klainmaingr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έπαθα και εγώ κάτι παρόμοιο στο πρώτο play, γι'αυτο ψυλλιάστηκα πως κατι παίχτηκε παρόμοιο . For future reference, το Old Hunter's Bell θα το βρεις απο Messenger όπως και το Beckoning, απλά πιο ψηλά στη σκάλα του Hunter's Dream. Edit: Το'χω απορία actually αν ξέρει κανείς, το co-op δουλεύει όπως στο Dark Souls με τα περίεργα matchmaking ή υπάρχει κάποιος τρόπος να παιχτεί με φίλους χωρίς πολλές αλχημείες; Μόλις το πήρα δίπλα απο την πόρτα.. Κάλλιο αργά παρά ποτέ Το θέμα είναι οτι και πάλι δε μου έβγαζε τα spawn points στα σημεία που θα έπρεπε να είναι. Όπως και να χει τον σκότωσα τώρα οπότε δε νομίζω οτι έχει σκοπό να με βοηθήσει σύντομα 1
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι BL100-110 για τα non-arcane και BL120-130 για τα arcane only. Δεν μιλαω για pvp, απλα ετσι αποδιδουν καλυτερα οταν κανεις κατι συγκεκριμενο. Επισης για το kos που ανεφερες θες για pure arcane την uncanny version επειδη εχει triangle gem slot. Και ισως με flat arc να αποδιδει καλυτερα παρα με % (lost version) αλλα δεν το εχω τεσταρει για να σου πω την αληθεια. pure arcane και uncanny version εχω 50 σε arcane και φαρμαρα 67/72 pure arcane gems και παλι καπου 60+300 μαξάρει το kos, κανω κατι λαθος η ετσι ειναι?? Στα αλλα πχ ludwig ευκολα πιανω διπλασια νουμερα με μετρια gems. Επισης το moveset του μου φαινεται αργο και σαν να καταναλωνει και πολυ stamina. Ενταξει δεν εχω ασχοληθει και πολυ και νουμπιαζω τωρα αλλα σαν πρωτη εντυπωση weak μου φαινεται.
Greygore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις το πήρα δίπλα απο την πόρτα.. Κάλλιο αργά παρά ποτέ Το θέμα είναι οτι και πάλι δε μου έβγαζε τα spawn points στα σημεία που θα έπρεπε να είναι. Όπως και να χει τον σκότωσα τώρα οπότε δε νομίζω οτι έχει σκοπό να με βοηθήσει σύντομα Νομίζω γενικά τα Old Hunter summons τα έχουν στημένα για συγκεκριμένα boss, αν είχες ήδη σκοτώσει το Cleric Beast τότε φεύγει το summon για τον Gascoigne για παράδειγμα. No worries, η καμπάνα είναι χρήσιμη και για μεθέπειτα boss (βλ. Blood-Starved Beast), καθώς και στα Chalice dungeons όπου έχει τον Prospector Olek για βοήθεια. Εν το μεταξύ, έχω φτάσει σχεδόν στο cap απο humanities Insight, να αρχίσω να δίνω για materials/items απο το Insight Bath Messenger; Δεν βρίσκω κάτι άλλο να τα κάνω και γενικά το playthrough τα πάει αρκετά καλά ώστε να μην χρειάζεται να τα "καίω" σε co-op/summons ιδιαίτερα..
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή τώρα ξεκινάω, ας μου πεί κάποιος τι πήδηξα. Είδα ένα plat speedrun guide και ακολούθησα μερικές οδηγίες. Κάποια στιγμή ο τύπος καταλήγει να βρίσκει στην πόρτα μπροστά στο central Yharnan ένα spot που χτυπάει τη bell και έρχεται ένα Npc με τη βοήθεια του οποίου βγάζει το Cleric beast. Έχω levelάρει κάτι ψιλά, έχω μιλήσει για το tiny box, τσίμπησα το torch και έχω και το bell και insight points απο το madman's πώς διάολο το λένε. Παρόλα αυτά το spot στο οποίο θα έπρεπε να κάνω summon το npc για να βοηθήσει, δεν υπάρχει. Πρέπει να πάρω κάποιο item ή να ενεργοποιήσω κάτι; Ξέρω οτι δε βοηθάω ιδιαίτερα με την περιγραφή μου αλλα δεν έχω ούτε μια ώρα στο παιχνίδι και ακόμα ψάχνομαι. Edit: Apparently το npc είναι ο Father G. Δε μου βγαίνει σε καμία απο τις δύο τοποθεσίες που θα έπρεπε να τον βρώ... Φιλικα παντα,αλλα bloodborne και platinum speedrun guide δεν πανε μαζι εκτως και αν το εχεις νοικιασει και θες να το γυρισεις πισω.Ο κανονικος τροπος ειναι να παιξεις και να βγαλεις το παιχνιδι στο πρωτο run(3διαφορετικα τελη εχει αρα 3 φορες κανονικα πρεπει να το τερματησεις,βεβαια στα new game plus μπορεις να προσπερασεις αρκετα boss),και πριν τον τελευταιο boss να κανεις οτι εχεις αφησει μεχρι τοτε,βλεπε chalice,collect ολα τα οπλα εκτως του τελευταιου boss κλπ. Τωρα αν παλι οπως ειπα βιαζεσαι και το πας κλασσικα να διαβαζεις τα περισσοτερα απο το guide,να κανεις το κολπο με το save στο τελος και να το κανεις platinum το παιχνιδι στα γρηγορα οκ αλλα δυστηχως χανεις την μεγαλυτερη μαγεια και προκληση του παιχνιδιου ετσι. 1
klainmaingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω γενικά τα Old Hunter summons τα έχουν στημένα για συγκεκριμένα boss, αν είχες ήδη σκοτώσει το Cleric Beast τότε φεύγει το summon για τον Gascoigne για παράδειγμα. No worries, η καμπάνα είναι χρήσιμη και για μεθέπειτα boss (βλ. Blood-Starved Beast), καθώς και στα Chalice dungeons όπου έχει τον Prospector Olek για βοήθεια. Τον είδα τον Alfred μου τον έβγαλε κανονικά απο εκει έξω κ μάλιστα είχε απλά Press X δε χρειαζόταν να χτυπήσω καμπάνες κτλ. Προτίμησα να πάω solo και ευτυχώς μιας και το boss ήταν ψιλοαστείο αν εξαιρέσεις το poison. Φιλικα παντα,αλλα bloodborne και platinum speedrun guide δεν πανε μαζι εκτως και αν το εχεις νοικιασει και θες να το γυρισεις πισω.Ο κανονικος τροπος ειναι να παιξεις και να βγαλεις το παιχνιδι στο πρωτο run(3διαφορετικα τελη εχει αρα 3 φορες κανονικα πρεπει να το τερματησεις,βεβαια στα new game plus μπορεις να προσπερασεις αρκετα boss),και πριν τον τελευταιο boss να κανεις οτι εχεις αφησει μεχρι τοτε,βλεπε chalice,collect ολα τα οπλα εκτως του τελευταιου boss κλπ. Τωρα αν παλι οπως ειπα βιαζεσαι και το πας κλασσικα να διαβαζεις τα περισσοτερα απο το guide,να κανεις το κολπο με το save στο τελος και να το κανεις platinum το παιχνιδι στα γρηγορα οκ αλλα δυστηχως χανεις την μεγαλυτερη μαγεια και προκληση του παιχνιδιου ετσι. Yup έχεις απόλυτο δίκιο. Βλέπω πρώτα τι δεν πρέπει να χάσω/προσπεράσω και το γενικό route του εκάστοτε part και μετά το παίζω με εντελώς δικό μου ρυθμό, φαρμάροντας κάποια σημεία και γενικά εξερευνώντας πολύ περισσότερο. Επειδή την έχω πατήσει ΠΟΛΛΕΣ φορές με μισό αντικείμενο που έχω ξεχάσει κάπου να πρέπει να παίζω 10 ώρες για δεύτερα και τρίτα playthrough, προτιμώ να χάνω λίγο απο το immersion και να κερδίζω σε χρόνο. Στο τέλος ναι έχω σκοπό να κάνω το save thingy εκτός αν αποτρελαθώ τόσο πολύ με το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής πάντως περίμενα πολύ καλύτερα controls με όλα αυτά που διάβαζα. Ιδιαίτερα το roll/side-step ήλπιζα οτι θα είναι ξεχωριστά κουμπιά ενώ και η παντελής έλλειψη block για counter attack μου κακοφαίνεται. Φαντάζομαι οτι αντί να σηκώνεις shield προσπαθείς στο ίδιο timing να κάνει stagger τον εχθρό με το όπλο, αλλα για κάποιο λόγο το animation αργεί πάάάάρα πολύ και δε μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω ουσιαστικά πουθενά μέχρι τώρα παρα μόνο στον Father G. Παρόλα αυτά πολύ ωραίο παιχνίδι μέχρι τώρα. Και το farming aspect του δε με χάλασε όσο περίμενα.
zeke Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 pure arcane και uncanny version εχω 50 σε arcane και φαρμαρα 67/72 pure arcane gems και παλι καπου 60+300 μαξάρει το kos, κανω κατι λαθος η ετσι ειναι?? Στα αλλα πχ ludwig ευκολα πιανω διπλασια νουμερα με μετρια gems. Επισης το moveset του μου φαινεται αργο και σαν να καταναλωνει και πολυ stamina. Ενταξει δεν εχω ασχοληθει και πολυ και νουμπιαζω τωρα αλλα σαν πρωτη εντυπωση weak μου φαινεται. το arcane ειναι το μοναδικο stat που δεν εχει diminish returns. οποτε απο τα 50+ αξιζει, ακομα και 99 οπως εχω πει και σε παλιοτερα ποστ. ενα buildακι αποκλειστικα για το kin στα BL120 μαζι με amygdalan arm : https://mugenmonkey.com/bloodborne/10024 usareis και spells με μικρο bullet use τυπου: Blacksky Eye, Accursed Brew, Executioner's Gloves και Augur of Ebrietas εδω ενα spreadsheet για το arcane scaling: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17tmcuxmi_Ibh-rLSwO_7AFedTUbruJhpHD2o9LxAYOI/edit?pli=1#gid=0 το ludwig που αναφερεις εχει το 3πλασιο base dmg οποτε λογικο, αν και στον pyromancer που εκανα: https://mugenmonkey.com/bloodborne/4923 ,σε pure arcane το boost dmg το παιρνει απο fire paper και σε συνδιασμο με τα oil urns, αλλιως απο μονο του δεν κανει και πολλα... Φαντάζομαι οτι αντί να σηκώνεις shield προσπαθείς στο ίδιο timing να κάνει stagger τον εχθρό με το όπλο, αλλα για κάποιο λόγο το animation αργεί πάάάάρα πολύ και δε μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω ουσιαστικά πουθενά μέχρι τώρα παρα μόνο στον Father G. το animation που κανει για το parry ειναι οκ, αν και οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν να εχει ενα μεγαλυτερο delay σαν reload weapon, για να μην πεφτει τοσο spam που κατανταει αηδια. με τις shield που εχει το game μια χαρα μπορεις να παιξεις, απλα πρεπει να εχεις κανει ενα σωστο build μην ειναι χυμα στο κυμα! (αμα θες σου κανω ενα buildaki στυλ dark souls)
stolidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετώ. Κάποιο str/bloodtinge build μπορεί να είναι βιώσιμο? Έχω ξεμείνει με το τιμιότατο hunters axe +6 (με 40 vit και 25 endur) κ δεν μπορώ να αποφασίσω τι να ανεβάσω.
Spartan117 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 STR/Bloodtinge είναι το Bloodletter και το Minigun απο το DLC νομίζω
Spartan117 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δυστυχώς με τον χαρακτήρα που έπαιξα το DLC ήμουν SKL/BTG
zeke Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετώ. Κάποιο str/bloodtinge build μπορεί να είναι βιώσιμο? Έχω ξεμείνει με το τιμιότατο hunters axe +6 (με 40 vit και 25 endur) κ δεν μπορώ να αποφασίσω τι να ανεβάσω. hybrid build μπορεις να κανεις me το rifle spear με scaling str gems να παει Α. γινεται αλλα...πες μας πρωτα πως θες να παιξεις το έχει δοκιμάσει κανείς? pure BT με το bloodletting, κοβει ασχημα σε 2handed mode μονο: https://mugenmonkey.com/bloodborne/8929
stolidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο είναι το 4ο playthrough. Δοκίμασα στα προηγούμενα ludwig's holy blade ,threaded kane και chikage Nομίζω το playthrough με chikage μ αρεσε περισσότερο (μπορεί βέβαια να φταιει που ένιωσα με τα mechanics) Δεν εχω δοκιμάσει ουτε str/ arcane ουτε str/ bloodt build οπότε ψηνομαι για 2handed bloodletting. Αλλιώς τι άλλες επιλογες έχουμε ?
zeke Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ωραια! εφοσον θες κατι σε hybrid ειναι πιο ευκολο να γινει... (αμα δεν σε νοιαζει το lvl)- το rifle spear που σου ειπα 2σε1 με scaling str gems και το αλλο με phys gems για το BT (σε swap mode)- logarius wheel ή boom hammer μαζι με καποιο gun (piercing rifle πχ)μπορεις και το bloodletter σε str/bt αλλα το str κανει scale μονο στο 1h και το bt μονο στο 2h.αλλιως πες μου εσυ με τι wep θες να παιξεις και σου κανω buildaki edit: ενα bt/arc με το rifle spear που ειχα κανει και ειχε βγει πολυ καλο: https://mugenmonkey.com/bloodborne/5719
zeke Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Bοοm hammer παρακαλώ Λοιπον βγαινει το ιδιο και απο lone survivor και violent past. οπως βλεπεις στα BL120 λογω του hybrid δεν ειναι ιδιαιτερα effective αλλα βγαινει μια χαρα ετσι : https://mugenmonkey.com/bloodborne/10048 θες πολυ stm επειδη το buff του boom hammer usarει αρκετο (+ για τα cursed gems με το stm negative). Oλα τα runes ειναι dungeons root , αλλα μπορεις και με τα στορυ. Σου εβαλα το communion για τα blood bullets γιατι σε συμφερει καλυτερα για το pew pew και μαζι σου παντα Bone Marrow Ash για extra deeeps! αν δεν σε ικανοποιει μου λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα