klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 επισης overleveled = no fun.. About that. Ποιο είναι ένα λογικό level για mid/late game στο bloodborne? Έπιασα λίγο σερί το Lecture building farm και νομίζω οτι το παράκανα.
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω 70 πρεπει να ημουν καπου εκει, εγω φαρμαρα τα pigs στο τελος και το ξεφτιλισα το θεμα μεχρι εκει το ειχα παει normal..
Greygore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 About that. Ποιο είναι ένα λογικό level για mid/late game στο bloodborne? Έπιασα λίγο σερί το Lecture building farm και νομίζω οτι το παράκανα. Not sure, πάντως στον τερματισμό κάπου 70 είχα φτάσει.. τώρα στα Chalice dungeons πρέπει να πλησιάζω τα 90 μια και τα echoes πλέον δεν έχω κάπου αλλού να τα ξοδέψω.
zeke Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Παλι καλα που εβαλαν να αγοραζεις tier 5 materials απο shop γι'αυτους που τελειωνουν τα builds νωρις 100-120lvl για να εχουν καπου να τα ξοδεψουν. Απο το να κυκλοφορεις με milion echoes,, καλυτερα ειναι τωρα Μπορει να το κανω αλλα εχω φαει τοσες ωρες σε αυτον τον char για αυτο το λογο να μπορω να παιξω οτι build θελω. Τελικα δεν μπορω οπως θελω.. καντο εχει φαση να εχεις καποιο στοχο παρα να πηγαινεις χυμα,,,συν οτι ειναι καθε φορα διαφορετικη εμπειρια απο θεμα gameplay.πχ να ξεκινας με οτι weapon σε βολευει και να πηγαινεις στα 25 lvl στον simon και να τις παιζετε κανα μισαωρο για το bowblade τα πιο δυσκολα ειναι αυτα που το weapon ειναι endgame dlc και να lvlαρεις αντιθετα attributes μεχρι να το παρεις,,,γι'αυτο εχει την φαση του
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω 70 πρεπει να ημουν καπου εκει, εγω φαρμαρα τα pigs στο τελος και το ξεφτιλισα το θεμα μεχρι εκει το ειχα παει normal.. Not sure, πάντως στον τερματισμό κάπου 70 είχα φτάσει.. τώρα στα Chalice dungeons πρέπει να πλησιάζω τα 90 μια και τα echoes πλέον δεν έχω κάπου αλλού να τα ξοδέψω. 90lvl λίγο πρίν τον Rom, represent. Το ήξερα οτι το παραέκανα με το farm.. 1
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τέλος το γ@μηδι το Cursed and Defiled chalice. Μέχρι τώρα τα πάντα πήγαν σχεδόν mindless, αλλα το Cursed σε κάνει να σκέφτεσαι. Ιδιαίτερα το Watchdog και η Amygdala σε αυτό το chalice ήταν τα πιο έντονα boss fights στο παιχνίδι.Yharnan up next και τέλος τερμα και αυτό. Θέλω να πιστεύω οτι τα δύσκολα τα άφησα πίσω. 1
Spartan117 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Yharnan up next και τέλος τερμα και αυτό. Θέλω να πιστεύω οτι τα δύσκολα τα άφησα πίσω. Το DLC το έπαιξες; Εμενα το DLC με δυσκόλεψε περισσότερο από το CDC.
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοείς το DLC σαν το "Old Hunters" δεν το έχω οπότε δεν το έπαιξα.Αν είναι σύντμηση κάποιου chalice όπως το CDC τότε δεν είμαι σίγουρος Όπως και να'χει ωραίο game αλλα όντας ένα βήμα πριν το τέλος ακόμα που κάθεται στο λαιμό οτι το side step γίνεται μόνο με locked κάμερα.
zeke Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Yharnan up next και τέλος τερμα και αυτό. Θέλω να πιστεύω οτι τα δύσκολα τα άφησα πίσω. nop. τα πιο δυσκολα ειναι στα FRC/Sinister D5 root dungeons οποτε εχεις πολυ ψωμι! 1
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 nop. τα πιο δυσκολα ειναι στα FRC/Sinister D5 root dungeons οποτε εχεις πολυ ψωμι! Εννοώ για το platinum βασικά. Νομίζω έμεινε μόνο το Pthumera Ihyll που παίζω τώρα και να βγάλω μια και το moon presence και τελείωσα με όλα τα trophies. Μετά οκ είμαι σίγουρος οτι θα έχει και πολύ πιο δύσκολα chalice, θα τα δοκιμάσω, αλλα δεν ξέρω αν θα κάτσω να σκάσω κιόλας αν σκαλώσω κάπου. Εγκυκλοπαιδικά, ποιο θεωρείται το πιο δύσκολο fight στο παιχνίδι (σε chalice ofc); 1
zeke Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ε ναι οσοι παιζουν απλα για το Platinum δεν τους νοιαζει , ουτως η αλλως δεν κανουν και builds οποτε.... αν σου πω οτι ειναι τοσο random τα fights εκει (εκτος οτι υπαρχουν ποσα traps/hunters/bosses και αλλοι τοσοι extreme/συνδιασμοι με monsters που παιζουν μονο εκει), που ακομα και το celestial emissary σε ανοιχτο χωρο απο το arc spell που θα κανει, εισαι μονο-hit-ος! Ολα τα boss fights επειδη ειναι random, παραδειγμα,,,ενα πολυ ευκολο, θα γινει το πιο δυσκολο που εχεις συναντησει ποτε.Γι'αυτο εχει την φαση του στα FRC/sinister, εκτος οτι ψαχνεις τα δυνατοτερα gems για το wep/build που κανεις + Runes κλποποτε εγκυκλοπαιδικα, ολα ειναι δυσκολα ή ολα ειναι ευκολα να βγουν. 1
ADHD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εννοώ για το platinum βασικά. Νομίζω έμεινε μόνο το Pthumera Ihyll που παίζω τώρα και να βγάλω μια και το moon presence και τελείωσα με όλα τα trophies. Μετά οκ είμαι σίγουρος οτι θα έχει και πολύ πιο δύσκολα chalice, θα τα δοκιμάσω, αλλα δεν ξέρω αν θα κάτσω να σκάσω κιόλας αν σκαλώσω κάπου. Εγκυκλοπαιδικά, ποιο θεωρείται το πιο δύσκολο fight στο παιχνίδι (σε chalice ofc); Εμενα το watchdog με δυσκολεψε περισσοτερο απο ολα τα bosses στο game +DLC αλλα διαφερει δεν νομιζω οτι υπαρχει απαντηση εκτος αν υπαρχει κατι αντιστοιχο με το DS2 stats που φαινεται οτι τα περισσοτερα deaths γινοταν στον fume knight οποτε εκει μπορεις να πεις οτι εγκυκλοπαιδικα ηταν αυτο το δυσκολοτερο boss.
keropi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ θα γούσταρα πάντως να κάνανε ένα παιχνίδι που θα ήταν όλο υπόγειο σε στυλ chalice και όσο πήγαινες πιο βαθιά τόσο πιο παρακοϊκά πράγματα θα έβρισκες... Αυτό το dungeon στυλ στα chalice πολύ το πάω , μου θυμίζει τα νιάτα μου με beholders/ultima underworld
Alastor192 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως ομολογω πως τα βαρεθηκα.Νομιζω τελειωσα μεχρι το δευτερο pthumerian,αλλα δεν ψηθηκα να κανω τα υπολοιπα.Πολυ formulaic,αν και εκτιμω οτι πηγαν να δωσουν καποιο ειδος replayability με τα root chalices,ωστοσο αν μπορουσαν το developing time να το χρησιμοποιησουν για να μεγαλωσουν το main campaign θα το ηθελα οσο τιποτα αλλο. Κατα γενικα ομολογια,τα chalice dungeons ειναι τα πιο αδυναμα levels(απο αποψη design και ενδιαφεροντος,οχι απο δυσκολια). Ουσιαστικα εντελει το μονο αρνητικο που εχω απτο Bloodobrne ειναι η διαρκεια του που ειναι εμφανως μικροτερη απτους πνευματικους προκατοχους του
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ε ναι οσοι παιζουν απλα για το Platinum δεν τους νοιαζει , ουτως η αλλως δεν κανουν και builds οποτε.... αν σου πω οτι ειναι τοσο random τα fights εκει (εκτος οτι υπαρχουν ποσα traps/hunters/bosses και αλλοι τοσοι extreme/συνδιασμοι με monsters που παιζουν μονο εκει), που ακομα και το celestial emissary σε ανοιχτο χωρο απο το arc spell που θα κανει, εισαι μονο-hit-ος! Ολα τα boss fights επειδη ειναι random, παραδειγμα,,,ενα πολυ ευκολο, θα γινει το πιο δυσκολο που εχεις συναντησει ποτε. Γι'αυτο εχει την φαση του στα FRC/sinister, εκτος οτι ψαχνεις τα δυνατοτερα gems για το wep/build που κανεις + Runes κλπ οποτε εγκυκλοπαιδικα, ολα ειναι δυσκολα ή ολα ειναι ευκολα να βγουν. Παντως αν δεις στα στατιστικα δεν ειναι τοσο πολλοι αυτοι που εχουν κανει το παιχνιδι platinum οσο νομιζεις Οσο για τα build που αναφερεις για μενα προσωπικα αναμονη για DS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα