Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω κρατήσει max level chars ακριβός γιαυτό δεν περνάς το πρώτο boss με underleveled char, εκτός ίσως από beast claws build που κάνεις stun lock .

Οχι καμια σχεση. Εχει το ποιο αθλιο και δυσκολο hitbox και κανει το ιδιο stun με blades of mercy.

Μπηκα με αυτον μονο για τον λογο οτι ειναι στο κανονικο NG, για να δω normal δυσκολια.

Αυτος ειναι με story gems 314dmg στο dual wield, 1.3κ hp και ειναι naked για τα troll invasions :P

Μια χαρα βγαινει 50-60 lvl το dlc. Δεν θελει μεγαλυτερο lvl

Άμα λέει ο Zeke δυσκολία καλή όπως το περίμενα , σημαίνει ότι εμείς οι υπόλοιποι την πουτσισαμε   :-D

Χχαχα ισως φταιει οτι εχω κανει κατι τρελα σε low lvl και δεν μου φανηκε τοσο extreme,,,αλλα γενικα οπως ειπα ειναι οk στα 50-60lvl....δεν θελω να κανω spoilers ακομα αλλα τα weapons μαμανε κ δερνουν! Περιμενω να δω scalings και να ξεκινησω builds :P

Δημοσ.

πφφ.το αποφασισα...αγοραζω PS4 τα Χριστουγεννα για αυτο το game.

Το χρειαζεται ο οργανισμος μου,οπως χρειαζεται το πρεζακι την πρεζα.  Με τα χιλια ζορια αντισταθηκα στο release του παιχνιδιου,αλλα το Game of the Year edition με αποτελειωσε.

Ο'τι πρεπει για να με απασχολησει μεχρι το release του DS3

• Like 1
Δημοσ.

^ Αξίζει και με το παραπάνω. Είναι πραγματικά τρομερός τίτλος και ελπίζω να δει sequel μιας και προτιμώ το combat του Bloodborne πολύ περισσότερο από τα κλασικά souls.

Στα τεχνικά του τίτλου αυτό το μαμημενο frame pacing άμα έφτιαχνε η From θα μιλούσαμε για ένα τίτλο 99% κλειδωμένο 30 fps, το frame pacing είναι θέμα που το συνηθίζεις αλλα σπάει νεύρα που ακόμα δεν το έχουν φτιάξει. Και μάλλον θα το δούμε και στο Ds3...

Δημοσ.

Το αφηνω για αργοτερα το Old Hunters.. Too much $$ αυτους τους 2 μηνες για παιχνιδια.. :P

Εγώ την βγάζω με Syndicate στο PC, Ninja Gaiden Sigma 1+2 στο Vita και Bloodborne στο Ps4 :D

Πραγματικά έχουν βγει τόσα καλά games τελευταία που είναι δύσκολο να κανεις keep up αλλα το Bloodborne αξίζει και με το παραπάνω.
Δημοσ.

Εγώ την βγάζω με Syndicate στο PC, Ninja Gaiden Sigma 1+2 στο Vita και Bloodborne στο Ps4 :D

Πραγματικά έχουν βγει τόσα καλά games τελευταία που είναι δύσκολο να κανεις keep up αλλα το Bloodborne αξίζει και με το παραπάνω.

Εννοειται οτι αξιζει αυτο ελειπε..

Εγω εχω Fallout 4 και AC και θελω να παρω το Halo 5 και το Old Hunters οπωσδηποτε..

Δημοσ.

Εχω chars 100-110 level και εναν 250, λεω να μπω με τον 250αρι πρωτα. :P

Αναλογα σε ποιο NG εισαι.

100 για NG ειναι υπεραρκετο ενω για NG+ και μετα απο την στιγμη που υπαρχουν τα diminishing returns οτι level πανω απο 130 περιπου ειναι το ιδιο πραγμα.

Δημοσ.

Αναλογα σε ποιο NG εισαι.

100 για NG ειναι υπεραρκετο ενω για NG+ και μετα απο την στιγμη που υπαρχουν τα diminishing returns οτι level πανω απο 130 περιπου ειναι το ιδιο πραγμα.

Στην αρχη του NG+2 νομιζω το αφησα χωρις να ειμαι και σιγουρος :P, ολοκληρωσα NG1 και το αφησα εκει με τον 250, οι αλλοι ειναι NG+ παρκαρισμενοι.

Δημοσ.

Εκτως αν κανεις το κολπο με τα saves,οσοι εχουν κανει το παιχνιδι Platinum ειναι τουλαχιστον NG+3 οπως εγω λογω των διαφορετικων endings.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, μιας και φαρμαρω το βασικό παιχνίδι για να ανεβάσω λίγο το VIT, πιστεύω ότι διαφορες βελτιώσεις στον οπτικό τομέα που είναι στο DLC βρήκαν τον δρόμο τους στο main παιχνίδι. Επίσης το frame pacing είναι βελτιωμένο συγκριτικά με ότι είχα παίξει πριν 2-3 μήνες.

Review και απο Eurogamer: http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-23-bloodborne-the-old-hunters-review

capturek4sza.png

Δημοσ.

πφφ.το αποφασισα...αγοραζω PS4 τα Χριστουγεννα για αυτο το game.

Το χρειαζεται ο οργανισμος μου,οπως χρειαζεται το πρεζακι την πρεζα.  Με τα χιλια ζορια αντισταθηκα στο release του παιχνιδιου,αλλα το Game of the Year edition με αποτελειωσε.

Ο'τι πρεπει για να με απασχολησει μεχρι το release του DS3

DO IT μαστορα! Το εκανα κι εγω πριν 2 μηνες. Το παιχνιδι απλα Γ@Μ@ΕΙ! Ειναι αρρωστο! Το ελιωσα, το πουλησα και τωρα ειμαι με τα 60€ στο χερι και περιμενω να βγει η GOTY για να καω ΞΑΝΑ ομορφα και ωραια.

Και η κονσολα δεν θα παει χαμενη. Εγω πχ παιζω τα MGS V Phantom Pain, Driveclub και Witcher 3. Και φυσικα σε αναμονη για....

...D-a-r-k S-o-u-l-s 3...

• Like 2
Δημοσ.

ολα τα multiplatform εκτος απο Soul series τα παιζω σε PC για αυτο ημουν αναποφασιστος.Με κατεστρεψε ομως η FromSoftware με το Bloodborne exclusivity.Μετα απο την επιτυχια των Dark Souls καλυτερη κινηση δεν μπορουσε να κανει η Sony.Αν δεν ηταν το Bloodborne, θα παιρνα πολυ πιο αργα PS4 οταν θα βγαιναν τα Uncharted 4 και Horizon:Zero Dawn που με ενδιαφερουν πολυ.

Anyway the decision is made,αυριο βραδι θα σαπιζει η ψυχη μου στα στενα της Yharnam

• Like 5
Δημοσ.

Εκτως αν κανεις το κολπο με τα saves,οσοι εχουν κανει το παιχνιδι Platinum ειναι τουλαχιστον NG+3 οπως εγω λογω των διαφορετικων endings.

Οχι δεν εκανα καποιο κολπο απλα καθε ending το εκανα με διαφορετικο char.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...