keropi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ^ όχι, πρόσβαση από την πίσω είσοδο στην Old Yharnam έχεις από το Unseen Village, κοντά στη φυλακή που σε βάζουν και καλά.... πρέπει να μπείς στην Old Yharnam από εκεί για να μην είναι επιθετικός ο Djura
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ^ όχι, πρόσβαση από την πίσω είσοδο στην Old Yharnam έχεις από το Unseen Village, κοντά στη φυλακή που σε βάζουν και καλά.... πρέπει να μπείς στην Old Yharnam από εκεί για να μην είναι επιθετικός ο Djura Μα δεν έχει εκεί είσοδο....Για το unseen village λέω.Είμαι επάνω στην λάμπα, αριστερά άνοιξα την πόρτα και έφαγα τα γουρούνια και πήρα την στολή
Greenday13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παιδια καλησπερα. Διαβαζω αρκετες σελιδες απο το θρεντ και θα σας πω οτι ειμαι εντελως noob στο Bloodborne, και οτι δεν εχω παιξει κανενα dark souls. Θα ηθελα μερικες γενικες συμβουλες . Φυσικα , ακομα δεν εχω φτασει στο cleric beast, πλησιαζω μεν, χανω δε. Εκει φανταζομαι ειναι ουσιαστικα το πρωτο checkpoint. Γενικα η δυσκολια του ειναι απο αλλες εποχες, αλλα ταυτοχρονα εχει κατι μαγικο που με κανει να λεω : "αλλη μια φορα". Πρεπει να μαζευω echoes και να γυριζω να παιρνω αντικειμενα ; (μιας και δεν εχω insight ,δεν εχει νοημα για αναβαθμιση). Τα blood vials να τα ξοδευω ή απλα να αφηνω να χανω; Τι μπορω να κανω για να εκλιματιστω καπως με το παιχνιδι;
sndev Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 μαζευεις ψυχες και κανεις αναβαθμιση τα υπολοιπα ερχονται απο μονα τους .. μη ξοδευεθς σε αντικειμενα οχι ακομα τουλαχιστον..
vrwmiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Zeke,dimiyok,bedazzled , να πάρω kirkhammer η το άλλο το σπαθί από κάτω του; έχω+5 saw clever με ζαφίρι και πήρα ένα ξύλο με αστραπές εκεί στα γουρούνια στο unseen village
dimyok Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Tonitrus το λενε . Hunters axe και Ludwig's Holy Blade ειναι noobfriendly επιλογες . Το kirkhammer σε 2h ειναι το 2ο bosskiller 1ο ειναι το Ludwig's Holy Blade. 1
NEFTIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παιδια καλησπερα. Διαβαζω αρκετες σελιδες απο το θρεντ και θα σας πω οτι ειμαι εντελως noob στο Bloodborne, και οτι δεν εχω παιξει κανενα dark souls. Θα ηθελα μερικες γενικες συμβουλες . Φυσικα , ακομα δεν εχω φτασει στο cleric beast, πλησιαζω μεν, χανω δε. Εκει φανταζομαι ειναι ουσιαστικα το πρωτο checkpoint. Γενικα η δυσκολια του ειναι απο αλλες εποχες, αλλα ταυτοχρονα εχει κατι μαγικο που με κανει να λεω : "αλλη μια φορα". Πρεπει να μαζευω echoes και να γυριζω να παιρνω αντικειμενα ; (μιας και δεν εχω insight ,δεν εχει νοημα για αναβαθμιση). Τα blood vials να τα ξοδευω ή απλα να αφηνω να χανω; Τι μπορω να κανω για να εκλιματιστω καπως με το παιχνιδι; Αν μπορεις να αναβαθμιζεις οσο μπορεις το HP σου. Φτιαξε τεραστια μπαρα. Μη ξοδευεσαι αλλου. Μονο σε στατιστικα που θα σε βοηθησουν να χρησιμοποιεις οπλα που θεωρεις οτι βολευουν το στυλ σου. Κι αν μπορεις μεινε με ενα οπλο απο την αρχη ως το τελος του παιχνιδιου. Ετσι θα καταφερεις να το αναβαθμισεις στο μεγιστο δυνατο damage. Με τα souls που περισσευουν αγοραζε blood vials. Αυτα εχω να σου προτεινω. Και το παιχνιδι γινεται πιο ευκολο
dimyok Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η εχεις Quality build με 50 Str 50 Stamina και παιζεις επιθετικα . Εκει γινεται πιο ευκολο . 1
Greenday13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Προφανως και για να αναβαθμισω HP χρειαζομαι Insight , αρα πρεπει να φτασω τουλαχιστον στο πρωτο Boss. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι με τρεξιμο μπορεις να αποφυγεις ολοκληρες ομαδες εχθρων και να πας ξανα εκει που εχασες, αρα πρεπει να βγω απο τη λογικη "καταστρεφω ο,τι κινειται". Τελος ρε παιδια, βλεπω σε κατι walkthrough που εχουν οι τυποι απο την αρχη ενα τσεκουρι. Εμενα για πρωτα οπλα μου δινει ενα σπαθι σα μπαστουνι και το saw cleaver. Το τσεκουρι πως το εχουν αυτοι; ειναι απο δευτερο playthrough?
vrwmiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Προφανως και για να αναβαθμισω HP χρειαζομαι Insight , αρα πρεπει να φτασω τουλαχιστον στο πρωτο Boss. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι με τρεξιμο μπορεις να αποφυγεις ολοκληρες ομαδες εχθρων και να πας ξανα εκει που εχασες, αρα πρεπει να βγω απο τη λογικη "καταστρεφω ο,τι κινειται". Τελος ρε παιδια, βλεπω σε κατι walkthrough που εχουν οι τυποι απο την αρχη ενα τσεκουρι. Εμενα για πρωτα οπλα μου δινει ενα σπαθι σα μπαστουνι και το saw cleaver. Το τσεκουρι πως το εχουν αυτοι; ειναι απο δευτερο playthrough? Όχι το αγοράζεις.θα σε χρειαστεί για να βγάλεις τον χρυσό ιππότη άμα δεν το καταφέρεις με την μια.
Greygore Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Προφανως και για να αναβαθμισω HP χρειαζομαι Insight , αρα πρεπει να φτασω τουλαχιστον στο πρωτο Boss. Αν τα βρίσκεις σκούρα να φτάσεις τo/τα boss, υπάρχει ένα Madman's Knowledge στα sewers της πρώτης περιοχής που κάνει την ίδια δουλεία όσο αφορά να "ξυπνήσει" το doll για level up. Τελος ρε παιδια, βλεπω σε κατι walkthrough που εχουν οι τυποι απο την αρχη ενα τσεκουρι. Εμενα για πρωτα οπλα μου δινει ενα σπαθι σα μπαστουνι και το saw cleaver. Το τσεκουρι πως το εχουν αυτοι; ειναι απο δευτερο playthrough? Αν εννοείς το Hunter Axe, κανονικά θα έπρεπε να στο έχει στις αρχικές επιλογές... Το συγκεκριμένο, αν δεν το διάλεξες αρχικά, εμφανίζεται επίσης στο shop όταν βρεις το Saw Hunter Badge απο τα Sewers. 3
Greenday13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Αν τα βρίσκεις σκούρα να φτάσεις τo/τα boss, υπάρχει ένα Madman's Knowledge στα sewers της πρώτης περιοχής που κάνει την ίδια δουλεία όσο αφορά να "ξυπνήσει" το doll για level up. Αν εννοείς το Hunter Axe, κανονικά θα έπρεπε να στο έχει στις αρχικές επιλογές... Το συγκεκριμένο, αν δεν το διάλεξες αρχικά, εμφανίζεται επίσης στο shop όταν βρεις το Saw Hunter Badge απο τα Sewers. Σε ευχαριστω πολυ . Οχι, ειμαι σιγουρος πως δεν υπηρχε, στον πρωτο μου θανατο, μου δοθηκε το saw cleaver ή το Threaded cane. Διαλεξα το cleaver. Η χτεσινη μου προοδος : εκανα ενα ξεκαθαρισμα στο central yarnam,και με λιγη τρεχαλα εφτασα στο cleric beast. Ετσι πηρα ενα Insight με το οποιο ξυπνησα την κουκλα. Απο τοτε αναβαθμιζω συνεχεια, οταν φτανω τα 2000 echoes. Απο εκει και περα, εκανα μια βολτα απο τα sewers και βρηκα 2 madman's knowledge. Α επισης να πω οτι καλεσα τον father gascoigne να πολεμησει μαζι μου και εχασα το 1 μου insight. Δεν το ηξερα :/ Προτεινετε να τον χρησιμοποιησω για βοηθεια στο cleric beast ή να το βγαλω μονος μου; γενικα τα madman's knowledge να τα χρησιμοποιω; αν ναι, για ποιον λογο;
vrwmiaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Όχι ρε, μόνος.τι σόι κομάντο είσαι; να παιδευτείς να πάρεις το κολάι
Greygore Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Α επισης να πω οτι καλεσα τον father gascoigne να πολεμησει μαζι μου και εχασα το 1 μου insight. Δεν το ηξερα :/ Προτεινετε να τον χρησιμοποιησω για βοηθεια στο cleric beast ή να το βγαλω μονος μου; γενικα τα madman's knowledge να τα χρησιμοποιω; αν ναι, για ποιον λογο; Τα Madman's Knowledge δίνουν 1 insight το καθένα. Το μόνο που επηρεάζει το insight είναι κάποια events στο παιχνίδι (spoiler-free: όσο πιο ψηλό insight έχεις, τόσο πιο... "έντονα" φαίνονται αυτά τα events), καθώς και πόσο Frenzy Resistance / Beasthood έχει ο χαρακτήρας (με ψηλό insight, ψηλώνει το frenzy resist και χαμηλώνει το beasthood -- και αντίστροφα), οπότε δεν υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος να κρατάς μαζεμένα Knowledge (μέχρι να φτάσεις το cap των 99 Insight), εκτός και αν παίζεις με κάποιο build που χρησιμοποιεί το Beasthood (pellets και/ή Claw). Τέλος, τα insight μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις σαν currency στο Hunter's Dream για να αγοράσεις κάποια unique items ή για να κάνεις summon βοήθεια (είτε NPC σαν τον Father Gascoigne είτε παίκτες με το Bell). To κατά πόσο θες να χρησιμοποιείς summon γενικά εξαρτάται απο τα γούστα σου, αλλά είναι γενικά κανόνας πως με κάθε summon ανεβαίνει και το max health του boss που πολεμάς, οπότε αποφασίζεις εσύ αν αξίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα