dimyok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μα το θέλει κουτατο . Αλλιώς έπαιζε και 30 μαζί με το DLC στα sales.
bedazzled Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Κουτάτο είναι το μεταχειρισμένο και ψηφιακό το expansion. Είναι μια μεσοβέζικη λύση. Εγώ ας πούμε έχω την συλλεκτική με το steelbook. Με συμφέρει να την πουλήσω για να πάρω αυτή; Όχι, απλά θα περιμένω κάποιο sale για το DLC (ήδη το ρίξανε μια φορά στα €10). Άμα είναι να πληρώσεις χρυσό το κουτάτο, αναγκαστικά βάζεις νερό στο κρασί σου και παίρνεις ψηφιακό (είτε εν μέρει, είτε εξ'ολοκλήρου). Αλλιώς υπομονή μέχρι το 2020 να βγουν τα Platinum/budget games... αν δεν τα έχουν κάνει όλα ψηφιακά μέχρι τότε. Επίσης για την τσιμπημένη τιμή σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι λιβανίστηκε υπερβολικά, σε σημείο πολλοί (έχω βαρεθεί να το ακούω από PC gamers) να λένε ότι είναι το μοναδικό αξιόλογο PS4 exclusive (κάτι απόλυτα αναληθές, μιας και υπάρχουν κι αλλά exclusives που αξίζουν). Ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε με λίγα λόγια...
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μα γιατι αφου δεν γραφουν μερικοι οτι δεν αξιζει να παιρνεις τα παιχνιδια day one γιατι ειναι ακριβα αλλα να περιμενεις??? https://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html Ακομα και το απλο παιχνιδι σοβαρο price drop εχει σχεδον 1 χρονο απο οταν βγηκε. Οσο και για αυτο που γραφεις παραπανω,εν μερη ειμαι και εγω μεσα σε αυτους αλλα δεν το εγραψες σωστα. Το Bloodborne ειναι το μονο καλο exclusive που φτανει σε σημειο να αναγκαζει κοσμο να αγορασει ολοκληρο ps4 για να το παιξει. Ναι το ps4 εχει και αλλα αξιολογα exclusives,remastered και μη,αλλα κανενα που να φτανει το Bloodborne τοσο πολυ. Εν μερη ειναι και ο λογος που το DS2 ηταν τοσο μετριο σαν παιχνιδι εκτως απο τα bosses του Dlc.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, παρά τις όποιες δυσκολίες του.το βάζω δίπλα στο last of us ως must play.εφόσον πουλάει λογικό είναι να μην πέφτει,η προσφορά που είχαν βγάλει ήταν τίμια σαν goty
dimyok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά 45 $ το είχα πάρει και 9,99 το dlc 55 σύνολο τώρα το βλέπω λίγο ακριβότερο Φυσικά αξίζει περισσότερο από το Lords of the Fallen collectors που είχα πάρει περίπου στα 40.
The__Blade Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι κυρίως pcgamer, την κονσόλα την αγόρασα για το helldivers και (τώρα υπάρχει και σε pc) αλλά το bloodborne ήταν αποκάλυψη. Το παιχνίδι είναι όντως ένας σοβαρός λόγος για να πάρει κάποιος την κονσόλα. Προσωπικά τα DS δεν μου άρεσαν σαν παιχνίδια, δηλαδή αυτό το μεσαιονικό περιβάλλον είναι χιλιοπαιγμένο και με μεγάλες επιτυχίες πίσω του. Από την άλλη ο κόσμος του Bloodborne είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στα rpg και arpg. Δεν έχω το expansion ακόμα αλλά σε κάποια προσφορά θα το τσιμπίσω.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις έβγαλα την Αμέλια,2 fire papers 10 blood vials και βεντούζα την πήρα, ανάσα δεν την άφησα να πάρει 1
dimyok Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλά φτάσε στην Εbrietas και να δούμε πόσες βεντούζες θα σου πάρει . Με το που έβγαλες το beast στην Old Yharnam ανοίγει η πόρτα στο Cathedral Ward . Στο church workshop έχει το badge για το http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade 1
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλά φτάσε στην Εbrietas και να δούμε πόσες βεντούζες θα σου πάρει . Με το που έβγαλες το beast στην Old Yharnam ανοίγει η πόρτα στο Cathedral Ward . Στο church workshop έχει το badge για το http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade Ενω δηλαδη στον μαρτυρα δεν θα φαει ψοφους
vrwmiaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 O πω o πω μα τι μίσος είναι αυτό....αντί να χαίρεστε που προοδεύω
D.Luffy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αυτός ο ορφανός του Κώστα με έχει ψοφήσει. Έχω χάσει το λογαριασμό με τους θανάτους. Δεν την παλεύω με τίποτα
Alastor192 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι κυρίως pcgamer, την κονσόλα την αγόρασα για το helldivers και (τώρα υπάρχει και σε pc) αλλά το bloodborne ήταν αποκάλυψη. Το παιχνίδι είναι όντως ένας σοβαρός λόγος για να πάρει κάποιος την κονσόλα. Προσωπικά τα DS δεν μου άρεσαν σαν παιχνίδια, δηλαδή αυτό το μεσαιονικό περιβάλλον είναι χιλιοπαιγμένο και με μεγάλες επιτυχίες πίσω του. Από την άλλη ο κόσμος του Bloodborne είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στα rpg και arpg. Δεν έχω το expansion ακόμα αλλά σε κάποια προσφορά θα το τσιμπίσω. Welcome to the club...οντως κορυφη το Bloodborne.Θα σου προτεινα να παρεις το The Last of Us για PS4 αν δεν το χεις παιξει στο PS3
vrwmiaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλά φτάσε στην Εbrietas και να δούμε πόσες βεντούζες θα σου πάρει . Με το που έβγαλες το beast στην Old Yharnam ανοίγει η πόρτα στο Cathedral Ward . Στο church workshop έχει το badge για το http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade Είναι εκείνη η πόρτα δεξιά μέσα στο cathedral , ανεβαίνοντας το ασανσέρ , περνάω μα γέφυρα, που σε πυροβολάνε,που έχει δυο πατώματα και πάνω είναι κλειδωμένη;
dimyok Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν κολλησες στο Orphan of Kos ,το ΑΙ του μετα το λυσασμενο πηδο δεν στριβει αρκετα γρηγορα .οπωτε το περιμενεις , τρεχεις απο πισω και staby staby .Mε charge βγαζεις και visceral , ειναι boss που οι cheap tactics είναι must μαζι με το γ@μημενο first Vicar που το έβγαλα με το bowblade Είναι εκείνη η πόρτα δεξιά μέσα στο cathedral , ανεβαίνοντας το ασανσέρ , περνάω μα γέφυρα, που σε πυροβολάνε,που έχει δυο πατώματα και πάνω είναι κλειδωμένη; Ναι αλλά θες το κλειδι που ειναι στο Unseen Village
vrwmiaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν κολλησες στο Orphan of Kos ,το ΑΙ του μετα το λυσασμενο πηδο δεν στριβει αρκετα γρηγορα .οπωτε το περιμενεις , τρεχεις απο πισω και staby staby .Mε charge βγαζεις και visceral , ειναι boss που οι cheap tactics είναι must μαζι με το γ@μημενο first Vicar που το έβγαλα με το bowblade Ναι αλλά θες το κλειδι που ειναι στο Unseen Village https://www.youtube.com/watch?v=3xODpeFgqno Μα δάσκαλε, τότε πως άνοιξε η πόρτα αφού θέλει κλειδί;ή μιλάς για άλλη περιοχή και μπερδεύτηκα; Το badge από το μπαούλο το έχω πάρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα