Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επισης Zeke οταν μιλαω για build το εχω ξαναπει εννοω τυπου Dark Souls(dexterity build τυπου Katana,sorcerers,miracle,pyromancer κλπ).

ναι καταλαβα τι εννοεις, το κλασσικο που κανουν οι περισσοτεροι. dex build με 5-10 weapons 150+lvl ή sorcerers με ποσα spells/miracles 150-200lvl ή και στο bloodborne που ισχυει το ιδιο.

ε αυτα δεν ειναι builds. Απλα παιζεις να εχεις 5-6 επιλογες στα οπλα και πας οσο level θες χωρις να σε νοιαζει. τοτε ναι εχεις δικιο, το BB δεν εχει πολλες επιλογες με αυτο το playstyle.

εγω μιλαω για συγκεκριμενα πραγματα, οπως τα theme min-maxed builds, βασισμενο σε 1 weapon ,, αντε και καμια φορα 2. και να εισαι στα ορια των 90-100 lvl και μεχρι τα 100-120 για τα arcane only builds.

αμα τα βαλεις κατω εχεις παρα πολλες επιλογες για τρελα builds στο Bloodborne.

80-100ωρες αμα θες να το τερματισεις πληρως τι εννοεις???Για το Platinum εμενα μου πηρε γυρω στις 35-40ωρες και τοσο βλεπω εχει και και στην σελιδα http://www.playstationtrophies.org/game/bloodborne/guide/

εμενα απ οτι θυμαμαι παιζει να μου πηρε 300 με 400 ωρες για το Plat :P χαχαχαχαχαχα

αλλα δεν πηγαινα τους char που εκανα στο NG+ για να εχω open areas για το pvp καθως εκανα συνεχεια FRC dungeons

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

bloodborne_2015112613xvqbo.png

:-D

Edit:

Fight στο DLC από άποψη δυσκολίας

Orphan of Kos > Laurence > Ludwig > Lady Maria > Failures

Fight στο DLC απο άποψη μουσικής/lore/skillset

Lady Maria >>>> Ludwig > Orphan of Kos > Laurence=Failures

Από περιοχές οι τρεις που έχει το DLC είναι top tier ακόμα και σε σύγκριση με το βασικό παιχνίδι. 1 optional boss μου έμεινε και νομίζω έχω ξεκλειδώσει τα πάντα και έχω κάνει όλα τα side quest.

• Like 2
Δημοσ.

βασι

35-40 ώρες για 3 runs NG, NG+, NG++ και όλα τα Chalice Dungeon; http://howlongtobeat.com/game.php?id=21262

75 ώρες λέει για completionist. Να παίξει το παιχνίδι θέλει το παιδί, όχι να κάνει speedrun. Και δεν ξέρουμε καν άμα έχει γνώσεις από games Souls.

βασικά θέλω να το παίξω επειδή άκουσα τόσα και είναι exclusive. Δεν έχω παίξει τα souls.
Δεν θελω να τα ψάξω όλα. Το κυρίως story βασικα να παιξω

Δημοσ.

εγω το πλατινιασα στις 95 ώρες και ημουν περιπου 130 lvl (δεν εκανα 3 runs για τους τερματισμους,κράτησα save) ,μπορει ο Fulgore να ειναι παιχτουρα (δεν το λέω ειρωνικά) και να τα εσφαζε όλα με 60-70 lvl.

Παιχτουρα δεν ειμαι απλα κλασσικα Ludwig sword op. Βεβαια εφαγα πολλα χαστουκια στα Chalice,ειδικα στο Defiled dungeon,και φυσικα καποια boss οπως η ρημαδο Embryetas δοκιμασαν την υπομονη μου καθως οταν την πρωτο πετυχα ημουν underleveled ενω οταν πηγα μετα αφου εβγαλα τα περισσοτερα Chalice εφυγε αερα πατερα.

Επισης ετυχε να εχω παιξει και τα προηγουμενα παιχνιδι αρα ναι ηξερα 2-3πραγματακια(βεβαια ξενερα τα Armors που ουτε σημαντικο Dmg reduction σου δινανε στην πραξη,ουτε Enchant μπορουσες να τα κανεις,ουτε υπηρχε βαρος ),οπως και στα Weapons(δωσε Boltstone στο λαο :D).

Το ξαναλεω το Bloodborne οντως με κερδισε για την ολη ατμοσφαιρα,το αιμα και το οτι ηταν πιο γρηγορο(εν μερη λογικο αφου δεν εχεις ουτε ασπιδα),απλα η αληθεια ειναι οτι μου λειπουν και τα αλλα build των Souls παιχνιδιων(ανεκαθεν μαρεσαν σαν εφε τα κεραυνιδια/miracles σαν τον Gwyn :P).

Δημοσ.

απλα η αληθεια ειναι οτι μου λειπουν και τα αλλα build των Souls παιχνιδιων(ανεκαθεν μαρεσαν σαν εφε τα κεραυνιδια/miracles σαν τον Gwyn :P).

πες μου τι ακριβως θες να παιξεις στο bloodborne (σαν ιδεα, οχι τι items θα φορας) και αστο πανω μου :)

Δημοσ.

πες μου τι ακριβως θες να παιξεις στο bloodborne (σαν ιδεα, οχι τι items θα φορας) και αστο πανω μου :)

Εγω θελω πολλα weapon skins και armor selection για να μη μοιαζουμε ολοι ιδιοι οπως ηταν το DS2, τι μπορουμε να κανουμε?? :P

Δημοσ.

Btw τώρα που ξεκλείδωσα και το trophy για όλα τα όπλα μου μένει μονο να σκοτώσω τον

Laurence

Το DLC έχει 11 νέα main όπλα, 5 off hand και 9 νέα set armor. Έχει και αρκετά runes και items τα οποια δεν έχω βρει όλα ακόμη, ξέρω ότι ένα από τα 5 boss πετάει ένα rune σίγουρα πάντως.

Δημοσ.

Btw τώρα που ξεκλείδωσα και το trophy για όλα τα όπλα μου μένει μονο να σκοτώσω τον

Laurence

Το DLC έχει 11 νέα main όπλα, 5 off hand και 9 νέα set armor. Έχει και αρκετά runes και items τα οποια δεν έχω βρει όλα ακόμη, ξέρω ότι ένα από τα 5 boss πετάει ένα rune σίγουρα πάντως.

Καλα το ονομα γιατι το εβαλες σε spoiler? :D

Καλο αυτο που βαλανε trophies για το Dlc.

Δημοσ.

Επικο  το "ορφανο" boss. Δεν ηξερα οτι μπορεις να το κανεις parry και η μαχη μπαινει ευκολα στο τοπ-5 των πιο αγχωτικων boss fight απ ολα τα παιχνιδια.Τρεμω στην ιδεα να το αντιμετωπισω σε ng+++ ακομα και αν ειμαι 250 level...

Τελικα το saw cleaver για μενα ειναι το καλυτερο οπλο τουλαχιστον απο το main game.Σε σχεση με ludwigs holy blade μπορει να υστερει σε δυναμη αλλα ειναι τοσο γρηγορο που υπερκαλυπτει την διαφορα.

Για αλλη μια φορα τα dlc της From ειναι καταπληκτικα με καποια απο τα καλυτερα bosses και περιοχες.Soundtrack απιστευτο οπως και στο dark souls 2 dlc(Sir alonne κτλ)

• Like 2
Δημοσ.

Επικο  το "ορφανο" boss. Δεν ηξερα οτι μπορεις να το κανεις parry και η μαχη μπαινει ευκολα στο τοπ-5 των πιο αγχωτικων boss fight απ ολα τα παιχνιδια.Τρεμω στην ιδεα να το αντιμετωπισω σε ng+++ ακομα και αν ειμαι 250 level...

Τελικα το saw cleaver για μενα ειναι το καλυτερο οπλο τουλαχιστον απο το main game.Σε σχεση με ludwigs holy blade μπορει να υστερει σε δυναμη αλλα ειναι τοσο γρηγορο που υπερκαλυπτει την διαφορα.

Για αλλη μια φορα τα dlc της From ειναι καταπληκτικα με καποια απο τα καλυτερα bosses και περιοχες.Soundtrack απιστευτο οπως και στο dark souls 2 dlc(Sir alonne κτλ)

Στα σωστα χερια και με το σωστο build ειναι ευκολα 

Σταθερη αξια και το knockback απο το hunters Axe βεβαια για το αρχικο Bloodborne.

Δημοσ.

Ρε σταματηστε μας εχετε κανει κομπλεξικους ,αλλο game παιζετε εσεις το εχετε παει σε διαστημικα επιπεδα ...

Ελα αστα αυτα και στις αρχες του Bloodborne τα ιδια ελεγες :P. Το πηρες το game ή οχι ακομα?

Επισης

https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html?from=account_favorites 

τι στο καλο ή τοση ζητηση ειχε το παιχνιδι ή απο διαθεσιμοτητα ειμαστε παλι για κλαμματα και φοβαμαι οτι μαλλον το δευτερο ισχυει.

Περασα χτες μια βολτα απο Public στο mall και με πιασανε νευρικα γελια βλεποντας να μην εχουν φερει την GOTY εκδοση,αλλα να εξακολουθουν να πουλανε το κανονικο παιχνιδι 69.99ευρω οπως και το Πλαισιο τιμη καταστηματος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...