dimyok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 το rifle spear έχει το καλύτερο dmg από όλα τα κουμπούρια αλλά προσωπικά προτιμώ αυτό http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Blacksky+Eye και το Bowblade είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι το δρακουλινι
vrwmiaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 μια βοηθεια,την πρωτη φορα που παω να σκοτωσω τον χεμρικ με την θεια παρεα,ψοφησε η θεια ,δεν προλαβα να τον φαω και τωρα δεν ξανα βγαινει μαζι μου.τωρα τι κανω?μιλαμε δεν πεφτει το αιμα του με τιποτα
dimyok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά το κάνεις πολύ δύσκολο να καταλάβουμε που είσαι . Μυρίζω τα νύχια μου αλλά δεν .... ποια είναι η θεία και ποιος ο χεμρικ περιοχή δεν λέει ??
zeke Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Για την Eileen λεει και το questline της. Αλλα αμα ψοφησει αυτη εκει, χανεις το quest, εκτος αν το εκανες save πριν σε usb και το ξαναπροσπαθουσες πιο ευκολος τροπος ειναι με poison knives...αλλα αν εισαι καλος στα parrys βγαινει πολυ πιο γρηγορα
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά το κάνεις πολύ δύσκολο να καταλάβουμε που είσαι . Μυρίζω τα νύχια μου αλλά δεν .... ποια είναι η θεία και ποιος ο χεμρικ περιοχή δεν λέει ?? Ο φίλος του father Gascoigne, εκείνο το καθίκι με την χρυσή πανοπλία.Πως το έκανα save a σε usb; με το που έχασα το έκλεισα αλλά το έπιασε το save.Δεν έχω σφαίρες και λεφτά για συνεχόμενα stun
dimyok Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αν είσαι στο τελευταίο patch την εκατσες δεν μπορεις να κανεις quick quit και να το σωσεις . Αν ψοφησε η Eileen δεν ξαναγίνεται respown και χανεις τα Blades of Mercy , crow armor και hunter rune . Ξενερωμα αλλα με το που θα παρεις το Radient Badge και πας και σε dungeons θα βρεις καλυτερα .Δεν ξερω τι γινεται με τα lost Blades of Mercy που ισως ακομα μπορεις να βρεις μεσα σε Challice o Ζεκε θα το δει Aλλα λογικα θα θελει το crow hunter's badge για να μπορεις να τα αγορασεις απο τα mesangers Δυστυχως ο μονος τροπος να ζωντανεψει npc ειναι ξανα απο την αρχη η στο νεο campaign
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 https://m.youtube.com/watch?v=-K17DZXDjZo Μόλις τον έβγαλα, είχα σε δύο χέρια το τσουρέκι και 4 blood vials.Όταν είχε ψοφήσει η θεία με έδωσε κάτι αλλά δεν θυμάμαι
savakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 όπως φαίνεται υπάρχει δυσκολία στο να χτυπούν πάντα με την πλευρά των δοντιών. Άρα σωστά το δίστομο Saw Spear μου φαίνεται πιο λειτουργικό....
dimyok Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έπρεπε να τους κάνουν παραγγελία αυτό http://bloodborne.wikia.com/wiki/Holy_Moonlight_Swordκαι αμα πετυχουν να κανουν forge αυτη τη λαμα να μας χεσουν Btw έβγαλα όλο το Old Hunters με τα παλιά hammer και Holy Blade όλα τα καινούργια έχουν μικρότερο base damage. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2016 από dimyok
savakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 30 / 20 / 25 / 15 / 8 / 7 στα 55 level 30 / 20 / 45 / 15 / 8 / 7 στα 75 level 35 / 20 / 50 / 20 / 8 / 7 στα 90 level και 40 / 20 / 50 / 25 / 8 / 7 αν σταματησεις στα 100 level Γενικα στο πρωτο playthrough θα εχεις αρκετα, μην φοβασαι! τα chunks μην χαλας απο δω και απο κει...οπως και τα blood rock Αφού ξεκλείδωσα τα stake driver και rifle spear & με μια γενική έρευνα πάνω στα όπλα, είδα ότι ποιο πολύ με ενδιαφέρουν αυτά που είναι είτε Skill, είτε Skill + Strength, είτε Skill + Blood tinge (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio) Το μόνο strength based που με ενδιαφέρει πολύ είναι το whirlgig saw αλλά ακόμα δεν έχω καν το expansion. Οπότε θέλω την γνώμη σου για τα εξής: Αν αντιστρέψω τα strength /skill στα build που μου προτείνεις είμαι οκ; Επίσης arcane έχω μόνο 6 τελικά. Για την ακρίβεια είμαι 27/14/18/13/9/6 ¨οπως το σκέφτομαι θα πάω πρώτα για 25 skill / 25 Str και μετά θα ανεβάσω skill . To bloodtinge θα το πάω 10 για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το reiterpalasch. ¨οσον αφορά το τελευταίο και το rifle spear θεωρώ ότι δεν χάνω πολλά που δεν θα ανεβάσω το blood tinge μια και τα πυροβόλα τους τα θέλω κυρίως για το stun. θέλω να πω δεν είναι σαν το chicage) Τι γνώμη έχεις εσυ για το bloodtinge; με βάση τα όπλα που σου ανέφερα παραπάνω (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio)
zeke Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αφού ξεκλείδωσα τα stake driver και rifle spear & με μια γενική έρευνα πάνω στα όπλα, είδα ότι ποιο πολύ με ενδιαφέρουν αυτά που είναι είτε Skill, είτε Skill + Strength, είτε Skill + Blood tinge (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio) Το μόνο strength based που με ενδιαφέρει πολύ είναι το whirlgig saw αλλά ακόμα δεν έχω καν το expansion. Οπότε θέλω την γνώμη σου για τα εξής: Αν αντιστρέψω τα strength /skill στα build που μου προτείνεις είμαι οκ; Επίσης arcane έχω μόνο 6 τελικά. Για την ακρίβεια είμαι 27/14/18/13/9/6 ¨οπως το σκέφτομαι θα πάω πρώτα για 25 skill / 25 Str και μετά θα ανεβάσω skill . To bloodtinge θα το πάω 10 για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το reiterpalasch. ¨οσον αφορά το τελευταίο και το rifle spear θεωρώ ότι δεν χάνω πολλά που δεν θα ανεβάσω το blood tinge μια και τα πυροβόλα τους τα θέλω κυρίως για το stun. θέλω να πω δεν είναι σαν το chicage) Τι γνώμη έχεις εσυ για το bloodtinge; με βάση τα όπλα που σου ανέφερα παραπάνω (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio) οκ αρα εισαι 37 level Military Veteran, γιατι νομιζα ησουν Violent Past. Ναι πηγαινε για skill γιατι οχι! ναι και ανεβασε στο 10 το bt για το Reiter. με μπερδεψες γιατι ανεφερες και οπλα απο το exp,,, τελικα το εχεις το Exp η οχι? μονο τα riflespear, reiterpallasch εχουν bt scaling, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις εξολοκληρου μονο με bt build (επειδη ειναι αδυναμα) βεβαια μπορεις να κανεις αλλα ωραια combo κτλ που αξιζει μια χαρα. εξαρταται τι θες παντα. πχ reiter build με full skill/bt 50/25 , μαζι με loch shield και shotgun για stun. ολα τα attributes ειναι φοβερα και μπορεις να κανεις ωραια builds,,,φαντασια να χεις και χρονο
dimyok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εκτός από το bloodtinge .Πολυ πιο εύκολα τα Str Skill builds για αρχάριους. Το whirlgig saw εχει μικροτερο base damage απο το Kirkhammer που το βρισκεις αμεσως μετα το 1ο boss. Λενε οτι εχει καλύτερο stagger . Nα πάρεις rapier σε boss fight ειδικα σε ng+ ειναι trololol παρε το riflespear το thrust damage κανει δουλεια Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από dimyok
Daemonos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Χθές πήρα το expansion και είπα να το ξαναπιάσω μέχρι το DS3
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παλι δεν με βλεπω να παιζω το expansion για καιρο μιας και η κουτατη εκδοση του παιχνιδιου(που με ενδιαφερει και προσωπικα)σχεδον σε ολη την Ευρωπη(και απο μερικα Amazon που κοιταξα)ιδια τιμη με Ελλαδα εχει https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html?from=account_favorites Παει το καβαλησαν το καλαμι μου φενεται εκει στην Sony..... Ειδαν καλο exclusive και του βαρανε την τιμη στο Θεο.Ιδια πραγματα αν δουμε και με το The Last Of Us που ξαναανεβηκε η τιμη του πανω.
bedazzled Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε το μεταχειρισμένο και περίμενε να πέσει στα €5 το DLC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα