Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη η απιστευτη προσοχη στη λεπτομερεια και την τοσο ξεχωριστη ατμοσφαιρα χαθηκε στο Ds3 ... Δεν ειχαν τοσο χρονο για development η δεν εδωσαν και τοση σημασια επειδη δεν ειναι exclusive ;

Δημοσ.

έλα ντε... πολύ ωραίο το 3 αλλά το polish του ΒΒ δεν το έχει.  Ελπίζω να έχουμε ΒΒ2 κάποια στιγμή με το pimped level design του 3 - και ελπίζω να μην έχει την τύχη του Demon's Souls που δεν είδαμε συνέχεια...  :unsure:

Δημοσ.

Παιδια εχω αρρωστησει με το παιχνιδι . Με υπομονη, ανεβηκα level, καθαρισα cleric beast, Father Gascoigne και χτες βραδυ και το Blood thirsty beast. Ακομα δεν μπορω να σκοτωσω τον gunman στον πυργο. Το blood thirsty beast με ταλαιπωρησε πολυ με το poison, αναβαθμισα το endurance, και τη 15η φορα που το επισκεφθηκα, δεν ξερω πως, το στριμωξα σε μια γωνια και το εσκισα σε 2 λεπτα!! Δεν προλαβε να βγαλει αχνα.

Αυτo το chalice που πηρα τι ειναι; το βαζω στο hunter's dream και μπαινω σε καποιο τυχαιο dungeon? αν μπω, μπορω να φυγω οποια στιγμη θελω; απο οπλα πηρα για τη συλλογη το kirkhammer αλλα το saw cleaver με βγαζει ασπροπροσωπο. Εχω επισης πολλα gems, τα οποια ομως ακομα δειχνουν αδυναμα, τα καλα αργουν ακομα ε;

Δημοσ.

Γράψε στο γιουτουπ , bloodborne ultimate guide .Εγώ σύμφωνα με αυτό πάω, πιο πολύ για να το πλατινιάσω εύκολα.στα αλλά playthrough θα το απολαύσω.το αγάπησα όπως τα GoW πάντως

• Like 1
Δημοσ.

Guys πειτε μου συμβουλες για αρχαριο σε στυλ souls παιχνιδια μιας και αυριο μαλλον θα ξεκινησω το bloodborne! Δεν με ενδιαφερει η πλατινα,μονο πως θα το απολαυσω καλυτερα!

Δημοσ.

Guys πειτε μου συμβουλες για αρχαριο σε στυλ souls παιχνιδια μιας και αυριο μαλλον θα ξεκινησω το bloodborne! Δεν με ενδιαφερει η πλατινα,μονο πως θα το απολαυσω καλυτερα!

Δες αυτό

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ σήμερα αν και το είχα καιρό.Εχει σημεία που δεν συγχωρεί λάθος.Το drop frame είναι λίγο ενοχλητικό.Πάντως είναι παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθείς,ξεχωρίζει για το σύστημα μάχης και την ατμόσφαιρά του.

Δημοσ.

Παιδια το τερματισα,μετα απο 57 ωρες farming,leveling up και υπομονης.

Ειδα το κανονικο τελος κ σκοτωσα σχεδον ολα τα optional bosses(η νυφη μου διεφυγε).

Μιλαμε για επος και να σημειωσω οτι τα νευρα που μου εκανε ήταν ελαχιστα σε σχεση με τα λεγομενα "ευκολα" /casual games.Προκειται απο τα πιο δικαια games που εχω παιξει.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα το Bloodborne σε cd.Το έκανα install σε 2 PS4 τα οποία είναι συνδεδεμένα με game share.Στο 1 PS4 αγόρασα το Dlc με το σκεπτικό να το έχω και στο άλλο account στο 2ο PS4 αλλά δεν το έχω γιατί δεν είναι download contect,είναι patch το οποίο περιέχεται στο 1,07 update.

Αν αγοράσω το GOTY Edition σε ψηφιακό θα μοιραστεί το DLC και στις 2 κονσόλες εφόσον το Dlc θα είναι ενσωματωμένο στο παιχνίδι;Στο internet το έψαξα αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Οπότε σκέφτομαι να το αγοράσω με το account που δεν έχει το Dlc για να είμαι σίγουρος,μην φάω πάλι άκυρο.

Το cd το πούλησα και σκέφτομαι να πάρω την GOTY που είναι σε προσφορά στα 30€.

Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ να πληρώσω με Paypal στην 2η κονσόλα με το Paypal account που έχω στην 1η.Μην φανεί στην Sony σαν υποκλοπή και μπλοκαριστεί.Αν είναι θα δοκιμάσω να σβήσω στην 1η κονσόλα το email και το password του Paypal.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλημερα. Εχω πεσει σε dead end και θελω τη βοηθεια σας.

Οπως ειπα πριν μερικα ποστ, τελειωσα το ρημαδι και το καταχαρηκα. Ξεκινησα new game plus με τον χαρακτηρα μου ,ως τωρα δεν δυσκολευομαι πολυ, γιατι ειχα ηδη τελειωσει το παιχνιδι με υψηλο level.Ειμαι ηδη στο Byrgenwerth, εχω καθαρισει και το cainhurst εκτος απο τον Logarius,ο οποιος ομως με ειχε δυσκολεψει τρομερα και στο πρωτο παιχνιδι (ηταν για μενα ο πιο δυσκολος μαζι με τον rom).

Anyway, ειμαι καπου level 145 με : 

-vitality,strength,skill : 50

-endurance : 30

-bloodtinge :7

-arcane : 10

Αγορασα το dlc me 12 euro που το ειχε, και εφτασα στον Ludwig. Μονος μου αποκλειεται να τον περασω, εχει επιθεσεις που δεν βλεπω ουτε στο youtube να τις αποφευγει καποιος. Εκανα summon καποια hunter εκει κοντα και με τη μια εφτασα στη δευτερη του μορφη, οπου με τσακισε, γιατι εκει πεθανε η αλλη, και εμεινα μονος. Δεν ειχα χρονο να ξαναπροσπαθησω και θα γινει αυτο σημερα. 

Οι ερωτησεις ειναι : 

-Βλεπω πως τα stats πανω απο 50 ανεβαινουν με το σταγονομετρο. Τι μπορω να κανω;τι να ανεβασω; αναγκαστικα , θα πρεπει να ξοδεψω καπου τα bloodgems(προσπαθω να ανεβασω arcane).

-Ποιο οπλο να αναβαθμισω παραπανω; (εβγαλα ηδη το εναμιση παιχνιδι με saw blade +10 και ludwig holy blade +10, το τελευταιο εχει πανω του 3 gems +18% atk).Εχω βρει ενα hammer, ενα uncanny amygdala arm και ενα whirlwig saw.

-Τα chalice dungeons τα παιζω, ετσι για την πλακα, τα βρισκω βαρετα. Εχω καθαρισει τα κανονικα pthumerian,hinterombΜου μειναν τα αλλα δυο και τα sinister,defiled κλπ. Θα βρω τιποτα καλο εκει, δεδομενου οτι ειμαι ηδη ng+ ?

-Εν τελει, εκανα βλακεια που αρχισα το old hunters με ng+ ?

ευχαριστω παιδια.

Δημοσ.

Οπως και σε ολα τα αλλα παιχνιδια της σειρας(που φανταζομαι οτι δεν τα εχεις παιξει αλλιως θα το γνωριζες ηδη)σε new game + το παιχνιδι ναι γινεται πιο δυσκολο,κοινως οι εχθροι κανουν παραπανω ζημια και εχουν περισσοτερη ζωη.

Αν δεν μπορεις να βγαλεις τον κυριο τοτε αναγκαστικα μονο μεσω online αν καλεσεις αλλους τον βγαζεις ή ξεκινας αν εχεις ορεξη νεο παιχνιδι/ηρωα απο την αρχη(απο το μηδεν δηλαδη)για να φας τα Dlc.

Οσο για τα Chalice αξιζουν μονο και μονο για καποια Unique bosses που εχουν,ειδικα το τελευταιο chalice με last boss την Yarnam.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...