Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Οχι δεν εκανα καποιο κολπο απλα καθε ending το εκανα με διαφορετικο char. Α το εκανες ετσι. Δεκτο αν και ο πιο χρονοβορος τροπος για Platinum Προσωπικα το Bloodborne αν και το εχω κανει 2 φορες Platinum,δυστηχως δεν με ωθησε στο να το ξαναπαιξω για αλλα Build οπως τα Dark SOuls(sorcerer,pyro,dexterity build,miracle κλπ)και αυτο πιστευω ειναι η μεγαλη του αδυναμια σε μενα σε σχεση με τα αλλα Souls παιχνιδια.Τα λεγαμε και στο topic του DS2 αν θυμασαι 1
ADHD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δεν το ηξερα το κολπο με τα saves αλλα ετσι και αλλιως ηθελα να κανω και αλλους chars να δοκιμασω, πχ εκανα ενα στην αρχη quality με ludwig οπως ηθελα και μετα ενα pure str/dex για τα αλλα 2 endings και μετα και ενα blootinge για chikage. Ναι και εμενα δεν με ενθουσιασαν οι επιλογες σε builds τουλαχιστον στην αρχη τωρα εχω χασει επαφη δεν ξερω τι παιζει καθολου.
Spartan117 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έβγαλα μια πανοραμική screenshot από το dlc Αυτό που ακολουθεί στο ίδιο location μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2015 από Spartan117 2
zeke Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μονο εγω ειμαι ο τρελος που εκανα 3 account (και παω για 4ο) για διαφορετικα builds? Λιγο φαντασια θελει και μπορεις να κανεις πολλα builds οπως στα κλασσικα souls ειδικα τωρα που στο dlc μπηκαν αλλα τοσα weapons,,,περισσοτερο replayability Επισης ενα θα πω για το dlc.... madness!!!! 1
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μονο εγω ειμαι ο τρελος που εκανα 3 account (και παω για 4ο) για διαφορετικα builds? Λιγο φαντασια θελει και μπορεις να κανεις πολλα builds οπως στα κλασσικα souls ειδικα τωρα που στο dlc μπηκαν αλλα τοσα weapons,,,περισσοτερο replayability Επισης ενα θα πω για το dlc.... madness!!!! Καλο και χρυσο το Bloodborne αλλα οχι δεν ισχυει το παραπανω
Spartan117 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Quality > QuantityΚαι όχι ούτε το πρώτο Dark Souls δεν ακουμπάει το Bloodborne, ειδικά τώρα με το DLC. Η From ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά. Έχω μείνει μλκς με το DLC... Ελπίζω να κινείται στα ίδια επίπεδα το Dark Souls 3 το οποιο δυστυχώς δεν μπόρεσα να παίξω την beta 1
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Quality > Quantity Και όχι ούτε το πρώτο Dark Souls δεν ακουμπάει το Bloodborne, ειδικά τώρα με το DLC. Η From ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά. Έχω μείνει μλκς με το DLC... Ελπίζω να κινείται στα ίδια επίπεδα το Dark Souls 3 το οποιο δυστυχώς δεν μπόρεσα να παίξω την beta Καλα αραξε λιγο στο παραπανω Ειπαμε διαμαντακι το Bloodborne,κυριως επειδη δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο απο πλευρας exclusive playstation αλλα μην τρελαθουμε κιολας. 1
Spartan117 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλα αραξε λιγο στο παραπανω Ειπαμε διαμαντακι το Bloodborne,κυριως επειδη δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο απο πλευρας exclusive playstation αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Απόψεις, εγώ το έκαψα το Dark Souls ακριβώς πριν βγει το Bloodborne για να μην έχω τα γνωστά γυαλιά της νοσταλγίας και δεν πιστεύω ότι στέκει στα ίδια επίπεδα πια (ειδικά το δεύτερο μέρος μετά απο Anor Londo). Τα είχα κάπου ισάξια πριν βγει το DLC για διαφορους λόγους. Αλλα και εγώ προτιμώ το πιο γρήγορο gameplay του Bloodborne αντί το πιο αργό των Souls. Να σημειώσω ότι το Dark Souls κερδίζει και extra πόντους γιατί ήταν η πρώτη μου πραγματική εμπειρία με Souls(το Demon's το είχα αφήσει σχετικά γρήγορα λόγο δυσκολίας).
zeke Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλο και χρυσο το Bloodborne αλλα οχι δεν ισχυει το παραπανω Μια χαρα ισχυει,,, στο εχω αποδειξει κ ολας με ποσα builds που εχω ποσταρει εδω. Ενας μεσος ορος που μπορεις να κανεις builds στο BB απο καθε weapon ειναι 4 συν τα spell only builds. Με του dlc ειναι πανω απο 100 διαφορετικα builds απο τα 50 μεχρι τα 120lvl. Παραπανω παυει να ειναι build. Οπως ειπε ο Spartan ειναι quality>quantity....καλο κλασσικο το ds1 και το des αλλα το bb δεν παιζεται...
AnimaTronic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εγω θεωρω το DS Prepare to Die ενα κλικ πιο πανω απο το Bloodborne. Αλλα οπως και να 'χει και τα 2 ειναι παιχνιδαρες! Η μαγεια θα ειναι να δουμε ενα DS 3 με γρηγορο ρυθμο, οπως το Bloodborne. Απο τα διαφορα video της beta φαινεται πως θα ειναι ετσι!!!
keropi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μιας και θίξατε το DkS1 βλέπω ότι στο DLC προστέθηκε κάτι ανάλογο με το egg parasite , πλέον μπορείς και στο ΒΒ να κυκλοφορείς με αηδιαστικό κεφάλι
Spartan117 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μιας και θίξατε το DkS1 βλέπω ότι στο DLC προστέθηκε κάτι ανάλογο με το egg parasite , πλέον μπορείς και στο ΒΒ να κυκλοφορείς με αηδιαστικό κεφάλι Yep, το βρήκα
Alastor192 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εγω θεωρω το DS Prepare to Die ενα κλικ πιο πανω απο το Bloodborne. Αλλα οπως και να 'χει και τα 2 ειναι παιχνιδαρες! Η μαγεια θα ειναι να δουμε ενα DS 3 με γρηγορο ρυθμο, οπως το Bloodborne. Απο τα διαφορα video της beta φαινεται πως θα ειναι ετσι!!! Απτο beta που ειδα,αν θεωρησουμε οτι τα DS ειχαν ταχυτητα 1 στο combat και το Bloodborne ταχυτητα 2,τοτε το DS3 φαινεται να χει 1.5 1
keropi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Yep, το βρήκα εγώ λέω κάτι άλλο που σε κάνει transform.... το είχα ξεχάσει το κεφάλι απο το Oolacile είναι η αλήθεια edit: παρατήρησε κανένας άλλος το easter egg από Breaking Bad που έχει στο dlc ; δε ξέρω αν είναι επιβεβαιωμένο αλλά αποκλείεται να είναι σύμπτωση Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2015 από keropi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα