Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως το παιχνιδι ειναι δυσκολο στην αρχη. Κ εγω πρωτη φορα επαιξα soul game και μ εσπασε τα νευρα αφανταστα. Και που εισαι ακομα. Κατσε να φτασεις στο πρωτο boss!!! 

Βεβαια μπαινεις στο mood του παιχνιδιου κ γουσταρεις πολυ. Θελει καλο timing στα dodge κλπ. Τωρα ειμαι σε NG+ και εχω φτασει στο σημειο που μπορεις να ξεκλειδωσεις το DLC και μου φαινεται αρκετα πιο ευκολο μεχρι στιγμης απο το πρωτο run κυριως γιατι εχω συνηθισει τα mechanics του παιχνιδιου.

Εμενα μ εχει βολεψει πολυ το Ludwig's Holy Blade αλλα τωρα που ξεκιναω το DLC θα δω τι καινουρια οπλα εχει μπας κ μ αρεσει κατι αλλο περισσοτερο

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειχατε ξεκινησει Dark Souls 3 πρωτα που εχει μια αυξομειωση δυσκολιας στο πρωτο κομματι του και εχει και ασπιδα(κατι που κανει μεγαλη διαφορα στο Bloodborne)θα ηταν πιο...ομαλη η επαφη με το Bloodborne :P

Το Bloodborne και γενικα τα παιχνιδαι αυτης της FS εχουν 1 συναισθημα που εχει κανει αρκετο κοσμο να εθιστουν με τα παιχνιδια αυτα και δεν ειναι αλλο απο το συστημα προοδου που εχουν.

Ενω η δυσκολια και αρκετα σημεια στο παιχνιδι θα σε φτασουν στα ορια σου(πιο πολυ επειδη δεν εχουμε συνηθισει τετοιο ειδος/δυσκολια σε παιχνιδια πλεον),οταν καταφερεις και φας το boss που ψοφαγες καμια 10ρια-20ρια φορες εχεις αυτο το συναισθημα της ικανοποιησης .

Δημοσ.

Το λοιπον.. εχθες αξιωθηκα να ξεκινησω το game.. Πρωτο souls game που πιανω στα χερια μου, και συγκεκριμενα μετα τα medievιl του Ps1 δεν εχω ξαναπιασει κατι παρομοιο..

Εφτιαξα εναν Violent past χαρακτηρα και εχω να πω οτι επι 3 ωρες παιζει να ψοφησα πανω απο 30 φορες.. και ολα αυτα στο πρωτο bonfire και μεχρι την γεφυρα που εχει 2 λυκοειδες τερατα.. Το παιχνιδι με νευριασε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ σε σημειο που πλεον στους τυπους που ειναι μαζεμενοι στην φωτια στην αρχη παω σαν καμικαζι τρομοκρατης και πετσοκοβω οτι βρω με λυσσα, ουτε bait ουτε τιποτα.. και ο μονος λογος που το εκλεισα το game ειναι γιατι ειχε παει 3 το βραδι και επρεπε να ερθω στο μαγαζι τωρα το πρωι, αλλιως ΣΤΑΝΤΑΡ θα επαιζα ακομα.. Ο βαθμος δυσκολιας του δεν περιγραφεται και δεν ξερω τι κανω λαθος.. ΕΘΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ με πολυ ωραιο dark χαρακτηρα και πολυ brutal ξυλο.. Ειναι παρανοια το game και μ'αρεσει, αλλα πρεπει να βρω τα κουμπια του για να το ευχαριστηθω παραπανω.. θα δω κανα βιντεακι σημερα να δω λιγα gameplay αλλων να παρω ιδεες..

Μηπως να εκανα military veteran?

Welcome to the souls community

All you have to do now is just to git gewd :-D .

Πέρα από τη πλάκα ακόμα και άλλοι που μπορεί να είχαν εμπειρία από DeS, DaS 1+2 νομίζεις δεν είχαν δυσκολία όταν πρωτοέπιασαν το BB? Καταρχάς αν είχες συνηθίσει να παίζεις μόνο shield builds και συντηρητικά τόσο καιρό τα souls games θα σε δυσκολέψει απίστευτα μέχρι να προσαρμοστείς στο ρυθμό του που είναι κάργα fast και high risk - high reward σε αντίθεση με τα προηγούμενα. Είναι μεν πιο forgiving υπό αυτήν την έννοια στους "spammers" αλλά για να το κάνεις master σε ικανοποιητικό βαθμό θα πρέπει να μάθεις πολύ καλά τα dodge timings και τα parrying time windows. To hunters axe που σου φαίνεται "αργό" σε πληροφορώ είναι από τα ελάχιστα όπλα που είναι viable για να βγάλεις όλο το game σε transformed (2-handed) mode με 0 pariies. Απίστευτη safe running r1 poke επίθεση επίσης ανοίγει τα περισσότερα mods σε 2 quick r1s έπειτα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται το στυλ σου αν σου ταιριάζει.

Το καλύτερο όπλο από τα αρχικά 3 είναι hands down το cleaver. Το μόνο που απαιτείται είναι καλό timing στα dodge/parries και punish με 2xr1+transform attack. Τα περισσότερα bosses απλά διαλύονται με κάποιο elemental buff + beast pallets. Είναι το πιο σπασμένο όπλο από launch αφού πάτσαραν το whirlwind saw.

Και πάμε στους λύκους. καταρχάς για μένα μεγάλη μαγκιά του miyazaki που είχε τα "άντερα" να τους τοποθετήσει εκεί από πλευράς game design. Σίγουρα αυτοί οι 2 λύκοι μπορεί να ευθύνονται για κάποιες χιλιάδες rage uninstall, αλλά για κάποιον που δεν έχει πιάσει souls του δίνουν ένα γερό "μάθημα". Τα υπόλοιπα σε spoiler αν σε ενδιαφέρουν.

Οι 2 λύκοι καταρχάς για κάποιον που λογικά είναι low blood level σε εκείνο το σημείο φαντάζουν άδικοι και αρκετά δύσκολοι σαν μάχη. Το θέμα είναι γιατί 8α πρέπει οπωσδήποτε να τους επιτεθείς?. Αν παρατηρήσεις από τη πίσω μεριά της γέφυρας έχει ένα χάσμα οπού μπορείς να παρακάμψεις τους λύκους και να συνεχίσεις από εκεί.

Από την άλλη επίσης αν δεις από την αριστερή μεριά των λύκων έχει ένα σπίτι με έναν peasant οπού αν τρέξεις μέσα σίγουρα οι λύκοι λόγω μεγέθους δε 8α μπορούν να σε ακολουθήσουν.

Αν τρέξεις ευθεία επίσης οι λύκοι θα σε ακολουθήσουν, αλλά κάποια στιγμή θα σε αφήσουν αφού προσπεράσεις κάτι πουλιά και έναν "κουασιμόδο" προς ένα φαινομενικό αδιέξοδο...

Όπως βλέπεις το παιχνίδι δεν είναι ένα ανεγκέφαλο beat em up, σου δίνει επιλογές να παρακάμψεις κάθε εμπόδιο αν είσαι παρατηρητικός. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με to story. Είναι μυστήριο και ασυνάρτητο, αλλά αν εξερευνήσεις, διαβάσεις τα item descriptions και δώσεις προσοχή στα NPC dialogs θα βγάλεις κάποια συμπεράσματα σίγουρα.

Από την άλλη μπορεί να τους έχεις πλέον άχτι και να σε έχει χτυπήσει στο ocd να τους τελιώσεις την ύπαρξη μετά από τόσα χαμένα blood echoes. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι "δεν τους έχεις" όμως υπό τις παρούσες συνθήκες. Αν έχεις ήδη κάποιο insight θα έχεις ανακαλύψει την κούκλα στο hunters dream και το τρόπο να ανεβάσεις blood levels στον χαρακτήρα σου. Αν φαρμάρεις pots/echoes και ανεβάσεις 5-10 levels vitality-strength-skill θα σου φανεί πιο εύκολη η μάχη. Το game σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Από την άλλη μπορεί να βαριέσαι να φαρμάρεις και λογικό είναι αλλά να θες οπωσδήποτε να τους τελειώσεις με κάποιο ρίσκο. Οι λύκοι είναι beasts και είναι αδύναμοι στο fire damage. κάποιες molotov και κάποια καλά parries αν τους πολεμήσεις 1-1 ίσως κάνουν τη δουλειά.

Ακόμα μπορεί και να σαι από αυτούς τους τύπους που γενικά λέμε "cheesaρουν" τα games. Το μόνο hint που έχω να σου δώσω είναι αυτό που έγραψα και προηγουμένως για το σπίτι στα αριστερά :whistle: .

Ανακαλύπτοντας λοιπόν έρχεται η όρεξη σε αυτό το αριστούργημα. Αν δεν έχεις την GOTY εκδοσή ή αγοράσει το DLC είναι must buy επίσης καθώς είναι το καλύτερο part του game.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Welcome to the souls community

All you have to do now is just to git gewd :-D .

Πέρα από τη πλάκα ακόμα και άλλοι που μπορεί να είχαν εμπειρία από DeS, DaS 1+2 νομίζεις δεν είχαν δυσκολία όταν πρωτοέπιασαν το BB? Καταρχάς αν είχες συνηθίσει να παίζεις μόνο shield builds και συντηρητικά τόσο καιρό τα souls games θα σε δυσκολέψει απίστευτα μέχρι να προσαρμοστείς στο ρυθμό του που είναι κάργα fast και high risk - high reward σε αντίθεση με τα προηγούμενα. Είναι μεν πιο forgiving υπό αυτήν την έννοια στους "spammers" αλλά για να το κάνεις master σε ικανοποιητικό βαθμό θα πρέπει να μάθεις πολύ καλά τα dodge timings και τα parrying time windows. To hunters axe που σου φαίνεται "αργό" σε πληροφορώ είναι από τα ελάχιστα όπλα που είναι viable για να βγάλεις όλο το game σε transformed (2-handed) mode με 0 pariies. Απίστευτη safe running r1 poke επίθεση επίσης ανοίγει τα περισσότερα mods σε 2 quick r1s έπειτα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται το στυλ σου αν σου ταιριάζει.

Το καλύτερο όπλο από τα αρχικά 3 είναι hands down το cleaver. Το μόνο που απαιτείται είναι καλό timing στα dodge/parries και punish με 2xr1+transform attack. Τα περισσότερα bosses απλά διαλύονται με κάποιο elemental buff + beast pallets. Είναι το πιο σπασμένο όπλο από launch αφού πάτσαραν το whirlwind saw.

Και πάμε στους λύκους. καταρχάς για μένα μεγάλη μαγκιά του miyazaki που είχε τα "άντερα" να τους τοποθετήσει εκεί από πλευράς game design. Σίγουρα αυτοί οι 2 λύκοι μπορεί να ευθύνονται για κάποιες χιλιάδες rage uninstall, αλλά για κάποιον που δεν έχει πιάσει souls του δίνουν ένα γερό "μάθημα". Τα υπόλοιπα σε spoiler αν σε ενδιαφέρουν.

Οι 2 λύκοι καταρχάς για κάποιον που λογικά είναι low blood level σε εκείνο το σημείο φαντάζουν άδικοι και αρκετά δύσκολοι σαν μάχη. Το θέμα είναι γιατί 8α πρέπει οπωσδήποτε να τους επιτεθείς?. Αν παρατηρήσεις από τη πίσω μεριά της γέφυρας έχει ένα χάσμα οπού μπορείς να παρακάμψεις τους λύκους και να συνεχίσεις από εκεί.

Από την άλλη επίσης αν δεις από την αριστερή μεριά των λύκων έχει ένα σπίτι με έναν peasant οπού αν τρέξεις μέσα σίγουρα οι λύκοι λόγω μεγέθους δε 8α μπορούν να σε ακολουθήσουν.

Αν τρέξεις ευθεία επίσης οι λύκοι θα σε ακολουθήσουν, αλλά κάποια στιγμή θα σε αφήσουν αφού προσπεράσεις κάτι πουλιά και έναν "κουασιμόδο" προς ένα φαινομενικό αδιέξοδο...

Όπως βλέπεις το παιχνίδι δεν είναι ένα ανεγκέφαλο beat em up, σου δίνει επιλογές να παρακάμψεις κάθε εμπόδιο αν είσαι παρατηρητικός. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με to story. Είναι μυστήριο και ασυνάρτητο, αλλά αν εξερευνήσεις, διαβάσεις τα item descriptions και δώσεις προσοχή στα NPC dialogs θα βγάλεις κάποια συμπεράσματα σίγουρα.

Από την άλλη μπορεί να τους έχεις πλέον άχτι και να σε έχει χτυπήσει στο ocd να τους τελιώσεις την ύπαρξη μετά από τόσα χαμένα blood echoes. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι "δεν τους έχεις" όμως υπό τις παρούσες συνθήκες. Αν έχεις ήδη κάποιο insight θα έχεις ανακαλύψει την κούκλα στο hunters dream και το τρόπο να ανεβάσεις blood levels στον χαρακτήρα σου. Αν φαρμάρεις pots/echoes και ανεβάσεις 5-10 levels vitality-strength-skill θα σου φανεί πιο εύκολη η μάχη. Το game σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Από την άλλη μπορεί να βαριέσαι να φαρμάρεις και λογικό είναι αλλά να θες οπωσδήποτε να τους τελειώσεις με κάποιο ρίσκο. Οι λύκοι είναι beasts και είναι αδύναμοι στο fire damage. κάποιες molotov και κάποια καλά parries αν τους πολεμήσεις 1-1 ίσως κάνουν τη δουλειά.

Ακόμα μπορεί και να σαι από αυτούς τους τύπους που γενικά λέμε "cheesaρουν" τα games. Το μόνο hint που έχω να σου δώσω είναι αυτό που έγραψα και προηγουμένως για το σπίτι στα αριστερά :whistle: .

Ανακαλύπτοντας λοιπόν έρχεται η όρεξη σε αυτό το αριστούργημα. Αν δεν έχεις την GOTY εκδοσή ή αγοράσει το DLC είναι must buy επίσης καθώς είναι το καλύτερο part του game.

Καταρχην φιλε μου καλημερα και σε ευχαριστω για το κατεβατο που εγραψες.. το διαβασα με τον πρωινο καφε που πινω τωρα στο μαγαζι με μεγαλη ευχαριστηση..

Να σου πω εξ-αρχης οτι δεν εχω εμπειρια απο Souls games και δεν εχω συνηθισει καν σε shield κτλ.. και γενικοτερα τοσο πολυ parry/dodge δεν το χω ξαναδει σε game.. προσπαθω να το συνηθισω, γιατι προς το παρον ειμαι full rush και βαραω οτι βρω.. με αποτελεσμα να τρωω και αρκετες..

Χθες εκανα αποπειρα να ξαναμπω στο game.. να του δωσω αλλη μια ευκαιρια απο τα rages της πρωτης μερας.. Αλλες 20 φορες εκανα spawn στο bonfire της Central Yarnam.. Αρκετες χιλιαδες blood echoes περιφερονται στον αρρωστημενο κοσμο του παιχνιδιου χαμενα απο το κορμι του λιντζερο-γυμνασμενου χαρακτηρα που εφτιαξα..

Το λοιπον.. ολο μου το προβλημα ηταν στους λυκους και καποιες φορες που απο rush-rage attacks τον επινα και απο πιο πριν..

Απο ολες τις προσπαθειες μονο μια φορα εκατσε να εχω 2 molotovs πανω μου και τις πεταξα την ωρα που ηταν διπλα διπλα τα Wolves και τους εφαγα το μισο life και απο τα 2.. με λιγα hits εφαγα τον εναν αλλα με αποτελειωσε ο αλλος..

Στην χθεσινη μου πορεια ειπα να ψαξω τις γυρω περιοχες πριν αποπειραθω να παω στους λυκους παλι..

Το ενα μονοπατι που βρηκα ειναι λιγο πριν το θηριο με το σφυρι που βαραει σαν μανιακος μια πορτα, λιγο πριν αυτον εχει ενα μονοπατι με αρκετα λυκοσκυλα κατω.. απο κει με βγαζει μεσα σε κατι σπιτια που δεν εψαξα αρκετα να πω την αληθεια (θα το κανω σημερα)..

Το αλλο κρυφο μονοπατι που βρηκα που εχει και ενδιαφερον, ειναι στην γεφυρα με τους τουμπανο-λυκους.. οπως βγαινεις πανω στην γεφυρα αντι να πας δεξια στους λυκους πας ευθεια και κατεβαινεις κατι σκαλωπατια.. βγαινεις σε μια ταρατσα, και στα αριστερα σου εχει κατι κουτια και απο πισω πεφτεις κατω και βγαινεις μεσα σε υπονομους.. εκει μεσα βρηκα πεταμενο ενα hunter set (δεν ειδα αν ειναι ιδια τα stats με το hunter set που αγοραζεις με blood echoes, αλλα το φορεσα με την μια)... Συνεχιζοντας στους υπονομους βρεθηκα να σκοτωνω διαφορα σκοτεινα σαπια πλασματα και βρεθηκα σε ενα στενο τουνελ που μεσα στο βαθος αχνοφενοταν ενα πραγμα σαν γιγαντιο αγριογουρουνο.. οταν το ειδα οτι αρχισε να πλησιαζει εβαλα τα ποδια στην πλατη και ανεβηκα την σκαλα που ειχε διπλα.. ανεβαινοντας βρεθηκα σε ενα ασανσερ που ουτε σκατα ξερω που με ανεβασε, παντως στην εξοδο ειχε 2-3 τυπους με σφυρια σαν τον πρωτο μανιακο.. οπως τους ειδα γυρισα 180 μοιρες και ξανακατεβηκα με το ασανσερ.. γενικα εκει στους υπονομους χαθηκα αρκετα μεχρι που βρηκα εναν τυπο που ηταν σαν τον hunter μας.. προσπαθησα να τον lockαρω ματαια και μετα αρχησα να βαραω.. μεχρι που εκανε κατι νιντζα κινησεις και με τσακισε με 2 hit.. κατι διαβασα οτι παιζει να πετυχεις στην πορεια φιλικα npc που δεν πρεπει να τα βαρεσεις (που να το ξερα)

Συνοψιζοντας.. για να καταλαβω λιγο και να μπω στο νοημα.. ο κοσμος ειναι χαοτικος.. δεν εχεις ενα στανταρ μονοπατι που πρεπει να ακολουθησεις σωστα? Δηλαδη το οτι επελεξα να μην παω στους λυκους κατευθειαν με εβγαλε σε κρυφα μονοπατια που αυτα τα κρυφα μονοπατια με βγαζαν σε αλλα μερη της πολης με πιο δυσκολα τερατα..

Για να καταλαβω.. οι επιλογες μου ειναι..

α) να παω με molotov στους λυκους

β) να ψαξω εκει στους υπονομους και γενικα στις γυρω περιοχες και να παω αργοτερα στους λυκους στη γεφυρα?

γ) να μαζευω λιγα λιγα blood echoes (1-2k) και να γυριζω στο πρωτο bonfire ωστε να πηγαινω στο safe place του hunter και να αγοραζω level? Κατα πρωτον πως αγοραζω level δεν βρισκω πουθενα την επιλογη ή το npc που να το λεει..

Εν κατακλειδι.. Οι πρωτες 6 ωρες game αν εξαιρεσω το hunter set που βρηκα πηγαν στο φουντο.. εφαγα τετοιο χωμα που να εχω για 2-3 ζωες.. Ειναι ανετα το πρωτο game που τρωω τοσο πολυ ψοφο στα ιδια σημεια..

Και με αυτα τα κωλοbonfires τι σκατα γινεται θα βρω πουθενα κανενα αλλο? Εχω βαρεθει να spawnαρω στο ιδιο σημειο.. ακομα και στις περα περιοχες που εψαξα απο τα κρυφα μονοπατια δεν βρηκα αλλο..

ΥΓ ναι την Goty εχω παρει.. Και λιγουρευομαι το cleaver που αναφερεις αλλα ο μλκς πηρα το Axe στην αρχη.. Με το που μου το εμφανισει για αγορα το εχω αγορασει με τη μια.. παρα ειναι slow για τα γουστα μου το axe

ΥΓ2 παρα τις απειρες αποτυχημενες προσπαθειες εχω μπει στο τρυπακι να θελω να μαθω περισσοτερα για το πως να βελτιωθω, συμβουλες, να δω βιντεο να δω πως παιζουν αλλοι ωστε να παρω μια ιδεα για το πως πρεπει να κινουμε.. Εχει κατι το απιστευτα brutalιαρικο αυτο το game που οσα fail κανω τοσο με πριζωνει περισσοτερο παρα να το παρατησω..

Εδω με εκανε να κανω διαλλειμα απο Witcher 3 και TLOU που τα εχω αφησει στη μεση (ουτε καν στην μεση αλλα τεσπα)

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 1
Δημοσ.

Σκοπός σου είναι να βρεις το πρώτο Boss (Cleric Beast). Ψάξτο λίγο στο google, δεν είναι εύκολο. Μόλις το βρεις και ψοφήσεις, θα πάρεις ένα insight και από εκεί και πέρα θα βρεις την κούκλα στο Hunter's Dream και θα μπορείς να ανεβαίνεις level. Σιγά σιγά και σταθερά και με πολύ rage θα ανέβεις level και όλα θα γίνουν εύκολα (not...).

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα σιγα θα μαθεις τα attacks του καθε εχθρου και ξερεις τι πρεπει να κανεις με τον καθε ενα.

Μερικες συμβουλες που μπορω να σου δωσω ειναι οι εξης.

1) Προσπαθησε να τραβας τους εχθρους σε ανοιχτα σημεια ωστε να εχεις χωρο να κινεισαι κ να μη σε στριμωχνουν.

2) Τους δυσκολους εχθρους να τους ξεκινας με dodge. Δηλαδη αφηνε τους να κανουν την επιθεση πρωτοι κανοντας dodge και μετα μπαινε κ κανε μερικα hit κ παλι πισω με dodge. Τους αφηνεις να κανουν παλι επιθεση κανοντας dodge και ξανα επιθεση εσυ. (τωρα αυτο αναλογα και τι εχθρο αντιμετωπιζεις. Εχει αλλους που μπαινεις ευκολα εσυ πρωτος, εχει αλλους που καλο ειναι να τους αφηνεις να ξεκινησουν αυτοι. Για τους λυκους συγκεκριμενα εγω τους αφηνω να ξεκινησουν πρωτοι αυτοι. Πλεον τις περισσοτερες φορες τους σκοτωνω χωρις να φαω καν hit.)

3) Αν δεις οτι δυσκολευουν τα πραγματα και ερχονται παραπανω εχθροι βγαλε το lock και τρεχα μακρυα να φυγει το aggro και ξανα γυρνα να συνεχισεις το fight

Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα τους λυκους τους θεωρω απο τους αρκετα ευκολους εχθρους, κατσε να πεσεις σε hunters και σε bosses και θα καταλαβεις  :-)

Για τα bonfires που λες εχει αρκετα. Επισης ο κοσμος ειναι μεν χαοτικος την πρωτη φορα που το παιζεις αλλα θα δεις οτι εχει εναν πολυ ωραιο τροπο συνδεσης το map και οτι οσο προχωρας ανοιγεις καποια shortcuts. θα μπορεις δηλαδη αφου εχεις ανοιξει shortcuts να κανεις skip περιοχες που τις εχεις παιξει ηδη. 

Επισης το κοσμος εχει κ αρκετα optional μερη που μπορεις να μην τα κανεις καν, τα οποια ομως σου δινουν ωραιο loot, η και σου δινουν καποιες επιλογες για την ιστορια μεσω καποιων npc. 

Κ εγω στο πρωτο run μου ενιωθα οτι ο κοσμος ειναι πολυ χαοτικος και πολυ μπερδεμενος αλλα τωρα που ειμαι στο δευτερο ξερω σχεδον απ εξω τη δομη του map. Γενικα θελει υπομονη και να μην κανεις πολυ rush στους εχθρους κλπ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα σιγα θα μαθεις τα attacks του καθε εχθρου και ξερεις τι πρεπει να κανεις με τον καθε ενα.

Μερικες συμβουλες που μπορω να σου δωσω ειναι οι εξης.

1) Προσπαθησε να τραβας τους εχθρους σε ανοιχτα σημεια ωστε να εχεις χωρο να κινεισαι κ να μη σε στριμωχνουν.

2) Τους δυσκολους εχθρους να τους ξεκινας με dodge. Δηλαδη αφηνε τους να κανουν την επιθεση πρωτοι κανοντας dodge και μετα μπαινε κ κανε μερικα hit κ παλι πισω με dodge. Τους αφηνεις να κανουν παλι επιθεση κανοντας dodge και ξανα επιθεση εσυ. (τωρα αυτο αναλογα και τι εχθρο αντιμετωπιζεις. Εχει αλλους που μπαινεις ευκολα εσυ πρωτος, εχει αλλους που καλο ειναι να τους αφηνεις να ξεκινησουν αυτοι. Για τους λυκους συγκεκριμενα εγω τους αφηνω να ξεκινησουν πρωτοι αυτοι. Πλεον τις περισσοτερες φορες τους σκοτωνω χωρις να φαω καν hit.)

3) Αν δεις οτι δυσκολευουν τα πραγματα και ερχονται παραπανω εχθροι βγαλε το lock και τρεχα μακρυα να φυγει το aggro και ξανα γυρνα να συνεχισεις το fight

Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα τους λυκους τους θεωρω απο τους αρκετα ευκολους εχθρους, κατσε να πεσεις σε hunters και σε bosses και θα καταλαβεις  :-)

Για τα bonfires που λες εχει αρκετα. Επισης ο κοσμος ειναι μεν χαοτικος την πρωτη φορα που το παιζεις αλλα θα δεις οτι εχει εναν πολυ ωραιο τροπο συνδεσης το map και οτι οσο προχωρας ανοιγεις καποια shortcuts. θα μπορεις δηλαδη αφου εχεις ανοιξει shortcuts να κανεις skip περιοχες που τις εχεις παιξει ηδη. 

Επισης το κοσμος εχει κ αρκετα optional μερη που μπορεις να μην τα κανεις καν, τα οποια ομως σου δινουν ωραιο loot, η και σου δινουν καποιες επιλογες για την ιστορια μεσω καποιων npc. 

Κ εγω στο πρωτο run μου ενιωθα οτι ο κοσμος ειναι πολυ χαοτικος και πολυ μπερδεμενος αλλα τωρα που ειμαι στο δευτερο ξερω σχεδον απ εξω τη δομη του map. Γενικα θελει υπομονη και να μην κανεις πολυ rush στους εχθρους κλπ. 

Αψογα.. οσο περισσοτερες συμβουλες τοσο το καλυτερο γιατι τα χω βρει σκουρα 2 μερες Σ ευχαριστω φίλε μου!

Α καλα.. οι λυκοι ειναι οπως και ολα τα τερατα δηλαδη, θα τους πετυχαινω συνεχεια εκει σωστα? Αν προσπαθησω να τους κανω dodge και περασω αναμεσα τους για να παω στο boss ωστε να ξυπνησω την κουκλα δεν θα δουλεψει?

Επισης τα blood echoes δεν γινεται να τα αποθηκευω καπως στο hunters dream? Δεν εχει και πολλα πραγματα να αγορασω.. τσαμπα πανε καθε τρεις και λιγο τα κακομοιρα..

Επεξ/σία από Skr1ll3x
Δημοσ.

Αν προσπαθησω να τους κανω dodge και περασω αναμεσα τους για να παω στο boss ωστε να ξυπνησω την κουκλα δεν θα δουλεψει?

Επισης τα blood echoes δεν γινεται να τα αποθηκευω καπως στο hunters dream? Δεν εχει και πολλα πραγματα να αγορασω.. τσαμπα πανε καθε τρεις και λιγο τα κακομοιρα..

Δεν χρειαζεται να πας boss για να ζωντανεψει η κουκλα. Καπου εχει το madman's knowledge προς υπονομους και προς το boss..

επισης δεν χρειαζεται να παρεις level,,,μονο αρκετα vials να εχεις για το boss :)

Δημοσ.

Γνωμη μου αν δεν μπορεις να ριξεις τους λυκους δεν εχει νοημα να πας στο boss. Το boss ειναι πολυ κοντα. Με το που περασεις τους λυκους εχει ενα τρολλ μαζι με 3-4 πουλια κ μετα ειναι το boss. 

Τα blood echoes δεν αποθηκευονται. 
Κ εγω τις πρωτες ωρες τα ιδια ακριβως τραβουσα. Μαζευα ενα σκασμο echoes κ απο ενα death τα εχανα.

Κατι που ισως να μην γνωριζεις. Αν πεθανεις τα echoes δεν χανονται. Αν πας στο ιδιο σημειο που πεθανες μπορεις να τα ανακτησεις. Η θα βρισκονται κατω κ πας κ πατας X και τα σηκωνεις, η τα εχει κλεψει καποιο mob εκει κοντα και με το που το σκοτωσεις τα παιρνεις πισω. Ξεχωριζεις ποιο mob τα εχει κλεψει γιατι τα ματια του φωτιζονται.

Αν ομως ξανα πεθανεις πριν τα ανακτησεις τοτε χανονται.

Δημοσ.

Πανε στο boss για να παρεις insight και να μπορεις να κανεις level up.Η χρησιμοποιησε ενα madman's knowledge που ειπαν τα παιδια.

Επισης αν εχεις πολλα blood echoes και δεν θες να πεθανεις στο boss,τοτε χρησιμοποιησε bold hunter's mask αν εχεις το item

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το γνωριζω αυτο.. αλλα δυστυχως ξαναψοφουσα πριν τα ανακτησω..

Πάνε στο boss (τρέχοντας), πάρε το insight και άρχησε να φαρμάρεις blood echoes για level up. Εκμεταλλεύσου το πρώτο mob που κινείται προς την πλατεία με τη φωτιά στην αρχή του δεύτερου lantern (Central Yharnam). Τους κάνεις lure στο σκαλοπάτι και ξεμπερδεύεις εύκολα.

Αφού δυσκολεύεσαι τόσο θα σου έλεγα να ανέβεις 3-5 levels πριν πας στο Cleric Beast.

Επίσης καλό είναι να βρεις (ή να αγοράσεις) το Saw Cleaver και να αρχίσεις να το αναβαθμίζεις για περισσότερο damage. Θα δεις ότι σύντομα θα γίνει το Νο1 όπλο σου για όλες τις καταστάσεις. Κάνει λιγότερο damage από το Axe αλλά μπορείς να κάνεις land περισσότερα hits αφού είναι πιο γρήγορο και σου τρώει και λιγότερη stamina. Άλλαξε το Axe επιγόντως.

Εφόσον δεν έχεις πάρει έτσι κι αλλιώς insight ακόμα, σκέψου σοβαρά να ξεκινήσεις από την αρχή. Έτσι κι αλλιώς χωρίς echoes πρόοδος δεν γίνεται. 

• Like 1
Δημοσ.

παίδες, το cleric beast δεν είναι το 1ο boss - είναι εντελώς optional ... ο Father είναι αυτός που προχωράει το σενάριο και είναι κοντά στο ασανσέρ που βρήκε ο σκρίλεξ και την έκανε... τους μεγάλους τους τρως για πλάκα με visceral attacks (αυτό που τους πυροβολείς όταν κάνουν επίθεση - σαν το parry των άλλων souls) απλά θέλει λίγο συνήθεια

Πάντως εκεί στο ασανσέρ με τους μανιακούς που λες πρέπει να πας και δε θα χάσεις

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το παιχνίδι το έβγαλα μόνο με Axe και Holy Blade. Αν συνηθίσεις το range του two handed Axe, μπορείς να τους χτυπάς πριν σε φτάσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...