zeke Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) λεπον... ρωτησα στο twitter τον Yasuhiro Kitao (head of Marketing for Sony Japan) αν θα ειναι μονο το DLC στο limited edition ή το original + το DLC (ολα σε 1) και μου απαντησε: All in one in disk!οποτε το πραγμα αλλαζει και ψηνομαι να παρω αυτη την εκδοση που θα τα εχει ολα μεσα + τα extra, που συμφερει απο το να δωσω ενα 20αρι για digital.Το προβλημα τωρα ειναι, αν θα δουλευει το ps+account λογω region, τα "x" και "o" ειναι αντιστραμενα και το paypal.... χαχαχα οτι να ναι.... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από zeke 1
dimyok Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αυτό έχω δει μόνο http://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html. Τώρα να θες limited edition με 47 + μεταφορικά αρκεί να στέλνουν . Προσωπικά σίγουρα θα πάρω το dlc μολις πέσει στα 10 .
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 λεπον... ρωτησα στο twitter τον Yasuhiro Kitao (head of Marketing for Sony Japan) αν θα ειναι μονο το DLC στο limited edition ή το original + το DLC (ολα σε 1) και μου απαντησε: All in one in disk! οποτε το πραγμα αλλαζει και ψηνομαι να παρω αυτη την εκδοση που θα τα εχει ολα μεσα + τα extra, που συμφερει απο το να δωσω ενα 20αρι για digital. Το προβλημα τωρα ειναι, αν θα δουλευει το ps+account λογω region, τα "x" και "o" ειναι αντιστραμενα και το paypal.... χαχαχα οτι να ναι.... Τοτε ειναι παραπληροφορηση απο πλευρας Site που δεν ανεφερε οτι θα εχει μεσα το παιχνιδι.
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη για αλλη μια φορα μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα οι κυριοι απο την From.Αρχικα εγινε σαλος με το Dark Souls 2 και το Online για τα ατομα που ειχαν αγορασει ξεχωριστα το παιχνιδι+dlc σε σχεση με οσους αγορασαν την Scholar of the first sin εκδοση. Μετα ερχεται το Platiun trophy wallpaper reward μονο για Ευρωπη(ακομα να ερθει σε πολυ κοσμο το email),οπως και η Nightmare edition που δεν ηρθε ποτε σε μας. Και τωρα εκτως του οτι αντι για 15ευρω τελικα το παιχνιδι χρεωνεται 20ευρω(WTF) θα πληρωσουμε και ακριβοτερα την Goty εκδοση του Bloodborne η οποια ειναι η αντιστοιχη της παραπανω limited edition για Ιαπωνια αλλα με extra περιεχομενο. Δηλαδη στην ουσια πληρωνουμε περισσοτερο για λιγοτερα πραγματα.....
dimyok Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 https://store.playstation.com/#!/en-us/games/bloodborne-complete-edition-bundle/cid=UP9000-CUSA00900_00-BLOODBORNECOMPLE expansion + main game . Με prepaid psn card 50.
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 παιδες το dlc στις 24 βγαίνει; Καλυτερα να μην βγει ποτε ,δεν εχω χρονο να ασχοληθω αυτη την περιοδο και θα με πιασει τρελλα μολις κανει release 2
Spartan117 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Βάλτε να κατεβάζει patch σήμερα παίδες, 9 gb+ μου έβγαλε τώρα το πρωί! 2
keropi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ^ 9 "καθαρά" GB ή λέει θα κατεβάσει 9 και ξεκινάει πχ από τα 8;
gRim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ^ 9 "καθαρά" GB ή λέει θα κατεβάσει 9 και ξεκινάει πχ από τα 8; Δυστυχώς 9 καθαρά είναι αλλά δεν πειράζει έχουμε δει και χειρότερα..
keropi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ^ ευτυχώς θα έλεγα γιατί δείχνει ότι το DLC δεν θα είναι ανακυκλωμένα γραφικά/σκηνικά , δείχνει ότι έχει περιεχόμενο και δεν αγοράζεις "χάρτες/scripts" των 10ΜΒ... πάντως είδα στο κανάλι του ΕΝΒ ότι δουλεύει σε strategy guide μόνο για το DLC, 200+ σελίδες αν θυμάμαι καλά...
dimyok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 13 mb είναι το file size του Old Hunters . Είναι στο patch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα