Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η bloody Mary με το γιαταγάνι της είναι καλύτερο ή το moonblade-chalige sword; κανένα build δεν έχεις κάνει δάσκαλε zeke με αυτά;

να υποθεσω εννοεις το rakuyo και το holy moonlight sword?

εξαρταται τι θελεις,,,,τα θελεις straight forward οπως ειναι? τα θες με arc scaling gems οποτε θα εχεις και στατ σε arc?

επισης τα θες σε ενα build ή θες 2 build ξεχωριστα για το καθενα?

διαφωτισε με για να σε βοηθησω :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως σε βολεύει, δε με λες ο ένας από τους 3 νίντζα έχει το chalige katana; για το forbidden woods λέω.εκείνο όταν το πάρω είναι καλύτερο από το kakuyo;

Δημοσ.

Ναι το chikage ειναι, ολα καλα ειναι απλα εχουν διαφορετικα scaling.

ενα quality στα 120 για να usareis και τα 2 (rakuyo και το holy moonlight sword) ειναι αυτο απο cruel fate : https://mugenmonkey.com/bloodborne/17519

τα top tier runes δεν στα εβαλα γιατι ειναι στα FRC dungeons. οταν πας και τα ριξεις, τα φορας εννοειτε :)

επισης τα cursed gems για το rakuyo ειναι %phys atk up και στο holy moonlight %phys atk up + %atk up + flat arc

• Like 1
Δημοσ.

Τα quest χαρίζονται σε κάτι; Επίσης κάτι ρούχα που βρήκα για τους messengers να τους τα δώσω εκεί πίσω από το σπίτι του Hunter dream; τι κερδίζω;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν μια βοήθεια, είμαι vit 40,endur 25,$5430,skl13,blt 7,arc 15.τι να ανεβάσω τώρα; θα παίζω όπλα λίγο από όλα.Για runes έχωboost max stamina/hp/more echoes.tonitrus+10,saw+9, Hunter pistol/blunder+6

Δημοσ.

Λοιπόν μια βοήθεια, είμαι vit 40,endur 25,$5430,skl13,blt 7,arc 15.τι να ανεβάσω τώρα; θα παίζω όπλα λίγο από όλα.Για runes έχωboost max stamina/hp/more echoes.tonitrus+10,saw+9, Hunter pistol/blunder+6

ελα ρε συ! αν ειναι να παιξεις λιγο απ'ολα τοτε πηγαινε καπως ετσι: vit 50 , end 25 , str 50 , skl 25 , blt 25 , arc 25  = στα 150 level

αλλα να ξερεις πως αυτο δεν ειναι build (το λιγο απ'ολα :P) ε μετα αν θες να ανεβεις κ'αλλο και δεν χορταινεις, τοτε πας μεχρι τα 289 level με αυτα τα stats: vit 50 , end 40 , str 50 , skl 50 , blt 50 , arc 99 . παραπανω level δεν εχει κανενα νοημα μετα....

Δημοσ.

ελα ρε συ! αν ειναι να παιξεις λιγο απ'ολα τοτε πηγαινε καπως ετσι: vit 50 , end 25 , str 50 , skl 25 , blt 25 , arc 25 = στα 150 level

αλλα να ξερεις πως αυτο δεν ειναι build (το λιγο απ'ολα :P) ε μετα αν θες να ανεβεις κ'αλλο και δεν χορταινεις, τοτε πας μεχρι τα 289 level με αυτα τα stats: vit 50 , end 40 , str 50 , skl 50 , blt 50 , arc 99 . παραπανω level δεν εχει κανενα νοημα μετα....

Που είσαι δάσκαλε! Για strength πως ανεβάζω τα stat; έλα μια μέρα να φαρμαρουμε να τα καταλάβω καλύτερα από το πάρτυ
Δημοσ.

Πολύ ωραίο list και συμφωνώ με τα περισσότερα. Κάπου θα ήθελα στο top 10 και την dancer από το Ds3 μιας και το θεωρώ ως εξαιρετικό boss fight αλλα σε γενικές γραμμές αρκετά legit top 15.

Δημοσ.

Τέλος η ebrietta, να φάω gherman κτλπ η στα dungeons πρώτα;

Το καλυτερο θα ηταν να εκανες clear τα dungeon πρωτα και Gherman για το τελος.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδες ξεθαβω λιγο το θεμα μιας και τωρα επιασα πρωτη φορα να παιξω το game. Περα απο οτι το game ειναι απλα επικο κτλπ θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Old Hunters.

Εχω παρει το βασικο bloodborne και θελω να παρω και το Old Hunters. Στο store το εχουν τωρα προσφορα στα 10 ευρω. Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να επαιρνα το GOTY version του game που περιεχει μεσα και το old hunters και να πουλησω το βασικο που εχω τωρα οποτε να μου βγει πανω κατω στα ιδια λευτα και να εχω το GOTY version του κουτατου αντι για το βασικο συν digital το DLC. 

Το ερωτημα μου ειναι το εξης.

Αν παρω το GOTY τα saves μου θα δουλευουν με αυτο η θα πρεπει να το ξεκινησω ξανα απο την αρχη???

Δημοσ.

Να ξέρετε πως το Dlc Old Hunters δεν μοιράζεται (Game Share).Λογικά το παιχνίδι σε digital ναι.

Είχα το cd installed σε 2 PS4 και το dlc το έπαιζε μόνο στο account με το οποίο αγοράστηκε.

Με άλλα παιχνίδια δεν είχα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...