stolidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 αμα γινετε κ ενα build με bloodletter κ παμε για δοκιμες
zeke Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 bloodletter str/bt?το best origin ειναι απο violent past. ειχα κανει ενα ποστ αλλα μονο για 2handed: http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/?p=54469357Αν το θες με str/bt τοτε ειναι το ιδιο απλα μπορεις να βγαλεις καμια 15αρια απο το bt και να τα βαλεις str..αν θες να εισαι στα 100 ή 35str/40bt στα 110 μαζι με καποιο gun.απλα μετα βλεπεις οτι γινεται λιγακι χαμος και χανετε η ουσια του build και ποσο effective ειναι. πχ. με το bloodletting μπορεις να βγαλεις 3-4+ διαφορετικα build (λογω scaling και imprint sockets) .τα πιο standar:1h + gun (str)2hander (bt)1h shield/gun/pyro (spells/arcane)1h/2h (str/bt)1h + gun (str/arc) melee/spellsκαι μετα παιζουν συνδιασμοι με swap weapons, με αλλα gem sockets κτλ κτλ αλλα ψιλοξεφευγουν στα level 150+
stolidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 είσαι θεούλης.ευχαριστώ πολύ. πάω να βρώ το blodletter 1
panossar95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Φυσικα η πρωτη προσπαθεια πηγε απατη . με εσκισε 2
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 το arcane ειναι το μοναδικο stat που δεν εχει diminish returns. οποτε απο τα 50+ αξιζει, ακομα και 99 οπως εχω πει και σε παλιοτερα ποστ. ενα buildακι αποκλειστικα για το kin στα BL120 μαζι με amygdalan arm : https://mugenmonkey.com/bloodborne/10024 usareis και spells με μικρο bullet use τυπου: Blacksky Eye, Accursed Brew, Executioner's Gloves και Augur of Ebrietas εδω ενα spreadsheet για το arcane scaling: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17tmcuxmi_Ibh-rLSwO_7AFedTUbruJhpHD2o9LxAYOI/edit?pli=1#gid=0 το ludwig που αναφερεις εχει το 3πλασιο base dmg οποτε λογικο, αν και στον pyromancer που εκανα: https://mugenmonkey.com/bloodborne/4923 ,σε pure arcane το boost dmg το παιρνει απο fire paper και σε συνδιασμο με τα oil urns, αλλιως απο μονο του δεν κανει και πολλα... το animation που κανει για το parry ειναι οκ, αν και οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν να εχει ενα μεγαλυτερο delay σαν reload weapon, για να μην πεφτει τοσο spam που κατανταει αηδια. με τις shield που εχει το game μια χαρα μπορεις να παιξεις, απλα πρεπει να εχεις κανει ενα σωστο build μην ειναι χυμα στο κυμα! (αμα θες σου κανω ενα buildaki στυλ dark souls) Ωραιος thnx αλλα στο level που ειμαι δεν μπορω να παω arcane παραπανω απο 50 αν το ηξερα θα εχωνα arcane αντι για bloodtinge αλλα ηθελα char να μπορει να παιζει ολα τα weapons. Το αφηνω εκει αξιοπρεπες dmg βγαζει οκ και παω για bowblade next, εκει εχω 30 bloodtinge αλλα καπου διαβασα οτι ειναι αρκετο για τα charged R2 να βγαζουν καλο dmg.
panossar95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Περιεχει λιιιιγο spoiler.. Λοιπον, 4 το πρωι, εκλεισα το bloodborne απο τις 10 που επαιζα, επαιξα και μια ωρα το απογευμα. Οι πρωτες εντυπωσεις οχι απλα ειναι θετικες!, ειμαι ευχαριστημενος, τοσο απο γραφικα αλλα πιο πολυ απο το ακουστικο μερος, φοβερες επιλογες στην μουσικη τοσο στο γενικο gameplay οσο και στις μαχες. Το παιχνιδι απαιτει κατα την γνωμη μου mechanics αρκετα, τοσο στο dodge αφου δεν εχεις ασπιδα οσο και στο ποτε θα ειναι η καλη στιγμη να κανεις επιθεση. Εφτασα μεχρι την old πολη, Το cleric beast το τελιωσα την δευτερη φορα αρκετα ευκολα αλλα τον father casgoine παιζει να τον επαιξα 10 φορες, ( δεν γουσταρα να χρησιμοποιησω το οπλο) μεχρι που καταλαβα οτι αν δεν το εκανα θα εμενα εκει μεχρι του χρονου . Διαβαζα στο ιδιο thread οτι θελουν να κανουν το παιχνιδι πιο ''ευκολο'' ωστε να προσελκυσουν μεγαλυτερη γκαμα παικτων. Δεν ξερω για σας αλλα οχι μονο ευκολοτερο δεν εχει γινει, αλλα εχει παραγινει το κακο . Ειδικα εκει με το γουρουνακι ( ποιος δεν πηγε μεχρι το τελος ? ), αλλα και οταν σε πυροβολαει ο αλλος απο πανω. Εγω δυσκολευομαι αρκετα μεχρι τωρα, Αυτα. 2
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Περιεχει λιιιιγο spoiler.. Λοιπον, 4 το πρωι, εκλεισα το bloodborne απο τις 10 που επαιζα, επαιξα και μια ωρα το απογευμα. Οι πρωτες εντυπωσεις οχι απλα ειναι θετικες!, ειμαι ευχαριστημενος, τοσο απο γραφικα αλλα πιο πολυ απο το ακουστικο μερος, φοβερες επιλογες στην μουσικη τοσο στο γενικο gameplay οσο και στις μαχες. Το παιχνιδι απαιτει κατα την γνωμη μου mechanics αρκετα, τοσο στο dodge αφου δεν εχεις ασπιδα οσο και στο ποτε θα ειναι η καλη στιγμη να κανεις επιθεση. Εφτασα μεχρι την old πολη, Το cleric beast το τελιωσα την δευτερη φορα αρκετα ευκολα αλλα τον father casgoine παιζει να τον επαιξα 10 φορες, ( δεν γουσταρα να χρησιμοποιησω το οπλο) μεχρι που καταλαβα οτι αν δεν το εκανα θα εμενα εκει μεχρι του χρονου . Διαβαζα στο ιδιο thread οτι θελουν να κανουν το παιχνιδι πιο ''ευκολο'' ωστε να προσελκυσουν μεγαλυτερη γκαμα παικτων. Δεν ξερω για σας αλλα οχι μονο ευκολοτερο δεν εχει γινει, αλλα εχει παραγινει το κακο . Ειδικα εκει με το γουρουνακι ( ποιος δεν πηγε μεχρι το τελος ? ), αλλα και οταν σε πυροβολαει ο αλλος απο πανω. Εγω δυσκολευομαι αρκετα μεχρι τωρα, Αυτα. Εχουν 1000ειπωθει παντως τα παραπανω αν σκεφτει κανεις οτι το topic εχει περασει τις 150σελιδες και ειναι στην αγορα 9 μηνες 1
Spartan117 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Περιεχει λιιιιγο spoiler.. Λοιπον, 4 το πρωι, εκλεισα το bloodborne απο τις 10 που επαιζα, επαιξα και μια ωρα το απογευμα. Οι πρωτες εντυπωσεις οχι απλα ειναι θετικες!, ειμαι ευχαριστημενος, τοσο απο γραφικα αλλα πιο πολυ απο το ακουστικο μερος, φοβερες επιλογες στην μουσικη τοσο στο γενικο gameplay οσο και στις μαχες. Το παιχνιδι απαιτει κατα την γνωμη μου mechanics αρκετα, τοσο στο dodge αφου δεν εχεις ασπιδα οσο και στο ποτε θα ειναι η καλη στιγμη να κανεις επιθεση. Εφτασα μεχρι την old πολη, Το cleric beast το τελιωσα την δευτερη φορα αρκετα ευκολα αλλα τον father casgoine παιζει να τον επαιξα 10 φορες, ( δεν γουσταρα να χρησιμοποιησω το οπλο) μεχρι που καταλαβα οτι αν δεν το εκανα θα εμενα εκει μεχρι του χρονου . Διαβαζα στο ιδιο thread οτι θελουν να κανουν το παιχνιδι πιο ''ευκολο'' ωστε να προσελκυσουν μεγαλυτερη γκαμα παικτων. Δεν ξερω για σας αλλα οχι μονο ευκολοτερο δεν εχει γινει, αλλα εχει παραγινει το κακο . Ειδικα εκει με το γουρουνακι ( ποιος δεν πηγε μεχρι το τελος ? ), αλλα και οταν σε πυροβολαει ο αλλος απο πανω. Εγω δυσκολευομαι αρκετα μεχρι τωρα, Αυτα. Τα mechanics με τα όπλα είναι και ίσως το καλύτερο πράμα στο Bloodborne. Ελπίζω να δούμε και αλλα games από την from με trick weapons. Σε αυτή την E3 το 16 θα ξέρουμε αν θα κάνουν BB2 τουλάχιστον (ελπίζω). Εχουν 1000ειπωθει παντως τα παραπανω αν σκεφτει κανεις οτι το topic εχει περασει τις 150σελιδες και ειναι στην αγορα 9 μηνες 1
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Περιεχει λιιιιγο spoiler.. Λοιπον, 4 το πρωι, εκλεισα το bloodborne απο τις 10 που επαιζα, επαιξα και μια ωρα το απογευμα. Οι πρωτες εντυπωσεις οχι απλα ειναι θετικες!, ειμαι ευχαριστημενος, τοσο απο γραφικα αλλα πιο πολυ απο το ακουστικο μερος, φοβερες επιλογες στην μουσικη τοσο στο γενικο gameplay οσο και στις μαχες. Το παιχνιδι απαιτει κατα την γνωμη μου mechanics αρκετα, τοσο στο dodge αφου δεν εχεις ασπιδα οσο και στο ποτε θα ειναι η καλη στιγμη να κανεις επιθεση. Εφτασα μεχρι την old πολη, Το cleric beast το τελιωσα την δευτερη φορα αρκετα ευκολα αλλα τον father casgoine παιζει να τον επαιξα 10 φορες, ( δεν γουσταρα να χρησιμοποιησω το οπλο) μεχρι που καταλαβα οτι αν δεν το εκανα θα εμενα εκει μεχρι του χρονου . Διαβαζα στο ιδιο thread οτι θελουν να κανουν το παιχνιδι πιο ''ευκολο'' ωστε να προσελκυσουν μεγαλυτερη γκαμα παικτων. Δεν ξερω για σας αλλα οχι μονο ευκολοτερο δεν εχει γινει, αλλα εχει παραγινει το κακο . Ειδικα εκει με το γουρουνακι ( ποιος δεν πηγε μεχρι το τελος ? ), αλλα και οταν σε πυροβολαει ο αλλος απο πανω. Εγω δυσκολευομαι αρκετα μεχρι τωρα, Αυτα. Προφανως και σε αυτο αναφερομουν
panossar95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Να σημειωσω οτι παιζω με ακουστικα στην τηλεοραση, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . Μαλιστα στο σημειω με το γουρουνι, σκεφτηκα ας τρεξω μεχρι κατω να γλυτωσω γιατι ειχα αρκετα blood echoes, ολοι ξερετε που κατεληξα . Ετσι θυμηθηκα τι παιζω
keropi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 έχω πορωθεί με το "beast mode" , πολύ μαμάτο το κάνανε, ειδικά τώρα που έχεις μεγαλύτερο range με τα claws μετράει τρελά. 1
panossar95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εγω απο χθες εχω μπλεξει στην old yharnam με κερνανε φυστικακι
zeke Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιος thnx αλλα στο level που ειμαι δεν μπορω να παω arcane παραπανω απο 50 αν το ηξερα θα εχωνα arcane αντι για bloodtinge αλλα ηθελα char να μπορει να παιζει ολα τα weapons. Το αφηνω εκει αξιοπρεπες dmg βγαζει οκ και παω για bowblade next, εκει εχω 30 bloodtinge αλλα καπου διαβασα οτι ειναι αρκετο για τα charged R2 να βγαζουν καλο dmg. παντα μπορεις να ξεκινησεις απο την αρχη με ενα καινουργιο build,,,,αν δεν βαριεσαι
dimyok Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ξανά έβαλα τον πρόδρομο του Beast Souls το Deamons Souls και έμεινα έκπληκτος απο τα κοινά πράγματα που εχουν , κριμα τοσο ενδιαφερων παιχνιδι το ειχαν χαντακώσει απο τη δυσκολια και την ελειψη save . Ευτυχως το bloodborne ειναι πολυ πιο user friendly. Σημειωτέων τελείωσα όλο το story με μόλις 14 " you died " .
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παντα μπορεις να ξεκινησεις απο την αρχη με ενα καινουργιο build,,,,αν δεν βαριεσαι Μπορει να το κανω αλλα εχω φαει τοσες ωρες σε αυτον τον char για αυτο το λογο να μπορω να παιξω οτι build θελω. Τελικα δεν μπορω οπως θελω.. Ξανά έβαλα τον πρόδρομο του Beast Souls το Deamons Souls και έμεινα έκπληκτος απο τα κοινά πράγματα που εχουν , κριμα τοσο ενδιαφερων παιχνιδι το ειχαν χαντακώσει απο τη δυσκολια και την ελειψη save . Ευτυχως το bloodborne ειναι πολυ πιο user friendly. Σημειωτέων τελείωσα όλο το story με μόλις 14 " you died " . Το bloodborne ειναι πιο δυσκολο απο το demons imo, ισως φταιει και οτι το επισα μετα απο marathon ds2/ds1, επισης overleveled = no fun..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα