Alastor192 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Paarl είναι optional boss και μπορείς να τον σκοτώσεις πιο μετά. Είναι σχετικά δύσκολο boss άμα είσαι underleveled και δεν ξέρεις τις κινήσεις του. ναι το καταλαβα.Τελικα αγορασα το emblem απτους bath messengers που ανοιγει την πορτα εκει κοντα στο Cathedric Ward και το παιχνιδι ρολαρει.Τωρα εχω φτασει σε νεο ζορι,στο lantern του Forbidden Woods με ενα Hunter NPC που παιζει καλυτερα απο μενα .Θα την βρω την ακρη που να παει 1
AnimaTronic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τωρα εχω φτασει σε νεο ζορι,στο lantern του Forbidden Woods με ενα Hunter NPC που παιζει καλυτερα απο μενα .Θα την βρω την ακρη που να παει χαχαχαχα. Λιωσ' τον το μπ0υστΗ!
zeke Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Okkkk τη wooden shield τι τη θες ? Εχει block τώρα ενόψει Dark Souls 3 ? οπως ειπε ο keropi blockarei single bullets/shotguns ή αλλα projectiles καθως και καποια small/fast attacks τυπου blades of mercy/threaded cane κτλ. οπως και η καινουρια που κανει block spells Δεν ειναι σε φαση ολη την ωρα να εισαι πατημενος με το L2 και να προχωρας,,απλα να εχει ενα ωραιο theme το build, μιας και δεν ειχε νοημα για κ αλλο "ranged" wep αφου φοραει το bow. ειδες,,,οταν εχεις ενα target στο leveling να εισαι μεχρι τα 100 ή 120 (για dedicated arc) μπορεις να κανεις πολλα builds στο BB λογω των sacrifice points,,,χρονος μονο να υπαρχει
ADHD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εφαγα ενα ωραιοτατο wipe απο τον ludwig first try solo σε NG++ αλλα εχω 4 μηνες να παιξω και δεν ηξερα και τα moves του καθολου, νομιζω τον εχω ομως δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολος. Ωραιο ειναι μεχρι στιγμης αλλα 2 weapons που βρηκα δεν μου αρεσε καθολου το moveset τους.
Spartan117 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που δοκίμασα στο main σε NG++ μέχρι το Ludwig όλα ωραία και καλά (πιο εύκολα από NG) αλλα στον Ludwig έφαγα και εγώ ένα ωραίο ξύλο... Βαράει σαν τρένο. Στην τελική τον έβγαλα αλλα είναι πολύ δύσκολο, φαντάζομαι στα παραπάνω NG+++ και βάλε πως θα είναι... Τι μου αρέσει στο combat του Bloodborne σε ένα μικρό gif: http://giant.gfycat.com/DeafeningLikableEwe.gif
Alastor192 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον επεσα σε ακομα ενα difficulty spike,με το που σκοτωσα Rom,ανοιξε η πορτα για Unseen Village και μετα το χαος.Τα τερατα πολυ δυνατα,ο χαρτης ενας τεραστιος λαβυρυνθρος που οπου και να πας εχει τερατα.Και το κερασακι της τουρτας,3 hunters στο κεντρο ενος ναου να ειναι ανικητοι.... Μου φαινεται μονο με co-op το βγαζω τουτο
zeke Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον επεσα σε ακομα ενα difficulty spike,με το που σκοτωσα Rom,ανοιξε η πορτα για Unseen Village και μετα το χαος.Τα τερατα πολυ δυνατα,ο χαρτης ενας τεραστιος λαβυρυνθρος που οπου και να πας εχει τερατα.Και το κερασακι της τουρτας,3 hunters στο κεντρο ενος ναου να ειναι ανικητοι.... Μου φαινεται μονο με co-op το βγαζω τουτο ωραια! θα ρθω με τους 50αρηδες να spammαρω το sinister bell για να μην το περασεις ποτε ! χαχαχαχαχα προσπαθησε παλι θα βρεις την ακρη 1
mazos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους,εχω κολλησει στο σημειο οπου σκοτωνεις το Boss Amygdala,διαβαζω οτι πρεπει να παω στο Lecture Building στον δευτερο οροφο αλλα δεν μπορω..ξερεις καποιος τι να κανω?Ευχαριστω.
Alastor192 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 ωραια! θα ρθω με τους 50αρηδες να spammαρω το sinister bell για να μην το περασεις ποτε ! χαχαχαχαχα προσπαθησε παλι θα βρεις την ακρη καλα μιλαμε κανω coop με εναν τυπα,πηγαινουμε στο One Reborn αφου εχουμε σφαξει ολο τον χαρτη και ο τυπας με εγκαταλειπει με το που μπαινω στο boss,ενω εγω ειχα 60k souls πανω μου. Με το που το παιρνω πρεφα,σε κλασματα δευτερολεπτου χρησιμοποιω Bold Hunters Mask και αντε γεια.Να μου πηγε και νομιζω εκανα την καλυτερη κινηση Απο Demon Soul's ειχα να κανω suicide runs σε περιοχες.Μεχρι στιγμης το παιχνιδι παιρνει 10/10.
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους,εχω κολλησει στο σημειο οπου σκοτωνεις το Boss Amygdala,διαβαζω οτι πρεπει να παω στο Lecture Building στον δευτερο οροφο αλλα δεν μπορω..ξερεις καποιος τι να κανω?Ευχαριστω. 3 δευτερα στο Google και εχεις την απαντηση... http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Lecture+Building+2nd+Floor
keropi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τέλειωσα το DLC και εγώ , ΠΟΛΥ καλό αλλά θα ήθελα παραπάνω... τουλάχιστον 1-2 περιοχές ακόμα. Είναι ένα ολάκερο tombstone αλλά το 20ρικο είναι κάπως πολύ ΙΜΗΟ , αν ήταν το αρχικό 15αρι θα έλεγα ΟΚ αλλά τώρα όχι. Αναγνωρίζω ότι είναι ποιοτικό και όχι ξεπέτα αλλά χάθηκε να το κάνουν λίγο μεγαλύτερο;
myst77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 η κάρτα (όπως και το paypal) τρώνε άκυρο τώρα που προσπαθώ να το αγοράσω από play-asia.Δεν μπορουμε απο αυτούς λογω capital;
Greygore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το πήρα και εγώ πρόσφατα, παίζει να ήταν το πιο satisfying moment του 2015 για εμένα η στιγμή που μετά απο ώρες ζορίσματος απο τον $#@*# τον Djura (και το gatling του) στην Old Yharnam κατάφερα να του μιλήσω, πήρα το Badge/gesture... και τον έριξα κάτω απο το clock tower - karma is a bitch:
Spartan117 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το Bowblade "σπάει" αρκετά "δύσκολα" boss πάντως. Με λίγα καλά gems κόβει τα κερατα του και έχει αρκετά καλο charge attack, απλά πρέπει να κανεις σωστό timing. Το δοκίμασα και σε pvp και είναι αρκετά τρολιά
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το τελειωσα και εγω τωρα, πολυ μικρο μου φανηκε αλλα θα το ξαναπαιξω γιατι εχασα ενα rune κατα λαθος και μαλλον δεν μπορω να το παρω. Γενικα δεν μου φανηκε δυσκολο ιδιο με το main game θα ελεγα, ωραιες περιοχες/weapons αλλα πολυ μικρο ρε γμτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα