Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Απόψεις, εγώ το έκαψα το Dark Souls ακριβώς πριν βγει το Bloodborne για να μην έχω τα γνωστά γυαλιά της νοσταλγίας και δεν πιστεύω ότι στέκει στα ίδια επίπεδα πια (ειδικά το δεύτερο μέρος μετά απο Anor Londo). Τα είχα κάπου ισάξια πριν βγει το DLC για διαφορους λόγους. Αλλα και εγώ προτιμώ το πιο γρήγορο gameplay του Bloodborne αντί το πιο αργό των Souls. Να σημειώσω ότι το Dark Souls κερδίζει και extra πόντους γιατί ήταν η πρώτη μου πραγματική εμπειρία με Souls(το Demon's το είχα αφήσει σχετικά γρήγορα λόγο δυσκολίας). Το να γινεται συγκριση ενως παιχνιδιου που βγηκε το 2011,αν θυμαμαι καλα,με ενα παιχνιδι που βγηκε το 2015 ως προς την ταχυτητα το θεωρω ψιλο αδικο. Αλλωστε και το DS3 πχ δειχνει πολυ πιο γρηγορο(σε επιπεδα Bloodborne αλλα με το καλο των 60fps σιγουρα στο Pc)για αυτο το λογο. Θα το ξανα πω. Μπραβο στην From που προσπαθησε κατι το διαφορετικο και της βγηκε με το Bloodborne(φυσικα οι πιεσεις απο πλευρας Sony θα ηταν μεγαλες λογω exclusive γιαυτο εν μερη και τους εκαναν και εντυπωση οι πωλησεις).Επισης ειναι γεγονος οτι το Bloodborne ειναι το καλυτερο exclusive που υπαρχει αυτη την στιγμη(και μεχρι να βγει το Uncharted να δουμε τι ψαρια πιανει και αυτο, αν και δεν ειναι νεο Ip,κοινως δεν προσπαθει τιποτα το καινουργιο,καλο Μαρτιο με Απριλιο αναλογα ποτε θα ερθει σε μας). Επισης εννοειται οτι ειναι Must αγορα για τους περισσοτερους κατοχους Ps4(εκτως απο αυτους που δεν τους αρεσουν αυτου του ειδους παιχνιδια προφανως),ειδικα ολους τους νεους κατοχους Playstation 4 με το νεο σασι,μιας και δεν υπαρχει πλεον bundle με το παιχνιδι αυτο. Παρολα αυτα η εταιρια ως τωρα εχει κανει καποια τραγικα λαθη τα οποια ελπιζω να διορθωσει στο μελλον. Οσον αφορα το πρωτο Dark Souls η Prepare to die edition οταν βγηκε,αν δεν με απαταει η μνημη μου κοστιζε 35-37ευρω(τοσο το ειχα παρει απο Game explorers. Επισης ειπαν ψεμματα οταν δηλωσαν οτι η διαρκεια του Dlc θα ηταν γυρω στις 9 ωρες,οπως αποδειχτηκε στην πορεια(βεβαια παραμενει φοβερο το Dlc με αξιομνημονευτα Boss). Στα περι Dark Souls 2,αξιομνημονευτα ειναι το ολο θεματακι με το Online μεταξυ των διαφορετικων εκδοσεων(για οσους τους πειραξε εγω δεν ειχα θεμα προσωπικα)τα 3 DLC(πρωτη φορα στην σειρα τοσα Dlc κυριως λογω της τσιμπημενης συνολικα τιμης,ειδικα για οσους αγορασαν το παιχνιδι Day one αν και γενικα τα Boss ηταν δυσκολα και ωραια σαν fights,τα περισσοτερα τουλαχιστον γιατι το οτι βαλανε και εδω τις γατες και τον Smelter demon ξανα δεν μου πολυ αρεσε αλλα τελος παντων). Βεβαια η Scholar Of The first sin εκδοση αν θυμαμαι καλα κοστιζε στις αρχες για το Ps4 45 ευρω που για τα 3dlc που ειχε μεσα ηταν και ειναι τρελο value for money. Τωρα στο Bloodborne η From απογοητευσε ολους εμας στην Ευρωπη οταν για αγνωστο λογο ενω στην αρχη ειχε ανακοινωσει το Dlc οτι θα κοστιζε 19.99 δολλαρια και 14.99 ευρω,μετα απο μερικες εβδομαδες η τιμη του ανεβηκε στα 20ευρω. Μετα εχουμε την περιεργη περιπτωση που στο εξωτερικο(Play asia συγκεκριμενα)η αντιστοιχη Goty μαζι με το Artbook κοστιζει 46ευρω σε αναλογια, ενω στην Ευρωπη 60ευρω χωρις Artbook. Τριτο και τελευταιο λογω exclusive(και ισως πιεσεις και απο μεριας Sony μετα την επιτυχια του παιχνιδιου)φτασαμε απο τα 35ευρω του Dark Souls prepare to die να δουμε Goty στα 60ευρω.Γιατι τοσο ακριβα ρε παιδια?? Κοινως οι τιμολογιακες τους πολιτικες δεν μου αρεσουν καθολου,οσο και αν απολαμβανω τα παιχνιδια και προφανως τα παραπανω ειναι η δικια μου προσωπικη γνωμη ολα αυτα τα χρονια απο το αρχικο Demons Souls μεχρι το Bloodborne Goty edition. Επισης Zeke οταν μιλαω για build το εχω ξαναπει εννοω τυπου Dark Souls(dexterity build τυπου Katana,sorcerers,miracle,pyromancer κλπ). 1
dimyok Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Για αυτους που θελουν το main game ισως μπορουν να το παρουν με 29 με μεταφορικα ; http://www.play-asia.com/bloodborne/13/707vfj?affiliate_id=1392141 1
Alastor192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον,το ξεκινησα επιτελους.Επαιζα για κανα 2ωρο πριν φτασω στο Cleric Beast.Πεθανα ενω το ειχα στο μισο health παρολο που επαιζα με αρκετη προσοχη σαν βετερανος Dark Souls,αλλα εχει πολλα attack animation και ενδιαφεροντα patterns που παρολο που ψοφισα,το γουσταρα αρκετα το bossaki. Με το που μεταφερθηκα στο Hunters Dream τσιμπησα ενα level και τα 2/5 του armor που πουλαει ο bath messenger,λογικα θα φαρμαρω ολο το σετ μεχρι να αντιμετωπισω ξανα το μποσσακι ενω θα εξερευνω και 1-2 περιοχες που δεν πολυ-τσεκαρα. Παντως ολον αυτον τον καιρο ειχα μεινει spoiler-free απο lore/story και μου χει κινησει το ενδιαφερον το τι συμβαινει με την ολη φαση του Night of the Hunt και τι ρολο βαραει ο πρωταγωνιστης. Για να δουμε 2
ilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Η πρώτη phase του orphan of Kos αντικατέστησε για μένα τη καλύτερη μάχη στο game που ήταν μέχρι στιγμής η Vicar Amelia. Η δεύτερη phase όμως είναι ότι πιο σκληροπυρηνικό dps race έχω παίξει ever. Ίσως φταίει που ήμουν και στο ng+ αλλά αν δυσκολεύτηκα τόσο (περίπου 3-4 ώρες μου πήρε μαζί με κάποια potions runs), κάποιος λιγότερο έμπειρος από souls τον βλέπω για ragequit. Ο peeve στο twitch είναι on tilt τώρα 15 ώρες και ακόμα να το βγάλει με beast claw build lol. Η τελική γεύση που μου άφησε το DLC σαν συναίσθημα είναι η απόλυτη ΑΡΡΩΣΤΙΑ, Τι να πρωτοθυμηθώ το πηγάδι με την έκπληξη του 2ου shark giant, τα επικά νέα όπλα και movesets, η MΑΜΗΜΕΝΗ research area, το άνοιγμα του clocktower, οι αμέτρητοι hunters διάσπαρτοι που νιώθεις ότι όλο τρως invades κτλ. με αυτό το dlc ίσως δίκαια είναι το καλύτερο pve souls game (πάνω και από το demons που μου είναι η αιώνια αγάπη). ΥΓ υπάρχει και Blood Rock κοντά στο orphan 1
Spartan117 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν διαφωνώ Fulgore, ο λόγος που είπα ότι είναι καλύτερο το Bloodborne για εμενα είναι ότι πρώτον απολαμβάνω το game σαν game περισσότερο (με τον τρόπο που παίζω φυσικά), λόγο ότι μου αρέσει το combat σύστημα αρκετά περισσότερο (πιο γρήγορο, βίαιο και άμεσο από τα Souls) και λόγο ότι ποτε δεν ακουμπούσα mage build σε αυτά τα παιχνίδια οποτε δεν μου "λείπει" κάτι από το Bloodborne εμενα προσωπικά. Δεύτερον, πιστεύω ότι το cosmic horror setting/lore αφήνει στην From να κάνει πολλά και διαφορα πράματα (σε enemy design, environment design κτλ) και αρκετά περισσότερα απ ότι το κλασικό medieval fantasy setting των Souls. Στην τελική είναι δυο παιχνιδάρες που έχει η κάθε μια τα προβλήματα της, προφανώς εμενα με πείραξαν τα προβλήματα που έχει το Bloodborne λιγότερο λόγο του playstyle που πάντοτε είχα στα Souls(DEX ή STR build, Spider shield και yolo). Τις τιμολογιακές πολιτικές της Sony/From δεν πρόκειται να υπερασπιστώ γιατί συμφωνώ πως είναι μεγάλη μλκια αυτό που κάνανε με την αλλαγή της τιμής. Η πρώτη phase του orphan of Kos αντικατέστησε για μένα τη καλύτερη μάχη στο game που ήταν μέχρι στιγμής η Vicar Amelia. Η δεύτερη phase όμως είναι ότι πιο σκληροπυρηνικό dps race έχω παίξει ever. Ίσως φταίει που ήμουν και στο ng+ αλλά αν δυσκολεύτηκα τόσο (περίπου 3-4 ώρες μου πήρε μαζί με κάποια potions runs), κάποιος λιγότερο έμπειρος από souls τον βλέπω για ragequit. Ο peeve στο twitch είναι on tilt τώρα 15 ώρες και ακόμα να το βγάλει με beast claw build lol. Η τελική γεύση που μου άφησε το DLC σαν συναίσθημα είναι η απόλυτη ΑΡΡΩΣΤΙΑ, Τι να πρωτοθυμηθώ το πηγάδι με την έκπληξη του 2ου shark giant, τα επικά νέα όπλα και movesets, η MΑΜΗΜΕΝΗ research area, το άνοιγμα του clocktower, οι αμέτρητοι hunters διάσπαρτοι που νιώθεις ότι όλο τρως invades κτλ. με αυτό το dlc ίσως δίκαια είναι το καλύτερο pve souls game (πάνω και από το demons που μου είναι η αιώνια αγάπη). ΥΓ υπάρχει και Blood Rock κοντά στο orphan Και εγώ orphan είμαι και προσπαθώ με bloodtinge build (δεύτερος χαρακτήρας σε NG) και ακόμα και σε NG με έχει καταστρέψει, ειδικά το δεύτερο phase @Alastor192 Καλο κάψιμο 2
Spartan117 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μόλις τελειωσα ένα boss fight και τρέμουν τα χερια μου, απλά θα πω ότι για να το νικήσω έπρεπε να κάνω abuse invincibility frames. Όλο το fight είναι anime tier και το ανεβάζω...
myst77 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Για αυτους που θελουν το main game ισως μπορουν να το παρουν με 29 με μεταφορικα ; http://www.play-asia.com/bloodborne/13/707vfj?affiliate_id=1392141 αξίζει το main game ή "αν είναι να το πάρεις πάρτο φουλ εξτρα κτλ;"
keropi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 το main αξίζει μια χαρά, το θέμα είναι ότι έχεις ένα dlc που όπως δείχνει μαμεί - οπότε μπορείς να κάνεις χωρίς το dlc;
Spartan117 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 αξίζει το main game ή "αν είναι να το πάρεις πάρτο φουλ εξτρα κτλ;" Στο main έχεις ποιοτικό content 40-50 ώρες για ένα playthrough, 80-100 ώρες άμα θες να το τερματίσεις πλήρως. Το DLC είναι 10-15 ώρες extra content άμα δεν έχεις χορτάσει με το βασικό.
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 80-100ωρες αμα θες να το τερματισεις πληρως τι εννοεις???Για το Platinum εμενα μου πηρε γυρω στις 35-40ωρες και τοσο βλεπω εχει και και στην σελιδα http://www.playstationtrophies.org/game/bloodborne/guide/
dimyok Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 αξίζει το main game ή "αν είναι να το πάρεις πάρτο φουλ εξτρα κτλ;" Αν είσαι καινούργιος παίρνεις το πακέτο https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.htmlκαι γλιτωνεις κανα 10 ευρω .Η το παίρνεις μεταχειρισμενο και DLC το Οld Hunters 45 + 20 . Αρκετά ακριβό άλλα αξίζει τα λεφτά του .
Spartan117 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 80-100ωρες αμα θες να το τερματισεις πληρως τι εννοεις???Για το Platinum εμενα μου πηρε γυρω στις 35-40ωρες και τοσο βλεπω εχει και και στην σελιδα http://www.playstationtrophies.org/game/bloodborne/guide/ 35-40 ώρες για 3 runs NG, NG+, NG++ και όλα τα Chalice Dungeon; http://howlongtobeat.com/game.php?id=21262 75 ώρες λέει για completionist. Να παίξει το παιχνίδι θέλει το παιδί, όχι να κάνει speedrun. Και δεν ξέρουμε καν άμα έχει γνώσεις από games Souls.
dimyok Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Mόνο αν φόρτωνε το τελευταίο save για να πάρει και τα 3 endings ίσως σε 1 run . Να πουμε 50 ωρες και οτι τα Dungeons ειναι αλλο τοσο χωρις τα randoms online , ειναι απο τα ελαχιστα παιχνιδια 100 + . Μιλάμε για νορμαλ gameplay οχι για να το τελειώσεις απλώς για να δείχνεις οτι έχεις trophie , με speedrun εχω τελειωσει campaign στη μια ωρα στην 1.00 οταν πρωτοβγηκε αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μικρο . Αν θες να δεις για πλάκα πόσο γρήγορα μπορούσες να το τρέξεις
mitsos326 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εγω το πλατινιασα στις 95 ώρες και ημουν περιπου 130 lvl (δεν εκανα 3 runs για τους τερματισμους,κράτησα save) ,μπορει ο Fulgore να ειναι παιχτουρα (δεν το λέω ειρωνικά) και να τα εσφαζε όλα με 60-70 lvl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα