Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντως μεχρι στιγμης τα dungeon δεν με εχουν δυσκολεψει(μετα δεν ξερω τι γινεται)

Ε ναι λογικο, (το εχω ξαναναπει σε παλιοτερα ποστ) οτι απο depth 1-3 ειναι παιδικα (για μικρα level) 4-5 ειναι οκ, και το ζουμι ειναι στα RFC dungeons :D

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που δεν πας χωρίς runes και κατω απο 200 . Χτες μπηκα σε ενα root lv 5 εψαχνα τα lost και μου την πεφτει ενας crow σε μια γωνια ,στριβω και του την αναβω με το 2h holy 1 shoted :-D  , τελικα δεν ηταν npc αλλα που πας ρε καραμητρο με 400 hp 

Δημοσ.

που δεν πας χωρίς runes και κατω απο 200 . Χτες μπηκα σε ενα root lv 5 εψαχνα τα lost και μου την πεφτει ενας crow σε μια γωνια ,στριβω και του την αναβω με το 2h holy 1 shoted :-D  , τελικα δεν ηταν npc αλλα που πας ρε καραμητρο με 400 hp 

τι 200? level? οχι ρε ειπαμε :P με 650-750 hp στα FRC βγαινει μια χαρα,,,ασε που μπορεις να εχεις gems με %dmg on full hp, γιατι θα εισαι παντα με full εκει μεσα ή θα ψοφας με την μια, οποτε αξιζει!

γαμω ειναι τα FRC? πως τα βλεπεις? :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια μικρή βοηθεια.....

Επειδη με αυτο το παιχνιδι πραγματικα κολησα ξανα με τα games ....και θελω να παρω πλατινα μπορεί καποιος να μου πει εαν μπορω απο τωρα να κανω την μαχη στο great tree με τον gerh... και αν μου βγαζει επιλογες πια να απαντησω η να παω να ψαξω για τα αλλα trophies πρωτα?

Δημοσ.

Μια μικρή βοηθεια.....

Επειδη με αυτο το παιχνιδι πραγματικα κολησα ξανα με τα games ....και θελω να παρω πλατινα μπορεί καποιος να μου πει εαν μπορω απο τωρα να κανω την μαχη στο great tree με τον gerh... και αν μου βγαζει επιλογες πια να απαντησω η να παω να ψαξω για τα αλλα trophies πρωτα?

Η τελευταια μαχη με τον κυριο που λες ειναι οπως το γραφω.Τελευταια.Μετα ξεκινας παλι απο την αρχη σε New game+ δηλαδη κρατας οτι εχεις και η δυσκολια ειναι λιγο πιο πανω(δηλαδη οι εχρθοι εχουν παραπανω ζωη και κανουν και παραπανω ζημια).Αρα τελειωσε οτι αλλα Achievement μπορεις πριν απο αυτον.

Και μιας και δεν γνωριζω τι εχεις κανει ως τωρα ωριστε και ενας οδηγος για να μην χαθεις

http://www.playstationtrophies.org/forum/bloodborne/262927-bloodborne-trophy-guide-road-map.html

Δημοσ.

Estimated trophy difficulty: 7 λεει ο guide  :P >Kανει το κολπο με το save σε usb πριν τον Gerhman αλλιως κανονικα για τα 3 endings θελει 3 φορες.

Δημοσ.

Την πλατιναρα και εγω την παιχνιδαρα!!!!Ευχομαι στο αμεσο μελλον να εχουμε περεταιρω ανακοινωσεις για συνεχιση της σειρας)

• Like 1
Δημοσ.

Η τελευταια μαχη με τον κυριο που λες ειναι οπως το γραφω.Τελευταια.Μετα ξεκινας παλι απο την αρχη σε New game+ δηλαδη κρατας οτι εχεις και η δυσκολια ειναι λιγο πιο πανω(δηλαδη οι εχρθοι εχουν παραπανω ζωη και κανουν και παραπανω ζημια).Αρα τελειωσε οτι αλλα Achievement μπορεις πριν απο αυτον.

Και μιας και δεν γνωριζω τι εχεις κανει ως τωρα ωριστε και ενας οδηγος για να μην χαθεις

http://www.playstationtrophies.org/forum/bloodborne/262927-bloodborne-trophy-guide-road-map.html

μπα μαλλο πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη ρε γαμοτο δεν βρηκα πουθενα την Eileen ...........τωρα ειμαι στον τελικο απο το μαιν στορυ υπαρχει καμια ελπιδα να βρω την Eileen?

Δημοσ.

μπα μαλλο πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη ρε γαμοτο δεν βρηκα πουθενα την Eileen ...........τωρα ειμαι στον τελικο απο το μαιν στορυ υπαρχει καμια ελπιδα να βρω την Eileen?

Απο οτι διαβαζω μονο new game + και για οδηγιες για αυτην γραψε Eileen The crow στο youtube.

Δημοσ.

Μου εδωσε φιλος μου την goty να παιξω λιγο και οντως δεν θυμαμαι τα summon npcs να ηταν τοσο αδυναμα. Εκανα πχ Summon τον gasgoine για το cleric beast να γελασω(μιας και σε αλλα souls παιχνιδια ειναι δυνατα τα npc)και μου ψοφησε στα επομενα mobs,το ιδιο και σε μερικα chalice dungeons.

Δημοσ.

Δε λες που εχει και npc .Οταν το τελειωσα δεν ειχε καθολου  :-D Και ειδικα στα chalice 2 λεπτα αντιπερισπασμος ειναι μεγαλη βοηθεια , κανεις summon αφου καθαρισεις το δρομο απο mobs.

Δημοσ.

Δε λες που εχει και npc .Οταν το τελειωσα δεν ειχε καθολου  :-D Και ειδικα στα chalice 2 λεπτα αντιπερισπασμος ειναι μεγαλη βοηθεια , κανεις summon αφου καθαρισεις το δρομο απο mobs.

Ναι αλλα αν ειναι να ψοφανε πριν καν φτασουμε στο boss ε τοτε να τα βρασω εν μερη. :P

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα που μπορώ να βρω σε καλή τιμή το expansion ξέρεις κανείς?

Και κάτι ακόμα ίσως χαζό μπορώ να το βρω σε used?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...