gkalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ακόμα αναρωτιέμαι ποιος θα βάλει ssd στην κονσόλα.Εδώ βλέπω ατομα να μην είναι ικανοποιημένα με εναν 500αρι επειδή θέλουν 30 παιχνίδια φορτωμένα στον σκληρό και εσείς μιλάτε για ssd;Είναι πολύ ακριβοί ακόμα. 1
dimyok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το ξενερωμα ειναι οτι δεν εχει τα ωφελη σε ταχυτητα που δινει στο pc γιατι οπως εδειξε ο fail0verflow το interface του ps4 με το δισκο ειναι *** usb oυτε καν ενα απλο sata φοβερη γυφτια αυτη απο τη sony.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το καλυτερο VFM για ps4 απο πλευρας χωρου,ταχυτητας και τιμης ειναι ο Hybrid. Σιγα μην δωσω 150ευρω(εγω και ο καθενας)για να βαλω 500ρη Ssd,κοινως την μιση αξια της κονσολα
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ξεκίνησα χτες το παιχνίδι, με *** πατόκορφα, μετά το ισορρόπησα και πέθαινα αραιά και που.Στη δεύτερη λάμπα δεν έφτασα ακόμη.Ίσως φταίει και η προσέγγιση που έχω άλλα gow, θέλει να βλέπω την πράσινη μπάρα 1
dimyok Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλά υπομονή κάθε αρχή και δύσκολη Εδω είσαι http://guides.gamepressure.com/bloodborne/Central Yharnam Βαλε το psn nick σου να σε βοηθησουμε οταν με το καλο φτασεις στο πρωτο boss
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ερωτηση,εβγαλα father gascoine ,πηγα στον ναο,μετα στη γιοσεφκα και τωρα θελω να παω στο κοριτσακι που με εδωσε το μουσικο κουτι για το στειλω στον ναο?πως παω? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από vrwmiaris
dimyok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Από το δρόμο που πήγες στον πάτερ , μεταβολή και κάτω τις σκάλες . Μου αρέσει που ο οδηγός που σου ποσταρα είναι και εικονογραφημενος βήμα-βήμα http://guides.gamepressure.com/bloodborne/guide.asp?ID=30028τερμα κατω
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Από το δρόμο που πήγες στον πάτερ , μεταβολή και κάτω τις σκάλες . Μου αρέσει που ο οδηγός που σου ποσταρα είναι και εικονογραφημενος βήμα-βήμα http://guides.gamepressure.com/bloodborne/guide.asp?ID=30028τερμα κατω Καλημέρα, το είδα αλλά ψιλό μπερδεύτηκα και πάω με ένα βίντεο.ρώτησα να μην ξανά πηγαίνω από τους υπονόμους άμα υπάρχει shortcut.Κάτι άλλο τι να ανεβάζω στα στατιστικά με την καλή κυρία; έχω βάλει vitality+ durance
savakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από καμμιά 10 ώρες με το game και το καθάρισμα του cleric beast κατάφερε να με πωρώσει! Έχω 2 ερωτήσεις για το expansion: 1) είναι σαν standalone ή προσθέτει περιοχές/οπλα κλπ στο υπάρχον; 2) αξίζει πριν τελειώσει κανείς το βασικό; Επίσης έχουν πει αν θα βγει και άλλο expansion αργότερα;
dimyok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν είναι standalone προσθέτει 2 νέες περιοχές και όπλα Αν δεν προχωρήσεις το βασικό όχι και αν πας με underleveled char άστο καλύτερα Όχι γιατί μάλλον θα επικεντρωθουν στο DS3 Να σου πω ότι από την πρώτη περιοχή στο expansion η δυσκολία ανεβαίνει αρκετά , καμία σχέση με το πρώτο εύκολο cleric beast Η δε δεύτερη περιοχή έχει πολύ πόνο ακόμα και για τους έμπειρους . 2
vrwmiaris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Να μείνω με saw cleave r η να φτιάξω kirkhammer; Ποια πανοπλία να έχω; φοράω τώρα του μπάρμπα Gascoigne γιατί πάω για blood starved beat
dimyok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τι build έχεις ; Αν είναι Str Kirkhammer +6 να του Zeke https://mugenmonkey.com/bloodborne/13717θες να ανεβάσεις πρώτα Str Stamina και Vitality . Θες και poison resistance οπότε πάρε antidotes και 10 molotov γιατι ολα τα beasts ειναι αδύναμα στo fire . Πρωτα βαζεις Fire στο όπλο οπότε θα χρειαστείς και 2-3 Fire Papers
vrwmiaris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δάσκαλε, έχω πάρει lone survivor γιατί για τους νουμπ είναι το πιο ισορροπημένο, +3 saw clever,+1 την καραμπίνα, και έχω βάλει όλα τα bloods echoes σε hp και τα υπόλοιπα σε endurance και ένα σε strength.έχω αρκετά αντίδοτα.έχουν μείνει άλλα δύο δωμάτια να καθαρίσω μετά θα βάλω fire papers στο όπλο και μετά βουρ για την μάνα
savakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παίδες είμαι ανάμεσα στο να αναβαθμίσω saw-cleaver και saw-spear. Τείνω προς το spear γιατί μου φαίνεται ελαφρώς πιο γρήγορο και καλύτερο όταν είναι σε ανοιχτή μορφή. Αυτό που με προβλιματίζει είναι ότι το δεύτερο όπλο μου το axe είναι strength based, το spear ακούει σε strength ¨οταν αναβαθμιστεί (τώρα είναι D και στο strength και στο Skill); Επίσης ένα build με 25 strength 25 skill είναι αποδεκτό;
zeke Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παίδες είμαι ανάμεσα στο να αναβαθμίσω saw-cleaver και saw-spear. Τείνω προς το spear γιατί μου φαίνεται ελαφρώς πιο γρήγορο και καλύτερο όταν είναι σε ανοιχτή μορφή. Αυτό που με προβλιματίζει είναι ότι το δεύτερο όπλο μου το axe είναι strength based, το spear ακούει σε strength ¨οταν αναβαθμιστεί (τώρα είναι D και στο strength και στο Skill); Επίσης ένα build με 25 strength 25 skill είναι αποδεκτό; ειναι αναλογα τι θελεις παντα. αν δεν σε νοιαζει που θες να σταματησεις το leveling , τοτε πηγαινε 240 με ολα τα stats 50 και εισαι οκ για να εισαι full-max αποδοση στα οπλα. τωρα αν θες να παιξεις με 2 οπλα, πρεπει να ειναι κοντα στα scaling γιατι μετα δεν θα σε συμφερει να το κανεις, αν ειναι να φτασεις πχ 150+ για melee.. (θα λες αντε να ανεβω κ αλλο να χρησιμοποιησω τα αλλα 2 weapons που μ'αρεσουν κλπ κλπ) σε αυτο που λες spear + axe ειναι βασικα skill + str ,,, διαφορετικα στατς γινεται μεν αλλα δεν ειναι max αποδοτικα,, εκτος βεβαια αμα πας 120-140 level. θα σου προτεινα saw cleaver + axe που ειναι πιο ευκολο να γινει (μπορεις να χωσεις και spear μεσα, αλλα οχι σαν βασικο) ετοιμο και επικινδυνο στα BL100: https://mugenmonkey.com/bloodborne/14380 θες τουλαχιστον 140-150 stm για το axe οποτε πρεπει αναγκαστικα να βρεις απο Root FRC dungeons τα runes μαζι με το 15%hp,,,με 1570hp εισαι αρχοντας και κανεις τα παντα απο pvp/coop/FRC και NG1000 :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα