Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα και αξιζει. Οτι καλυτερο εχει παιξει σε DLC εχει βγει απο αυτη την εταιρια(Artorias of the abyss στο ds1,The Lost Crowns στο ds2)

Μακαρι να ειχαν βγαλει σαν DLC την 6η archstone απο το Demon's Souls

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα δεν εχω ξαναγορασει dlc ποτε, αλλα και μενα η τιμη του μου φαινεται αρκετα υψηλη, βεβαια αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα λεφτα που μπορει να διαθεσει οποτε το αναφερω προσωπικα, εννοω δηλαδη οτι με αυτα τα 20 ευρω προτιμω να βαλω αλλα 10 και να παρω ενα αλλο παιχνιδι.. Επιπλεον, γουσταρω πολυ την σειρα, οποτε ακομα το σκεφτομαι

Αν παρεις used το παιχνιδι(υποθετω 30ευρω)τοτε ναι τα 20ευρω του dlc ειναι πολλα και δεν τα αξιζει. Ασε που βγαινει φθηνοτερα αν το παρεις απο εδω http://www.skroutz.gr/s/7996057/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html

Δημοσ.

Ναι στην αρχη ετσι το σκεφτηκα, φαντασου οτι θα το παρω κατω απο 30! οποτε δεν αξιζει, το ιδιο σκεπτικο ακριβως ειχα

Δημοσ.

Καθαρα σαν playtime vfm μπορεις να πεις οτι δεν αξιζει αλλα ποιος πηρε bloodborne(δεν το αφησε στο δευτερο boss) και δεν πηρε η δεν θα παρει συντομα το dlc?? 

Εγω εκανα και αλλο NG+ νομιζω στο 4 η 5 ειμαι τωρα(μπορω καπως να τσεκαρω btw??) γιατι εχασα το milkweed στο πρωτο μου playthrough, εκανα το build με το kos parasite και εχει πλακα αλλα δεν μπορω να βρω καλα gems να του βαλω, ειδα τα καλα dungeon φαρμαρα τα arcane αλλα και παλι μεχρι ~60+300 το φτανω το dmg.

Δοκιμασα και beast mode με το rune και το beast claw και μου φανηκε χαλια μαυρα, τελικα το καλυτερο παραμενει το ludwig/moonlight greatsword για το playstyle μου. Πρεπει να παω και το bloodtinge 50(στο 28 αλλα θελω 630k στο upgrade) για να δοκιμασω bowblade σωστα.

Δημοσ.

Βασικα δεν εχω ξαναγορασει dlc ποτε, αλλα και μενα η τιμη του μου φαινεται αρκετα υψηλη, βεβαια αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα λεφτα που μπορει να διαθεσει οποτε το αναφερω προσωπικα, εννοω δηλαδη οτι με αυτα τα 20 ευρω προτιμω να βαλω αλλα 10 και να παρω ενα αλλο παιχνιδι.. Επιπλεον, γουσταρω πολυ την σειρα, οποτε ακομα το σκεφτομαι

αν το αγορασεις μαζι με dlc για να το παιξεις μια φορα ξεχνα το,,,βρες το μεταχειρισμενο καλυτερα στην μιση τιμη και τσιμπα το!

πρεπει να εκλεισα γυρω στις 1500 ωρες στο BB και με το που βγηκε το dlc σιγουρα εχω ριξει αλλες 100 σε 2 καινουρια απο την αρχη builds :P

οποτε ειναι θεμα τι γουσταρεις εσυ,,,αμα εχεις στο νου σου να παιξεις κ αλλα games τοτε παρτο μεταχειριλα , αλλιως παρτο,,,χθες!

Εγω εκανα και αλλο NG+ νομιζω στο 4 η 5 ειμαι τωρα(μπορω καπως να τσεκαρω btw??) γιατι εχασα το milkweed στο πρωτο μου playthrough, εκανα το build με το kos parasite και εχει πλακα αλλα δεν μπορω να βρω καλα gems να του βαλω, ειδα τα καλα dungeon φαρμαρα τα arcane αλλα και παλι μεχρι ~60+300 το φτανω το dmg.

Δοκιμασα και beast mode με το rune και το beast claw και μου φανηκε χαλια μαυρα, τελικα το καλυτερο παραμενει το ludwig/moonlight greatsword για το playstyle μου. Πρεπει να παω και το bloodtinge 50(στο 28 αλλα θελω 630k στο upgrade) για να δοκιμασω bowblade σωστα.

τσεκαρε ποσα mensis cage εχεις στο stash, το πρωτο ειναι το NG.

καλα build με kos parasite ή beast mode/claws δεν μπορεις να κανεις στα lvl που εισαι οποτε δεν μπορεις να δεις το full potential που εχουν......παραδοξως στο ludwig το μοναδικο που εκανα ηταν 2handed pyromancer full arc με phys gems για τα fire paper και ηταν φοβερο ναι,,,για το moonlight εχουμε δρομο γιατι περιμενουν στην ουρα αλλα builds :P

Δημοσ.

Τι level πρεπει να ειμαι?? Εννοεις οτι λειτουργουν καλυτερα σε pvp/BL120 η κατι τετοιο παρα σε μεγαλο pve level?? Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω arcane gems μαζευα μονο physical, ισως για αυτο δεν μπορω να ανεβασω το kos.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει τρόπος αγοράς του soundtrack πέρα από την αγορά της συλλεκτικής από την Ιαπωνία (έψαξα...) οποτε το ποστάρω, αν υπάρχει θέμα αφαιρέστε το, OST από το The Old Hunters:

MP3 320

https://mega.nz/#!msFkXKxY!I2B7_n6aesBnunyj43Ch1FO1a9cUEBEG2qjbAfLnyRY

FLAC

https://mega.nz/#!woVlSBKb!tBtFt-4SSCrgmfob_-19266otzdc2qlPY3QHmqpnPyg

Κωδικός hikaru

• Like 2
Δημοσ.

Τι level πρεπει να ειμαι?? Εννοεις οτι λειτουργουν καλυτερα σε pvp/BL120 η κατι τετοιο παρα σε μεγαλο pve level?? Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω arcane gems μαζευα μονο physical, ισως για αυτο δεν μπορω να ανεβασω το kos.

Ναι BL100-110 για τα non-arcane και BL120-130 για τα arcane only. Δεν μιλαω για pvp, απλα ετσι αποδιδουν καλυτερα οταν κανεις κατι συγκεκριμενο.

Επισης για το kos που ανεφερες θες για pure arcane την uncanny version επειδη εχει triangle gem slot. Και ισως με flat arc να αποδιδει καλυτερα παρα με % (lost version) αλλα δεν το εχω τεσταρει για να σου πω την αληθεια.

Δημοσ.

Το DLC αν και μικρό για 20ε αξίζει και με το παραπάνω γιατί συμπληρώνει και ενσωματώνεται στο παιχνίδι πάρα πάρα πολύ καλά. Για εμένα είναι must . Σαν περιεχόμενο είναι άριστο, στο μήκος τα χαλάει λίγο όπως γράφαμε και στις προηγούμενες σελίδες. 

Δημοσ.

To DLC ειναι MUST για οσους σκοπευουν να ασχοληθουν καιρο με το παιχνιδι,καθως προσθετει και πολλα items και 2 oaths.

Αν απλα πληρωσεις 20 ευρω για να παιξεις τα levels και το αφησεις,τοτε ναι δεν αξιζει γτ ειναι μικρο για 20€,αλλα αν αφιερωνεις πολλες ωρες για PvP η online στο Bloodborne,μονο και μονο για τα items πρεπει να το χεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τώρα ξεκινάω, ας μου πεί κάποιος τι πήδηξα. Είδα ένα plat speedrun guide και ακολούθησα μερικές οδηγίες. Κάποια στιγμή ο τύπος καταλήγει να βρίσκει στην πόρτα μπροστά στο central Yharnan ένα spot που χτυπάει τη bell και έρχεται ένα Npc με τη βοήθεια του οποίου βγάζει το Cleric beast.

Έχω levelάρει κάτι ψιλά, έχω μιλήσει για το tiny box, τσίμπησα το torch και έχω και το bell και insight points απο το madman's πώς διάολο το λένε. Παρόλα αυτά το spot στο οποίο θα έπρεπε να κάνω summon το npc για να βοηθήσει, δεν υπάρχει. Πρέπει να πάρω κάποιο item ή να ενεργοποιήσω κάτι; Ξέρω οτι δε βοηθάω ιδιαίτερα με την περιγραφή μου αλλα δεν έχω ούτε μια ώρα στο παιχνίδι και ακόμα ψάχνομαι.

Edit: Apparently το npc είναι ο Father G. Δε μου βγαίνει σε καμία απο τις δύο τοποθεσίες που θα έπρεπε να τον βρώ...

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή τώρα ξεκινάω, ας μου πεί κάποιος τι πήδηξα. Είδα ένα plat speedrun guide και ακολούθησα μερικές οδηγίες. Κάποια στιγμή ο τύπος καταλήγει να βρίσκει στην πόρτα μπροστά στο central Yharnan ένα spot που χτυπάει τη bell και έρχεται ένα Npc με τη βοήθεια του οποίου βγάζει το Cleric beast.

Έχω levelάρει κάτι ψιλά, έχω μιλήσει για το tiny box, τσίμπησα το torch και έχω και το bell και insight points απο το madman's πώς διάολο το λένε. Παρόλα αυτά το spot στο οποίο θα έπρεπε να κάνω summon το npc για να βοηθήσει, δεν υπάρχει. Πρέπει να πάρω κάποιο item ή να ενεργοποιήσω κάτι; Ξέρω οτι δε βοηθάω ιδιαίτερα με την περιγραφή μου αλλα δεν έχω ούτε μια ώρα στο παιχνίδι και ακόμα ψάχνομαι.

Εννοείς λογικά το Old Hunter summon του Father Gascoigne, δες οτι όντως έχεις το bell που χρειάζεται για να τον κάνεις summon (είναι το Old Hunter Bell, εν αντιθέσει του Beckoning Bell που χρησιμοποιείται για player summons), και πήγαινε στο κεντρικό fountain (εκεί που έχει ένα Brick Troll που βαράει την πόρτα στο τέλος της περιοχής με το μεγάλο bonfire), θα πρέπει να δείς κάτι αντίστοιχο με το screenshot:

post-143955-0-08408600-1449767918_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς λογικά το Old Hunter summon του Father Gascoigne, δες οτι όντως έχεις το bell που χρειάζεται για να τον κάνεις summon (είναι το Old Hunter Bell, εν αντιθέσει του Beckoning Bell που χρησιμοποιείται για player summons), και πήγαινε στο κεντρικό fountain (εκεί που έχει ένα Brick Troll που βαράει την πόρτα στο τέλος της περιοχής με το μεγάλο bonfire), θα πρέπει να δείς κάτι αντίστοιχο με το screenshot:

attachicon.gifCV4WNJQU8AEDZtM.jpg

Argh δεν πρέπει να έχω βρεί το Old Hunter bell που λες. Ίσως γι αυτό να μην εμφανίζεται και το spot που τον summonάρεις. Πήγα και στο fountain αλλα και στο μέρος αριστερά απο το Central Yharnam κάτω απο το lamp post αλλα δεν έχει κάτι. Όπως και να'χει πήγα lvl20 και δοκίμασα να το βγάλω χωρίς το npc. Τελικά όλα πήγαν καλύτερα απο ότι περίμενα οπότε μικρό το κακό. Είναι απλα τρομακτικοί στην όψη :P

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Δημοσ.

Έπαθα και εγώ κάτι παρόμοιο στο πρώτο play, γι'αυτο ψυλλιάστηκα πως κατι παίχτηκε παρόμοιο :P. For future reference, το Old Hunter's Bell θα το βρεις απο Messenger όπως και το Beckoning, απλά πιο ψηλά στη σκάλα του Hunter's Dream.

Edit: Το'χω απορία actually αν ξέρει κανείς, το co-op δουλεύει όπως στο Dark Souls με τα περίεργα matchmaking ή υπάρχει κάποιος τρόπος να παιχτεί με φίλους χωρίς πολλές αλχημείες;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...