jimskeet2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εννοεις ειχες το DLC απο το Store? Η το GOTY που εχει το DLC μεσα στο game disc?
deadstamalive Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ασχετο,συγγνωμη, εχει παρει κανεις το card game να μας πει γνωμη?
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ως καινούργιος στο bloodborne ( και γενικά της σειράς των souls games) πρέπει να πω ότι το παιχνίδι είναι απίστευτο... Έχω καιρό να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα. Βέβαια στην αρχή πεθαινα κάθε 1-2 λεπτά περίπου ( τώρα είμαι στα 3 λεπτά) αλλά θα μαθαίνω σιγά σιγά. Περιττό να πω ότι όταν έφαγα τον father gasgoine μου σηκώθηκε λίγο απο την κα@λα!! 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ειναι λογικο να γραφονται γενικα τετοια σχολια για το παιχνιδι γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι δεν ειχαν ασχοληθει προηγουμενως με την εν λογω σειρα των Souls παιχνιδιων. Βεβαια εχει και αλλη θεματολογια το bloodborne που θυμιζει λιγο Van Helsing,αλλα και παλι παλι καλα που το Bloodborne ειναι(εκτως απροοπτου)playstation exclusive και ειχε και την υποδοχη που ειχε και δοκιμασαν την εν λογω σειρα παραπανω ατομα.
keropi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 το " εκτως απροοπτου" μπορείς να το σβήσεις άνετα, όσο βγήκε το Demon's Souls αλλού άλλο τόσο θα βγει και το ΒΒ
jimskeet2002 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Παιδες ξεθαβω λιγο το θεμα μιας και τωρα επιασα πρωτη φορα να παιξω το game. Περα απο οτι το game ειναι απλα επικο κτλπ θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Old Hunters. Εχω παρει το βασικο bloodborne και θελω να παρω και το Old Hunters. Στο store το εχουν τωρα προσφορα στα 10 ευρω. Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να επαιρνα το GOTY version του game που περιεχει μεσα και το old hunters και να πουλησω το βασικο που εχω τωρα οποτε να μου βγει πανω κατω στα ιδια λευτα και να εχω το GOTY version του κουτατου αντι για το βασικο συν digital το DLC. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Αν παρω το GOTY τα saves μου θα δουλευουν με αυτο η θα πρεπει να το ξεκινησω ξανα απο την αρχη??? Παιδια μια ακομα διευκρινιση. Το game disc το εχω φερει απο Αγγλια. Θα εχω θεμα αγοραζοντας το DLC απο το ελληνικο account στο playstore?
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το λοιπον.. εχθες αξιωθηκα να ξεκινησω το game.. Πρωτο souls game που πιανω στα χερια μου, και συγκεκριμενα μετα τα medievιl του Ps1 δεν εχω ξαναπιασει κατι παρομοιο..Εφτιαξα εναν Violent past χαρακτηρα και εχω να πω οτι επι 3 ωρες παιζει να ψοφησα πανω απο 30 φορες.. και ολα αυτα στο πρωτο bonfire και μεχρι την γεφυρα που εχει 2 λυκοειδες τερατα.. Το παιχνιδι με νευριασε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ σε σημειο που πλεον στους τυπους που ειναι μαζεμενοι στην φωτια στην αρχη παω σαν καμικαζι τρομοκρατης και πετσοκοβω οτι βρω με λυσσα, ουτε bait ουτε τιποτα.. και ο μονος λογος που το εκλεισα το game ειναι γιατι ειχε παει 3 το βραδι και επρεπε να ερθω στο μαγαζι τωρα το πρωι, αλλιως ΣΤΑΝΤΑΡ θα επαιζα ακομα.. Ο βαθμος δυσκολιας του δεν περιγραφεται και δεν ξερω τι κανω λαθος.. ΕΘΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ με πολυ ωραιο dark χαρακτηρα και πολυ brutal ξυλο.. Ειναι παρανοια το game και μ'αρεσει, αλλα πρεπει να βρω τα κουμπια του για να το ευχαριστηθω παραπανω.. θα δω κανα βιντεακι σημερα να δω λιγα gameplay αλλων να παρω ιδεες.. Μηπως να εκανα military veteran?
keropi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 κατ'αρχήν να βρεις ένα όπλο που σε βολεύει και μετά να είσαι full επίθεση αλλά όχι σε πολλά mobs μαζεμένα ... μη προσπαθείς να παίξεις πολύ αμυντικά γιατί θα σε φάνε... έναν έναν στην αρχή να τους τρως και σύντομα θα κάνεις κόλπα μόλις συνηθίσεις λίγο 1
zeke Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 ΕΘΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ με πολυ ωραιο dark χαρακτηρα και πολυ brutal ξυλο.. Ειναι παρανοια το game και μ'αρεσει, αλλα πρεπει να βρω τα κουμπια του για να το ευχαριστηθω παραπανω.. θα δω κανα βιντεακι σημερα να δω λιγα gameplay αλλων να παρω ιδεες.. Μηπως να εκανα military veteran? Ναι εχει υπερβολικη δοση απο Lovecraftian horror μεσα που τα σπαει! Σιγα σιγα προχωρα,,, μην δεις videakia γιατι ειναι spoilers και δεν θα εχει νοημα μετα. Οχι, τα class παιζουν μηδαμινο ρολο στην αρχη του παιχνιδιου,,,μαθε καλα το dodge και parry σου 1
vrwmiaris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ναι εχει υπερβολικη δοση απο Lovecraftian horror μεσα που τα σπαει! Σιγα σιγα προχωρα,,, μην δεις videakia γιατι ειναι spoilers και δεν θα εχει νοημα μετα. Οχι, τα class παιζουν μηδαμινο ρολο στην αρχη του παιχνιδιου,,,μαθε καλα το dodge και parry σου Δάσκαλε Που είσαι χαμένος; θα κάνουμε κάνα coop για να πάρω καλά runes;
zeke Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δάσκαλε Που είσαι χαμένος; θα κάνουμε κάνα coop για να πάρω καλά runes; στα χαμενα οταν βρω λιγο χρονο θα σου στειλω ! 1
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 κατ'αρχήν να βρεις ένα όπλο που σε βολεύει και μετά να είσαι full επίθεση αλλά όχι σε πολλά mobs μαζεμένα ... μη προσπαθείς να παίξεις πολύ αμυντικά γιατί θα σε φάνε... έναν έναν στην αρχή να τους τρως και σύντομα θα κάνεις κόλπα μόλις συνηθίσεις λίγο Για αρχη εχω παρει το axe το οποιο ναι μεν σπαει κοκκαλα αλλα αργο ρε παιδι μου.. Επρεπε μου φαινεται να παρω το Saw.. να πατησω παλι new game? Ή θα το ξαναβρω στην πορεια? Επισης.. τα gestures που εχει στο touchpad τι σκατα κανουν.. δειχνει την κινηση του μοχλου αλλα οταν το κανω δεν κανει τιποτα..
keropi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Άμα δε σου αρέσει λόγω ταχύτητας και δεν την παλεύεις άλλαξέ το... εγώ με cane το έβγαλα τα παιχνίδι και μετά έμεινα στα beast claws ... Τα βρίσκεις/αγοράζεις όλα τα όπλα στην πορεία οπότε δεν χάνεις κάποιο αν εννοείς αυτό
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ναι αυτο λεω.. αν θα βρω τυπου Saw ξανα συντομα στην πορεια, ωστε να αποφυγω να ξαναρχισω το game για να το διαλεξω.. μιας και το axe δεν μ αρεσει τοσο..
vrwmiaris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ξεκίνησα με saw clever, μετά μόνο whirling saw και ξεκίνησα νέο χαρακτήρα με bloodtinge για να πάρω bloodletter.Είμαι lvl 61 στο dlc Υ.Γ. Τα build είναι βάση του δασκάλου zeke Ναι αυτο λεω.. αν θα βρω τυπου Saw ξανα συντομα στην πορεια, ωστε να αποφυγω να ξαναρχισω το game για να το διαλεξω.. μιας και το axe δεν μ αρεσει τοσο.. Αγόρασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα