sils Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Παιδια για να παρω το platinum πρεπει να νικησω μια φορα τον τελικο δηλαδή να επιλεξω refuse και μολις τον βγάλω ξανα load το παλιο save ξαναπαω στον ιδιο παλι refuse αφου χρησιμοποιεισω τις 3 chords πρωτα και μου βγαλει το κρυφο boss η δεν χρειάζεται το πρωτο μερος.
dimyok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 3 endings . Kαι μετα πας στα dungeons μεχρι την ptumherian queen .Εκει ειναι τα αγγουρια στα cursed/defiled .
sils Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 3 endings . Kαι μετα πας στα dungeons μεχρι την ptumherian queen .Εκει ειναι τα αγγουρια στα cursed/defiled .Ναι πρεπει να τον βγαλω 2 φορες τον τελικο?
dimyok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 2 φορες τον Gerhman ναι . Με τα 3 cords μετα τον Gerhman εμφανιζεται το τελικο boss. 1
keropi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 και κάτι διαφορετικό για το thread, παρατηρήστε την αλλαγή στον φωτισμό της αίθουσας: έχει και εκτελέσεις άλλων soundtracks παλιών και νέων παιχνιδιών στο video για όποιον ενδιαφέρεται 1
metallica 13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να περάσουμε τον laurence tne fisrt vicar?είμαι διακόσια lvl αλλά δεν μπορώ μόνος μου..προσπαθώ εδώ και τέσσερις μέρες!
dimyok Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με ας πουμε +9 gatling gun και Bowblade μπορεις να το κανεις cheese . Λεμε τωρα .... Απλως μενεις μακρια . Και παρεα να παρεις απλως κανει scale και θα σας ψηνει μαζι Φανταζομαι το εχεις καταλαβει οτι ειναι strong σε fire αλλα weak σε Bloodtinge Αν εισαι σε NG+3 και πανω παιζει να ειναι σχεδον αδυνατο να το βγαλεις μονος. 1
metallica 13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τον πέρασα σήμερα!!!!επιτέλους!!σε ng4..καθαρά και αντρικια χωρίς cheese..ο χειρότερος αρχηγός..με ένα χτύπημα είσαι νεκρός.. 1
dimyok Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εμμ ναι ειναι . Αλλα μετα ειναι και το Orphan of Khos που εχει πιο αντε γεια moveset , θεμα τυχης να μη σε χτυπησει στην τελευταια φαση . Λεγε οτι εισαι σε ng+4 για το αναλογο cheese που δεν θες 1
metallica 13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γενικά το old hunters ήταν ένας εφιάλτης..μου φύγε η μαγκια!! 1
vrwmiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 δε με λετε με πποια πανοπλια πηρατε την χειρονομια κια το σημα απο τον djura?
wiseguy7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά αν πάρω το game of the year edition θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι και το dlc με τον χαρακτήρα που έχω ήδη??
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά αν πάρω το game of the year edition θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι και το dlc με τον χαρακτήρα που έχω ήδη?? Ναι αρκει να κανεις πρωτα οτι update εχει βγει.
keropi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 δε με λετε με πποια πανοπλια πηρατε την χειρονομια κια το σημα απο τον djura? Πρέπει να μπεις από την πόρτα που ανοίγεις μετά το Dark Beast Paarl στην Old Yharnam και να πας στον τύπο, τότε είναι που σου μιλάει και δεν είναι επιθετικός - οπότε και σου δίνει τα καλούδια.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δηλαδή από old yharnam το κόβω όλο δεξιά για τις σκεπές και να κατέβω το γύρω γύρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα