Spartan117 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έφτασα lower loran με το blootinge build. Μετά τον OoK το Abhorent Beast μου φαίνεται πως πάει σε slow motion...
gildo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έχει πέσει τρολαρισμα στους invaders με τα νέα npc.Βαζω το messenger gift και παει ο άλλος πάνω στον npc κατευθείαν και μετα τρέχει.Για το strength build που εχω απο οτι ειδα ο τροχός δίνει πολυ καλο damage.Δεν εχω κανει τα chalice και τωρα που το βλεπω με αυτα τα gems που εχω δείχνει χαμηλό το damage στα stats.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τέλειωσα το DLC και εγώ , ΠΟΛΥ καλό αλλά θα ήθελα παραπάνω... τουλάχιστον 1-2 περιοχές ακόμα. Είναι ένα ολάκερο tombstone αλλά το 20ρικο είναι κάπως πολύ ΙΜΗΟ , αν ήταν το αρχικό 15αρι θα έλεγα ΟΚ αλλά τώρα όχι. Αναγνωρίζω ότι είναι ποιοτικό και όχι ξεπέτα αλλά χάθηκε να το κάνουν λίγο μεγαλύτερο; Το τελειωσα και εγω τωρα, πολυ μικρο μου φανηκε αλλα θα το ξαναπαιξω γιατι εχασα ενα rune κατα λαθος και μαλλον δεν μπορω να το παρω. Γενικα δεν μου φανηκε δυσκολο ιδιο με το main game θα ελεγα, ωραιες περιοχες/weapons αλλα πολυ μικρο ρε γμτ. Και σκεφτειτε οτι υποτιθεται οτι θα βγαζανε 2 Dlc και τελικα τα ενωσανε σε 1
gildo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν το τερμάτισα ακομα αλλα θυμάμαι οτι και στο ds2 μου φάνηκαν μικρά τα dlc.Αν δεν βαριέται κάποιος μπορει να μου εξηγήσει βήμα βήμα πως λειτουργούν τα chalice dungeons.Ειχα παίξει στην αρχή και πήρα ενα armor αλλα μετα μου έμοιαζαν ολα το ίδιο και χωρις βαθμό δυσκολίας οταν είχα ανεβάσει level τον χαρακτήρα.Μαλλον θα είχα μείνει στα πρώτα level του dungeon.
keropi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Και σκεφτειτε οτι υποτιθεται οτι θα βγαζανε 2 Dlc και τελικα τα ενωσανε σε 1 Στάνταρ είχανε 2 μισο-έτοιμα και τα ενώσανε να κάνουν το Old Hunters. Δε κολλάει και πολύ που φεύγεις από το tower και είσαι στο ψαροχώρι ... το οποίο έχει μεν ωραίο art style αλλά είναι πολύ μικρό και δεν κάνεις σχεδόν τίποτα. 2 NPC για να πάρεις items και να σχολάει το θέμα, έτσι το βλέπω. Εικάζω ότι απλά κάνανε μια συρραφή και πήγανε να δουλέψουν στον DkS3.
zeke Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν το τερμάτισα ακομα αλλα θυμάμαι οτι και στο ds2 μου φάνηκαν μικρά τα dlc.Αν δεν βαριέται κάποιος μπορει να μου εξηγήσει βήμα βήμα πως λειτουργούν τα chalice dungeons.Ειχα παίξει στην αρχή και πήρα ενα armor αλλα μετα μου έμοιαζαν ολα το ίδιο και χωρις βαθμό δυσκολίας οταν είχα ανεβάσει level τον χαρακτήρα.Μαλλον θα είχα μείνει στα πρώτα level του dungeon. http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/?p=54374564 Στάνταρ είχανε 2 μισο-έτοιμα και τα ενώσανε να κάνουν το Old Hunters. Δε κολλάει και πολύ που φεύγεις από το tower και είσαι στο ψαροχώρι ... το οποίο έχει μεν ωραίο art style αλλά είναι πολύ μικρό και δεν κάνεις σχεδόν τίποτα. 2 NPC για να πάρεις items και να σχολάει το θέμα, έτσι το βλέπω. Εικάζω ότι απλά κάνανε μια συρραφή και πήγανε να δουλέψουν στον DkS3. ολο το dlc ειδικα στο ψαροχωρι - (innsmouth lovecraft ) ειναι τρελο απο ατμοσφαιρα και βασικα δεν ειναι τοσο μικρο οσο λετε. μια χαρα ειναι 2
keropi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ^ sorry man διαφωνώ για το μέγεθος... ... και μπακαλίστικα να το δεις πήραμε ένα tombstone με 2 κολλητά bosses για 20ευρώ - και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι 60 Το ψαροχώρι ήταν η ευχάριστη έκπληξη όντως... δε νομίζω να διαφωνεί κανένας για την ποιότητα, στην ποσότητα κολλήσαμε , δε με "γέμισε" ... ΤΒΗ main+dlc έπρεπε να ήταν από την αρχή το παιχνίδι από άποψη μεγέθους για μένα. Δε χορταίνουμε πώς να το κάνουμε δηλαδή;
dimyok Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όσοι δεν το έχουν δει η complete edition βγαινει με επιπλέον -10 % κουπόνι 44.99 $ στο Us pstore . Εδώ υπομονή .....
zeke Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ^ sorry man διαφωνώ για το μέγεθος... ... και μπακαλίστικα να το δεις πήραμε ένα tombstone με 2 κολλητά bosses για 20ευρώ - και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι 60 Το ψαροχώρι ήταν η ευχάριστη έκπληξη όντως... δε νομίζω να διαφωνεί κανένας για την ποιότητα, στην ποσότητα κολλήσαμε , δε με "γέμισε" ... ΤΒΗ main+dlc έπρεπε να ήταν από την αρχή το παιχνίδι από άποψη μεγέθους για μένα. Δε χορταίνουμε πώς να το κάνουμε δηλαδή; εχεις δικιο για το main+dlc απο την αρχη, αλλα γι'αυτους που παιζουν και κανουν builds απο το μηδεν ειναι μια χαρα οπως ειναι τωρα. Αλλα αυτοι που το παιζουν μια φορα και τελος για να το τερματισουν , ισως ειναι μικρο ναι.... εχει τοσα πολλα builds που θελω να κανω,,που πιστευω θα με κρατησει για πολυ ακομη
Alastor192 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον εφτασα προ του τελους του main game.Αφησα το τελικο boss fight για να τελειωσω και το expansion που ειχα διαβασει οτι ειναι πιο end game content.Εκανα και μια cheatια και ειδα online πως να μπω στις optional περιοχες γιατι θα εχανα ωραια και γαματα bosses και ηθελα να βιωσω μια ολοκληρωμενη εικονα του game καθως δεν ξερω αν θα το ξαναπαιξω συντομα.Μεχρι στιγμης ειμαι υπερ ευχαριστημενος,αν και πιστευω 1-2 περιοχες ακομα θα τις ηθελε στο main game.Εξαιρετικη η "τελευταια" περιοχη αλλα πιστευα οτι σε ετοιμαζε για κατι πιο "μπουμ" αφου την τελειωσεις. Και επισης μια ερωτηση.Τα Chalice Dungeon αξιζει να τα κανω?Οχι τοσο απο αποψη loot,αλλα απο εμπειριας/level design,ισως και lore. Το πρωτο chalice το κανα,ειχε unique boss fights και σε γενικες γραμμες μου αρεσε
stavros88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τα chalice αξιζουν για καποια boss "παλουκια" ειδικα σε depth 5 αλλα και για να βρεις μεχρι και +27% gems.
Spartan117 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι τα Chalice έχουν κάποια ωραία boss fight σε depth 4-5, επίσης μαζί με το DLC είναι τα πιο challenging μέρη του παιχνιδιού (Depth 5 κυρίως και Depth 4 defiled). Συν ότι πετάνε πολύ πράμα από gems/blood chunks, rocks και blood echoes. Έχει αρκετούς καινούργιους εχθρούς και μπορείς επίσης να βρείς lost/uncanny εκδόσεις από τα βασικά και DLC όπλα που σου δίνουν διαφορετικά gem slot. 1
zeke Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ... και μπορείς επίσης να βρείς lost/uncanny εκδόσεις από τα βασικά και DLC όπλα που σου δίνουν διαφορετικά gem slot. που σημαινει περισσοτερα dedicated builds :D
Alastor192 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το τελειωσα λοιπον πριν λιγο,εχοντας παρει το κρυφο ending με το διπλο boss fight.Ενα εχω να πω.Τα Souls games δε φημιζονταν ποτε για το ποσο καλα επεξηγουν το στορυ,αλλα στο Bloodborne πραγματικα δεν εχω ιδεα τι συνεβαινε και για ποιο λογο.Καραγουσταρα τα maps,τα bosses και ολο το art direction με τα διεστραμμενα τερατα,αλλα πραγματικα δεν ξερω τι στον πουτσο συναιβει σε αυτο το game απο αποψη πλοκης,.Απλα σε καποια φαση σταματησα να "παρακολουθω" το στορυ και απλα εσφαζα τερατογεννηματα και γαματα bosses και προχωρουσα στα maps. Το expansion πολυ ωραιο,αλλα οντως μικρο.Μου πηρε 6-7 ωρες να το τελειωσω και φανταστειτε κολλησα και ποση ωρα στο Orphan of Kos(παρεπιπτοντως το πιο δυσκολο boss στο παιχνιδι).Αυριο λογικα θα ασχοληθω με Chalice Dungeons(μονο το πρωτο εχω κανει) και κανα PvP. Οι επομενες ωρες θα αφιερωθουν online στο να καταλαβω τι παιζει με το lore/story του παιχνιδιου,θα δω και κανα speedrun να γουσταρω την ψυχη μου οπως και videos με διαφορα secrets που δεν παιζει να πηρα πρεφα στο game. Προσωπικα θελω οπωσδηποτε Bloodborne 2.Σιγουρα θα μπορεσουν να το συνδεσουν μιας και το story,ετσι οπως το ειδα,ειναι τοσο γενικο και αοριστο οποτε καπως θα μπορεσουν να το κολλησουν με το πρωτο Συνολικα του βαζω 9.5/10 καθως θα ηθελα 1-2 περιοχες παραπανω στο vanilla game και 1-2 παραπανω στο expansion.Οχι οτι ειναι μικρο σε διαρκεια το game,αλλα τα complete editions του Dark Souls 1 και 2 ειναι αρκετα μεγαλυτερα απ'το Bloodborne αν θυμαμαι καλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα