Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ελα αστα αυτα και στις αρχες του Bloodborne τα ιδια ελεγες . Το πηρες το game ή οχι ακομα? Επισης https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html?from=account_favorites τι στο καλο ή τοση ζητηση ειχε το παιχνιδι ή απο διαθεσιμοτητα ειμαστε παλι για κλαμματα και φοβαμαι οτι μαλλον το δευτερο ισχυει. Περασα χτες μια βολτα απο Public στο mall και με πιασανε νευρικα γελια βλεποντας να μην εχουν φερει την GOTY εκδοση,αλλα να εξακολουθουν να πουλανε το κανονικο παιχνιδι 69.99ευρω οπως και το Πλαισιο τιμη καταστηματος. Καλα std η διαθεσιμοτητα ειναι πολυ μικρη . Δεν το εχω παρει ακομα ειμαι σε πολυ δυσκολη περιοδο απο αποψη ελευθερου χρονου ,παραγγειλα το uncharted collection σημερα γιατι δεν το εχω παιξει καθολου . ΤΟ GOTY δεν το αγγιζω ακομα γιατι θα καω ασχημα και δεν με παιρνει .
Spartan117 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς ακόμα και στο amazon 69.99 την έχουν την GOTY έκδοση http://www.amazon.fr/Bloodborne-%C3%A9dition-jeu-de-lann%C3%A9e/dp/B016ZU4FIQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1448560364&sr=8-1&keywords=bloodborne+goty
Spartan117 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τέλος από εμενα το DLC, όλα τα boss dead και έχω όλα τα weapons + sets. Εξερεύνησα όλες τις περιοχές στο μέγιστο, μπορεί να έχασα κάτι αλλα δεν νομίζω, αλλα ποτε δεν ξέρεις, From είναι αυτή... 10/10, πολύ καλά boss fight και μπόλικο content. Θα δοκιμάσω και σε NG++ με τον main χαρακτήρα να δω πως πάει. Btw ο Laurence είναι σπασαρχιδης, αυτό το τελευταίο phase είναι άκρως εκνευριστικό, μου έτυχε και αυτό: Bowblade for the win σε αυτό το Boss Fight. Βασικά Bowblade for the win γενικά Α, και το "Beast" form για όσους θέλουν να δούν πως είναι 5
Spartan117 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ποση ώρα σου πήρε; Γύρω στις 12-14 ώρες; Ίσως παραπάνω. Σε κάποια boss απλά κόλλησα και έπρεπε να ανεβώ lvl. Σφύζει από content πάντως, δεν νομίζω κανένας να απογοητευτεί για τα 20 ευρώ που ζητάνε. Τα boss fight και μονο βγάζουν την αξια του DLC μιας και είναι από τα καλύτερα boss σε Souls/BB. Πάντως ένα μεγάλο λάθος της From είναι που δίνει τόσο νωρίς access σε αυτό το DLC στην βασική ιστορία, είναι απλά αδύνατο κάποιος που μόλις καθάρισε την Vicar Amelia να μπορέσει να περάσει οτιδήποτε στο The Old Hunters. 2
Alastor192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μαγκες εχω πεσει σε τρελο difficulty spike. Ειμαι στο Unseen village εκει στο Darkbeast Paarl και ειτε παω προς το boss ειτε προς οπουδηποτε αλλου σε εκεινη την περιοχη,πεθαινω αβερτα.Επισης co-op δεν βρισκει,ειτε γιατι δεν παιζει κανεις ειτε γιατι εχω κανα network problem(αν και messages βλεπω κανονικα). Υποθετω πως η μου χει ξεφυγει καποια περιοχη και πρεπει να παω προς τα εκει,η πρεπει να πεσει τρελο farm,διοτι απο οπλα και armor δεν εχω βρει τιποτα αξιολογο.Ενα Hunter's Axe+4 εχω και ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω βρει απο weapons Επισης στα chalice dungeons ειμαι στο Depth 1 Layer 2 αλλα και εκει δεν βρισκω τιποτα απο summon. Any tips?
gildo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το είχα αφήσει στο ng+ εδω και καιρο μπήκα να παιξω λιγο.Θελω να σας ρωτήσω αν το έκανε και σε εσάς γιατι μου φάνηκε παράξενο.Κατεβασε ενα update το 1.07 και ηταν 9.35 giga.Το δεύτερο ειναι οτι χωρις να εχω πάρει το dlc βρήκα στο hunters dream το old hunters bell και ενα αλλο αντικείμενο στους messengers.
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το είχα αφήσει στο ng+ εδω και καιρο μπήκα να παιξω λιγο.Θελω να σας ρωτήσω αν το έκανε και σε εσάς γιατι μου φάνηκε παράξενο.Κατεβασε ενα update το 1.07 και ηταν 9.35 giga.Το δεύτερο ειναι οτι χωρις να εχω πάρει το dlc βρήκα στο hunters dream το old hunters bell και ενα αλλο αντικείμενο στους messengers. Για το patch των 9 giga ναι βγηκε πριν το Dlc.
gildo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Για το patch των 9 giga ναι βγηκε πριν το Dlc. Α οκ ευχαριστω.
zeke Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ..... είναι απλά αδύνατο κάποιος που μόλις καθάρισε την Vicar Amelia να μπορέσει να περάσει οτιδήποτε στο The Old Hunters. Wanna Bet Mr.Spartan? :P ηδη ξεκινησα new build, καθαρισα ludwig κοντα στα 25 lvl με απλο cleaver +3 χαχαχα παω για bow/shield build (παιρνε ιδεες Fulgore ) ιδου στα BL100: https://mugenmonkey.com/bloodborne/7842 Simon's Bowblade (lost version) με loch+wooden shield με stm rune, replenish και blood vials για τα bullets εχω κανει τοσα πολλα builds στο planner και αντε να βρω χρονο να τα δω in action...... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2015 από zeke
dimyok Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Okkkk τη wooden shield τι τη θες ? Εχει block τώρα ενόψει Dark Souls 3 ?
mitsos326 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μαγκες εχω πεσει σε τρελο difficulty spike. Ειμαι στο Unseen village εκει στο Darkbeast Paarl και ειτε παω προς το boss ειτε προς οπουδηποτε αλλου σε εκεινη την περιοχη,πεθαινω αβερτα.Επισης co-op δεν βρισκει,ειτε γιατι δεν παιζει κανεις ειτε γιατι εχω κανα network problem(αν και messages βλεπω κανονικα). Υποθετω πως η μου χει ξεφυγει καποια περιοχη και πρεπει να παω προς τα εκει,η πρεπει να πεσει τρελο farm,διοτι απο οπλα και armor δεν εχω βρει τιποτα αξιολογο.Ενα Hunter's Axe+4 εχω και ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω βρει απο weapons Επισης στα chalice dungeons ειμαι στο Depth 1 Layer 2 αλλα και εκει δεν βρισκω τιποτα απο summon. Any tips? https://www.vg247.com/2015/03/14/bloodborne-guide-how-to-get-out-of-yahargul-unseen-village/
keropi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Okkkk τη wooden shield τι τη θες ? Εχει block τώρα ενόψει Dark Souls 3 ? η wooden shield κάνει θαύματα για να μπλοκάρει σφαίρες... χρειάζεται σε 2-3 σημεία για να περάσεις πιο άνετα btw τρελή ατμόσφαιρα στο dlc, αυτό το " semi-twisted glimpse at the past" για να δείς πώς ξεκινήσανε όλα μετράει πολύ 1
Spartan117 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μαγκες εχω πεσει σε τρελο difficulty spike. Ειμαι στο Unseen village εκει στο Darkbeast Paarl και ειτε παω προς το boss ειτε προς οπουδηποτε αλλου σε εκεινη την περιοχη,πεθαινω αβερτα.Επισης co-op δεν βρισκει,ειτε γιατι δεν παιζει κανεις ειτε γιατι εχω κανα network problem(αν και messages βλεπω κανονικα). Υποθετω πως η μου χει ξεφυγει καποια περιοχη και πρεπει να παω προς τα εκει,η πρεπει να πεσει τρελο farm,διοτι απο οπλα και armor δεν εχω βρει τιποτα αξιολογο.Ενα Hunter's Axe+4 εχω και ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω βρει απο weapons Επισης στα chalice dungeons ειμαι στο Depth 1 Layer 2 αλλα και εκει δεν βρισκω τιποτα απο summon. Any tips? Paarl είναι optional boss και μπορείς να τον σκοτώσεις πιο μετά. Είναι σχετικά δύσκολο boss άμα είσαι underleveled και δεν ξέρεις τις κινήσεις του. Wanna Bet Mr.Spartan? :P Εγώ σου λέω για τον μέσο παίκτη που θα πάρει την GOTY έκδοση και απλά θα μπει στο DLC χωρίς να ξέρει τι παίζει Προσωπική γνώμη είναι ότι μετά τον One Reborn θα ήταν καλύτερα, αλλα έτσι πως είναι αφήνει σε low lvl build να μπαίνουν μέσα στο DLC για challenge. Πληροφοριακά τόσο έχω ξοδέψει στους δυο χαρακτήρες που έκανα (STR/ARC και SKL/BTG): http://abload.de/img/bloodborne_201511270827jsb.png 4-5 ώρες ήταν σε idle. Θα ήθελα να δοκιμάσω και full ARC Έχει αναφερθεί και πιο πριν αλλα το DLC έχει και Blood Rock: http://abload.de/img/bloodborne_2015112519dns4q.png Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2015 από Spartan117
D.Luffy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για αλλη μια φορα τα dlc της From ειναι καταπληκτικα με καποια απο τα καλυτερα bosses και περιοχες.Soundtrack απιστευτο οπως και στο dark souls 2 dlc(Sir alonne κτλ) Βασικά αυτά που βγάζει η From θα έπρεπε να τα λέμε "expansions" όπως τον παλιό καλό καιρό. Πήραν ένα μεγάλο και χορταστικό παιχνίδι και το έκαναν ακόμη μεγαλύτερο με νέο story, lore, περιοχές, εχθρούς και όλα τα συναφή. DLC την σήμερον ημέρα παραπέμπει πιο πολύ σε κάνα weapon/character skin, armour, helmet, multiplayer map κλπ. Μπιχλιμπίδια του κώλου δηλαδή που θα έπρεπε να είναι εκεί από την αρχή και τσάμπα. Τέσπα, στην τελική δεν έχει σημασία πως το λέμε. Καλό κάψιμο σε όλους! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα