Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουτάτο είναι το μεταχειρισμένο και ψηφιακό το expansion. Είναι μια μεσοβέζικη λύση. Εγώ ας πούμε έχω την συλλεκτική με το steelbook. Με συμφέρει να την πουλήσω για να πάρω αυτή; Όχι, απλά θα περιμένω κάποιο sale για το DLC (ήδη το ρίξανε μια φορά στα €10).

Άμα είναι να πληρώσεις χρυσό το κουτάτο, αναγκαστικά βάζεις νερό στο κρασί σου και παίρνεις ψηφιακό (είτε εν μέρει, είτε εξ'ολοκλήρου).

Αλλιώς υπομονή μέχρι το 2020 να βγουν τα Platinum/budget games... αν δεν τα έχουν κάνει όλα ψηφιακά μέχρι τότε.

Επίσης για την τσιμπημένη τιμή σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι λιβανίστηκε υπερβολικά, σε σημείο πολλοί (έχω βαρεθεί να το ακούω από PC gamers) να λένε ότι είναι το μοναδικό αξιόλογο PS4 exclusive (κάτι απόλυτα αναληθές, μιας και υπάρχουν κι αλλά exclusives που αξίζουν).

Ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε με λίγα λόγια...

Δημοσ.

Μα γιατι αφου δεν γραφουν μερικοι οτι δεν αξιζει να παιρνεις τα παιχνιδια day one γιατι ειναι ακριβα αλλα να περιμενεις???

https://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html

Ακομα και το απλο παιχνιδι σοβαρο price drop εχει σχεδον 1 χρονο απο οταν βγηκε.

Οσο και για αυτο που γραφεις παραπανω,εν μερη ειμαι και εγω μεσα σε αυτους αλλα δεν το εγραψες σωστα. Το Bloodborne ειναι το μονο καλο exclusive που φτανει σε σημειο να αναγκαζει κοσμο να αγορασει ολοκληρο ps4 για να το παιξει. Ναι το ps4 εχει και αλλα αξιολογα exclusives,remastered και μη,αλλα κανενα που να φτανει το Bloodborne τοσο πολυ.

Εν μερη ειναι και ο λογος που το DS2 ηταν τοσο μετριο σαν παιχνιδι εκτως απο τα bosses του Dlc.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, παρά τις όποιες δυσκολίες του.το βάζω δίπλα στο last of us ως must play.εφόσον πουλάει λογικό είναι να μην πέφτει,η προσφορά που είχαν βγάλει ήταν τίμια σαν goty

Δημοσ.

Καλά 45 $ το είχα πάρει και 9,99 το dlc 55 σύνολο τώρα το βλέπω λίγο ακριβότερο :-D  Φυσικά αξίζει περισσότερο από το Lords of the Fallen collectors που είχα πάρει περίπου στα 40.

Δημοσ.

Είμαι κυρίως pcgamer, την κονσόλα την αγόρασα για το helldivers και (τώρα υπάρχει και σε pc) αλλά το bloodborne ήταν αποκάλυψη.

Το παιχνίδι είναι όντως ένας σοβαρός λόγος για να πάρει κάποιος την κονσόλα.

Προσωπικά τα DS δεν μου άρεσαν σαν παιχνίδια, δηλαδή αυτό το μεσαιονικό περιβάλλον είναι χιλιοπαιγμένο και με μεγάλες επιτυχίες πίσω του.

Από την άλλη ο κόσμος του Bloodborne είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στα rpg και arpg.

Δεν έχω το expansion ακόμα αλλά σε κάποια προσφορά θα το τσιμπίσω.

Δημοσ.

Καλά φτάσε στην Εbrietas και να δούμε πόσες βεντούζες θα σου πάρει . Με το που έβγαλες το beast στην Old Yharnam ανοίγει η πόρτα στο Cathedral Ward . Στο church workshop έχει το badge για το http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade

Ενω δηλαδη στον μαρτυρα δεν θα φαει ψοφους :P

Δημοσ.

Είμαι κυρίως pcgamer, την κονσόλα την αγόρασα για το helldivers και (τώρα υπάρχει και σε pc) αλλά το bloodborne ήταν αποκάλυψη.

Το παιχνίδι είναι όντως ένας σοβαρός λόγος για να πάρει κάποιος την κονσόλα.

Προσωπικά τα DS δεν μου άρεσαν σαν παιχνίδια, δηλαδή αυτό το μεσαιονικό περιβάλλον είναι χιλιοπαιγμένο και με μεγάλες επιτυχίες πίσω του.

Από την άλλη ο κόσμος του Bloodborne είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στα rpg και arpg.

Δεν έχω το expansion ακόμα αλλά σε κάποια προσφορά θα το τσιμπίσω.

Welcome to the club...οντως κορυφη το Bloodborne.Θα σου προτεινα να παρεις το The Last of Us για PS4 αν δεν το χεις παιξει στο PS3

Δημοσ.

Καλά φτάσε στην Εbrietas και να δούμε πόσες βεντούζες θα σου πάρει . Με το που έβγαλες το beast στην Old Yharnam ανοίγει η πόρτα στο Cathedral Ward . Στο church workshop έχει το badge για το http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade

Είναι εκείνη η πόρτα δεξιά μέσα στο cathedral , ανεβαίνοντας το ασανσέρ , περνάω μα γέφυρα, που σε πυροβολάνε,που έχει δυο πατώματα και πάνω είναι κλειδωμένη;

Δημοσ.

Αν κολλησες στο Orphan of Kos ,το ΑΙ του μετα το λυσασμενο πηδο δεν στριβει αρκετα γρηγορα .οπωτε το περιμενεις , τρεχεις απο πισω και staby staby  :-D .Mε charge βγαζεις και visceral , ειναι boss που οι cheap tactics είναι must μαζι με το γ@μημενο first Vicar που το έβγαλα με το bowblade

Είναι εκείνη η πόρτα δεξιά μέσα στο cathedral , ανεβαίνοντας το ασανσέρ , περνάω μα γέφυρα, που σε πυροβολάνε,που έχει δυο πατώματα και πάνω είναι κλειδωμένη;

Ναι αλλά θες το κλειδι που ειναι στο Unseen Village 

Δημοσ.

Αν κολλησες στο Orphan of Kos ,το ΑΙ του μετα το λυσασμενο πηδο δεν στριβει αρκετα γρηγορα .οπωτε το περιμενεις , τρεχεις απο πισω και staby staby :-D .Mε charge βγαζεις και visceral , ειναι boss που οι cheap tactics είναι must μαζι με το γ@μημενο first Vicar που το έβγαλα με το bowblade

Ναι αλλά θες το κλειδι που ειναι στο Unseen Village https://www.youtube.com/watch?v=3xODpeFgqno

Μα δάσκαλε, τότε πως άνοιξε η πόρτα αφού θέλει κλειδί;ή μιλάς για άλλη περιοχή και μπερδεύτηκα;

Το badge από το μπαούλο το έχω πάρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...