zeke Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Οι ερωτησεις ειναι : -Βλεπω πως τα stats πανω απο 50 ανεβαινουν με το σταγονομετρο. Τι μπορω να κανω;τι να ανεβασω; αναγκαστικα , θα πρεπει να ξοδεψω καπου τα bloodgems(προσπαθω να ανεβασω arcane). -Ποιο οπλο να αναβαθμισω παραπανω; (εβγαλα ηδη το εναμιση παιχνιδι με saw blade +10 και ludwig holy blade +10, το τελευταιο εχει πανω του 3 gems +18% atk).Εχω βρει ενα hammer, ενα uncanny amygdala arm και ενα whirlwig saw. -Τα chalice dungeons τα παιζω, ετσι για την πλακα, τα βρισκω βαρετα. Εχω καθαρισει τα κανονικα pthumerian,hinterombΜου μειναν τα αλλα δυο και τα sinister,defiled κλπ. Θα βρω τιποτα καλο εκει, δεδομενου οτι ειμαι ηδη ng+ ? -Εν τελει, εκανα βλακεια που αρχισα το old hunters με ng+ ? ευχαριστω παιδια. εισαι ηδη πανω απο τα ορια για build, οποτε μην ανεβεις αλλο σοβαρα δεν εχει νοημα. Αν εννοεις τι να κανεις τα blood echos,,,τοτε αγοραζε τα παντα απο shop, materials για τα CD's και οταν τα παρεις ολα 99/600 απλα κρατας για το challenge οσα μπορεσεις πανω σου. οπλο τωρα ετσι οπως εισαι μπορεις να usareis αρκετα,,,δεν νομιζω να εχεις προβλημα σε αυτο Ναι γιατι αυτα τα CD's που επαιξες ειναι για low level 15-30. Aκομα εχεις αρκετο ζουμι καθως τα "κανονικα" ξεκινανε αφου ξεκλειδωσεις τα fixed και πας σε αυτα με τα modifiers -FRC- depth 5. Εκει ειναι και τα καλυτερα cursed bloodgems για τα weapons σου. Επισης δεν κανουν scale με NG+ , οποτε το end game ειναι farming στα 3 FRC depth 5 : http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Lower+Ailing+Loran+Root+Chalice , http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Isz+Root+Chalice , και http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Pthumeru+Ihyll+Root+Chalice οχι δεν εκανες βλακεια, εγω το ειχα αρχισει αν θυμαμαι σε NG+8 με τον main μου BL100. οπως και twink BL50 σε NG+2 Οσο για τα Chalice αξιζουν μονο και μονο για καποια Unique bosses που εχουν Μην πετας τετοιες πατατες ρε fulgore,,,ειπαμε λολ
Greenday13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Οπως και σε ολα τα αλλα παιχνιδια της σειρας(που φανταζομαι οτι δεν τα εχεις παιξει αλλιως θα το γνωριζες ηδη)σε new game + το παιχνιδι ναι γινεται πιο δυσκολο,κοινως οι εχθροι κανουν παραπανω ζημια και εχουν περισσοτερη ζωη. Αν δεν μπορεις να βγαλεις τον κυριο τοτε αναγκαστικα μονο μεσω online αν καλεσεις αλλους τον βγαζεις ή ξεκινας αν εχεις ορεξη νεο παιχνιδι/ηρωα απο την αρχη(απο το μηδεν δηλαδη)για να φας τα Dlc. Οσο για τα Chalice αξιζουν μονο και μονο για καποια Unique bosses που εχουν,ειδικα το τελευταιο chalice με last boss την Yarnam. Ναι δεν τα εχω παιξει και λογικο ειναι να ανεβαινει το ng+ σε δυσκολια, και γι'αυτο διαβασα οτι γινεται scaling και στο dlc.Δηλαδη αν στο κανονικο παιχνιδι επρεπε να το πιασεις απο lv65 και πανω, φανταζομαι στο ng+, με το 140 ειμαι καλα. Αλλα γιατι ειναι τοσο δυσκολο boss? Με τα στατιστικα τι γινεται; πανω απο 50 δεν εχει ή τελος παντων δεν αξιζει να ανεβαζω;;
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μην πετας τετοιες πατατες ρε fulgore,,,ειπαμε λολ Ο αλλος σου λεει οτι τα βρισκει βαρετα και ουτε καν τα μισα δεν εχει κανει τι ακριβως θες να του πω??Οσο για το ποιος πεταει τις πατατες τα ειπαμε και στο θεμα του Dark Souls αρα αστο καλυτερα
zeke Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δηλαδη αν στο κανονικο παιχνιδι επρεπε να το πιασεις απο lv65 και πανω, φανταζομαι στο ng+, με το 140 ειμαι καλα. Αλλα γιατι ειναι τοσο δυσκολο boss? Με τα στατιστικα τι γινεται; πανω απο 50 δεν εχει ή τελος παντων δεν αξιζει να ανεβαζω;; καμια σχεση μαν, τα melee builds σταματανε στα BL100 και τα Arc/spells στα BL120-140. Θα βρεις τροπο να το ριξεις dont worry. Με τα στατς σου απαντησα και απο πανω,,,επισης 25 ειναι soft cap και 50 hard cap (40 στο stm) εκτος μονο του Arc που κανει scale μεχρι 99. Ο αλλος σου λεει οτι τα βρισκει βαρετα και ουτε καν τα μισα δεν εχει κανει τι ακριβως θες να του πω??Οσο για το ποιος πεταει τις πατατες τα ειπαμε και στο θεμα του Dark Souls αρα αστο καλυτερα εγω λεω για σενα που στο κατω κατω εισαι και pve οπως εχεις πει ποσες φορες.....ε οταν λες οτι αξιζουν μονο για τα unique boss με κανεις και τραβαω τα μουστακια μου. FRC d5 dungeons = best cursed gems για το pve σου και το pvp εννοειτε. στο θεμα του ds δεν σε παιρνει παλι, γιατι ξερω πως παιζεις το game,,,οποτε
Greenday13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 εισαι ηδη πανω απο τα ορια για build, οποτε μην ανεβεις αλλο σοβαρα δεν εχει νοημα. Αν εννοεις τι να κανεις τα blood echos,,,τοτε αγοραζε τα παντα απο shop, materials για τα CD's και οταν τα παρεις ολα 99/600 απλα κρατας για το challenge οσα μπορεσεις πανω σου. οπλο τωρα ετσι οπως εισαι μπορεις να usareis αρκετα,,,δεν νομιζω να εχεις προβλημα σε αυτο Ναι γιατι αυτα τα CD's που επαιξες ειναι για low level 15-30. Aκομα εχεις αρκετο ζουμι καθως τα "κανονικα" ξεκινανε αφου ξεκλειδωσεις τα fixed και πας σε αυτα με τα modifiers -FRC- depth 5. Εκει ειναι και τα καλυτερα cursed bloodgems για τα weapons σου. Επισης δεν κανουν scale με NG+ , οποτε το end game ειναι farming στα 3 FRC depth 5 : http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Lower+Ailing+Loran+Root+Chalice , http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Isz+Root+Chalice , και http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Pthumeru+Ihyll+Root+Chalice οχι δεν εκανες βλακεια, εγω το ειχα αρχισει αν θυμαμαι σε NG+8 με τον main μου BL100. οπως και twink BL50 σε NG+2 Μην πετας τετοιες πατατες ρε fulgore,,,ειπαμε λολ Ευχαριστω! Ειχα διαβασει σε ξενο φορουμ οτι τα chalice δεν γινονται scale. Επομενως, μου λες οτι κουτσα στραβα, αν προχωρησω στα πιο δυσκολα και τα βγαλω (λεμε τωρα), θα βρω καποια καλα gems , σωστα; Επισης,το amygdala arm αξιζει σαν οπλο για αναβαθμιση;
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το εχω/χουμε ξαναπει οτι δεν καθονται ολοι να λιωνουν τα Souls παιχνιδια Zeke 700-1000ωρες ουτε να κοιταζουν να βγαλουν 50-10 διαφορετικα builds. Δεν λες να το καταλαβεις...
zeke Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω! Ειχα διαβασει σε ξενο φορουμ οτι τα chalice δεν γινονται scale. Επομενως, μου λες οτι κουτσα στραβα, αν προχωρησω στα πιο δυσκολα και τα βγαλω (λεμε τωρα), θα βρω καποια καλα gems , σωστα; Επισης,το amygdala arm αξιζει σαν οπλο για αναβαθμιση; Ναι προχωρα βγαλε τα fixed και go για τα FRC root d5. Επισης μπορεις να ανοιξεις και shared dungeons απο αλλα ατομα: https://docs.google.com/spreadsheets/d/18TVy5cDk6sNX0lc2dNQM2Q-SLv0_9QecQrtKR0sRb6Q/htmlview?usp=sharing&pli=1&sle=true https://docs.google.com/spreadsheets/d/1syKnSKflHbFiGY4pXkfIeXoMa2Lp9X1aXyme2qaTen4/htmlview# Ναι αμα σε βολευει αναβαθμισε το.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κατι μου λεει οτι για να μην εκανε summon αλλα ατομα στο Ludwig μαλλον δεν θα εχει psn plus.
Greenday13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κατι μου λεει οτι για να μην εκανε summon αλλα ατομα στο Ludwig μαλλον δεν θα εχει psn plus. Οχι δεν εχω και ps+, αρα τα δεδομενα ειναι τα εξης : summon μονο στην τυπισσα που ειναι διπλα στο lamp, πριν τον Ludwig, στατιστικα στο 50 τα πιο πολλα, και ludwig's holy blade +10. damage καπου στα 586 . Αυτα.
vrwmiaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω κάτι, άμα χάσω κανένα περιπλανώμενο nightmare πειράζει;ή να κάνω exit game και load;
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν εισαι New game + μια φορα τοτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα. Αν εισαι New game +++ σαν και μενα(δηλαδη με το ιδιο save εχεις και τα 3 διαφορετικα τελη)τοτε ναι δεν βλεπω να το περνας.
Greenday13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Με περηφανεια σας ανακοινωνω οτι το ψωραλογο αποχαιρετισε τον ματαιο τουτο κοσμο με 2 προσπαθειες χτες! Εκανα summon την τυπισσα, την πρωτη φορα μας εφαγε οταν αλλαξε μορφη. Τη δευτερη φορα, του εκανα πιο στενο μαρκαρισμα, ωστε να ασχολειται και με τους 2. Οταν αλλαξε μορφη, σκοτωσε την npc-ας αναπαυθει στο δικο της hunter's dream-,αλλα αφου ειχε φαει αρκετες. Εμεινα μονος μου, με τη μιση του ενεργεια, με λιγη προσοχη,αρκετα blood vials, beast mode χαπακια ,τον καθαρισα. Ετρεμα κανα 5λεπτο. Ολος αυτοπεποιθηση προχωρησα παρακατω, οπου σε 5 λεπτα και για την επομενη ωρα με τσακιζε ενας hunter.Δεν πειραζει ομως, ηταν αναγνωριστικο παιχνιδι (καθολου αναγνωριστικες ομως δεν ηταν οι μαπες στο dualshock). Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,το γραφω για να υπαρχει σαν πληροφορια ,γιατι εγω το ανακαλυψα τυχαια: Μολις σκοτωσεις τον ludwig, πλησιαζεις το κεφαλι του και σου μιλαει. Με μερικες τσεκουριες, εξαφανιζεται κι αυτο, και σου αφηνει δωρακι. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Με περηφανεια σας ανακοινωνω οτι το ψωραλογο αποχαιρετισε τον ματαιο τουτο κοσμο με 2 προσπαθειες χτες! Εκανα summon την τυπισσα, την πρωτη φορα μας εφαγε οταν αλλαξε μορφη. Τη δευτερη φορα, του εκανα πιο στενο μαρκαρισμα, ωστε να ασχολειται και με τους 2. Οταν αλλαξε μορφη, σκοτωσε την npc-ας αναπαυθει στο δικο της hunter's dream-,αλλα αφου ειχε φαει αρκετες. Εμεινα μονος μου, με τη μιση του ενεργεια, με λιγη προσοχη,αρκετα blood vials, beast mode χαπακια ,τον καθαρισα. Ετρεμα κανα 5λεπτο. Ολος αυτοπεποιθηση προχωρησα παρακατω, οπου σε 5 λεπτα και για την επομενη ωρα με τσακιζε ενας hunter.Δεν πειραζει ομως, ηταν αναγνωριστικο παιχνιδι (καθολου αναγνωριστικες ομως δεν ηταν οι μαπες στο dualshock). Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,το γραφω για να υπαρχει σαν πληροφορια ,γιατι εγω το ανακαλυψα τυχαια: Μολις σκοτωσεις τον ludwig, πλησιαζεις το κεφαλι του και σου μιλαει. Με μερικες τσεκουριες, εξαφανιζεται κι αυτο, και σου αφηνει δωρακι. Αγαπητε για να εχει το θεμα 168 σελιδες πιστεψε με οτι εχει 1000αναλυθει το παιχνιδι απο items/endings/lore κλπ Ωραιος παντως που τελικα τον περασες. 1
Greenday13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αγαπητε για να εχει το θεμα 168 σελιδες πιστεψε με οτι εχει 1000αναλυθει το παιχνιδι απο items/endings/lore κλπ Ωραιος παντως που τελικα τον περασες. Πιθανοτατα εχει χιλιοαναλυθει, αλλα forum ειναι, πολλοι βαριουνται να ψαξουν, ξερεις τι γινεται. Ασε που λογω αγορας του dlc διαβαζω το θεμα απο τη σελιδα 50 και εφτασα στην 168 και γινεται χαμος απο πληροφοριες σχετικες και ασχετες (π.χ. αν θα πεσει η τιμη του παιχνιδιου, αν αξιζει η συλλεκτικη κλπ).
vrwmiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Η bloody Mary με το γιαταγάνι της είναι καλύτερο ή το moonblade-chalige sword; κανένα build δεν έχεις κάνει δάσκαλε zeke με αυτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα