dimyok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το main game έχοντας μαθει απεξω όλα τα shortcuts το εβγαλα σε 30 λεπτά + 5 λεπτά χρόνο για lvling , αλλά θες ηρεμιστικά μετά . Παραμένει κάπως μικρο για το GOTY άλλα το φοβερό level design του το κάνει να φαίνεται τέρας. Τελείωσα το dlc σε ng+ και συνεχίζω στο mergo loft που είχα αφήσει το παιχνίδι.Εχω αναβαθμίσει το hunter axe και το whirling saw σε +10 και σκεφτομαι να ανεβάσω και ενα με skill.Πιο όπλο απο αυτα που εχουν skill βγάζει το μεγαλύτερο damage?Αυτη τη στιγμή ειμαι 180 level με vitality 50 strength 50 endurance 42 skill 44 bloogtinge 18 και arcane 26. Γιατί δεν δοκιμάζεις το Kirkhammer είναι προσωπικά το αγαπημένο μου , το Ludwig's Holy Blade πρέπει να βγάζει το μεγαλύτερο damage άντε και το αργό Burial Blade αν θες να έχει badass looks άλλα μην πας σε pvp duel με βαρύ όπλο. 1
zeke Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν δοκιμάζεις το Kirkhammer είναι προσωπικά το αγαπημένο μου , το Ludwig's Holy Blade πρέπει να βγάζει το μεγαλύτερο damage άντε και το αργό Burial Blade αν θες να έχει badass looks άλλα μην πας σε pvp duel με βαρύ όπλο. θεος! με εψησες απειρα να κανω 2handed hammer-only buildaki με guidance runes! (αν βρεθει και η τιερ 3 gg) ready στα 100lvl: https://mugenmonkey.com/bloodborne/13717 btw οσα 2Handed εχω κανει σκιζουν στο pvp, ειδικα το bloodletter! Για να δουμε και το hammer τωρα
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγώ άμα σε πετύχω πουθενά Zeke (αν είναι αυτό το nick σου στο psn) σε τίποτα pvp θα πάρω μαύρο δρόμο
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Thank the Great Ones for opinions Το λεω πιο πολυ για το Uncharted γιατι αδικουνται αλλα παιχνιδια που βγαινουν.Ενταξυ μεγαλος τιτλος απο το γνωστο studio αλλα μιλαμε παντα για sequel. Σκεψου πχ προηγουμενα Most anticipated παιχνιδια αλλων ετων οπως πχ Witcher(για πολυ καιρο αυτο),Metal Gear Solid κλπ αυτο εννοω. Οτι θα ειναι παιχνιδαρα το U4 αυτο ειναι δυστηχως σιγουρο σε σημειο να λεμε αναμενομενα καλο παιχνιδι
Alastor192 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το main game έχοντας μαθει απεξω όλα τα shortcuts το εβγαλα σε 30 λεπτά + 5 λεπτά χρόνο για lvling , αλλά θες ηρεμιστικά μετά . Παραμένει κάπως μικρο για το GOTY άλλα το φοβερό level design του το κάνει να φαίνεται τέρας. ετσι ακριβως ειναι.Το μονο που δεν μαρεσε απτο Bloodborne σε σχεση με τα αλλα Soul series,ειναι πως με το που τελειωσεις το πρωτο playthrough "ξεγυμνωνεται" το ποσο μικρο ειναι συγκριτικα με τα προηγουμενα της σειρας.Φυσικα εχει αρκετες optional areas,αλλα και τα αλλα ειχαν.Βεβαια με τα Chalice Dungeons το length του παιχνιδιου ανεβαινει κατακορυφα,ωστοσο τα Chalice ειναι εμφανως κατωτερα απτο main game για αυτο δεν τα βαζω στην εξισωση. Γενικα το Bloodborne ειναι σφηνακι ποιοτητας κακα τα ψεματα,αν ηταν 50% μεγαλυτερο θα το θεωρουσα καλυτερο απο Dark Souls 1 αλλα εντελει το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι το length
vrwmiaris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Με φτιάχνετε την διάθεση με αυτά που γράφετε ακόμη δεν το ξεκίνησα
mitsos326 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το main game έχοντας μαθει απεξω όλα τα shortcuts το εβγαλα σε 30 λεπτά + 5 λεπτά χρόνο για lvling για το dlc μιλάς;
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Με φτιάχνετε την διάθεση με αυτά που γράφετε ακόμη δεν το ξεκίνησα Καλά μην φανταστείς και αυτά γνώμες είναι. Πρώτο playthrough Dark Souls (πρώτη φορα souls) μου βγήκε 45 ώρες, και πρώτο playthrough Bloodborne μου βγήκε 50 (δοκίμασα και λιγο από τα chalice τα οποια τελειωσα αργότερα) και είχα και το souls gameplay know how. Το ποσο μεγάλο είναι το Bloodborne έχει να κάνει και με το πως παίζεις, ποσο ψάχνεις, σε ποσα secondary areas πηγαίνεις, ποσο χρόνο ξοδεύεις εκεί κτλ. Μπορεί και να μην το τερματίσεις επειδή θα σου σπάσει τα νεύρα
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 http://www.playstationtrophies.org/forum/bloodborne/262927-bloodborne-trophy-guide-road-map.html http://www.playstationtrophies.org/forum/dark-souls/129487-dark-souls-trophy-guide-road-map-tips-strategies.html Νομιζω οτι η διαρκεια ψιλο κανει μπαμ η αληθεια ειναι.Και στα 2 παιχνιδια πρεπει να τα παιξεις στο NG++ στο μεν Bloodborne να φας το τελευταιο boss στο δε Dark Souls να φας τον Sif στο NG++κυριως. Βεβαια στο Bloodborne με κολπο το save μπορεις απλα να το βγαλεις 100% χωρις να παιξεις 2 φορες NG+ παρολο που και εγω που δεν εκανα το παραπανω κολπο δεν μου πηρε πολυ το καθε run παρα περιπου 2ωρες πανω κατω για το καθε run.βεβαια το πολυ χρονοβορο στο BB ειναι οπως αναφερθηκε τα Chalice dungeons διχως αμφιβολια πραγμα που κανει πιο εντονη την μικρη διαρκεια. Βεβαια το παιχνιδι ειναι οντως must buy αγορα(για καποιους μεχρι και της ιδιας της κονσολας )αυτο δεν αλλαζει αλλα ναι ειναι αρκετα μικρο.
dimyok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μερικά tips στα παιδιά που το ξεκινάνε τώρα και με ρώτησαν για το pve. Όπως θυμούνται οι πάλιουρες που έχουμε φάει όλα τα souls με τα NG+5 όλα μα όλα έχουν τα cheese τους σε δύσκολες φάσεις. Μπορείς να αρχίσεις με item dupe και να γίνεις τούμπανο lvl 150 - 250 (μην το παρακάνεις γιατί soft cap σe κάθε stat ειναι 50 και παραπάνω απλώς θα φαίνεσαι noobas και δεν θα βρίσκεις online multi) Αν σε φάνε κάπου μπεσικα κάνεις close app απο το ps button γρήγορα και ξαναφορτωνεις εκει ακριβώς που είσαι .Οσοι το εχουν δισκακι μη βιαστείτε να κατεβάσετε το patch πριν το ξεπαρετε για το περίφημο graveyard skip και κάποια bosses glitch , μετά την πρώτη φορά δεν τα χρειάζεστε . (για pvp και builds δείτε Ζeke είναι εγγύηση ) Good Hunting
dimyok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σχετικά με τα loading times με ένα φτηνό ssd στο συγκεκριμένο είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως φορτώνει σχεδόν στο μισό χρόνο
gildo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τελικα αυτο που ανέβασα πριν κανα μήνα ηταν το chicage.Στο pvp οσο καιρο εχω το παιχνίδι 10 φορες ηταν τα invade που μου έτυχαν και τελείωσαν με επιτυχία.Δεν ασχολούμαι με pvp γενικα και με αυτα που είχα διαβάσει για το matchmaking το παράτησα και μονο με pve ασχολούμαι.Για καλο και για κακό παντως εχω φτάσει στο πενήντα τα στατς εκτος απο ενα αν θυμάμαι καλα.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σχετικά με τα loading times με ένα φτηνό ssd στο συγκεκριμένο είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως φορτώνει σχεδόν στο μισό χρόνο Ναι βεβαια για να βαλεις ενα 500ρη μεσα θες κοντα 150ευρω extra που ειναι η μιση αξια της κονσολας σχεδον
dimyok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Όχι απαραίτητα τόσο , πχ μπορείς να βάλεις ενα παλιό 60 αρι που μένει άχρηστος. Δυο παιχνίδια συνήθως παίζουμε στο ps4 από όλα , τις συλλογές μενουν στον hdd.
bedazzled Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 60άρι; Η κονσόλα ζητάει minimum 160GB storage: What type of hard drive does PS4 use?PS4 is equipped with a 5400 RPM SATA II hard drive. Users can choose to install a new hard drive so long as it complies with these standards, is no thicker than 9.5mm, and is larger than 160GB.http://blog.us.playstation.com/2013/10/30/ps4-the-ultimate-faq-north-america/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα