vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το D είναι το κατώτερο; με το Α το ανώτερο η το αντίθετο;
Greygore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το D είναι το κατώτερο; με το Α το ανώτερο η το αντίθετο; Αν δεν κάνω λάθος, ξεκινάει απο E (κατώτερο) και ανεβαίνει μέχρι S (ανώτερο). Πάει δηλαδή E -> D -> C -> B -> A -> S.
dimyok Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Σωστά έτσι πάει . Και με το που αναβαθμίζεις ανεβαίνει η κλάση του scaling με τα εκάστοτε stats και ξεκλειδώνεις και gem slots Μην τον μπερδεύεις πολύ όμως .Από το saw cleaver και hunters axe θα πας σε Kirkhammer και Holy Blade όταν τα βρεις σκούρα . 1
spartan29gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα,ξεκινησα και εγω αυτες τις ημερες το bloodborne(για πρωτη φορα)με κλαση military veteran.Θα ηθελα να ρωτησω τι θα ηταν πιο σωστο να ανεβαζω στα στατιστικα του χαρακτηρα,και αν το φαρμινγκ που κανω αναγκαστηκα στην αρχη ειναι σωστο.(το πρωτο μπος παρεπιπτοντως το εφαγα κανονικα)Τα οπλα που εχω ειναι το saw cleaner για αρχη,και αγορασα και το kirkhammer(για το συγκεκριμενο δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι) ευχαριστω,
zeke Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα,ξεκινησα και εγω αυτες τις ημερες το bloodborne(για πρωτη φορα)με κλαση military veteran.Θα ηθελα να ρωτησω τι θα ηταν πιο σωστο να ανεβαζω στα στατιστικα του χαρακτηρα,και αν το φαρμινγκ που κανω αναγκαστηκα στην αρχη ειναι σωστο.(το πρωτο μπος παρεπιπτοντως το εφαγα κανονικα)Τα οπλα που εχω ειναι το saw cleaner για αρχη,και αγορασα και το kirkhammer(για το συγκεκριμενο δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι) ευχαριστω, Aν ειναι το πρωτο σου playthrough, απλα παιζεις για το discovery σιγα-σιγα και τα points τα βαζεις χυμα κλασσικα πρωτα vit, λιγο end και μετα με τι οπλο παιζεις περισσοτερο το game. Aπο εκει και περα αν γουσταρεις τα builds, να ξεκινας απο το μηδεν και να κανεις σωστα min-maxing τον παικτη σου,,,εδω ειμαστε Αν οχι τοτε go οσο θες το level σου,,,200+ και παιζεις με οτι θες, καθως δεν σε νοιαζει αν κανεις λαθος τα points σου 1
dimyok Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Str για να βγάζεις πολύ damage , Stamina για πολλές επιθέσεις και μετά vitality για να αντέχεις μερικά χτυπήματα χωρίς να ψοφάς συνεχεια . Οπωσδήποτε θα πάρεις hunters axe , θα πας σε Kirkhammer και μετά σε Holy Blade γιατί θα φτάσεις σε bosses που πχ με 1700 dps τα βγάζεις με 3-4 burst σε λιγότερο από 2 λεπτα ενω αν θες ας πούμε ενα αλλο build με http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Threaded+Cane 100 dps θα πρέπει να ρίξεις πολύ χορό σε ρυθμο dodge-dodge-dodge -hit - parry και δωστου πάλι κανα δεκάλεπτο που σιγα μη μεινεις ζωντανος τοσο πολυ
spartan29gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Aν ειναι το πρωτο σου playthrough, απλα παιζεις για το discovery σιγα-σιγα και τα points τα βαζεις χυμα κλασσικα πρωτα vit, λιγο end και μετα με τι οπλο παιζεις περισσοτερο το game. Aπο εκει και περα αν γουσταρεις τα builds, να ξεκινας απο το μηδεν και να κανεις σωστα min-maxing τον παικτη σου,,,εδω ειμαστε Αν οχι τοτε go οσο θες το level σου,,,200+ και παιζεις με οτι θες, καθως δεν σε νοιαζει αν κανεις λαθος τα points σου Πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι (ειμαι 27 λεβελ αυτην την στιγμη και παω για το 2 μπος της περιοχης) Τα στατιστικα μεχρις στιγμης του χαρακτηρα μου ειναι αυτα. Vitality:15 Edurance:`15 Strength:16 Skill:15 Bloodtinge:10 Arcane:6 Δεν ξερω αν εχω κανει βλακεια μεχρι στιγμης στο χτισιμο του χαρακτηρα μου και τι θα πρεπει να προσεξω σε αυτην την κατηγορια.Π.Χ για σενα τη θα ηταν προτιμοτερο να εφτιαχνα πιο πολυ(αν το ξεκινουσες το παιχνιδι για πρωτη φορα οπως εγω?)
zeke Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι (ειμαι 27 λεβελ αυτην την στιγμη και παω για το 2 μπος της περιοχης) Τα στατιστικα μεχρις στιγμης του χαρακτηρα μου ειναι αυτα. Vitality:15 Edurance:`15 Strength:16 Skill:15 Bloodtinge:10 Arcane:6 Δεν ξερω αν εχω κανει βλακεια μεχρι στιγμης στο χτισιμο του χαρακτηρα μου και τι θα πρεπει να προσεξω σε αυτην την κατηγορια.Π.Χ για σενα τη θα ηταν προτιμοτερο να εφτιαχνα πιο πολυ(αν το ξεκινουσες το παιχνιδι για πρωτη φορα οπως εγω?) δεν πειραζει και να εχεις κανει βλακεια, αφου ειναι η πρωτη φορα που παιζεις (ολοι καναμε ) αλλα το θεμα οπως σου ειπα και πριν ειναι τι σκοπο εχεις για το game? απλα playthrough με αυτον και να γινει ο main σου? τοτε απλα ανεβαζεις level οσο θες και δεν σε νοιαζουν τα Points,,,ανεβαζε vit-end-str-skill. Το Bt δεν χρειαζοταν να το ανεβασεις αλλα δεν πειραζει. πχ μπορεις ενα απλο παραδειγμα οπως εισαι τωρα να πας 50vit-25end , 40str-30skill , 10bt-15arc και να εισαι οκ στα περισσοτερα οπλα (εκτος των BT) και 120level μια χαρα για πρωτο playthrough: https://mugenmonkey.com/bloodborne/14426 Αν μετα θες να πας ολα τα στατς 50 και end 40 (εκει κανει cap) τοτε πας 240 level και σταματας. (απλα παιζουν πολλα diminish returns, οπως και το defence σου, 29def για 120 παραπανω level,,,δεν αξιζει εννοειτε! μονο αν θες να παιζεις με ολα τα οπλα στο max) Αν τρελαθεις με το game και το γουσταρεις, τοτε κανεις builds απο την αρχη παντα και βαζεις ορια στον παιχτη σου γιατι ειναι πιο ενδιαφερον (οχι πιο δυσκολο) 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα όπλα για να είναι πιο αποδοτικά πρέπει να ανεβάζω συγκεκριμένα πράγματα;πχ το kirchammer θέλει περισσότερο skill αντί strength;
zeke Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα όπλα για να είναι πιο αποδοτικά πρέπει να ανεβάζω συγκεκριμένα πράγματα;πχ το kirchammer θέλει περισσότερο skill αντί strength; α γεια σου! ακριβως γι'αυτο το λογο σε αναγκαζει κατ'εμε το game να ξεκινας απο την αρχη με διαφορετικα build και να σταματας στα 100-120 level. kirkhammer με skill ποτε, εκτος αν το ειχες σε quality με scaling gems, αλλα και παλι δεν σε συμφερει τοσο πολυ. (ενα παραδειγμα απο καθολου scaling σε Β! http://i.imgur.com/NbLWnHr.jpg ) οποτε kirkhammer = Str , Arc και Str/Arc = 3 διαφορετικα scaling builds (εκτος των ιδιοτροπων) πχ. στο τελευταιο kirkhammer build που εκανα με pure str, επειδη ειμαι συνεχεια σε transformed 2handed mode, οπλο στην πλατη με +5hp regen, εχω blunt adept gems που πανε μεχρι 31-33% και με συμφερει ετσι για το λογο οτι κανει blunt dmg σε 2h επειδη δεν χρησιμοποιω το 1h ποτε
dimyok Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μετάφραση στη λαϊκή : 50 Str 10 Skill . Cursed Abysmal Blood Gem με rarity 20 που εχει ο Zeke είναι από Cursed Dungeons τα ξεχνάς για τώρα όπως και τα lvl 3 runes. Eκει κάτω θαμμένες υπάρχουν άλλες 2 σπάνιες version όπως με όλα τα όπλα http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Kirkhammerπου για να τις φτάσεις με lvl 100 πρέπει να είσαι zeke . 1
spartan29gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 δεν πειραζει και να εχεις κανει βλακεια, αφου ειναι η πρωτη φορα που παιζεις (ολοι καναμε ) αλλα το θεμα οπως σου ειπα και πριν ειναι τι σκοπο εχεις για το game? απλα playthrough με αυτον και να γινει ο main σου? τοτε απλα ανεβαζεις level οσο θες και δεν σε νοιαζουν τα Points,,,ανεβαζε vit-end-str-skill. Το Bt δεν χρειαζοταν να το ανεβασεις αλλα δεν πειραζει. πχ μπορεις ενα απλο παραδειγμα οπως εισαι τωρα να πας 50vit-25end , 40str-30skill , 10bt-15arc και να εισαι οκ στα περισσοτερα οπλα (εκτος των BT) και 120level μια χαρα για πρωτο playthrough: https://mugenmonkey.com/bloodborne/14426 Αν μετα θες να πας ολα τα στατς 50 και end 40 (εκει κανει cap) τοτε πας 240 level και σταματας. (απλα παιζουν πολλα diminish returns, οπως και το defence σου, 29def για 120 παραπανω level,,,δεν αξιζει εννοειτε! μονο αν θες να παιζεις με ολα τα οπλα στο max) Αν τρελαθεις με το game και το γουσταρεις, τοτε κανεις builds απο την αρχη παντα και βαζεις ορια στον παιχτη σου γιατι ειναι πιο ενδιαφερον (οχι πιο δυσκολο) Σε χιλιοευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα. 1
savakis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν θέλω 2 βοήθειες: είμαι 25 vit / 14 end /16 str /13 skill /8 BT 7 arcane 1) είμαι προβληματισμένος ανάμεσα στο saw cleaver και το saw spear, έχω μαζέψει ένα σκασμό shards και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να τουμπανιάσω. Σε μαζεμένη μορφή είναι πάνω κάτω τα ίδια. σε extended form μου φαίνεται ότιτο spear είναι καλύτερο εναντίων mobs και προφανώς beasts, από την άλλη το cleaver φαίνεται καλύτερο σε εναντίων μεγάλων εχθρών έχει κανείς εικόνα για το πως συγκρίνονται σε PVP; Επίσης ισχύει ότι κάποιοι εχθροί θέλουν piercing damage (thrust όχι cleave) για να αντιμετωπιστούν καλύτερα; βρήκα για το spear το πως κάνει scale το DMG ανάλογα με τα points αλλά για το cleaver δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς που υπάρχει; Αν το βρω αυτό πιστεύω θα αποφασίσω 2) Έχω φτάσει στο old yrham στο σημείο με το gattling & με έχει σαπακιάσει. κανένα tip για το πως να προχωρήσω; έχει κανένα boss πιο κάτω; Ισχύει ότι μπορώ να αγοράσω το banner από το merchant και να περάσω στον περίβολο της εκκλησίας αποφεύγοντας αυτό το σημείο τελείως; Το θέμα είναι ότι τι χάνω από items αν το κάνω αυτό... Αυτά τα ολίγα!
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα πιο κάτω είναι το blood starved beast, πάρε την farther Gascoigne πανοπλία και βουρ.Τώρα το ανοίγω να το παίξω
zeke Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν θέλω 2 βοήθειες: είμαι 25 vit / 14 end /16 str /13 skill /8 BT 7 arcane 1) είμαι προβληματισμένος ανάμεσα στο saw cleaver και το saw spear, έχω μαζέψει ένα σκασμό shards και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να τουμπανιάσω. Σε μαζεμένη μορφή είναι πάνω κάτω τα ίδια. σε extended form μου φαίνεται ότιτο spear είναι καλύτερο εναντίων mobs και προφανώς beasts, από την άλλη το cleaver φαίνεται καλύτερο σε εναντίων μεγάλων εχθρών έχει κανείς εικόνα για το πως συγκρίνονται σε PVP; Επίσης ισχύει ότι κάποιοι εχθροί θέλουν piercing damage (thrust όχι cleave) για να αντιμετωπιστούν καλύτερα; βρήκα για το spear το πως κάνει scale το DMG ανάλογα με τα points αλλά για το cleaver δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς που υπάρχει; Αν το βρω αυτό πιστεύω θα αποφασίσω http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Saw+Cleaver νομιζω πως αυτο εδω το build σε καλυπτει αρκετα: https://mugenmonkey.com/bloodborne/14436 μην κοιτας τοσο τα vs beasts/thrust/open foes κλπ, αυτα ειναι για πιο συγκεκριμενα πραγματα. check το build που σου εκανα, για axe/cleaver καθως και για αλλα weapons (quality) ειναι μια χαρα να παιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα