Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Saves στο κάθε user account .Σβηστα όλα απο το save data management στις ρυθμισεις.Αυτά κολλάνε στην loading screen.

Μηπως εχεις παει οnline σε καποιον που ειχε το Old Hunters και σε flagαρε ; 

Σαν τελευταια λυση παρε ενα φτηνο 2.5 αρη και αλλαξε το δισκο θα βρεις ευκολα οδηγο στο google

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-how-to-cheaply-upgrade-your-ps4-to-2tb

οποισδηποτε εξωτερικος σε κουτι ανοιγει ,βγαινει πολυ φτηνοτερα και αξιζει τον κοπο .

Δες και τους 2 φτηνους ssd http://gameshopper.gr/ αν παιζεις 2-3 συγκεκριμενα games μονο και δεν το fullαρεις στα downloads.

Επεξ/σία από dimyok
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ρε Sony που να σε παρει και να σε σηκωσει.Τρελαθηκες με τις πωλησεις και θα μας τρελανεις και εμας μου φενεται.Το πανε γυρευοντας να το διωξω το ps4 με τετοιες τιμες που βλεπω ακομα και στο εξωτερικο(για αυτους που νομιζουν οτι η Complete edition ειναι μονο στην Ελλαδα ακριβη λογω capital control)

http://www.amazon.it/Sony-Computer-Entertainment-Bloodborne-Edizione/dp/B01733YMKU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1456170670&sr=8-3&keywords=bloodborne

Δημοσ.

Ωραία η japan limited edition αλλά δεν βλέπω να έχει eng subs και το Dlc θα παιζει σε eu psn ;( και το Χ και Ο ειναι αντιστραμμενα αλλα αυτο φτιάχνει )

Δημοσ.

Υπάρχει και η φθηνότερη έκδοση με eng subs... το button mapping όντως φτιάχνει εύκολα μέσω του OS, αλλά και πάλι δεν είναι πρόβλημα (π.χ. στις κονσόλες της Nintendo είναι αντεστραμμένο και δεν γίνεται θέμα).

ΥΓ: Το DLC είναι στο δισκάκι από όσο ξέρω και παίζει παντού.

Δημοσ.

Κάπου στο 60ντάρι το βρίσκεις από base.com και game.co.uk. Δεν είναι και ουσιαστική διαφορά αλλά μην ξεχνάμε ότι παίρνουμε ένα game που σφύζει από ποιότητα από πάνω μέχρι κάτω + DLC + το υψηλό replayability του. Κάπου τόσο έχει και το Uncharted Collection θα μου πείτε και κάτι Until Dawn στα 40-50 ευρώ.

Από την άλλη η χαμηλή ζήτηση του Xbox One σε σχέση με το PS 4 στον κόσμο έχει και τα θετικά της διότι βρίσκω δυνατούς τίτλους όπως Halo 5, Forza 6, Rise of the Tomb Raider, Halo συλλογή και μερικά ακόμα κάτω από τα 30 ευρώ στο εξωτερικό και μερικά στην Ελλάδα. Ξέρετε τι είναι να βρίσκεις φημισμένους τίτλους κάτω από τα 30 ευρώ σε διάστημα 3-4 μηνών; 

Δημοσ.

^ φυσικά, σημαίνει ότι δε πουλάνε και πέφτει η τιμή να φύγουν.... δεν είναι τόσο καλή η ms (και η sony και οποιαδήποτε εταιρεία  :-D ) για να θέλει να δίνει φτηνό software  ;) + το ότι υπάρχει ανταγωνισμός οπότε σου λέει μπορεί να πάρουμε και κανα πελάτη λόγο φθηνών παιχνιδιών , δεν είναι κακό αυτό.

Εννοείται ότι αυτό συμφέρει τους καταναλωτές, μακάρι να γίνει σαν τα pc φάση που σε 2 μήνες έχει προσφορές με 20-25ευρώ παρακάτω και αγοράζεις καλό παιχνίδι με 25-30ευρώ - έστω και steam key. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου στο 60ντάρι το βρίσκεις από base.com και game.co.uk. Δεν είναι και ουσιαστική διαφορά αλλά μην ξεχνάμε ότι παίρνουμε ένα game που σφύζει από ποιότητα από πάνω μέχρι κάτω + DLC + το υψηλό replayability του. Κάπου τόσο έχει και το Uncharted Collection θα μου πείτε και κάτι Until Dawn στα 40-50 ευρώ.

Από την άλλη η χαμηλή ζήτηση του Xbox One σε σχέση με το PS 4 στον κόσμο έχει και τα θετικά της διότι βρίσκω δυνατούς τίτλους όπως Halo 5, Forza 6, Rise of the Tomb Raider, Halo συλλογή και μερικά ακόμα κάτω από τα 30 ευρώ στο εξωτερικό και μερικά στην Ελλάδα. Ξέρετε τι είναι να βρίσκεις φημισμένους τίτλους κάτω από τα 30 ευρώ σε διάστημα 3-4 μηνών; 

Να πω για αλλη μια φορα οτι οταν βαζω το παραπανω παιχνιδι κουτατο προφανως και με ενδιαφερει η κουτατη εκδοση αλλιως οντως υπηρχε και η αρκετα φθηνοτερη digital εκδοση με τα μισα χρηματα.

Οσο για το Uncharted collection που αναφερεις,δεν θυμαμαι να ειχε πωτε αρχικη τιμη κυκλοφοριας 68ευρω,και ουτε ειχε μεινει η τιμη του ετσι σταθερη https://www.skroutz.gr/s/6999640/Uncharted-The-Nathan-Drake-Collection-PS4.html?from=catspan .Βασικα δεν θυμαμαι ως τωρα παιχνιδι Ps4 που να εχει φτασει σε επιπεδα τιμων του Bloodborne. Ακομα και η απλη εκδοση 1 χρονο σχεδον που εχει βγει εχει πεσει μολις μερικα ευρω....

Δημοσ.

Μια απορια ρε παιδια εχω.Με το που ανοιξεις τον ταφο με το dlc(στο hunters dream) κομματι του παιχνιδιου η σωστη διαδρομη μετεπειτα πια ειναι?Nα τερματισω πρωτα το κυριο στορυ του bloodborne και μετα να πιασω και το old hunters?

Δημοσ.

Μια απορια ρε παιδια εχω.Με το που ανοιξεις τον ταφο με το dlc(στο hunters dream) κομματι του παιχνιδιου η σωστη διαδρομη μετεπειτα πια ειναι?Nα τερματισω πρωτα το κυριο στορυ του bloodborne και μετα να πιασω και το old hunters?

Αν εννοεις απο μεριας story και πως πανε με την σειρα,,,θα σε γελασω :P

Αν εννοεις απο θεμα ευκολιας, μπορεις μεχρι Nightmare of Mensis και μετα να πιασεις το dlc,,,Αφου τελειωσεις εκει, πας για Gherman.

Απο την αλλη, αν θες να πας γρηγορα σε NG7++κλπ κανεις μονο τα main bosses και skip Gherman. Φτανεις στο max δυσκολιας NG και απολαμβανεις το game + dlc ή αφηνεις optional bosses ωστε να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για invasions.

Πριν βγει το dlc, πηγαινα απευθειας chalice dungeons για τα gems και stones, εκανα rush στα optional bosses για να ξεκλειδωσω τα υπολοιπα chalice dungeons και ειχα παει 100 στα μπαμ! Τελειωνα το main και πηγαινα NG's+, pvp κλπ

Οπως νομιζεις εσυ καλυτερα,,,αλλα γενικα για να εισαι οκ στο dlc θελεις +6 weapon και 50lvl πανω κατω. Παντα τα dlc ειναι πιο δυσκολα απο main game.

Παντως,,,ασχετο, αλλα το να παιζεις σε σολο ειναι πολυ πιο ευκολο απ'οτι σε coop :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη σειρά καλυτερα, γιατι πχ αν εισαι στο τελος με το Hunters Dream να καιγεται χανεις καποιους διαλογους.

Ξερει κανεις που ειναι το lost Holy Blade και κανα 21.5 radial nourishing ; γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο απο lost Amygdalas και πανω με πολλες προσπαθειες

Και μην πας πρώτη φορα με NG++ γιατι θα σε σκίσουν , ειδικα αν εχεις καποιον online μαζι τα Boss κανουν scaling oποτε 3 νουμπαδες μαζι πανε ακλαφτοι . Σε κάποια boss μπορείς να έχεις 1-2 npcs για δόλωμα , να φάει αυτούς οσο κανεις το backjob  :-D

Επεξ/σία από dimyok
  • Like 1
Δημοσ.

Αν εννοεις απο μεριας story και πως πανε με την σειρα,,,θα σε γελασω :P

Αν εννοεις απο θεμα ευκολιας, μπορεις μεχρι Nightmare of Mensis και μετα να πιασεις το dlc,,,Αφου τελειωσεις εκει, πας για Gherman.

Απο την αλλη, αν θες να πας γρηγορα σε NG7++κλπ κανεις μονο τα main bosses και skip Gherman. Φτανεις στο max δυσκολιας NG και απολαμβανεις το game + dlc ή αφηνεις optional bosses ωστε να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για invasions.

Πριν βγει το dlc, πηγαινα απευθειας chalice dungeons για τα gems και stones, εκανα rush στα optional bosses για να ξεκλειδωσω τα υπολοιπα chalice dungeons και ειχα παει 100 στα μπαμ! Τελειωνα το main και πηγαινα NG's+, pvp κλπ

Οπως νομιζεις εσυ καλυτερα,,,αλλα γενικα για να εισαι οκ στο dlc θελεις +6 weapon και 50lvl πανω κατω. Παντα τα dlc ειναι πιο δυσκολα απο main game.

Παντως,,,ασχετο, αλλα το να παιζεις σε σολο ειναι πολυ πιο ευκολο απ'οτι σε coop :P

Αυτην την στιγμη ειμαι 83 λεβελ και εχω το σουλ κλιβερ+8 και +7 το χολυ μπλειντ  :P Εχω πορωθει αγρια με την παιχνιδαρα που ψαχνω τα παντα μεσα στο παιχνιδι(εχω μπει και σε σκεψεις μπας και το βγαλω και πλατινα )  :-)

Παντως μεχρι στιγμης τα dungeon δεν με εχουν δυσκολεψει(μετα δεν ξερω τι γινεται)

Ανεβασα και ενα βιντεακι απο την σημερινη μου μαχη. :P

• Like 1
Δημοσ.

^ φυσικά, σημαίνει ότι δε πουλάνε και πέφτει η τιμή να φύγουν.... δεν είναι τόσο καλή η ms (και η sony και οποιαδήποτε εταιρεία  :-D ) για να θέλει να δίνει φτηνό software  ;) + το ότι υπάρχει ανταγωνισμός οπότε σου λέει μπορεί να πάρουμε και κανα πελάτη λόγο φθηνών παιχνιδιών , δεν είναι κακό αυτό.

Σαφώς κι εννοώ αυτό. Φυσικά, το ότι δεν πουλάει τρελλά ένας τίτλος που μου αρέσει λίγο με νοιάζει, εφόσον τα έχει βγάλει τα λεφτά του για μένα ή την εκάστοτε εταιρεία. Θυμάμαι το Reach day one στα 45 ευρώ το πήρα τότε που το Halo ήταν στις δόξες του. ΓΙα του στραβού το δίκιο στα retail παιχνίδια που publisher είναι η MS τόσο στο 360 όσο και στο One οι τιμές πέφτουν σχετικά γρήγορα κυρίως αν αγοράζεις απέξω. Το ίδιο ισχύει και για εκείνα της Sony αλλά πιο επιλεκτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...