα θα προχωρουσες στο game, απλα ειναι ποιο θα σε βολεψει,,,slow με δυνατα hits, average η fast weak hits. yeah επρεπε! ολα ειναι effective αναλογα του τι wep εχεις σε αναλογια με τα gems του. Προς το παρων προχωρα οπως σου ειπα,,μην ασχολεισαι με level Μαθε dodge/parry transformed hits κτλ κτλ ωστε να περασεις boss,,, Ναι μωρε απλα θελω να καταλαβω αν το skill = dex / dexterity που συνανταμε σε αλλα rpg, που επιρρεαζει το atk.speed και το evasion/dodge... Ή αν απλα αφορα τα stats των weapon.. και αν αφορα τα stats των weapon πως ξερουμε το καθε weapon απο ποιο element παιρνει bonus.. ? Το ξερω οτι ειναι για αργοτερα αυτα απλα θελω να ξερω απο τωρα που βαδιζω σχετικα με τα lvl για να μην κανω πατατα και δεν μπορω να το αλλαξω μετα..
zeke Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ναι μωρε απλα θελω να καταλαβω αν το skill = dex / dexterity που συνανταμε σε αλλα rpg, που επιρρεαζει το atk.speed και το evasion/dodge... Ή αν απλα αφορα τα stats των weapon.. και αν αφορα τα stats των weapon πως ξερουμε το καθε weapon απο ποιο element παιρνει bonus.. ? Το ξερω οτι ειναι για αργοτερα αυτα απλα θελω να ξερω απο τωρα που βαδιζω σχετικα με τα lvl για να μην κανω πατατα και δεν μπορω να το αλλαξω μετα.. οχι,,,επηρεαζουν σαφως τα οπλα/builds κλπ αλλα και τα visceral attacks. Αυτο ισχυει και για τα 2, str και dex. Αυτα θα τα δεις στο δευτερο playthrough σου η δευτερο χαρακτηρα σου που θα ειναι πιο σοβαρος απο τον πρωτο,,,γιατι ως γνωστο σε ολους μας ο πρωτος χωρις build calculators κτλ βγαινει οτι να'ναι Αν θες να μην κανεις καμια πατατα τοτε να ξερεις οτι soft cap στα str-dex-bt-arc ειναι στα 25, hard cap στα 50, εκτος του arc που δεν σταματαει να κανει scaling (και τα αλλα κανουν, αλλα δεν αξιζουν σε καμια περιπτωση περα απο 50). Τελος τα vit με soft cap στα 30, effective στα 30-40 και hard στα 50. Και stm effective στα 20-30 και hard cap στα 40.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 evasion/dodge Δεν υπαρχει evasion και Dodge στο παιχνιδι,τουλαχιστον σε σχεση με αλλα rpg εκει ειναι η δυσκολια της σειρας.Οτι το dodge αντι να ειναι αυτοματο,ειναι χειροκινητο απο τον ιδιο τον παικτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα