Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες, το cleric beast δεν είναι το 1ο boss - είναι εντελώς optional ... ο Father είναι αυτός που προχωράει το σενάριο και είναι κοντά στο ασανσέρ που βρήκε ο σκρίλεξ και την έκανε... τους μεγάλους τους τρως για πλάκα με visceral attacks (αυτό που τους πυροβολείς όταν κάνουν επίθεση - σαν το parry των άλλων souls) απλά θέλει λίγο συνήθεια

Πάντως εκεί στο ασανσέρ με τους μανιακούς που λες πρέπει να πας και δε θα χάσεις

Ναι, το Cleric είναι όντως optional αλλά για μένα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να πάρεις το πρώτο insight και να αρχήσεις να κάνεις level up. Πολύ καλύτερο από το να ψάχνεσαι στους υπονόμους να βρεις Madman's Knowledge.

• Like 2
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάνε στο boss (τρέχοντας), πάρε το insight και άρχησε να φαρμάρεις blood echoes για level up. Εκμεταλλεύσου το πρώτο mob που κινείται προς την πλατεία με τη φωτιά στην αρχή του δεύτερου lantern (Central Yharnam). Τους κάνεις lure στο σκαλοπάτι και ξεμπερδεύεις εύκολα.

Αφού δυσκολεύεσαι τόσο θα σου έλεγα να ανέβεις 3-5 levels πριν πας στο Cleric Beast.

Επίσης καλό είναι να βρεις (ή να αγοράσεις) το Saw Cleaver και να αρχίσεις να το αναβαθμίζεις για περισσότερο damage. Θα δεις ότι σύντομα θα γίνει το Νο1 όπλο σου για όλες τις καταστάσεις. Κάνει λιγότερο damage από το Axe αλλά μπορείς να κάνεις land περισσότερα hits αφού είναι πιο γρήγορο και σου τρώει και λιγότερη stamina. Άλλαξε το Axe επιγόντως.

Εφόσον δεν έχεις πάρει έτσι κι αλλιώς insight ακόμα, σκέψου σοβαρά να ξεκινήσεις από την αρχή. Έτσι κι αλλιώς χωρίς echoes πρόοδος δεν γίνεται. 

Ωραιος! Thnx αγορινα.. και ολους οσους εδωσαν συμβουλες.. Παιδια ολα καλα νταξει δεν εχω εμπειρια με souls και ζοριζομαι, γι αυτο και οι πολλες ερωτησεις.. δεν τρεχει κατι θα το παλεψω.. τα πρωτα 10 χρονια ειναι τα δυσκολα..

Τι εννοεις στο bold να εκμεταλλευτω το πρωτο mob εκει μολις βγαινω στο δρομακι που παω για την πλατεια..? Αυτους ουτως η αλλως κατω απο τις σκαλες τους τρωω ευκολα, απλα δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως..

Σκεφτομαι να πατησω κατευθειαν new game να παρω το cleaver, αφου ουσιαστικα το μονο πραγμα που εχω βρει ειναι ενα Hunter set ρουχαλακια.. τιποτα αλλο.. και αυτο το ριμαδι το Axe οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω θελει να μαθεις το distance στο transform του για να κανεις καλη δουλεια.. και εμενα μου πεσε too much για αρχη το Blunt.. Αυτο το madman knowledge τι ειναι btw?

Δημοσ.

Ναι, το Cleric είναι όντως optional αλλά για μένα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να πάρεις το πρώτο insight και να αρχήσεις να κάνεις level up. Πολύ καλύτερο από το να ψάχνεσαι στους υπονόμους να βρεις Madman's Knowledge.

σωστό, δεν κατάλαβα ότι μιλούσατε για το 1ο insight, είναι όντως ο γρηγορότερος τρόπος

Δημοσ.

Για να παρω το insight πρεπει να το φαω οπωσδηποτε το boss? Γιατι δεν παιζει να το εχω τωρα ουτως η αλλως..

Insight = απαραιτο item για να παρω levels σωστα?

Δημοσ.

Για να παρω το insight πρεπει να το φαω οπωσδηποτε το boss? Γιατι δεν παιζει να το εχω τωρα ουτως η αλλως..

Δεν ειναι θεμα level το αν το εχεις η οχι. Ειναι κυριως θεμα του να μπορεις να κανεις dodge τις επιθεσεις του κ μετα να κανεις τα hit σου. Απλα αν εισαι μεγαλυτερο lvl θα τον ριξεις πιο γρηγορα. 

Δεν θυμαμαι αν πρεπει να το σκοτωσεις για το insight.

Γνωμη μου κανε practice στους λυκους. Προσπαθησε να τους τραβας εναν εναν κ για λιγη ωρα αφηνε τους να κανουν επιθεσεις κ κανε μονο dodge για να μπεις στο κλιμα. Δεν ειναι πολυ δυσκολο. Μολις βλεπεις οτι ξεκιναει το attack κανεις dodge. Απλα οταν ξες καλα τον εχθρο ξερεις απο τα animation για ποσα hit παει κ ποσα dodge θα χρειαστουν πριν ξεκινησεις εσυ επιθεση. Επισης αναλογα τον εχθρο και το οπλο πολλα hit σου κανουν cancel τα hit του εχθρου αν προλαβει κ γινει πρωτα το δικο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιος! Thnx αγορινα.. και ολους οσους εδωσαν συμβουλες.. Παιδια ολα καλα νταξει δεν εχω εμπειρια με souls και ζοριζομαι, γι αυτο και οι πολλες ερωτησεις.. δεν τρεχει κατι θα το παλεψω.. τα πρωτα 10 χρονια ειναι τα δυσκολα..

Τι εννοεις στο bold να εκμεταλλευτω το πρωτο mob εκει μολις βγαινω στο δρομακι που παω για την πλατεια..? Αυτους ουτως η αλλως κατω απο τις σκαλες τους τρωω ευκολα, απλα δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως..

Σκεφτομαι να πατησω κατευθειαν new game να παρω το cleaver, αφου ουσιαστικα το μονο πραγμα που εχω βρει ειναι ενα Hunter set ρουχαλακια.. τιποτα αλλο.. και αυτο το ριμαδι το Axe οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω θελει να μαθεις το distance στο transform του για να κανεις καλη δουλεια.. και εμενα μου πεσε too much για αρχη το Blunt.. Αυτο το madman knowledge τι ειναι btw?

Έλα να κάνουμε πάρτυ μια μέρα

Δημοσ.

Σε 1vs1 το παλευω το dodge lockαροντας.. οταν ειναι πολυ μλκιζομαι γτ παταω κυκλο και κανει κωλοτουμπες dodge και πολλες φορες αντι να τις κανω προς τα πισω, παω μπρος και καταπανω τους..

Έλα να κάνουμε πάρτυ μια μέρα

Αγορινα δεν εχω PS plus.. δεν μπορω να παιξω online δυστυχως..

Δημοσ.

Σε 1vs1 το παλευω το dodge lockαροντας.. οταν ειναι πολυ μλκιζομαι γτ παταω κυκλο και κανει κωλοτουμπες dodge και πολλες φορες αντι να τις κανω προς τα πισω, παω μπρος και καταπανω τους..

Αγορινα δεν εχω PS plus.. δεν μπορω να παιξω online δυστυχως..

Εγω κ πολλοι οταν ειναι παλι κανω lock σε εναν για να δουλευει πιο σωστα το dodge. Χωρις lock παω μονο σε ευκολα packs οπου πχ με L2 στο Hunter's Axe που εχει καλο ΑοΕ.

Δεν ξερω αν εχει σηκωσει ακομα Pebbles, πρεπει να εχεις σηκωσει λογικα. Κανε lock σ εναν λυκο κ πετα ενα Pebble για να τον τραβηξεις χωρις να τραβηξεις και τον 2ο

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κ πολλοι οταν ειναι παλι κανω lock σε εναν για να δουλευει πιο σωστα το dodge. Χωρις lock παω μονο σε ευκολα packs οπου πχ με L2 στο Hunter's Axe που εχει καλο ΑοΕ.

Δεν ξερω αν εχει σηκωσει ακομα Pebbles, πρεπει να εχεις σηκωσει λογικα. Κανε lock σ εναν λυκο κ πετα ενα Pebble για να τον τραβηξεις χωρις να τραβηξεις και τον 2ο

Ναι εχω σηκωσει.. Εχω μαζεψει ενα καρο πληροφοριες απο σας, μολις φύγω απο το μαγαζι θα παω να ξεκινησω new game να παρω cleaver και παμε να δουμε τι θα γινει..

Semi-offtopic: μπορείς να κάνεις το γνωστό κόλπο με το 14-day PS+ trial. :)

Ναι το γνωριζω, αλλα λεω να το σπαταλησω καποια στιγμη αργοτερα.. προς το παρον δεν εχω βρει ιδιαιτερο λογο να φαω τις 14μερες ετσι, μιας και παιζω κανα 3ωρο την μερα..

Δημοσ.

Ναι εχω σηκωσει.. Εχω μαζεψει ενα καρο πληροφοριες απο σας, μολις σχολασω θα παω να ξεκινησω new game να παρω cleaver και παμε να δουμε τι θα γινει..

Ναι το γνωριζω, αλλα λεω να το σπαταλησω καποια στιγμη αργοτερα.. προς το παρον δεν εχω βρει ιδιαιτερο λογο να φαω τις 14μερες ετσι, μιας και παιζω κανα 3ωρο την μερα..

Για τους λυκους πιστευω το cleaver ειναι χειροτερο απο το Axe γιατι τους λυκους θες να τους παιζεις απο αποσταση (στη φαση που βρισκεσαι. Αργοτερα θα τους παιζεις οπως θες :))

Δημοσ.

Μα δεν εχω θεμα μονο στους λυκους.. εχω φαει πολυ ψοφο και στα υπολοιπα.. γενικα ειμαι πιο dexterας απο strengthας σε οτιδηποτε rpg επαιζα.. και γενικα ειμαι πολυ του atk.speed.. και σαν μεση λυση μεταξυ atk.spd και str μου φαινεται ειναι καλυτερα το cleaver.. μιλοντας για τα 3 αρχικα weapons παντα..

Δημοσ.

Insight = απαραιτο item για να παρω levels σωστα?

Όχι, και μόνο να το δεις φτάνει. Το insight είναι ας πούμε η "παράνοια / γνώση παράνοιας" που έχει ο χαρακτήρας σου, με 1 insight η κούκλα στο hunters dream ζωντανεύει και ξεκλειδώνει το level up. (τώρα το ζωντανεύει είναι debatable, μάλλον σου στρίβει λίγο ακόμα και μιλάς με φανταστικούς φίλους)

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι με περισσότερο insight ο χαρακτήρας γίνεται πιο παρανοϊκός και βλέπει διάφορα... (είναι κρίμα που δεν το αξιοποίησαν παραπάνω και να βλέπεις και στα levels διάφορες περίεργες λεπτομέρειες... βοηθάει στο να βλέπεις κάποια όντα όταν έχεις 40 αλλά δεν είναι αρκετό μόνο αυτό  :lol:  )

Οπότε με το που βλέπεις το cleric beast και δεις το insight να γίνεται 1 , χρησιμοποιείς ένα Bold Hunter's Mark, πας στο Hunter's Dream και κάνεις το level up σου. ;)

edit:

αν θέλεις attack speed τότε πάρε cane... δε θα το μετανοίωσεις και transformed κάνει μεγαλύτερη ζημιά σε beasts (όπως το cleaver)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...